Turer og billetter
Hopp over linjen: 2 til 1 VIP-tilgang til Eiffeltårnet + Seine River Cruise-billetter
1

Hopp over linjen: 2 til 1 VIP-tilgang til Eiffeltårnet + Seine River Cruise-billetter

Av we share
Midlertidig utilgjengelig
Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor. Kontakt leverandøren for å sjekke tilgjengelighet.
Utforsk andre alternativer

Alder: 0–70
Varighet: 30–90 minutter
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett


  • Alle gebyrer og avgifter
  • Garantert å unngå køene


Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 210555P7

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • De fleste reisende kan delta

  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.

En beskjed fra Hopp over linjen: 2 til 1 VIP-tilgang til Eiffeltårnet + Seine River Cruise-billetter
  • Tilgang til Eiffeltårnet vil kreve fremvisning av et gyldig EU COVID-sertifikat sammen med et gyldig bevis på identitet. For mer informasjon besøk den franske regjeringens nettsted: https://www.gouvernement.fr/info-coronavirus/pass-sanitaire / https://www.gouvernement.fr/en/coronavirus-covid-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 210555P7

Reiserute
  • Startpunkt
    Se mer avreiseinformasjon
  • 1
    Eiffel Tower
    Stopp: 60 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Seine River
    Stopp: 90 minutter
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
1.0
1 anmeldelse
Ypperlig
0
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
1

STK143
Kingston-upon-Hull, UK31 bidrag
feb. 2020
We booked this trip in good faith and was unfortunately badly let down.

We booked it, planning to go the next morning and then when the tickets came through it said we had a 6pm slot at the Eiffel tower. We tried to change out as this completely messed up our plans, but this was not possible. We were told that we could go on the cruise anytime, so we went along the next morning - hoping to salvage something from expense. When we arrived at the cruise, we were told that due to the river levels, we would not be able to 80% of the sites and the cruise would only be taking a short trip in the opposite directions of the main sites. One of the things that attracted us was the mention in some of the reviews about the sites from the river of things like Notredam.

So, we were unable to go the evening trip to the Eiffel Tower (not clear on the information and unable to access the river cruise - both due to no fault of our own. We were then told there 'no refund policy' 'we just buy the tickets from the Eiffel tower and sell then on' 'contact Trip Adviser if you are not happy'

This is an appalling way to treat people, to run a business or make a living.

Please be very careful when considering making a purchase for this trip.
Skrevet 1. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mobile57815390334
Dear Steve, we are really sorry that you had to face such problems. We have different time slots available on our purchase site and most of the clients choose their respective timings for the visit, since you didn't mention at what time you like to visit Eiffel Tower, we have given you the 6 PM slot and as per the Eiffel Tower policy once the tickets are sold than they are non-refundable, so cancellation was not in our hand and same apply for river cruise also, that is why client choose their timing before visit. But still, we are really sorry for the inconvenience. Hope to share common happiness in future:)
Skrevet 2. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Hopp over linjen: 2 til 1 VIP-tilgang til Eiffeltårnet + Seine River Cruise-billetter levert av we share | Paris, Frankrike