Turer og billetter
Bordeaux City Sightseeing Vandringstur
4

Bordeaux City Sightseeing Vandringstur

Av Office de Tourisme de Bordeaux
Om
fra
kr 172,21
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 18–99 maks. 25 per gruppe
Varighet: 2 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk, Fransk
Mer


  • Lokal profesjonell lisensiert guide
Det som ikke er inkludert
  • Tips
  • Hotell henting og avreise
  • Mat og Drikke


Startpunkt:
  • Office de Tourisme et des Congrès de Bordeaux Métropole, 12 Cr du 30 Juillet, 33000 Bordeaux, France
    mellom Quinconces trikkelinjer og Grand-Theatre. Vær tilstede på turistkontoret 10 minutter før turens avgang. Avreise kl 10.30
Sluttpunkt:
  • Place de la Bourse, Pl. de la Bourse, 33000 Bordeaux, France
    Spør guiden hvordan du kommer tilbake til Turistkontoret; slutten av turen endres med guiden, været, det er ikke satt.

  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2915BW

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Minimumsalder er 18 år
  • Kommentarer er tospråklige på både engelsk og fransk
  • Det kreves minimum 5 personer for å bekrefte turen
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • De fleste reisende kan delta
  • Reiseruten varierer med guiden været og størrelsen på gruppen;
  • Du må ta med egen maske
  • må kunne gå i løpet av 2 timer
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 25 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Bordeaux City Sightseeing Vandringstur?
Hvor mye er Bordeaux City Sightseeing Vandringstur?
Priser i Bordeaux City Sightseeing Vandringstur starter fra kr 170,81. Oppdag og bestill Bordeaux City Sightseeing Vandringstur på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Bordeaux City Sightseeing Vandringstur?
Office de Tourisme de Bordeaux er vert for Bordeaux City Sightseeing Vandringstur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Office de Tourisme de Bordeaux på Tripadvisor. Oppdag og bestill Bordeaux City Sightseeing Vandringstur på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Bordeaux City Sightseeing Vandringstur?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t. Oppdag og bestill Bordeaux City Sightseeing Vandringstur på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2915BW

Reserver plassen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Reiserute
  • Du starter ved
    Office de Tourisme et des Congrès de Bordeaux Métropole
    12 Cr du 30 Juillet, 33000 Bordeaux, France
    mellom Quinconces trikkelinjer og Grand-Theatre. Vær tilstede på turistkontoret 10 minutter før turens avgang. Avreise kl 10.30
    Se adresse og detaljer
  • Passerer forbi
    Office de Tourisme de Bordeaux
  • 1
    Place de la Bourse
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Place de la Comedie
    Stopp: 10 minutter
    Se detaljer
  • 3
    Monument aux Girondins
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • Du avslutter ved
    Place de la Bourse
    Pl. de la Bourse, 33000 Bordeaux, France
    Spør guiden hvordan du kommer tilbake til Turistkontoret; slutten av turen endres med guiden, været, det er ikke satt.
    Se adresse og detaljer
Om operatøren
Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
  • Office de Tourisme de Bordeaux
    1 021
    Frankrike
    Ble medlem i august 2011
  • Randi M
    0 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    Dyktige folk
    Var innom turistkontoret flere ganger under turen vår. Hyggelige og profesjonelle folk som snakket flere språk.
    Skrevet 10. september 2018
  • Ragnhild A
    0 bidrag
    2,0 av 5 bobler
    Uinteressert
    Vi kjøpte en busstur direkte på turistkontoret. Vår rådgiver var mer opptatt av å diskutere en brosjyre med en kollega enn å prate med oss. Hun sa ikke ifra at det var to bussturer som hadde avgang utenfor turistkontoret, bare at vi skulle vente utenfor. Dermed mistet vi den turen vi var påmeldt og hadde betalt for. Heldigvis fikk vi være med på den andre bussturen, men ikke takket være turistkontoret i Bordeaux.
    Skrevet 1. juni 2018
Se 1 anmeldelse
Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
4,0 av 5 bobler90 anmeldelser
Ypperlig
50
Svært bra
16
Gjennomsnittlig
8
Dårlig
6
Forferdelig
10

Disse anmeldelsene oversettes automatisk fra engelsk.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

5,0 av 5 bobler
mar. 2024 • Venner
Very beautiful city tour through the centuries. Excellent explanations on the history of the city since the 12th century, on the main buildings, anecdotes. A very interesting walk, 2 hours in the rain (yes) The fact that the comments were French/English was in no way disturbing because the guide, Christine, translated sentence after sentence rather than long explanations, an opportunity to revise my English!
Skrevet 28. mars 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Muriel, Nous avons bien pris connaissance de votre note et commentaire, vous en remercions et ne manquerons pas de le transmettre à notre guide. En espérant vous accueillir de nouveau prochainement, Bien cordialement.
Skrevet 29. mars 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

kbliss
Green Bay, WI37 bidrag
1,0 av 5 bobler
Bordeaux City Sights Walking Tour

Bordeaux

Scammed by Viator!!

936736299

We booked a 4 hour walking tour in Bordeaux France and immediately were in contact with the local guide on the “WhatsApp” site. I told her we were arriving via Norwegian Cruise line so she picked our meeting sight which was supposedly within walking distance of the ship. Our meeting time was noon so as soon as we docked I googled the meeting point and it was 2 hours away! I immediately contacted Yarin Yildiz and was told she could not provide the tour! When I asked for our refund of $155. she said she’d check with her supervisor. We were told there would be no refund because it was less than 24 hours - their cancellation policy. We didn’t pick the meeting place - the local guide did! We are still waiting for our refund from Viator! Scam artists
Skrevet 24. februar 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Kbliss We are sorry to hear about your poor experience and very surprised. This private visit you booked through Viator is not a product of the Tourist Office and we never heard about the guide you mentioned. All our private tours have to be booked from our dedicated service. We hope this experience won’t stop you from making another trip to Bordeaux in other conditions and we would be happy to welcome you. Best regards,
Skrevet 26. februar 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Laurel P
3 bidrag
5,0 av 5 bobler
okt. 2023 • Alene
This was an interesting and informative tour around the old part of this beautiful city. I definitely recommend it.
Skrevet 7. november 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Louise H
London, UK2 bidrag
5,0 av 5 bobler
okt. 2023 • Alene
Very informative and entertaining guide. Definitely worth doing the tour as we saw and learned things we wouldn't have done otherwise. Learning about the history of Bordeaux was very interesting.
Skrevet 16. oktober 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Journey3762
2 bidrag
4,0 av 5 bobler
sep. 2023 • Par
Very good and informed guide. Some times her flow from French into English meant that I would miss some of the points as I was only waiting for the English comment. She gave us a good understanding of the city and revealed many facts that were new to me.
Skrevet 30. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Guylaine M
Uccle, Belgia7 bidrag
5,0 av 5 bobler
aug. 2023 • Familie
Bordeaux est l’une des plus belles villes que j’ai visitées en Europe et selon moi la plus belle ville de France mais je ne l’es ai pas toutes visitées. Entre châteaux, nature et pierres de cathédrales, il y en a pour tous les goûts.
Skrevet 27. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Kath B
England, UK407 bidrag
5,0 av 5 bobler
A good walking tour. I felt that there was too much history at the beginning, but the walk then had references to many of the historic events.
Skrevet 21. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

fitzroyrules
Melbourne, Australia23 bidrag
5,0 av 5 bobler
I really enjoyed this 2hr walking tour through the old city. The guide ( English speaking) was so knowledgeable and Bordeaux has so many beautiful historic buildings - I could have seen them myself but not had nearly as good an experience. €12 was fantastic value. Tip: wear comfy shoes for the cobbled streets!
Skrevet 17. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear fitzroyrules, We thank you for your comment and the note you gave us. Don't hesitate to come-back and join another guided tour! We hope to see you again soon. Best regards.
Skrevet 30. august 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Zhaoling M
1 bidrag
5,0 av 5 bobler
jul. 2023 • Alene
Two hours well spent. A great walking tour with our guide Alexandre and his good mix of introducing history, wine, restaurants, and interesting stories.
Skrevet 31. juli 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Bobby
Aldermaston Wharf, UK5 bidrag
1,0 av 5 bobler
The joining instructions were very poor I had details of the ending point but only a tiny map of starting point . This is why I never made it even the locals struggled to understand . Hence I never made it !
Skrevet 10. juni 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Bobjones, We thank you for your comment we are sorry to read. The walking tours operated by us have a whole detailed information (duration, starting and endong points etc.) This description can be found on the "activities"section of TripAdvisor's page refering to "Visite pédestre dans la ville de Bordeaux Par Office de Tourisme de Bordeaux" Please, don't hesitate to contact us, we would be happy to help you. Best regards
Skrevet 13. juni 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 90

Bordeaux City Sightseeing Vandringstur levert av Office de Tourisme de Bordeaux

Alle hotell i BordeauxHotelltilbud i BordeauxRestplass i Bordeaux
Alle ting å gjøre i Bordeaux
Dagsturer i Bordeaux
RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler