Turer og billetter
Privat vandringstur i Limerick City
3.5

Privat vandringstur i Limerick City

Av Limerick City Walking Tour
Om
fra
kr 1 563,55
per gruppe (opptil 6)
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–120
Varighet: 2 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer


  • Escorted Guide
Det som ikke er inkludert
  • Du er velkommen til å bli med i guiden din etter turneen for en lunsj om du ønsker det. Det er en fin sjanse til å chatte med guiden om eventuelle punkter på turen du er mer interessert i.
  • Innganger. Det kreves ingen innganger på denne orienteringsturen.


Startpunkt:
  • Limerick City Gallery of Art, Carnegie Building, Pery Square, Prior's-Land, Limerick, V94 E67F, Ireland
    Møt utenfor Limerick bys kunstgalleri på Pery Sq Limerick
Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

    • Rullestoltilgang
    • Tilrettelagt for barnevogn
    • Tjenestedyr er tillatt
    • Nær offentlig transport
    • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
    Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 240640P4

    • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
    • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
    • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
    • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
    • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

    • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

    Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Privat vandringstur i Limerick City?
    Hvor mye er Privat vandringstur i Limerick City?
    Priser i Privat vandringstur i Limerick City starter fra kr 1 550,40. Oppdag og bestill Privat vandringstur i Limerick City på Tripadvisor
    Hvilket selskap leverer Privat vandringstur i Limerick City?
    Limerick City Walking Tour er vert for Privat vandringstur i Limerick City. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Limerick City Walking Tour på Tripadvisor. Oppdag og bestill Privat vandringstur i Limerick City på Tripadvisor
    Hvor mye tid trenger jeg for Privat vandringstur i Limerick City?
    Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t. Oppdag og bestill Privat vandringstur i Limerick City på Tripadvisor

    Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 240640P4

    Reserver plassen din
    Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

    Lignende opplevelser

    Reiserute
    • Du starter ved
      Limerick City Gallery of Art
      Carnegie Building, Pery Square, Prior's-Land, Limerick, V94 E67F, Ireland
      Møt utenfor Limerick bys kunstgalleri på Pery Sq Limerick
      Se adresse og detaljer
    • Passerer forbi
      Tait Clock
      O'Connell Statue
      W.J. South's Pub
      Merchant Seamen Memorial
      Sarsfield Bridge
      The Treaty Stone
      Thomond Bridge
      King John's Castle
      Saint Mary's Cathedral
      Barrington's Hospital
      St John's Cathedral
      The Milk Market
      Limerick Colbert
      Baker Place
      Limerick City Gallery of Art
    • 1
      The Glen Tavern
      Stopp: 30 minutter
      Turen slutter ved WW1-minnesmerket, men det er nå en sjanse for forfriskninger. Guidene våre har typisk pub lunsj her, og det er en god sjanse til å chatte med guiden videre etter turneen hvis du ønsker det. Det faktum at maten er utmerket, og stedet historisk dose ikke skade eter!
      Les mer
    • Du kommer tilbake til utgangspunktet

    Vi sjekker anmeldelser.
    Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
    Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
    Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
    Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
    Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
    3.5
    3,5 av 5 bobler5 anmeldelser
    Ypperlig
    3
    Svært bra
    0
    Gjennomsnittlig
    0
    Dårlig
    0
    Forferdelig
    2

    Eleisha
    4 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    sep. 2023 • Familie
    Caleb was so lovely and really accommodated my elderly grandmother. He tailored the tour exactly to her pace and needs whilst still managing to give us a great overview of Limerick.
    He was very knowledgeable, helpful and we had great chats! I would definitely book again next time I visit.
    Skrevet 8. september 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    BBaldy
    2 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    sep. 2022 • Familie
    I booked this tour two months before our arrival in Ireland. As the trip grew closer, I waited on a contact from the tour to specify a time but never received any communication. The day before the tour, I called the listed number and a woman answered the phone who sounded flustered and confused about my questions. She said she had to confirm “something” and would call me back with a time. I never heard back from her. I even messaged her later on trip advisor and never received an answer.
    When I booked the tour, the previous 1 Star review wasn’t available. Now seeing their story in combination with our experience, I am starting to think this listing is a SCAM. I would advise to NOT book this tour.
    Skrevet 3. oktober 2022
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thank you for your review. Unfortunately, our guide had cancelled last minute which is very frustrating for us & more for you. I understand you have been refunded through viator. I would offer you a free tour if you were in Limerick again as way of apology. I can also inform you we have new guides coming on board which should eliminate this issue.
    Skrevet 5. oktober 2022
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Chris K
    McCall, ID39 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    We waited 45 minutes (we were there 30 minutes before tour time) and no one showed. Called contact number and got answering machine. Left message to call us and left tour ref no. No call.
    Skrevet 31. august 2022
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thank you for your review. Unfortunately, our guide had cancelled last minute which is very frustrating for us & more for you. I understand you have been refunded through viator. I would offer you a free tour if you were in Limerick again as way of apology. I can also inform you we have new guides coming on board which should eliminate this issue.
    Skrevet 5. oktober 2022
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    markquinn100
    Cork, Irland1 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jul. 2020 • Par
    Did a walking tour last Sunday. The guide was great. He knew a great amount about the city and you could tell he had a passion for Limerick which was very good to see.
    Skrevet 27. juli 2020
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thank you so much for the kind review. I am delighted you enjoyed the tour & more importantly the city!
    Skrevet 28. juli 2020
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Stay157932
    2 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    I really enjoyed the walking tour. I grew up in the city and still really enjoyed it and learned loads. The guide is very good and knowledgeable and lots of fun.
    Skrevet 26. juli 2020
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thank you so much for the wonderful review. It was a pleasure to explore the historical background to the city during your private tour of Limerick!
    Skrevet 27. juli 2020
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Privat vandringstur i Limerick City levert av Limerick City Walking Tour

    Alle hotell i LimerickHotelltilbud i LimerickRestplass i Limerick
    Alle ting å gjøre i Limerick
    RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler