Turer og billetter

Privat vandringstur i Limerick City

Av Limerick City Walking Tour
fra
kr 1 265,79
per gruppe (opptil 9)
fra
kr 1 265,79
per gruppe (opptil 9)

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–120
Varighet:2 t 30 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Billettype:Mobil
Engelsk


  • Escorted Guide
Det som ikke er inkludert
  • Du er velkommen til å bli med i guiden din etter turneen for en lunsj om du ønsker det. Det er en fin sjanse til å chatte med guiden om eventuelle punkter på turen du er mer interessert i.
  • Innganger. Det kreves ingen innganger på denne orienteringsturen.


Avreiseinformasjon
  • Limerick City Gallery of Art, Carnegie Building, Pery Square, Limerick, V94 E67F, Ireland Møt utenfor Limerick bys kunstgalleri på Pery Sq Limerick
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 240640P4

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Privat vandringstur i Limerick City?
Hvor mye er Privat vandringstur i Limerick City?
Priser i Privat vandringstur i Limerick City starter fra kr 1 300,35. Oppdag og bestill Privat vandringstur i Limerick City på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Privat vandringstur i Limerick City?
Limerick City Walking Tour er vert for Privat vandringstur i Limerick City. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Limerick City Walking Tour på Tripadvisor. Oppdag og bestill Privat vandringstur i Limerick City på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Privat vandringstur i Limerick City?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t 30 m. Oppdag og bestill Privat vandringstur i Limerick City på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 240640P4

Reiserute
  • Du starter ved
    Limerick City Gallery of Art
    Carnegie Building, Pery Square, Limerick, V94 E67F, Ireland
    Møt utenfor Limerick bys kunstgalleri på Pery Sq Limerick
    Se adresse og detaljer
  • Passerer forbi
    Tait Clock
    O'Connell Statue
    W.J. South's Pub
    Memorial to Merchant Seamen lost at Sea
    Sarsfield Bridge
    The Treaty Stone
    Thomond Bridge
    King John's Castle
    Saint Mary's Cathedral
    Barrington's Hospital
    St John's Cathedral
    The Milk Market
    Limerick Colbert
    Baker Place
    Limerick City Gallery of Art
  • 1
    The Glen Tavern
    Stopp: 30 minutter
    Turen slutter ved WW1-minnesmerket, men det er nå en sjanse for forfriskninger. Guidene våre har typisk pub lunsj her, og det er en god sjanse til å chatte med guiden videre etter turneen hvis du ønsker det. Det faktum at maten er utmerket, og stedet historisk dose ikke skade eter!
    Les mer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
3.0
4 anmeldelser
Ypperlig
2
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
2

BBaldy
2 bidrag
sep. 2022 • Familie
I booked this tour two months before our arrival in Ireland. As the trip grew closer, I waited on a contact from the tour to specify a time but never received any communication. The day before the tour, I called the listed number and a woman answered the phone who sounded flustered and confused about my questions. She said she had to confirm “something” and would call me back with a time. I never heard back from her. I even messaged her later on trip advisor and never received an answer.
When I booked the tour, the previous 1 Star review wasn’t available. Now seeing their story in combination with our experience, I am starting to think this listing is a SCAM. I would advise to NOT book this tour.
Skrevet 3. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
limerickcwt
Thank you for your review. Unfortunately, our guide had cancelled last minute which is very frustrating for us & more for you. I understand you have been refunded through viator. I would offer you a free tour if you were in Limerick again as way of apology. I can also inform you we have new guides coming on board which should eliminate this issue.
Skrevet 5. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Chris K
McCall, ID39 bidrag
We waited 45 minutes (we were there 30 minutes before tour time) and no one showed. Called contact number and got answering machine. Left message to call us and left tour ref no. No call.
Skrevet 31. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
limerickcwt
Thank you for your review. Unfortunately, our guide had cancelled last minute which is very frustrating for us & more for you. I understand you have been refunded through viator. I would offer you a free tour if you were in Limerick again as way of apology. I can also inform you we have new guides coming on board which should eliminate this issue.
Skrevet 5. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

markquinn100
Cork, Irland1 bidrag
jul. 2020 • Par
Did a walking tour last Sunday. The guide was great. He knew a great amount about the city and you could tell he had a passion for Limerick which was very good to see.
Skrevet 27. juli 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
limerickcwt
Thank you so much for the kind review. I am delighted you enjoyed the tour & more importantly the city!
Skrevet 28. juli 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Stay157932
2 bidrag
I really enjoyed the walking tour. I grew up in the city and still really enjoyed it and learned loads. The guide is very good and knowledgeable and lots of fun.
Skrevet 26. juli 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
limerickcwt
Thank you so much for the wonderful review. It was a pleasure to explore the historical background to the city during your private tour of Limerick!
Skrevet 27. juli 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Privat vandringstur i Limerick City levert av Limerick City Walking Tour | Irland