Turer og billetter
Paris privat avgangsoverføring Charles de Gaulle (CDG) eller Orly (ORY)
2

Paris privat avgangsoverføring Charles de Gaulle (CDG) eller Orly (ORY)

Av Parishuttle
Om
fra
kr 578,53
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99
Varighet: 40 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett


  • En måte privat overføring
  • Møt og hilse av en profesjonell sjåfør
  • Transport med privat kjøretøy
Det som ikke er inkludert
  • Tips
  • Overskridende bagasjekostnader (hvis aktuelt)


Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Du vil bli møtt på din Paris innkvartering (postnummer begynner bare 75) av føreren minst fire (4) timer før din planlagte avgangstid for fly, innen et 20 minutters vindu.
  • Annet:
  • Paris, Paris, Ile-de-France
Returdetaljer
  • Paris, Paris, Ile-de-France

  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 3627PARHTLAPT_P

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Spedbarn kan bestilles på denne overføringen dersom kundene tar med seg eget barnesete. Vær oppmerksom på at leverandøren ikke gir barnesete og vil ikke godta spedbarn uten babysete
  • Varigheten av overføringene er omtrentlig, den nøyaktige varigheten vil avhenge av tidspunktet på dagen og trafikkforholdene
  • Hver reisende får maksimalt 1 koffert og 1 bærepose. Overdimensjonert eller overdreven bagasje (f.eks. Surfbrett, golfklubber eller sykler) kan ha visse restriksjoner, vennligst spørre operatøren før du reiser for å bekrefte om overflødig bagasje er akseptabelt
  • Ikke sammenleggbare rullestoler aksepteres ikke
  • Vær oppmerksom på at når du bestiller, må du notere flytiden for avgang og ikke hentetiden for hotellet. Hotellhentetid er beregnet til å være 4 timer før informasjon om flytid oppgitt.
  • De fleste reisende kan delta
  • Et ekstra natttillegg betales for overføringer mellom kl. 20.00 og 03.59
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvor mye er Paris privat avgangsoverføring Charles de Gaulle (CDG) eller Orly (ORY)?
Priser i Paris privat avgangsoverføring Charles de Gaulle (CDG) eller Orly (ORY) starter fra kr 583,22. Oppdag og bestill Paris privat avgangsoverføring Charles de Gaulle (CDG) eller Orly (ORY) på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Paris privat avgangsoverføring Charles de Gaulle (CDG) eller Orly (ORY)?
Parishuttle er vert for Paris privat avgangsoverføring Charles de Gaulle (CDG) eller Orly (ORY). Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Parishuttle på Tripadvisor. Oppdag og bestill Paris privat avgangsoverføring Charles de Gaulle (CDG) eller Orly (ORY) på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Paris privat avgangsoverføring Charles de Gaulle (CDG) eller Orly (ORY)?

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 3627PARHTLAPT_P

Reserver plassen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser


Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
2.0
11 anmeldelser
Ypperlig
3
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
7

Michael F
Schenectady, NY2 bidrag
mar. 2023
Unfortunately, I couldn't choose zero stars. Our flight was scheduled to leave at 11:40 a.m. Paris time. We were scheduled to be picked up at 7:30 a.m. Before we went to sleep, we checked our flight and there were no changes. We also signed up to receive text message alerts from United Airlines if anything changed. At 4:30 a.m. my wife's phone received a call from the Paris Shuttle driver saying that he was five minutes away and our flight changed to 7:30 a.m. We checked our phone and there were no changes. We checked the United Airlines website and our flight had not changed. I went downstairs and the driver showed me flight information that was not ours. He kept insisting that our flight changed. Meanwhile, the hotel's night attendant also called and checked online to confirm with the driver that our flight did not change. The driver was awful and said he would not come back if we were not downstairs in 30 minutes. He was very hostile, and so I told him to leave. We ended up paying for a taxi to take us to the airport later that morning. Travelocity would not refund our cost. We won’t book anything through Travelocity again. More importantly, do not use Paris Shuttle. Call ahead for a taxi or wait in the queue at the airport. This is a terrible company.
Skrevet 16. april 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mark_Harris
hello - the information that YOU provided us with stated a flight time of 730 am - NOT the pick up time . I would suggest that you pay more attention when filling in booking forms in the future . The driver was on time as per your booking .
Skrevet 27. april 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Matt M
2 bidrag
aug. 2022
If I could go negative stars I would. It started bad at pick up at the Paris airport. We were told someone would be there with a sign with our name on it. We got off the plane and no sign. We waited for 30 mins then called their office. They told us the driver was 5 minutes away. An hour and a half later a guy showed up and was dropping off another family and I was the "Parishuttle" sign on his car so I approached him. He didn't have any idea what I was talking about, so I showed him our travel voucher and he agreed to take us to the hotel (which we already paid for).

Then after having a sketchy experience at pick up, we decided to call and confirm our return ride the evening before. No one would pick up the phone and there was no way to leave a message. We had no choice but to be hopeful and wait in the lobby at 4:00 am, which was our predesignated pick up time. No one showed up. We tried calling the office again and no one would pick up the phone and no message service.

We ended up having to get an Uber to get back to the airport for $90 Euro. This place is absolutely awful and I would never use them again. If you have a reservation, I would strongly suggest you cancel and go with a more reputable company.
Skrevet 11. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mark_Harris
I am sorry to hear about this – however I would suggest that if you did book through Airport Van then you contact our customer service department who will be happy to look into this for you . They would require you to provide the unique booking reference number .We are handling sometimes up to 1000 transfers per day & regrettably errors may occur. Guest feedback both positive & negative is always welcome .
Skrevet 26. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ho prenotato sul sito uno shuttle per 8 persone, ho pagato l'acconto del 10% e mi hanno inviato la mail di conferma. All'appuntamento stabilito non si è presentato nessuno e li ho chiamati, mi hanno detto che avrei dovuto rispo dere al messaggio di co ferma che non ho mai ricevuto. Ho rischiato di perdere il volo e ho dovuto chiamare due taxi che mi sono costati il doppio. Davvero disonesti, li sconsiglio vivamente!
Skrevet 13. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Greta J
1 bidrag
jun. 2022
I booked a Paris private arrival and departure from and to Charles de Gaulle (CDG)

They picked me up at arrival on time but they cancelled the departure without good reason (they calimed the cancellation was out of their control) a few days before dparture not iving me enough time to get a good ride. Then they claimed they were unable to reimburse me because my credit card was expired which is biuled because any credit expired or not will accept a reimbursement. They have not reimbursed me one month later. Not only can you not be sure that they will pick you up as contractually agreed upon, but they are thieves as well claiming not being to reimburse you when it is absolutely not true.
Skrevet 10. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mark_Harris
I am sorry to hear about this – however I would suggest that if you did book through Airport Van then you contact our customer service department who will be happy to look into this for you . They would require you to provide the unique booking reference number .We are handling sometimes up to 1000 transfers per day & regrettably errors may occur. Guest feedback both positive & negative is always welcome .
Skrevet 26. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jarvis A
Conyers, GA3 bidrag
jun. 2022 • Familie
After speaking with the driver, informing the driver that I am going upstairs to get my family, and we will need 5 minutes. The driver drove off as we exited the hotel lobby; customer service rep Salah was not helpful and said the best he could do was nothing. We were stranded and had to spend 70 euros on a taxi. Paris was AMAZING; Paris Shuttle is HORRIBLE for tourists.
Skrevet 11. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Petit A
Montigny-les-Metz, Frankrike1 bidrag
jan. 2021 • Familie
Un grand merci au parking bleu Thillay pour son accueil, sa ponctualité, son professionnalisme.
À recommander très fortement.
Skrevet 11. januar 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Mitch
1 bidrag
feb. 2020 • Par
Doesn't even deserve a star, uncompromising, unwilling, unfriendly. Take your money and that's it. I don't recommend them at all. I see why they have a 1.5 star rating on Google. And left stranded at the hotel.

If you read the Google reviews it's even worse.

Rather catch a uber or taxi. Much more reliable and friendly.
Skrevet 18. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Lainba
Buenos Aires, Argentina136 bidrag
jan. 2020 • Familie
We used this service for three people and a lot of luggage. Right on time, friendly service, impeccable vehichle. Highly recommended!
Skrevet 11. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Linda
1 bidrag
jan. 2020 • Venner
The car did not arrive. I waited 30 mins after promised arrival. I finally called an Uber do I didn’t miss my flight. I called your office but it was closed. Please credit this charge.
Skrevet 2. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

332heidip
Savannah, GA39 bidrag
des. 2019 • Alene
My driver arrived a few minutes early for a very early pick up to the airport. He spoke English, was professional and pleasant. There was a strike going on of various transportation workers; trains, metro, sometimes taxis, making things uncertain, but this service delivered well regardless. They seem reliable and professional its worth the $ to have peace of mind with this service.
Skrevet 10. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mark_Harris
We are very happy to hear that you enjoyed using our services . We look forward to seeing you travel with us again in the future . Customer Service Department Airport Van
Skrevet 19. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 11

Paris privat avgangsoverføring Charles de Gaulle (CDG) eller Orly (ORY) levert av Parishuttle