Turer og billetter
Glasgow som en lokal: Tilpasset privat tur
4

Glasgow som en lokal: Tilpasset privat tur

Av Lokafy
Bli kjent med byen gjennom øynene til en lidenskapelig lokal. Uten reiserute kan du tilpasse turen eller la den stå til lokal for en innsiktsfull introduksjon til byen. Gjør reise om de menneskene du møter, ikke bare stedene du ser. Med våre tursturer, vil du hoppe over de verdslige historiske turene og oppdage byen gjennom en lokal øyne. Opplev en tur som vil forandre måten du reiser for å gjøre det så mye om menneskene du møter, da det er stedet du ser. Våre lokale guider (Lokafyers) er lidenskapelige om deres by og ivrige etter å dele sin kunnskap og perspektiv. Siden Lokafyers ikke er profesjonelle guider og tur noen ganger, gir de en opplevelse som er autentisk og personlig, som en venn som viser deg rundt i byen. Ved slutten av turen vil du føle deg komfortabel med å navigere i byen og trygg på at du har all den informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av oppholdet ditt.
fra
kr 584,87
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
fra
kr 584,87
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99
Varighet: 2–6 timer
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk


  • Lokal guide ("Lokafyer"
  • Tilpasset privat tur
Det som ikke er inkludert
  • Personlige utgifter
  • Tips og drikkepenger (valgfritt)
  • Valgfrie aktivitetskostnader
  • Mat og Drikke
  • Transport til / fra attraksjoner (Det er en tur, biltransport er ikke inkludert)


Avreiseinformasjon
  • Equestrian statue of the Duke of Wellington, Glasgow, 16 Royal Exchange Square, Glasgow G1 3AG, UK Reisende kan be om at turen starter fra et hvilket som helst sentralt hotell. I tilfelle hotellet ligger utenfor sentrum, velger vi et praktisk møtepunkt i sentrum. Turen kan ende på et annet sted fra avgangspunktet, med mindre du blir bedt om det før turen.
Returdetaljer
  • Glasgow, UK Turen kan ende på et annet sted fra avreisepunktet, med mindre det blir forespurt før turen.

  • Ingen rullestoltilgang
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 86919P61

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Lokafy turer gir en generell oversikt over byen med praktisk informasjon fra lokals perspektiv, ikke detaljerte historiske fakta
  • I tilfelle reisende vil gjerne inkludere et besøk til en attraksjon, vil de måtte dekke kostnadene ved inngangen for seg selv og også Lokafyer (lokalguide)
  • Turer er helt personlig, vennligst oppgi starttid, møteplass og informasjon om deg slik at vi kan organisere turen
  • Dette er en spasertur. Vi anbefaler at du bruker komfortable sko
  • Fungerer i alle værforhold, vennligst kle deg riktig
  • Barn under 3 år er gratis
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Dette kan du forvente under besøket
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvor mye er Glasgow som en lokal: Tilpasset privat tur?
Priser i Glasgow som en lokal: Tilpasset privat tur starter fra kr 590,59. Oppdag og bestill Glasgow som en lokal: Tilpasset privat tur på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Glasgow som en lokal: Tilpasset privat tur?
Lokafy er vert for Glasgow som en lokal: Tilpasset privat tur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Lokafy på Tripadvisor. Oppdag og bestill Glasgow som en lokal: Tilpasset privat tur på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Glasgow som en lokal: Tilpasset privat tur?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t. Oppdag og bestill Glasgow som en lokal: Tilpasset privat tur på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 86919P61

Reserver plassen din
fra kr 584,87
Reiserute
  • Du starter ved
    Equestrian statue of the Duke of Wellington, Glasgow
    16 Royal Exchange Square, Glasgow G1 3AG, UK
    Reisende kan be om at turen starter fra et hvilket som helst sentralt hotell. I tilfelle hotellet ligger utenfor sentrum, velger vi et praktisk møtepunkt i sentrum. Turen kan ende på et annet sted fra avgangspunktet, med mindre du blir bedt om det før turen.
    Se adresse og detaljer
  • Passerer forbi
    Equestrian statue of the Duke of Wellington, Glasgow
  • Du avslutter ved
    Glasgow
    Glasgow, UK
    Turen kan ende på et annet sted fra avreisepunktet, med mindre det blir forespurt før turen.
    Se adresse og detaljer
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
7 anmeldelser
Ypperlig
5
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
1

Brianne S
1 bidrag
Our Lokafy guide was NOT a local like the description says. Lokafy appears to be the Uber of tour companies. They did not vet this guy, because he clearly had not lived in Glasgow long. Either that, or he was a hermit who never left his house. We told him we wanted to know about all the good local pubs and restaurants, must see history near the city center, and that we were huge football fans.

We told him we were in town for the Champions League game, and he didn't ask which one. Huge bust right off the bat, when there are back to back CL matches this week, one being Celtic and the other being Rangers. Even a local who isn't a football fan would know about that rivalry. He was not even being a safe guide through the city, and almost got us hit by a car when rushing us to jaywalk across the street. We understand most people don't wait for the walk signal, but they at least look to see if cars are coming up to the turn before jumping into the road. He had no concern for our wellbeing or for walking at our speed or anything at all.

At the end, when we found a polite enough excuse to cut the terrible tour short, we asked for a good restaurant to get fish & chips. He told us to go to the takeaway fast food chain in town, Blue Lagoon. You don't send people who have indicated their interest in local pubs and restaurants to the McDonald's of fish & chips. When we told him we would rather go to a sit down restaurant, he told us to go to the Blue Lagoon by our hotel and take it to our room to eat.

I can't write out everything about how bad it was here, because I will lose the reader's interest, if I haven't already. Bottom line, it was a terrible excuse for a tour by someone who was definitely not a local and knew very little about the city as a whole. I was so hoping that we would get a good local guide for this, instead of one like the other 1 star review here, but we got a bad one. If you are on your honeymoon like us, don't risk getting a bad guide. Go for a more sure thing. It's clear that Lokafy doesn't vet their guides at all to make sure they are actual locals with enough time in a city to be a good guide to travelers.
Skrevet 10. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Angela Wilson-Liverman
Nashville, TN7 bidrag
Our tour guide was a local college student who knew very little Glasgow history or information on the monuments and sights we saw. He was unkempt and smoked during the tour. Poorest city walking tour we've done. Expensive for a basic walk around town.
Skrevet 14. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
lokafytravel
Hello, We'd like to extend our most sincere apologies for your experience in Glasgow with us. This certainly is not the experience we want for our travelers. We have received your feedback and we definitely want to take it into consideration as we put a great emphasis on the quality of our tours and the feedback of our customers. If you would like to get in touch with us and tell us why do you have this opinion please reach us out at info@lokafy.com. We would be more than happy to talk to you about your feedback. Again, my sincerest apologies for the disappointing experience. I’ll be looking forward to your email. Safe Travels. Regards, Marnelly Lokafy.com
Skrevet 28. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Raquel P
Houston11 bidrag
jul. 2022
Anna contacted us in advance and met us in the center of Glasgow for our private tour on July 7. She is down-to-earth, relaxed and gave us some simple options at the beginning of our tour to let us decide what we wanted to see. We were able to visit the inside of Glasgow Cathedral, the necropolis above the cathedral, an interesting shopping mall we never would have found on our own, an awesome store with Scottish candy and gifts, and an authentic pub. She gave us such a great perspective about what it is like to live in Scotland, and provided us some great insight into how our tourist perceptions of Scotland aligned (rather favorably) with reality. The tours are really very open-ended, and anyone that has particular sights they wish to see could surely have that included on their tour. Anna gave us a wonderful experience considering we were not that opinionated about what we wanted to see. She was so friendly, unpretentious and made us feel very much at home. We would highly recommend booking this tour!
Skrevet 23. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
lokafytravel
Hello, We're so glad to hear you had a wonderful experience with our Lokafyer Anna in Glasgow. The aim behind Lokafy is to connect travelers with locals for an authentic experience where they can not only know the city from their perspective but can also connect on a personal level. Just like having a friend showing you around the city. It's great that Anna was able to show you different places in the city and it also made your stay in the city memorable. We appreciate you recommending our tours highly. Lokafy tours are offered in more than 300+ cities around the world and Our global community of Lokafyers speaks many languages, so please get in touch with us next time you travel - we look forward to organizing your next adventure! Safe Travels! Regards, Marnelly Lokafy.com
Skrevet 26. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

PTP
Uxbridge, Canada2 bidrag
jul. 2022
Anna was a great guide. We needed a simple relaxing tour to fill an afternoon and that is exactly what we got. Some pubs, some shopping, some walking around key areas. Anna was just what we needed.
Skrevet 17. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Angeliki
Storbritannia40 bidrag
apr. 2022 • Par
Kasia was a fantastic guide, she took us to key attractions and shared great tips. Really enjoyed it!
Skrevet 23. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Navigate786556
Hello, We apologize for taking so long to respond, but we appreciate you sharing this wonderful review with us here. We're so glad to hear you had a wonderful experience with your Lokafyer Kasia. The aim behind Lokafy is to connect travelers with locals for an authentic experience where they can not only know the city from their perspective but can also connect on a personal level. Just like having a friend showing you around the city. The uniqueness of our tours is that you can customize the itinerary according to your preference and schedule. It's great that Kasia was able to show you different places in the city and it also made your stay in the city memorable. We appreciate you recommending our tours highly. Lokafy tours are offered in more than 300+ cities around the world and Our global community of Lokafyers speaks many languages, so please get in touch with us next time you travel - we look forward to organizing your next adventure! Safe Travels! Regards, Marnelly Lokafy.com
Skrevet 16. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Diane220652
Perth, Australia29 bidrag
sep. 2019 • Par
Kasia, our personal tour guide was very nice, very knowledgeable and took us to places we wouldn't have seen on our own. A great insight into current culture and diversity of this surprising and delightful city.
Skrevet 11. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Navigate786556
Hello Diane, Hope you are well. We apologize for the delay in responding to your review. We do not get automatic notifications for reviews on Trip Advisor. We appreciate you sharing this wonderful review with us. As we customize each tour, we consider each travelers' preferences while matching them with our Lokafyers, and I'm glad you had a great time exploring the city together with your Lokafyer Kasia in Glasgow. The aim behind Lokafy is to connect travelers with locals for an authentic experience where they can not only know the city from their perspective but can also connect on a personal level. Just like having a friend showing you around the city. Although our Lokafyers are not professional tour guides, some of them are passionate about history. The uniqueness of our tours is that you can customize the itinerary according to your preference and schedule. It's great that our Lokafyer was able to show you different places in the city and it also made your stay in the city memorable. We appreciate you recommending our tours highly. In the years since your last tour, we have expanded a lot, and now offer Lokafy tours in almost 300+ cities around the world. Our global community of Lokafyers speaks many languages, so please get in touch with us next time you travel - we look forward to organizing your next adventure! Safe travels, Regards, Vinita Lokafy.com
Skrevet 17. februar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jose L
1 bidrag
feb. 2019 • Alene
Magnífica experiencia, nuestra guia Azurra no sólo estuvo muy atenta con nosotros sino que además nos acompañó incluso a degustar varios tipos de cervezas con su ayuda como traductora. Incluso terminada la visita nos informó sobre cómo llegar a la siguiente visita que queríamos hacer.
Skrevet 8. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Navigate786556
Hola Jose, Esperamos que se encuentre bien. Nos disculpamos por la demora en responder a su crítica. No recibimos notificaciones automáticas de los comentarios en Trip Advisor. Apreciamos que comparta esta maravillosa reseña con nosotros. Como personalizamos cada tour, tenemos en cuenta las preferencias de cada viajero mientras los emparejamos con nuestros Lokafyers, y me alegro de que lo pasaras bien explorando la ciudad junto a tu Lokafyer. El objetivo de Lokafy es poner en contacto a los viajeros con los lugareños para que vivan una experiencia auténtica en la que no sólo puedan conocer la ciudad desde su perspectiva, sino que también puedan conectar a nivel personal. Es como tener un amigo que te enseña la ciudad. Aunque nuestros Lokafyers no son guías turísticos profesionales, algunos de ellos son apasionados de la historia. La singularidad de nuestros tours es que puedes personalizar el itinerario según tus preferencias y horarios. Es estupendo que nuestro Lokafyer haya sido capaz de mostrarle diferentes lugares de la ciudad y que haya hecho que su estancia en la ciudad sea memorable. Apreciamos que recomiende nuestros tours altamente. En los años transcurridos desde tu último tour, nos hemos expandido mucho y ahora ofrecemos tours de Lokafy en más de 300 ciudades de todo el mundo. Nuestra comunidad global de Lokafyers habla muchos idiomas, así que ponte en contacto con nosotros la próxima vez que viajes: ¡estamos deseando organizar tu próxima aventura! Buen viaje, Saludos, Vinita Lokafy.com
Skrevet 17. februar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Glasgow som en lokal: Tilpasset privat tur levert av Lokafy