Turer og billetter

Historisk vandretur med valgfritt Hopp over linjen til Edinburgh Castle levert av Mercat Tours

Historisk vandretur med valgfritt Hopp over linjen til Edinburgh Castle
5
VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*
Historisk vandretur med valgfritt Hopp over linjen til Edinburgh Castle
Av Mercat Tours
Anbefalt av 94 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Det er ingen bedre måte å orientere seg i Edinburgh enn på en historisk vandretur - spesielt en som inkluderer skip-the-line inngang til Edinburgh Castle. Bli kjent med byens fascinerende historie på en vandretur i den UNESCO-vernede gamlebyen, hvis brosteinsbelagte gater og smale smug gir seg godt til å vandre. Deretter kan du spare timesvis med en skip-to-line-billett til Edinburgh Castle (hvis alternativet er valgt). Denne guidede turen er ideell for første gangs besøkende, og gir en flott introduksjon til de største attraksjonene i Edinburgh.
fra
kr 265,85
per voksen

Alder: 5–99 maks. 6 per gruppe
Varighet:
2 t 15 m
Billettype:
Mobil
Engelsk

Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t 15 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Høydepunkter
  • Bli orientert i Edinburgh på en historisk spasertur ideell for første gangs besøkende
  • Spar ventetid på linje med en skip-to-line billett til Edinburgh Castle (valgfritt)
  • Vitne en guide injisere liv og humor inn i Edinburghs historie
  • Tilgang til brosteinsbelagte gater og smale smuger utilgjengelige med bil
Hva du kan forvente
Denne historiske turen i Edinburgh begynner på et utpekt møtepunkt i Edinburghs gamleby, et UNESCOs verdensarvliste. Følg en rute fylt med middelalderske brosteinsbelagte gater og smug, lær om dramatiske historiske hendelser og kryss av for Royal Mile-monumenter som St. Giles katedral, Mercat Cross og Canongate Kirk. Fortsett til Castle Hill for å nyte panoramautsikt over Edinburgh før du glir forbi lange linjer utenfor Edinburgh Castle med din skip-the-line inngangsbillett (hvis alternativet er valgt). Innvendig kan du gå ut på en guidet tur som dekker det kongelige palasset, Stone of Destiny og the Honours of Scotland. Ta farvel med guiden din på slottet.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t 15 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Bli orientert i Edinburgh på en historisk spasertur ideell for første gangs besøkende
  • Spar ventetid på linje med en skip-to-line billett til Edinburgh Castle (valgfritt)
  • Vitne en guide injisere liv og humor inn i Edinburghs historie
  • Tilgang til brosteinsbelagte gater og smale smuger utilgjengelige med bil
Hva du kan forvente
Denne historiske turen i Edinburgh begynner på et utpekt møtepunkt i Edinburghs gamleby, et UNESCOs verdensarvliste. Følg en rute fylt med middelalderske brosteinsbelagte gater og smug, lær om dramatiske historiske hendelser og kryss av for Royal Mile-monumenter som St. Giles katedral, Mercat Cross og Canongate Kirk. Fortsett til Castle Hill for å nyte panoramautsikt over Edinburgh før du glir forbi lange linjer utenfor Edinburgh Castle med din skip-the-line inngangsbillett (hvis alternativet er valgt). Innvendig kan du gå ut på en guidet tur som dekker det kongelige palasset, Stone of Destiny og the Honours of Scotland. Ta farvel med guiden din på slottet.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 293401SECRETS
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Raskt spor, hopp over linjeposten til Edinburgh Castle
  • Award-winning local storytellers
  • Small group experience
  • TourTalk radio receiver to enjoy immersive storytelling at safe distance
  • Inngang/adgang – Edinburgh Castle
  • Inngang/adgang – St. Margaret's Chapel
Varighet
2 t 15 m
Avreiseinformasjon
  • Mercat Cross, High St, Edinburgh EH1 1RF, UK Mercat Cross, High St, Edinburgh EH1 1RF. Se etter det 8-sidede monumentet med hvit Unicorn på toppen. Du vil finne et medlem av vår gjesteserviceteam som venter her for å sjekke deg inn. De vil være kledd i svart, holde en iPad, iført en oransje lanyard og holde en svart og oransje paraply.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Minimumsalder er 5 år
  • Rullestoltilgang
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Vennligst merk: Edinburgh Castle vil ikke innrømme besøkende med poser som er større enn 25 liters kapasitet
  • Please note that we cannot accept babies or children under the age of 5 on this tour.
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 18 reisende
Inkluderinger
  • Raskt spor, hopp over linjeposten til Edinburgh Castle
  • Award-winning local storytellers
  • Small group experience
  • TourTalk radio receiver to enjoy immersive storytelling at safe distance
  • Inngang/adgang – Edinburgh Castle
  • Inngang/adgang – St. Margaret's Chapel
Avreiseinformasjon
  • Mercat Cross, High St, Edinburgh EH1 1RF, UK Mercat Cross, High St, Edinburgh EH1 1RF. Se etter det 8-sidede monumentet med hvit Unicorn på toppen. Du vil finne et medlem av vår gjesteserviceteam som venter her for å sjekke deg inn. De vil være kledd i svart, holde en iPad, iført en oransje lanyard og holde en svart og oransje paraply.
Varighet
2 t 15 m
Returdetaljer
  • Castlehill, Edinburgh EH1, UK Edinburgh Castle, Castlehill, Edinburgh, EH1 2NG. Denne turen slutter på Edinburgh Castle esplanade.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Minimumsalder er 5 år
  • Rullestoltilgang
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Vennligst merk: Edinburgh Castle vil ikke innrømme besøkende med poser som er større enn 25 liters kapasitet
  • Please note that we cannot accept babies or children under the age of 5 on this tour.
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 18 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 14. aug. 2021
En beskjed fra Historisk vandretur med valgfritt Hopp over linjen til Edinburgh Castle
You will be part of a small group (max 18) and we'll provide "Tour Talk" radio sets to make social distancing easier. Please bring your own face masks and earphones (disposable earphones can be provided). Please note that we cannot accept babies or children under the age of 5 on this tour.
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
  • Du starter ved
    Mercat Cross
    High St, Edinburgh EH1 1RF, UK
    Mercat Cross, High St, Edinburgh EH1 1RF. Se etter det 8-sidede monumentet med hvit Unicorn på toppen. Du vil finne et medlem av vår gjesteserviceteam som venter her for å sjekke deg inn. De vil være kledd i svart, holde en iPad, iført en oransje lanyard og holde en svart og oransje paraply.
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Edinburgh Castle
    Stopp: 30 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 2
    St Giles' Cathedral
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • 3
    Parliament House
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • 4
    Edinburgh Old Town
    Stopp: 90 minutter
    Se detaljer
  • 5
    St. Margaret's Chapel
    Stopp: 15 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 6
    Royal Mile
    Stopp: 90 minutter
    Se detaljer
  • 7
    John Knox House Museum
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • 8
    Castlehill
    Stopp: 15 minutter
    Se detaljer
  • Du avslutter ved
    Castlehill
    Castlehill, Edinburgh EH1, UK
    Edinburgh Castle, Castlehill, Edinburgh, EH1 2NG. Denne turen slutter på Edinburgh Castle esplanade.
    Se adresse og detaljer
+

5.0
337 anmeldelser
Ypperlig
290
Svært bra
30
Gjennomsnittlig
10
Dårlig
2
Forferdelig
5

Ines P
1 bidrag
The guide was great and he was very knowledgeable about the history of the places. Very interesting tour. Gives you a good idea about the closes and about how people lived in the past. The visiting to the castle was very worthwhile.
Skrevet 4. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Maria Joao S
2 bidrag
jul. 2022 • Par
Wonderful tour. It offered a lively, entertaining and thorough introduction to the history of Edinburgh. The guide (Naomi) was knowlegeable, professional, enthusiastic and had a great sense of humour. I would definitely book with Mercat Tours again and therefore recommend it.
Skrevet 3. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi mjbrps, Thanks for touring with us. We are so glad we could introduce you to Edinburgh's incredible history! It sounds like Naomi did a fantastic job and I'll be sure to show her your lovely review. It means a lot that we could earn your recommendation. If you ever do come back in future, hold onto your previous booking confirmation for £2 off your tickets! All the best, Kim
Skrevet 4. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Flyer495815
2 bidrag
Our tour guide (I didn’t get her name) was excellent. She was very intelligent with a good sense of humor which made the tour fun. She also used the radios which was HUGELY HELPFUL since the tour was on a very crowded street. My wife and I very much enjoyed the tour. The only suggestion she might try would be wearing a super distinctive hat or carrying a highly visible pole with something distinctive on it so she can be easily seen from a ways behind so that group members don’t get lost.
Skrevet 20. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Flyer, Thanks for touring with us. We're so glad to hear that you enjoyed the tour. It sounds like whomever your Storyteller was did an excellent job. We're so glad to hear that you enjoyed it and that our Tour Talks were of help! Feed back like this is always great to hear. We take all feedback into account and will consider your point in regards to holding a distinctive umbrella or otherwise. All the best, Kim
Skrevet 29. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

gurinder d
Nottingham, UK4 bidrag
jun. 2022 • Par
Nicky was our tour guide and we absolutely loved it. She was very polite, funny, professional, very informative and extremely good at her job. We went for two days from Nottingham and definitely recommend this tour. When tour guide me s like Nicky, you enjoy it for sure. Learnt lots
Of facts about Edinburgh which we wouldn’t know other. Gary and Gurinder
Skrevet 18. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Gary and Gurinder, Thanks for touring with us and our Storyteller Nicky! It sounds like she did an excellent job and I'm so glad that we could earn your recommendation. I'll be sure to pass your kind words onto Nicky - it'll make her day. All the best, Kim
Skrevet 20. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

john
Lynnfield, MA2 bidrag
mai 2022
The guide was informative. Learned some of the history of Edinburgh and the Royal Mile. Highlight of the tour was the visit to the castle which occurs at the end of the tour.
Skrevet 18. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Jkandahar, Thanks for touring with us. We're so glad you enjoyed the tour as well as your visit to Edinburgh Castle! All the best, Kim
Skrevet 20. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Shelley G
1 bidrag
It was a horrible experience. Our cruise ship tenders were delayed two hour because of seas. Then, the city bus we were on in Edinburgh broke down. Then, the 2nd bus got stuck in stalled traffic due to construction on main Edinburgh road. By the time we arrived at the meeting spot, we had missed the tour. Mercari refuse to allow us to join another group or to give our money back, even though the girl admitted that they were so busy that they were putting extra people on their walking tours. Therefore, they would not have lost any money by giving our money back. On top of that, we opted to purchase the Edinburgh Castle entry through Mercari also. They wouldn't even give us our entry or refund it. Edinburgh Castle was a bucket list item for me and it was extremely disappointing. We lost $104 and our only opportunity to see the castle.
Skrevet 14. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Shelley, We are very sorry to hear about the issues you had during your travels. While our team did empathise with your struggles, unfortunately, there are specific time slots for the castle entry that each ticket is tied to. This means that if you miss the slot, you will not be able to enter the castle. Furthermore, we only run two SRM tours a day, both of which were fully booked on the day of your visit, and as you were only here for one day transfer was not possible. We did inform you during your initial phone calls that it would not be possible and you chose to still appear at the cross regardless, two hours after the tour would have started. During this time your behaviour made our team very uncomfortable. The troubles essentially came down to issues with your travel and not with us. All we can do is apologise that you ran into these issues. All the best, Kim
Skrevet 15. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

gsgman777
Columbia, IL460 bidrag
mai 2022 • Familie
We enjoyed the tour very much. Margaret Anne was our guide and she did a fantastic job.

The headphones worked great, we could hear everything she said walking through the busy streets. So much history and information from a single tour.

We did get the castle admission with it and I thought that was handled very well. At the end of the royal mile tour she took us through the castle gate, gave us a little history and took us pretty much to the center. She the. Left and we were free to explore the castle grounds as much as we liked.

We would recommend to all.
Skrevet 11. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi gsgman777, Thanks for touring with us! It sounds like Margaret Ann was a brilliant guide and storyteller and I'll be sure to pass your kind words on. Good to know the headphones worked well too. Feedback like this is really helpful! Delighted we could earn your recommendation and all the best, Kim
Skrevet 14. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Lance B
Hereford, UK2 bidrag
jun. 2022 • Familie
A very informative tour of both the Royal mile and Edinburgh Castle. Tour guide new her history well and it was a pleasure to listen about all the history of the city and castle. I would highly recommend this tour.
Skrevet 9. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Lance, Thank you for joining us on tour and taking the time to leave us a review! We're so glad you enjoyed it and that we could earn your recommendation. It was our pleasure to share the stories with you! All the best, Kim
Skrevet 14. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Garima
Storbritannia1 bidrag
jun. 2022 • Par
Excellent tour. Our guide Nicky, was very knowledgeable and impressive. She took us along for 2 hours, finding comfortable quiet nooks and corners to seat everyone and tell us about the royal mile. Not tiring at all even for seniors and very doable ..
Enjoyed greatly ! Will gladly do again !
Skrevet 9. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi 424Garimab, Thanks for joining us on tour! We're so glad to hear that you enjoyed your experience with Nicky and it sounds like she did a brilliant job of looking after everyone in the group. So glad you'd do it again! If you ever do decide to come back - hold onto your previous booking confirmation for £2 off. All the best, Kim
Skrevet 14. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ex-Hostie
Windsor, UK172 bidrag
jun. 2022
Easy to find and Stephanie was great in explaining all the history and the stories of the past. They do ask that you bring headphones , but they do have some if you don't have any . They are really needed as we did the tour on a Saturday afternoon and the high street was mobbed and busy with people so hearing here would have been a challenge without the headphones.

Recommended the tour and lucky the weather was nice as its all outdoors. We did not go into the castle and so for us the tour stopped just there and we went off for lunch . Stephanie recounted a story of where the phrase ' tearaway' comes from for people who have been less than honest ... very interesting to hear the story.

We did a bus tour and this was much better , with the bus tour its pre recorded audio and so you cant ask questions but you do get to see parts of the town you couldn't see on foot... it would just take too long, so a combination of both worked well. If you could only do one do this one.
Skrevet 7. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Ex-Hostie, Thank you for joining us on tour. We're so glad to hear that you enjoyed it and found the stories both interesting and useful. It sounds like our Storyteller Stephanie did an excellent job! Really glad to hear you'd recommend us over others, we always aim to please and so that means a lot. All the best, Kim
Skrevet 9. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 337
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Mercat Tours
Ellen C
Ellen C
00
Interessant og god blanding av turens innhold
Interessant tur med gode muligheter til å høre flink guide (Linda) som brukte mikrofon til våre hodetelefoner hele
EideIngrid
EideIngrid
00
Anbefales
Turen gikk blant annet til de underjordiske vaultene, og senere fikk vi whisky (eller vin, øl, brus eller vann ders
Sognepresten
Sognepresten
00
Utmerket
Utrolig fornøyd med Mercat Tours. Guiden vår, Alun, var en sprudlende type som fortalte historiene med stor innleve
marteutengluten
marteutengluten
00
Veldig fornøyd
Vi var veldig fornøyd med denne turen, vi lærte mye frå dette. Ikke minst var turlederen vår Alex meget dyktig og e
thehyl
thehyl
00
Historic underground
Vår flinke guide Linda geleidet oss gjennom historiske gater og under jorden. Hun var flink å fortelle og veldig en
Steinar S
Steinar S
00
Historic Underground tour. Ok men ikke mer.
God guide men veldig rappkjeftet. Krever ok+ i engelsk for å henge med. Forteller bra, men det blir en del om igjen
Eventyrer27
Eventyrer27
00
Morsom ghosts and ghouls tur i Edinburgh
Vi bestilte turen via en applikasjon men du kan like godt bestille via hjemmesiden til selskapet. Der får du beskje
Sina N
Sina N
00
Hidden and hauted late night vault tour
Guiden var ganske flink, men turen var litt kort. Ca 30 min i underground vaults. Var på et lignede tur med er konk
LivEllen
LivEllen
00
Fortellerkunst i perfekte omgivelser
Jeg har vært med Mercat ned under Edinburgh tre ganger. Rett og slett fordi jeg synes det er så bra, at jeg stadig
Laskle
Laskle
00
Historisk vault tour
Vi valgte den historiske turen som begynner i gata the royal mile. Derfra går man nedover gaten til de underjordisk
B0rg1
B0rg1
00
Ghost and Ghouls
Var med på en Ghost and Ghouls tur. Hele opplegget her styres nok i stor grad av hvor flink guiden deres er. Vi fik
Vanlige spørsmål om Historisk vandretur med valgfritt Hopp over linjen til Edinburgh Castle


Priser i Historisk vandretur med valgfritt Hopp over linjen til Edinburgh Castle starter fra kr 264,83. Oppdag og bestill Historisk vandretur med valgfritt Hopp over linjen til Edinburgh Castle på Tripadvisor

Mercat Tours er vert for Historisk vandretur med valgfritt Hopp over linjen til Edinburgh Castle. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Mercat Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Historisk vandretur med valgfritt Hopp over linjen til Edinburgh Castle på Tripadvisor