Turer og billetter

Brugge Guided Day Tour fra Paris levert av France Tourisme - Daily tour

VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Brugge Guided Day Tour fra Paris

Brugge Guided Day Tour fra Paris
4
Bestill på forhånd
fra
kr 1 593,64
per voksen
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
12 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
55
Tilrettelagt for barnevogn
Billettype:
Mobil
  • Varighet:
    12 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Gruppestørrelse:
    55
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Billettype:
    Mobil
Om
Oppdag Bruges, en berømt middelalderby, også kalt "den lille Venezia i nord". Under turen vil du nyte byens nåde og skjønnhet. Du vil bli overrasket av regionen Flandern med sin spesifikke arkitektur, fargerike sjarm, levestil og dens hundre år gamle tradisjoner. Classified som en del av UNESCO Heritage, er byen Brugge kjent som "den lille Venezia i Nord" på grunn av sine mange kanaler som krysser byen.  Under din fotgjengertur finner du "Le Beffroi, la Grand'Place, la Basilique Saint-Sang, Le Béguinage, ..." En annen måte å nyte sjarmen til byen er en times cruise på sine berømte kanaler. Om vinteren blir cruiset erstattet av et besøk av gotisk stil rådhus. Til slutt vil du ha ledig tid til å spasere gjennom de fargerike baner og steder av interesse, og du vil se etter typiske spesialiteter fra Brugge som sjokolade ...
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 12 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 12 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 9511P26
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Air-conditioned vehicle
  • Inngang/adgang – Markt
  • Inngang/adgang – Bruges Art Route
Ekskluderinger
  • Lunch
  • Inngang/adgang – Brugge
Varighet
12 t
Avreiseinformasjon
  • Tourism France Louvre, 6 Rue de l'Amiral de Coligny, 75001 Paris, France Byrået Frankrike Tourisme - Paris Turisme
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • test PCR de moins de 72h obligatoire
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 55 reisende
Inkluderinger
  • Air-conditioned vehicle
  • Inngang/adgang – Markt
  • Inngang/adgang – Bruges Art Route
Ekskluderinger
  • Lunch
  • Inngang/adgang – Brugge
Avreiseinformasjon
  • Tourism France Louvre, 6 Rue de l'Amiral de Coligny, 75001 Paris, France Byrået Frankrike Tourisme - Paris Turisme
Varighet
12 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • test PCR de moins de 72h obligatoire
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 55 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende
Reiserute
  • Du starter ved
    Tourism France Louvre
    6 Rue de l'Amiral de Coligny, 75001 Paris, France
    Byrået Frankrike Tourisme - Paris Turisme
    Se adresse og detaljer
  • 1
    The Markt
    Stopp: 5 timer - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 2
    Bruges Art Route
    Stopp: 5 timer - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Markt 20
    Stopp: 4 minutter
    Se detaljer
  • 4
    Ten Wijngaerde
    Stopp: 4 timer - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.0
13 anmeldelser
Ypperlig
7
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
4
Dårlig
1
Forferdelig
0

Repetiríamos sin lugar a dudas. Recogida puntual en nuestro hotel. Nuestro guía Serge nos hizo además de chofer y nos transmitió máxima seguridad durante el desplazamiento, haciendo las horas de viaje muy amenas. A la llegada a la ciudad nos hizo una panorámica para que supiéramos orientarnos, nos acompañó en el crucero por los canales dándonos unas geniales explicaciones de lo que veíamos en cada momento y seguidamente caminó con nosotros a lo largo de las calles para conocer la estructura de la ciudad y los puntos de interés, incluyendo los baños públicos . Amable, atento, servicial y divertido. Sin duda contaremos con él para nuestro próximo viaje.
Skrevet 11. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Guy Johnson
Denver, CO1 bidrag
feb. 2020
We did not know what to expect, but the drive was not to long with one short stop on the way. The Town was beaufiful and we had a great day ,taking a lunch break and shopping. Beauftiful site and history.
Skrevet 26. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear sir, Madame, Thank you for taking the time to send us your comments regarding the service you have booked with France Tourisme. The satisfaction of our customers is our main goal, your opinion is therefore extremely important because it allow us to further improve our products. We are delighted to learn that you were satisfied with your experience and we hope to welcome you again on your next visit to Paris! Kind regards, Responsable des relations clients France Tourisme
Skrevet 27. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

LTCavalcanti
Sao Luis, MA647 bidrag
jan. 2020 • Par
Bruges é sempre fantástica, no entanto há vários inconvenientes em ir de van. Passei mais tempo dentro do carro do que precisamente em Bruges. E na volta, com o trânsito de Paris, foi ainda mais demorado. Também uma cidade para se passar horas e sim uns dois dias pois que é simplesmente linda.
Skrevet 2. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear customer, Thank you for taking the time to send us your comments regarding the service you have booked with France Tourisme. The satisfaction of our customers is our main goal, your opinion is therefore very important because it allow us to further improve our products. We are truly sorry to hear that you were not fully satisfied with your experience. Please accept our apologies for the inconvenience and rest assured that we will take your comments into account as much as possible in order to improve the quality of our services. Kind regards Le service relation client
Skrevet 12. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

sunkissedskin80
Petaluma, CA13 bidrag
jan. 2020 • Alene
Our guide Michael was amazing the tour started on time who pointed out places for us to see for free and showed us around. Our tour also included a boat ride on the canal. The town is really small and cute we had free time to her self as well about three hours the canal ride takes about 30 to 40 minutes I would highly recommend trying the waffles both sweet and savory try one first walk around and then try a small sweet one also there’s a chocolate Shop that has alcohol shots which are to die for. I was not impressed with the hot chocolate I’ve had better but all in all our driver was great we do a bathroom stop halfway through the trip my only complaint is that at times I felt like he was driving way too fast.
Skrevet 20. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Madame, Thank you for taking the time to send us your comments regarding the service you have booked with France Tourisme. The satisfaction of our customers is our main goal, your opinion is therefore extremely important because it allow us to further improve our products. We are delighted to learn that you were satisfied with your experience and we hope to welcome you again on your next visit to Paris! Kind regards, Responsable relations clients France Tourisme
Skrevet 25. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

DobsonWilsonFamily
Long Beach, CA155 bidrag
jan. 2020 • Familie
This was not a guided tour. You are paying for a ride to and from essentially. Also, with the various transportation strikes here in Paris, secure transportation to the tour company early, with the on and off transportation strikes, we almost missed our tour. There was a small van of 8 for our tour and 5 spoke Spanish (Mexico and Buenos Aires) so our driver conducted our tour and all the chat to and from Bruges in Spanish. Once we got to Bruges, he dropped us off and there beer museum and we were on our own for the balance of our time using the internet to guide us. 3.5 hours to get there and it took us 5 hours to return with 2 of those hours in Paris. All with the driver talking to everyone else in Spanish. My son is bilingual so he did enjoy listening to the Spanish conversation.
Skrevet 11. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Customer, We read your comments very carefully. We regret that our service has not given you satisfaction. We pointed to our guide, your point of view about the lack of information about Bruges and the necessary adjustments. Be assured that we are very sensitive to the satisfaction of our customers and strive to provide a high quality services. sincerely Responsable relations clients France Tourisme
Skrevet 25. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jarrod C
11 bidrag
I was skeptical about the long drive from Paris, but it wasnt that bad since the tour left at 730am and allowed us to sleep. We stopped 2 hours in at a Starbucks for a break and continued to Bruges. Serge was our tour guide and did a fantastic job. He spoke English, French, and Spanish on our trip. We paid for the large group tour, but since we only had 7 ppl, they used the 8 person van, which was just fine. Serge paid for a boat ride and gave us a small tour of the town and his favorite shops before setting us free for 3 hours. Yes, it is a long day. Yes, I would do it again.
Skrevet 24. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

mistychatter
Nashua, NH24 bidrag
nov. 2019 • Familie
Bruges is a long way from Paris, and the traffic around Paris and Lille is awful , so it was a long day of sitting on the bus . We had about 4 hours in Bruges , where we started with a boat ride which was included in the tour. After that we had time to roam the town on our own . Bruges is a beautiful town and very easily toured on foot . Our guide pointed out good places to eat and buy chocolate, and was overall helpful . I can’t find a better way to day trip to Bruges from Paris .
Skrevet 22. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Cat
24 bidrag
As others have noted, despite what Google says, it can take 4-4.5 hours to get to Bruges and it took us 5 hours to drive back. Our guide said this was normal just due to high traffic volume. I do not think we would have done it had we known.

There were only 8 of us on the trip so they squished us into a minivan, but the agency should cap it at 7 people because there really isn’t enough space. My husband and I were in the front with the driver and it was tight. The van is also not that comfortable to be sitting in for so long.

Our driver / guide was not the regular person who does the tours so our experience was different than if we had had the regular driver. He was very focused on getting us to Bruges, but once we started chatting with him was more than happy to share any information that he had along our route.

In Bruges we got a mini tour as we walked to the canal boats. We had to wait 30 minutes to load the boat, but were happy with the 30 minute boat tour.

We then spent the other 3 hours wandering the town and having lunch.

My biggest complaint would be the texting and driving.
Skrevet 5. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Breanne E
36 bidrag
okt. 2019 • Venner
Antonio drove us to Bruges, where we took a boat ride on one of the canals and had 5 hours of free time to roam the city before he brought us back to Paris. Great chocolate, waffles, and history. Would recommend.
Skrevet 27. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Kelly S
7 bidrag
okt. 2019 • Par
Bruges was great! However we were told it was 3 hours each way. It was actually 4 there and 5 back due to traffic. Our time in Bruges was two hours shorter than we were told. Not worth the money we paid and had we known it was 9 hours of driving and not 6, we would have not gone. We should have taken train and saved time and money.
Skrevet 17. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 13
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.
Vanlige spørsmål om Brugge Guided Day Tour fra Paris

I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Brugge Guided Day Tour fra Paris på Tripadvisor

Priser i Brugge Guided Day Tour fra Paris starter fra kr 1 588,05. Oppdag og bestill Brugge Guided Day Tour fra Paris på Tripadvisor

France Tourisme - Daily tour er vert for Brugge Guided Day Tour fra Paris. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt France Tourisme - Daily tour på Tripadvisor. Oppdag og bestill Brugge Guided Day Tour fra Paris på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 12 t. Oppdag og bestill Brugge Guided Day Tour fra Paris på Tripadvisor