Turer i Belfast
Dagstur til Giant’s Causeway fra Belfast
5

Dagstur til Giant’s Causeway fra Belfast

Av McComb's Coach Travel
Anbefalt av 96 % av reisende
96 % av anmelderne ga dette produktet en boblevurdering på fire bobler eller høyere.
Om
Kom deg til Giant's Causeway med letthet på denne problemfrie guidede turen fra Belfast. Spar deg selv stresset med å kjøre bil og kjør i en luksusbuss i stedet. I tillegg til å se UNESCOs verdensarvliste Giant's Causeway, viser turen også Dark Hedges, Dunluce Castle, Carrickfergus Castle, Carnlough og Caves of Cushendun.
fra
kr 479,09
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 2–99 maks. 60 per gruppe
Varighet: 9 t 30 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer

Høydepunkter
  • Besøk Giant's Causeway fra Belfast med rundturstransport
  • Guide reléer interessante historiske nyanser langs veien
  • Se deler av Nord-Irland kan du ikke få tilgang til noe annet
  • Mange flotte fotomuligheter – inkludert Dunluce Castle

  • Kjøretøy med klimaanlegg
  • Lokal guide
Det som ikke er inkludert
  • Hotel drop-off
  • Inngangsavgift til Giant's Causeway Visitor Center (valgfritt ekstra)

Turen til Giant's Causeway starter med henting på hotellet ditt i Belfast. Gå om bord i en buss med klimaanlegg, og gjør deg klar til første stopp ved Giant's Causeway. På det UNESCO-oppførte stedet vil guiden fortelle legender om stedet mens du klatrer på steinene langs kysten. Du får rikelig med tid til å utforske Giant's Causeway. Deretter vil du besøke Carrickfergus Castle, en normannisk borg, og kjøre langs den naturskjønne veien Antrim Road. Neste stopp er Old Bushmills Distillery som er svært populært for sine irske whiskeyer. Her kan du spise lunsj (på egen regning) og handle i suvenirbutikkene (på egen regning). Dagens siste stopp er taubroen Carrick-a-Rede. Når du kommer frem til broen, kjøper du en adgangsbillett (på egen regning) og står i en kort kø for å krysse den 20 meter lange broen. På slutten av turen blir du fraktet tilbake til Belfast sentrum.

Startpunkt:
  • McCombs Coaches, 22-32 Donegall Rd., Belfast BT12 5JN, UK
    Turen vil gå fra kontoret vårt, 22-32 Donegall Road, Belfast, BT12 5JN Vennligst sjekk inn innen kl. 08.30 med vårt medarbeider (innsjekking åpner kl. 08.00)
Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

    • Ingen rullestoltilgang
    • Tilrettelagt for barnevogn
    • Tjenestedyr er tillatt
    • Spedbarn må sitte på fanget
    Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5844CAUSEWAY

    • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
    • Det er gratis å besøke steinene ved Giant's Causeway, men en National Trust-avgift gjelder for alle som ønsker å gå inn i besøkssenteret.
    • De fleste reisende kan delta
    • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
    • Denne turen/aktiviteten har maksimum 60 reisende

    • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

    Turoperatøren har gitt følgende svar på kundenes spørsmål.
    Hvor er møtestedet?
    Møtestedet for denne turen er på Europa Hotel Belfast (på hjørnet av Glengall Street).
    Besvart juli 2019
    Hva er møtetiden?
    Vennligst vær ved avreisepunktet vårt kl 09:00.
    Besvart juli 2019

    Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5844CAUSEWAY

    Reserver plassen din
    Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

    Lignende opplevelser

    Reiserute
    • 22-32 Donegall Rd., Belfast BT12 5JN, UK
      Turen vil gå fra kontoret vårt, 22-32 Donegall Road, Belfast, BT12 5JN Vennligst sjekk inn innen kl. 08.30 med vårt medarbeider (innsjekking åpner kl. 08.00)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    Om operatøren
    Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
    • McComb's Coach Travel
      4 728
      Belfast, Nord-Irland
      Ble medlem i juli 2011
    • heddah754
      0 bidrag
      4,0 av 5 bobler
      God måte å se området på
      Fin måte å få sett mer av området på. Hyggelig sjåfør med mange historier på lager. Ikke alt som var planlagt som var åpent, men det var ting utenfor selskapets kontroll. Ikke det beste været mot slutten av turen, men vi var likevel godt fornøyd.
      Skrevet 12. april 2022
    Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

    Vi utfører kontroller på anmeldelser.
    Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
    Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
    Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
    Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
    Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
    5.0
    5,0 av 5 bobler1 466 anmeldelser
    Ypperlig
    1 281
    Svært bra
    129
    Gjennomsnittlig
    24
    Dårlig
    10
    Forferdelig
    22

    Emma B
    Woodstock, Canada1 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    This day tour was the highlight of our trip round the UK. Patrick was our guide, and he was phenomenal. He was hilarious, and a great story teller - keeping us entertained even on the longer drives between stops. On top of that, he was incredibly sweet, continuously checking up on the guests and getting to know us. The stops are perfectly timed for what you’re visiting - not long enough to get bored, and not so short that you feel rushed. We will definitely be booking with this company again when we return to Northern Ireland 😇🥰
    Skrevet 23. juni 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Mark W
    13 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jun. 2024 • Par
    This full day experience was enthralling from the start. Much more was included than we anticipated. Karl was an outstanding guide; enthusiastic & hugely helpful. Highly recommended.
    Skrevet 23. juni 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Cheshireraven
    Prestbury, UK97 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jun. 2024 • Par
    Brilliant full day out. Stops were well timed both in length and need for drinks/toilets etc. Learnt such a lot and our driver Karl was really informative and funny - he should do after dinner speaking! Paid extra for premium seats at the front which was also worth it. Comfy coach and nice pub lunch. Also liked the fact you weren’t pressured into any extra expenditure. Would definitely book another trip with McComb’s.
    Skrevet 23. juni 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Trina S
    Lund, Canada5 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jun. 2024 • Familie
    We thoroughly enjoyed our CitySightSeeing Belfast tour to Giant’s Causeway yesterday. Our guide Lisa was very knowledgeable and provided interesting stories and facts throughout the tour. She was friendly and caring to all. I really appreciated how she ensured to make personal contact for each guest. Our driver Joe was excellent. There were detours that day due to an event and he had to maneuver a different route, which he did with great ease. Thanks Lisa and Joe for an excellent tour!
    Skrevet 23. juni 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    jrshall
    Thousand Palms, CA9 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    jun. 2024 • Familie
    This was a great tour. It's a good way to see the countryside in one day. Guide was very informative. Tour does require a fair amount of walking, so it may limit some people with walking issues.
    Skrevet 22. juni 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Hannah
    Melbourne, Australia5 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    We did the Giant Causeway Belfast and enjoyed the whole day! Krishna and Kevin were fantastic hosts. Kevin had a lot of fun and interesting facts and notes on history which was great to hear on the way up. Wonderful day spent in Ireland 🇮🇪
    Skrevet 20. juni 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Anton L
    Cobh, Irland6 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    jun. 2024 • Alene
    Driver Karl and the woman who was checking in the names at the start of the tour were behaving outrageously. I didn’t have time to have my breakfast in the morning and they refused to let me in with a food container, even though it is not mentioned anywhere in the requirements and rules for the tour. ANYWHERE. Because of that, I had to eat it right in front of the bus under the rain, this was extremely humiliating and I also burnt my throat with hot food and catched a virus infection later on because of that. All this ruined my day and whole trip and will ruin even more work and travel time for me. They did not even care that I didn’t intend to go on this trip with my food stored — I would have eaten it calmly in the bus in a few minutes and wouldn’t have been a problem, but the woman said “Nobody wants to see you eating breakfast in front of everyone” telling me to step away and hurrying me to throw it away even though we had enough time before departure. Wishing Karl to get sick before his 2-week birthday trip just as I did now. Email about this situation was ignored. Avoid if you don’t want to get this attitude.
    Skrevet 19. juni 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thanks for your feedback. On the morning that you arrived for your tour you were politely asked to either have your hot food before you boarded, or store it to have at the first stop. We do not allow hot food to be consumed onboard following feedback from passengers who brought it to our attention that strong smelling food in the confined space was unpleasant for them while travelling on the coach. It has also been problematic in the past when passengers have had spillages while the coach is moving, when the driver has no way of cleaning it up during the journey, and leading to potential slip hazards for other passengers. You were politely asked to consume your hot food off the coach, but reacted very aggressively to both of our members of staff. You then went on to stand in front of the passenger entry door, blocking it from other passengers, in an attempt to inconvenience them and our staff. We have an office inside the building where you came to check-in, and you were welcome to consume your food inside, but you chose to stand in front of the door instead.
    Skrevet 20. juni 2024
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Josh C
    Fort Myers, FL188 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    This tour was absolutely AMAZING. Patrick was our driver and tour guide and he did an outstanding job. This tour was well worth it. We ended up having a beautiful sunny day for the entire tour. The views of distant Scotland were amazing. The Giant’s Causeway and Bushmills Distillery did not disappoint.
    Skrevet 16. juni 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Maps18719243158
    Santa Ana, Costa Rica1 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jun. 2024 • Familie
    The trip is beautiful, great sight seeing and stays true to schedule. Breath taking spots.
    Karl our bus driver did a fantastic job balancing on sharing great historical information and making in enjoyable.
    Truly amazed what a skillful driver he is.
    Great trip all over.
    Skrevet 16. juni 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Travellinglady
    Plymouth, UK33 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jun. 2024 • Venner
    Absolutely beautiful! The views were magnificent and the walk incredible! The National trust does a great job keeping it safe. The natural formation of the rock is fabulous. Definitely go if you get a chance.
    Skrevet 15. juni 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Viser resultatene på side 1-10 av 1 466

    Dagstur til Giant’s Causeway fra Belfast levert av McComb's Coach Travel

    Alle hotell i BelfastHotelltilbud i BelfastRestplass i Belfast
    Alle ting å gjøre i Belfast
    Dagsturer i Belfast
    RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler