Turer og billetter

St Andrews, Falkland og Fife Villages Tour fra Edinburgh levert av Highland Experience Tours

St Andrews, Falkland og Fife Villages Tour fra Edinburgh

St Andrews, Falkland og Fife Villages Tour fra Edinburgh
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 535,52
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Anbefalt av 92 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
9 t
Gruppestørrelse:
32
Tilrettelagt for barnevogn
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
Om
Denne turen kombinerer fantastiske East Neuk fiskevær, det vakre Falklands palass og St. Andrews: et sted for historie, kultur og golf.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 9 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 9 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 5256P24
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Sjåfør / guide
Ekskluderinger
  • Mat og Drikke
  • Gratuities
  • Inngang/adgang – St Andrews Castle
  • Inngang/adgang – Falkland Palace & Garden
Varighet
9 t
Avreiseinformasjon
  • 192 High St, Edinburgh EH1 1RW, UK Please check in with Highland Experience staff inside/outside Caffe Nero by 09:15
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Barn under 3 år aksepteres ikke
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 32 reisende
Inkluderinger
  • Sjåfør / guide
Ekskluderinger
  • Mat og Drikke
  • Gratuities
  • Inngang/adgang – St Andrews Castle
  • Inngang/adgang – Falkland Palace & Garden
Avreiseinformasjon
  • 192 High St, Edinburgh EH1 1RW, UK Please check in with Highland Experience staff inside/outside Caffe Nero by 09:15
Varighet
9 t
Returdetaljer
  • Lawnmarket, Edinburgh EH1, UK Please note: During August, and other times when there are events taking place at Edinburgh Castle we will use an alternative end point in Edinburgh's New Town.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Barn under 3 år aksepteres ikke
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 32 reisende
Reiserute
  • Du starter ved
    192 High St
    192 High St, Edinburgh EH1 1RW, UK
    Please check in with Highland Experience staff inside/outside Caffe Nero by 09:15
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Forth Road Bridge
    Stopp: 15 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Anstruther Harbour
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • 3
    St Andrews Castle
    Stopp: 3 timer - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 4
    Falkland Palace & Garden
    Stopp: 60 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • Du avslutter ved
    Lawnmarket
    Lawnmarket, Edinburgh EH1, UK
    Please note: During August, and other times when there are events taking place at Edinburgh Castle we will use an alternative end point in Edinburgh's New Town.
    Se adresse og detaljer
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
13 anmeldelser
Ypperlig
10
Svært bra
2
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
0

Katie J
Knoxville, TN20 bidrag
Rob was by far the best tour guide of all of my Scotland tours. He was courteous, enthusiastic, and a superb storyteller. He made sure to point out all of the local attractions and provided recommendations for the best fish and chips and gelato. Overall it was a great day touring the fishing villages and seeing the coastline.
Skrevet 1. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi there, Thank you so much for taking the time to review your tour with us. We're delighted to hear you had a great time and Rob was your favourite guide of all your tours in Scotland! We do hope to welcome you on another tour soon. Kind regards, Maria
Skrevet 23. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Sophie B
3 bidrag
Familie
Great day exploring coast line, Fife and Saint Andrews. Excellent guide, very knowledgeable, experienced and enthusiastic.
Skrevet 18. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi there, Thank you so much for your review! We're delighted to hear you had a great time travelling with us! We do hope to welcome you on another tour soon. Kind regards, Maria
Skrevet 25. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

LiLittle
München, Tyskland56 bidrag
Venner
Wir fuhren zu angenehmer Zeit, um 09:15, hatten ausreichend Fotozeit an den drei Forth Brücken und im Fscherörtchen A..., dann viel Zeit in St. Andrews ( dort wurden sogar 2 HopOn/Hopoff angeboten, auch viel Zeit in Falkland (reizendes Örtchen + Schloss). Ohne Selbstfahren ist dieser Ausflug so nicht machbar. Auch nicht teuer, Zug+Bus zB nur nach St. Andrews kostet 51 Euro
Skrevet 14. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

des t
Emirate of Abu Dhabi, De forente arabiske emirater4 bidrag
Par
It was a perfect day trip !! The sun was out and we had the best tour guide!! Thank you Stephen J for an amazing day tour.. Your knowledge of St Andrews and Falkland was out of this world !! We hope to catch another tour in the next 6 months!!
Skrevet 14. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Thomas O
106 bidrag
My wife and I visited Scotland and spent much of our time walking around the city, but we decided to take a one day tour to St. Andrews via coach. It was a 16 passenger with only 8 people on board. Our driver Stephen J. was very informative and fun for the entire trip.
Skrevet 24. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

DianeLuana
London, UK11 bidrag
Our driver, (lord) John, was really good at guiding us through the day, telling us interesting stories and keeping us entertained. We had a good amount of time to explore St Andrews.
Nice experience, would definitely recommend it!
Skrevet 21. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Carly B
Dayton, OH9 bidrag
Par
While most of the stops on the tour were amazing and we did have some great food, we felt the description of the tour was misleading. The main reason why we chose this tour was to see St. Andrews. We ended up spending about five minutes parked on the green and then 2 1/2 hours in the town of Falkland. This town was certainly beautiful however when we arrived we were asked to buy tickets to the palace and gardens which we did not know was not included in the ticket. We spent 12 pounds on tickets and it closed 45 minutes after our arrival we didn’t even get to see it after taking a bathroom break, this was very disappointing. We felt quite mislead on this tour. The bus was also uncomfortably hot and tight. John was quite nice but had to read off of a paper at times to share information. I would not recommend this tour especially if St. Andrews is important to you.
Skrevet 8. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi Carly, Thank you for taking the time to review your tour. I am sorry you did not enjoy your time on tour with us. We do advertise that all entrance fees are optional extras and we try to be as clear as possible with this so apologises if you did not read this at the time of booking. You spend approximately 2.5-3 hours in St Andrews on this tour, apologies if you did not find this to be long enough, however we do also have customers going on the tour primarily to visit Falkland so we also have to spend a decent amount of time here. If you were looking to spend the entire day in St Andrews perhaps we could have offered you a more appropriate tour. Kind Regards, Fiona
Skrevet 9. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Ian Z
Walden, NY1 bidrag
Alene
John the driver did a wonderful job telling stories and historical stories along the way. Nice short trip (9am-about 6 with traffic) compared to going to places like Loch Ness. The price is great for the length of the trip, well worth it.
Skrevet 23. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Dukiephi
Staunton, VA44 bidrag
We did this one day tour and it was very good - our driver was Fergie and he was great! The bus ride isn’t too far. St. Andrews is a quaint little town - we had time to eat lunch at a restaurant of our choice and see both the castle and cathedral (both highly recommend). We didn’t do the golf course but we’re not golfers. Then we went to Falkland Palace - really enjoyed the gardens there.
Skrevet 22. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Michael Y
Keedysville, MD676 bidrag
Mark was our tour guide and he was wonderful. We had fist went to Queensferry to view the bridges. That was amazing. Then on to Anstruther. Gorgeous little village with a nice walled in harbor. Next stop St Andrews. Amazing ruins of the cathedral and castle. Last stop was Falkland Palace. Very interesting and informative. Great tour with one complaint. We booked this thinking it went to Kingsbarn Distillery as advertised. Not happy to learn on the tour that that was no longer included. That should have been communicated or your website updated.
Skrevet 19. april 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 13
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Highland Experience Tours
Gryodd
Gryodd
00
Ut på tur
Ble tatt i mot av en veldig hyggelig sjåfør. Steven B. En kjapp HMS innføring før vi satte avsted. Noe kø ut av bye
Hugrún S
Hugrún S
00
Higland experience tour for two days
Ferðin upp í skosku hálöndin kom skemmtilega á óvart. Fararstjórinn, Sergio, var sérdeilis skemmtilegur auk þess að
Reidun S
Reidun S
00
Veldig bra dag
Fin og avslappende dag i minibuss med Sergio som topp sjåfør og guide, og interessant besøk på whiskydestilleri Gle
MariKjetun
MariKjetun
00
Innholdsrik dag
Ypperlig mulighet til å få et innblikk i vakre Skottland og samtidig lære mye om landets historie. Godt å sitte, ma
Rallyrutt
Rallyrutt
00
Buss tur til Loch Ness
Bussturen var fantastisk flott. Vår Guide Jamie var utrolig god på historie, noe som gjorde turen vår veldig opplev
Vanlige spørsmål om St Andrews, Falkland og Fife Villages Tour fra Edinburgh


Priser i St Andrews, Falkland og Fife Villages Tour fra Edinburgh starter fra kr 537,56. Oppdag og bestill St Andrews, Falkland og Fife Villages Tour fra Edinburgh på Tripadvisor

Highland Experience Tours er vert for St Andrews, Falkland og Fife Villages Tour fra Edinburgh. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Highland Experience Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill St Andrews, Falkland og Fife Villages Tour fra Edinburgh på Tripadvisor