Turer i Edinburgh
Oban og West Highlands Day Trip fra Edinburgh
4.5

Oban og West Highlands Day Trip fra Edinburgh

Av Highland Experience Tours
Om
fra
kr 988,57
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 3–99 maks. 35 per gruppe
Varighet: 11 t 30 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer


  • Transport med luftkondisjonerte kjøretøy
  • Profesjonell guide
Det som ikke er inkludert
  • Mat og Drikke
  • Tips
  • Hotell henting og slipp av
  • Barn under 3 år aksepteres ikke
  • Inngang/adgang – Inveraray Castle & Gardens


Startpunkt:
  • 192 High St, Edinburgh EH1 1RW, UK
    Vennligst sjekk inn med personalet på Highland Experience inne/utenfor Caffe Nero innen kl. 07.45
Sluttpunkt:
  • Lawnmarket, Edinburgh EH1, UK
    Vennligst merk: I løpet av august, og andre ganger når det er arrangementer som finner sted på Edinburgh Castle, vil vi bruke et alternativt endepunkt i Edinburghs New Town.

  • Ingen rullestoltilgang
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5256OBAN

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • De fleste reisende kan delta
  • Barn under 3 år aksepteres ikke
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 35 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5256OBAN

Reserver plassen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Reiserute
  • 192 High St, Edinburgh EH1 1RW, UK
    Vennligst sjekk inn med personalet på Highland Experience inne/utenfor Caffe Nero innen kl. 07.45
  • Passerer forbi
    Loch Lomond and The Trossachs National Park
  • 1
    Passerer forbi
    Kilchurn Castle
    Loch Awe
  • 2
  • 3
  • 4
  • Lawnmarket, Edinburgh EH1, UK
    Vennligst merk: I løpet av august, og andre ganger når det er arrangementer som finner sted på Edinburgh Castle, vil vi bruke et alternativt endepunkt i Edinburghs New Town.
Om operatøren
Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
  • Highland Experience Tours
    6 322
    Edinburgh, Skottland
    Ble medlem i juni 2008
  • Renate B
    0 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Historisk tur i vakkert område
    Godt planlagt tur, dyktig og kunnskapsrik sjåfør. Nydelig område med mye historie som ble formidlet på en fin måte. Anbefales for alle
    Skrevet 24. juli 2023
  • Gryodd
    0 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    Ut på tur
    Ble tatt i mot av en veldig hyggelig sjåfør. Steven B. En kjapp HMS innføring før vi satte avsted. Noe kø ut av byen men det gikk overraskende kjapt. Hadde en kjapp stopp på et lite sted som heter Kilmahog Woolen. Påfyll av kaffe og litt snacks og muligheter for litt shopping av suvenirer. Morsomme veier, smale veier og masse svinger. Hadde flere stopp da vi kom til the Scotish highland. Fantastisk flott natur. Da vi kom til Glen coe fikk vi en historie av Steven B som nesten fikk frem tårene til oss alle. Turen gikk da videre til Urqhart Castle. Og båttur på Loch Ness. Etter et par glass med highland shot så mente vi at vi så Nessie😜. Fikk sett solnedgangen før vi slo til kai på Inverness. Derfra ble det rett mot Edinburgh. Det ble fort mørkt så på hjemturen så vi lite av naturen. Vi syns at turen var absolutt verd pengene. Og Steven B var en fantastisk guide som også svarte på alle spørsmål som kom.
    Skrevet 3. desember 2019
  • Hugrún S
    0 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Higland experience tour for two days
    Ferðin upp í skosku hálöndin kom skemmtilega á óvart. Fararstjórinn, Sergio, var sérdeilis skemmtilegur auk þess að vera fróður um svæðið, sögu Skotlands og menningu og liðlegur í alla staði. Við vorum bara átta farþegar í smárútu þannig að samskiptin voru mjög persónuleg og gjarnan á léttu nótunum. Við stoppuðum mjög oft og skoðuðum fjölmargt fallegt og áhugavert. Það er full ástæða til að mæla með ferð af þessu tagi. Tveggja daga ferð er mjög passlegur tími.
    Skrevet 22. juni 2018
  • Reidun S
    0 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Veldig bra dag
    Fin og avslappende dag i minibuss med Sergio som topp sjåfør og guide, og interessant besøk på whiskydestilleri Glengoyne. Anbefalast!
    Skrevet 2. oktober 2017
  • MariKjetun
    0 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Innholdsrik dag
    Ypperlig mulighet til å få et innblikk i vakre Skottland og samtidig lære mye om landets historie. Godt å sitte, mange stopp og svært kunnskapsrike guider.
    Skrevet 22. juli 2015
  • Rallyrutt
    0 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Buss tur til Loch Ness
    Bussturen var fantastisk flott. Vår Guide Jamie var utrolig god på historie, noe som gjorde turen vår veldig opplevelsesrik og spennende. Jamie vår guide gjorde oss nysgjerrig på lokal mat og drikke, og tipset om gode severdigheter i skottland. Vår reise ble starten på et lite Eventyr....
    Skrevet 12. juli 2015
Se 6 322 anmeldelser
Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

Vi utfører kontroller på anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
4,5 av 5 bobler24 anmeldelser
Ypperlig
18
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
3
Dårlig
0
Forferdelig
2

Disse anmeldelsene har blitt oversatt automatisk fra originalspråket.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

Reni
Ludenscheid, Tyskland1 bidrag
5,0 av 5 bobler
mai 2024 • Par
It was a very nice tour in a small group with a minibus.
The tour guide Hugh was very entertaining and had a lot to say and gave great recommendations.
Great, would book there again and again.
Skrevet 2. juni 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi! Thank you for your kind review! I'm so happy to hear that you had a fantastic time touring Oban and the West Highlands with Hugh! He will be delighted to hear your kind words. We hope you enjoy the rest of your time in Scotland! Kind regards, Cameron Highland Experience Tours
Skrevet 4. juni 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Mansi
Pune, India2 bidrag
5,0 av 5 bobler
We did a few guided tours in the UK and this was the best of them all!
Hugh was awesome and has extensive knowledge on Scotland and it's history.
We passed beautiful, breathtaking views and Hugh was kind enough to stop/slow down for amazing pictures.
He had us engaged and entertained throughout the day.
Highly recommend his guided tour - don't miss it!
Skrevet 31. mai 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hello, Thank you so much for your very kind review. I am delighted to hear that you had an amazing time exploring Oban with Hugh! We will be sure to pass your kind words onto him.. We look forward to welcoming you on tour again soon! Kind regards, Gracie Mae Highland Experience
Skrevet 1. juni 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jovanni M
8 bidrag
5,0 av 5 bobler
sep. 2023 • Alene
Mr. Murray, our tour guide was very professional, friendly, accommodating , caring, helpful and very knowledgeable. This is my first time in this tour and I am very satisfied of the service he provided. Throughout the tour, Mr. Murray ensure that everyone was well attended and satisfied on every visited locations. He drives with outmost safety and ensure that safety policies were followed during the journey. His knowledge and humour is outstanding. Therefore, I highly recommend Mr. Murray and the Viator (Highland Experience Tours) as the best tours you can trust whilst visiting Edinburgh, Scotland. Thank you so much for the very pleasant experience.
Skrevet 8. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you so much! So happy to hear you enjoyed your tour.
Skrevet 10. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Brett S
8 bidrag
5,0 av 5 bobler
I booked a trip leaving from Edinburgh, Scotland after a very great tour last year to the Scottish Highlands. I booked another tour in 2022 on my first trip to Scotland, with another company which did not even compare to Highland Experience tours. This trip was amazing, seeing Oban, Luss, Loch Lomond, and Inveraray. Great landscapes and amazing landmarks. I took this trip on August 4, 2023. Our guide was so informative and had a great knowledge of the areas and a hilarious sense of humor. I would highly recommend Highland Experience tours to anyone wanting to see more of Scotland.
Skrevet 6. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi Brett, Thanks for writing us such a lovely review! We're so glad you enjoyed the Oban tour. Kind regards, Sarah
Skrevet 7. august 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Heather
Saint Zenon, Canada3 bidrag
5,0 av 5 bobler
jun. 2023 • Familie
Brodie was our driver/ guide and could not have asked for better! Better weather would have been nice but was still a great tour mostly because of the information Brodie gave us along the way. A real learning experience.
I would go on another tour with Brodie any day.
Thanks Brodie.
Skrevet 1. juli 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi there, Thanks for taking the time to write us a review. We're so glad you enjoyed the tour with Brodie! Kind regards, Sarah
Skrevet 2. juli 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

S F
Texas14 bidrag
5,0 av 5 bobler
Joe W took us on the day trip to Oban and the highlands. We had beautiful weather, and it was a lovely day for a drive. We had several stops along the way, including a photo stop with a hairy coo. Joe was full of anecdotes and information. The only thing I regretted was that we joined the tour in Edinburgh and had to pick up travelers in Glasgow, so part of our tour was extra time on the bus.
We really enjoyed the optional tour at the Earl of Argyll’s Castle in Inverarary. I highly recommend touring inside the estate if you are able, and touring the gardens.
Skrevet 29. mai 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi, Thanks for writing us a review! We're so glad you enjoyed the tour with Joe. Kind regards, Sarah
Skrevet 30. mai 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

kbassindale
Green Bay, WI10 bidrag
3,0 av 5 bobler
okt. 2022
I was picked up in Edinburgh and we had to make a stop in Glasgow to pick up three passengers. That really cut into our tour time, I feel, and I didn't realize that was an option when booking this tour. The tour mentioned we'd stop in Inveraray for 90, but only stopped at the castle. Luss and Loch Lomand wasn't much to see - but a small cute little town.
The tour guide was new and mentioned several times how he would need to stop various times due to driving rules. I was on a 2-day tour the days before and I am sure my driver had the same rules - but he made the stops a part of the tour.
We were in Oban for more time than 90 mins, listed on the site, so this extra time was probably from the Inveraray stop. I did this tour to see Oban, so that was nice to have the extra time there.
The drive to Oban is very twisty and turny, I got a little carsick.
Skrevet 6. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for taking the time to share your feedback about your tour with us. We are grateful for all constructive feedback and will be sure to use this to continue to improve our tour offering. Kind regards, Clare
Skrevet 20. desember 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jordi C
1 bidrag
5,0 av 5 bobler
jul. 2022 • Familie
Excellent one day tour to visit Oban and Inveraray. The guide Maj made the whole difference with his explanations and Scottish banter. Fully recommended.
Skrevet 24. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi there, Thank you so much for taking the time to review your tour with us. We're delighted to hear you had a great time with Maj! We do hope to welcome you on another tour soon. Kind regards, Maria
Skrevet 25. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Elsa KD
1 bidrag
3,0 av 5 bobler
aug. 2021
This was our first time on a tour so we are glad that we experienced it, but it was quite underwhelming and a bit disappointing.

First thing was that it was quite difficult to hear the tour guide/driver speak as he was driving - the speakers didn't project very well. So, we feel we missed out on a lot of interesting things he might've said.

Second, we were told as we passed the castle ruins (Kilchurn Castle) that we would stop to see it on our way back but instead the driver gave us 20 minutes at a random church by the road... Only because we had left Oban 10 minutes later than planned. Seeing the castle ruins was the thing we were all most excited for so it was very disappointing that we did not end up doing that. The church stop was not part of the tour itinerary and was not necessary but the driver decided it was more worth our time than seeing something that we had paid to see?? Even a simple stop by the loch to get a closer look at the castle would have sufficed or at least had been much preferred than stopping at the church.

My friends and I also feel that we did not need 1 hour 30 minutes in Oban. We would have happily traded some of that time to see Kilchurn Castle, which we should have actually seen anyway as it was part of the tour! Disappointing.
Skrevet 31. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hello, First of all I would like to thank you for your feedback, it is greatly appreciated. I'm so sorry to hear that you were unable to hear the guide on your tour - Our drivers are always happy to repeat things or answer any questions you have if you don’t fully hear the first time. We will be sure to look into the speakers as we have not had any similar feedback about our buses and are unaware of any issues. Oban is the focus of this particular tour so we designed the itinerary to allow enough time to explore the town itself, get lunch and potentially even a distillery visit if they would like. It sounds like your driver had taken you to St Conan’s Kirk as an alternative which is known for its stunning loch-side setting and unique and impressive architecture. That being said, I can only apologise that you did not stop at Kichurn Castle as planned - we will discuss this with the guide of the tour to confirm the reasoning for this and use your feedback to ensure passengers receive the best possible tour. If you have any further comments or concerns regarding your tour you would, please feel free to contact us through our emails or social media channels. I will however ensure your comments are taken on board. Kind Regards, The Highland Experience Team
Skrevet 22. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Tommy N
Oldenburg, Tyskland5 bidrag
5,0 av 5 bobler
sep. 2019
It was wonderful, our guide Erin M. made it absolutely entertaining with the history and different story about all the different places we seen, while telling about the history from Scotland she also played different types of Scottisch musik, the stop in Oban could have been alittle longer but you still had plenty of time to look around and grap something to eat (just becareful of the Seagulls, they will steal a sandwich out of your hand, happened to my GF :-D )I can only recommend it was a very nice trip.
Skrevet 19. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 24

Oban og West Highlands Day Trip fra Edinburgh levert av Highland Experience Tours

Alle hotell i EdinburghHotelltilbud i EdinburghRestplass i Edinburgh
Alle ting å gjøre i Edinburgh
Dagsturer i Edinburgh
RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler