Turer og billetter

London Eye Fast-Track Ticket med Hop-On Hop-Off Tour og River Cruise levert av Big Bus Tours

London Eye Fast-Track Ticket med Hop-On Hop-Off Tour og River Cruise

London Eye Fast-Track Ticket med Hop-On Hop-Off Tour og River Cruise
3
Bestill på forhånd
fra
kr 818,26
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
2 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Rullestoltilgang
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    2 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Rullestoltilgang
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Oppdag London ombord på en åpen topp dobbelbuss med stor buss på denne hop-on, hop-off sightseeingturen, og nyt et snurr på London Eye med din skip-the-line billett. Med din 24-, 48- eller 72-timersbillett kan du designe en personlig reiserute med dusinvis av mulige stopp, inkludert Buckingham Palace, Westminster Abbey, Big Ben, London Tower, St. Paul's Cathedral og mange flere. Nyt uhindret utsikt og kommentarer om bord mens du ser byens høydepunkter og hopper av for å beundre den beste panoramautsikten over Londons skyline på toppen av verdens høyeste observasjonshjul, London Eye. Få mest mulig ut av resten av dagen med en gratis vandretur og et Thems-cruise. Høydepunkter Se mer av London på kortere tid med denne to-i-en-pakken Velg mellom 24-, 48- eller 72-timers ubegrenset hop-on-hop-off buss Hopp over linjen og opplev den beste panoramautsikten over byen på London Eye Vandretur og River Thames cruise inkludert i hvert billettalternativ
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 6506P5
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Hop-on-hop-off åpen topp sightseeing busstur som er gyldig i 24, 48 eller 72 timer
  • Garantert raskbillett-billett til London Eye
  • Innspilt kommentar på 12 språk
  • Thames River Cruise
  • Gratis øretelefoner
Ekskluderinger
  • Hotell henting
  • Mat og Drikke
Varighet
2 t
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • De fleste reisende kan delta
Inkluderinger
  • Hop-on-hop-off åpen topp sightseeing busstur som er gyldig i 24, 48 eller 72 timer
  • Garantert raskbillett-billett til London Eye
  • Innspilt kommentar på 12 språk
  • Thames River Cruise
  • Gratis øretelefoner
Ekskluderinger
  • Hotell henting
  • Mat og Drikke
Varighet
2 t
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • De fleste reisende kan delta
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende

3.0
17 anmeldelser
Ypperlig
5
Svært bra
3
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
3
Forferdelig
5

Ruth2223
Sheffield, UK32 bidrag
Don’t go on. Total rip off and when we asked for a refund (due to no commentary) they have not replied to any messages. Go with a different company.
Skrevet 26. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi, Thank you for taking the time to leave your review. We are very sorry to hear that you haven't received a reply to your messages. Customer Service and overall experience is extremely important to us and we'd like to investigate further the issue you have mentioned. Please could you email us on info@bigbustours.com with further details including your date of travel. Many Thanks Vicky
Skrevet 27. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Elizabeth M
2 bidrag
We used Big Bus Tours on a few different days on our trip to London. The first day we decided last-minute to grab a tour as the weather was fantastic but too hot for wandering around. We had no issues finding seats and could move around as people got on and off. Views from the bus were fantastic and we could do a fair bit of people watching while relaxing on the top deck.

We had such a good time we decided to get tickets for another day so we could take full advantage of hop on/off, listen to the commentary etc, and got the combined London Eye and River Cruise Package. We hopped on and off numerous times, never waited very long for a bus and always found plenty of seats available. I really enjoyed the pre-recorded commentary and the music as we drove around London, especially at Baker Street! River Cruise was also fantastic with amazing views and a really funny commentary.

Skrevet 14. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi, Many thanks for your review. We are pleased to hear you had a great time on our tours. We hope to see you back onboard one of our tours in the near future. Best Wishes Vicky
Skrevet 17. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Julie C
3 bidrag
sep. 2021 • Venner
Out of all the bus trips only one driver was helpful. The others were the most miserable people I have ever had the misfortune to encounter. Even answering a simple question was too much trouble! Seriously need some people skills training.
Skrevet 13. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi, Thank you for taking the time to leave your review. We are very sorry to hear about your recent experience with us and the level of customer service your received. Customer Service and overall experience is extremely important to us and we'd like to investigate further the issues you have mentioned. This will help us take action to correct and improve our service going forward. Please could you email us on info@bigbustours.com with further details including your date of travel. Many Thanks Vicky
Skrevet 17. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kenneth B
1 bidrag
aug. 2021
Very good day out. Staff are Friendly and know there job. We had a lovely time . Got some Good Snaps. Boat Trip was a treat very well looked after. LIAM the guide on the boat trip very knowledgeable and happy in his job. had a good bag of surprises in store. He was Great. After that we spent time at Covent Garden. Nice Bagels and Cappachino thank you
Skrevet 20. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Good Morning, Thank you for your feedback. I'm glad to hear that you had a good experience on our tours. We hope to have you back on board one of our tours again soon! Kind regards, Big Bus London
Skrevet 2. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

AmK
3 bidrag
aug. 2021 • Familie
The river cruise was brilliant. It was a 40 minute boat journey where you got to see quite a lot of the main attractions. The boat’s tour guide, Liam, was entertaining and kept the audience engaged. He did a fab job and learnt a lot of new facts about London. Overall would defo recommend to anyone new to london or even those living nearby for years like me!!
Skrevet 14. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Galina M
2 bidrag
mai 2021
Outrageous!!!! Purchased the 2 days tickets for Big Bus + 3 London Explorer Pass, for over £200 which meant I could add 3 more attractions to go to. I have been sent a list of attractions to choose from, we decided to go with London Eye and The Dungeons London. When we arrived in London and tried to enter the Dungeons, our tickets didn't work. After half an hour on the phone, they sent me an email saying I have to go and collect it from London Reception Centre which opens till 4:30. After wasting my limited time looking for their office I finally got there, just to see that the office was closed!!!! When I called the company again they told me, unfortunately due to pandemic we can not choose London Eye and Dungeon!!!! Why couldn't you tell me that before? Why did you include those attractions in a list to choose from? Why did you make me walk for half an hour with kids to look for a closed office if I wouldn't get those tickets anyway?????How easy it is to blame everything to pandemic!! If I knew those attractions were not available, I would never purchased this package. We literally paid over £200 for sight seeing!!! I requested for a refund and got a familiar response: Due to pandemic, please wait for 7-10 working days!!!. Don't bother with this company. I have used different sightseeing tour companies and they were brilliant!!!
Skrevet 3. juni 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Michelle J
Falls Church, VA78 bidrag
mar. 2020
We had 4 days in the city and this was a great way to get a good overview and travel around to the attractions we wanted to visit. The hop on hop off bus gives you a general over view from the road, the river cruise shows you similar sites but from a very different perspective, and thee London Eye was a fun experience that gave us a birds eye view of the city.
ONE big issue with this company was the timeliness of the buses, they indicate they are supposed to arrive every 20-30 minutes, but there were times we would wait over 45 minutes for a bus. Other times there was such bad traffic (not their fault) but we would just sit and not move for 15/20 minutes so seemed a waste of time
We rode with 5 or 6 different commentators and I can say some are very good and some are crap. We had one who pretty much just announced the next stop and maybe a sentence or two if she had to. Others were great, they had to re-route the buses due to roadwork and they just picked up the commentary and continued on the tour as if nothing new had happened (I knew because I had ridden that route prior).
Skrevet 5. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Antonio B
Province of Lodi, Italia23 bidrag
feb. 2020 • Familie
Very useful routes, cheerful crew and last but not least great skilled drivers in the narrowest streets.
Skrevet 5. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Jans0902
Limburg, Nederland32 bidrag
feb. 2020 • Familie
2 dagen Hop on Hop off met de Big Bus, we hebben ons constant geërgerd, als de bus rijd tenminste, want we hebben 3 x mee gemaakt dat de chauffeur pauze heeft, je zit dan 20 min te wachten in de bus dat hij zijn koffie en sigaret op heeft, dat noemen ze hop on hop off, ik snap maar al te goed dat je recht op pauze hebt, maar regel dan een andere chauffeur, er rijden trouwens veel te weinig bussen van de Big Bus hierdoor sta je heel lang te wachten op een volgende, zo slecht geregeld dat soms 2 bussen van de zelfde route kleur achter elkaar rijden, na 2 dagen te hebben staan wachten op de Big Bus, ZOU IK U ADVISEREN “THE ORIGINAL TOUR BUS” hier rijden ongelofelijk veel bussen van, elke 5 min stopt er een bus, en daarbij zijn ook nog de route’s veel interessanter van THE ORIGINAL TOUR BUS, spaar je de ergernis en boek aub niet de Big Bus, we hebben genoten van London maar zeker niet van Big Bus
Skrevet 25. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello, Thank you for taking the time to provide us with a review; please accept our apologies that your experience with Big Bus London did not live up to your expectations as we aim to provide every customer with an excellent London sightseeing experience. We'd appreciate the opportunity to look into this incident so would ask if you would be so kind as to email us at info@bigbustours.com with a copy of your tickets and details of the time of day and where you waited. With best wishes, Big Bus London Team
Skrevet 27. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Lydia V
Walsall, UK91 bidrag
des. 2019 • Venner
Very good tour experience. Booked it via virgin experience days using my corporate account. A friend visited the U.K. and I booked the tour in advance. The vouchers came through the post and I redeemed it on the day of the tour.
Skrevet 12. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 17
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Big Bus Tours
Jhanne D
Jhanne D
00
Rødt lys
Hvis man har god tid og masse tålmodighet, så er sikkert dette topp. Man står stort sett i kø pga rødt lys eller tr
BAARDSETH
BAARDSETH
00
Weekend med feiring!
Vi kjøpte billetter for to dager. Det inkluderte og en båttur og en natt sightseeing. Vi benyttet oss ikke av nattt
Raymond K
Raymond K
00
Supert opplegg
Prøvd dette buss opplegget med to forskjellige selskap. Big bus tours leverte best varene! Kjøpte deluxe pakke med
Camilla A
Camilla A
00
Helt topp
Veldig greit! Vi hadde dårlig vær, så litt kaldt og surt, noe som ikke er big bus sin feil. Man må forvente å stå i
ReiseIngrid
ReiseIngrid
00
Skuffende
Vi tok turen i går. På den grønne ruten var det flere hodetelefon-uttak som ikke fungerte, og vi måtte bytte buss e
Vadim K
Vadim K
00
Dagstur innom London pga mellomlanding
Var fin måte å se London på når vi kun hadde noen timer i byen. Hyggelige og flinke guider på bussene.
Kristin I
Kristin I
00
70 % venting på grønt lys
Alt for mye venting i trafikken. Vi burde fått beskjed før turen om at pga arrangement i byen var ruten endret (mye
91silje
91silje
00
Gjennomsnittlig
Helt OK! Mye kø på ettermiddagen som gjorde at vi satt fast i trafikken i nærmere en time. Valgte til slutt å hoppe
Birgitte F
Birgitte F
00
Ikke av de beste
Kø kø og atter kø.. bussen sto mer stille enn den var i fart desverre og da begynner man å kjede seg.. guiden som s
biagr
biagr
00
Harry Potter gå tur
Harry Potter gå tur var ikke verdt pengene guiden snakket altfor fort engels. Det var mest bilder fra filmen om Har
Tor D
Tor D
00
Var på Harry Potter Vandretur i regi av Big Bus Tours
Denne er inklusive i billetten, og er en vandretur på ca 1,5 timer, selv for meg som hverken har lest bøkene eller
Lifangr1011
Lifangr1011
00
Effektiv sightseeing
Muligheten til å hoppe på og av en hel dag gjør billetten faktisk rimelig. Et dagskort på undergrunnen koster neste
Ida H
Ida H
00
Gøy og enkelt
Dette var en enkel og morsom måte å få sett mye av London på. Vi tok nesten hele den rød og den blå turen. Guidene
Thomas L
Thomas L
00
Må bare oppleves.
Fantastisk måte og se London på. Informativt, kan hoppe på og av, som man selv vil. Kjørte til de stedene, som er i
Brita1966
Brita1966
00
Dyrt .
Det hadde vært raskere å gå. Lange stopp på hvert eneste stoppested. Mye venting på andre reisende som skulle på. B
Vanlige spørsmål om London Eye Fast-Track Ticket med Hop-On Hop-Off Tour og River Cruise


Priser i London Eye Fast-Track Ticket med Hop-On Hop-Off Tour og River Cruise starter fra kr 819,97. Oppdag og bestill London Eye Fast-Track Ticket med Hop-On Hop-Off Tour og River Cruise på Tripadvisor

Big Bus Tours er vert for London Eye Fast-Track Ticket med Hop-On Hop-Off Tour og River Cruise. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Big Bus Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill London Eye Fast-Track Ticket med Hop-On Hop-Off Tour og River Cruise på Tripadvisor