Turer og billetter
Privat tur: D-Day Strender fra Rouen
4

Privat tur: D-Day Strender fra Rouen

Av Normandytour
Om
fra
kr 14 269,96
per gruppe (opptil 6)
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99
Varighet: 8 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Mer
Veiledning i lydform: Engelsk
Mer
Skriftlig veiledning
Lesemateriale digitalt eller i utskrift som en veiledning, et kart, en brosjyre osv.
: Engelsk
Mer


  • Hotell henting og avreise
  • Privat guide
  • Transport med aircondition minivan
Det som ikke er inkludert
  • drikkevarer
  • DVD (tilgjengelig for kjøp)
  • Suvenirbilder (tilgjengelig for kjøp)
  • Lunsj


Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
    Informasjon om hentested
    • ROUEN eller hvor som helst innen 30 km eller ROUEN. CRUISE SHIP Shore Excursions. RIVER KRYSTER Utflukter på land.
    Henting ved hotellet tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
      Henting ved flyplass tilbys
      Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte flyplasser.
      • Boos Airport, Rouen France
      Henting ved havn tilbys
      Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte havner.
      • Marina, Bureau du port, Bd Emile Duchemin, 76000 Rouen, France
      Flere hentealternativer
      Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hentesteder.
      • Hotel de Bourgtheroulde, Autograph Collection, 15 Pl. de la Pucelle, 76000 Rouen, France
      Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

        • Seter for spedbarn tilgjengelig
        • Ingen rullestoltilgang
        • Tjenestedyr er tillatt
        • Nær offentlig transport
        • Spedbarn må sitte på fanget
        Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 17417P15

        • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
        • Barn må være ledsaget av en voksen
        • Kan drives av en flerspråklig guide
        • Vennligst informer om eventuelle spesielle kostbehov ved bestilling
        • Maks 6 personer per bestilling
        • De fleste reisende kan delta
        • Reiseleder og sjåfør vil ha på seg en maske og / eller et sikkerhetsskjold og virussikkerhetsskjold er installert i varebilen
        • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

        • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

        Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Privat tur: D-Day Strender fra Rouen?
        Hvor mye er Privat tur: D-Day Strender fra Rouen?
        Priser i Privat tur: D-Day Strender fra Rouen starter fra kr 13 976,12. Oppdag og bestill Privat tur: D-Day Strender fra Rouen på Tripadvisor
        Hvilket selskap leverer Privat tur: D-Day Strender fra Rouen?
        Normandytour er vert for Privat tur: D-Day Strender fra Rouen. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Normandytour på Tripadvisor. Oppdag og bestill Privat tur: D-Day Strender fra Rouen på Tripadvisor
        Hvor mye tid trenger jeg for Privat tur: D-Day Strender fra Rouen?
        Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 8 t. Oppdag og bestill Privat tur: D-Day Strender fra Rouen på Tripadvisor

        Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 17417P15

        Reserver plassen din
        Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

        Lignende opplevelser


        Vi sjekker anmeldelser.
        Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
        Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
        Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
        Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
        Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
        4.0
        4,0 av 5 bobler4 anmeldelser
        Ypperlig
        3
        Svært bra
        0
        Gjennomsnittlig
        0
        Dårlig
        0
        Forferdelig
        1

        Martin
        1 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        aug. 2021
        We had a fantastic tour of D-Day beaches. Igor, the tour operator picked us up and returned us to our hotel in Rouen. We had excellent communication with the tour operator both prior to and during tour which was so helpful. He spoke very good English! Igor was very knowledgeable of the D-Day invasion, the beaches, and the countryside.
        I highly recommend this tour.
        Skrevet 28. august 2021
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Thank you very much for this very kind review. I wish a wonderful end of the summer ;o)
        Skrevet 29. august 2021
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        5,0 av 5 bobler
        jun. 2020
        Igor Rosen was an excellent tour guide, informative, engaging, pleasant to be with and full of interesting information. We would highly recommend him!
        Skrevet 14. mai 2021
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Thank you very much for this very kind review. Take care and maybe see you soon again in Normandy.
        Skrevet 15. mai 2021
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Jim K
        7 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        sep. 2019
        We did not have the tour of the beaches and battlefields as we wanted to see other parts of Normandy. Igor for the two days structured a tour to our interests, adjusting it along the way as we provide feedback. I would certainly have him again.
        Skrevet 1. mai 2020
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Barbara R
        Gainesville, VA187 bidrag
        1,0 av 5 bobler
        apr. 2019 • Par
        We booked this tour and were picked up from our Viking ship by a driver in a small Mercedes C class sedan. We were 4 adults and the sedan only had 4 seats including the driver's. I immediately protested but was told by the driver that Mr. Rosen had booked him to pick us up in a sedan. He proceeded to drive us to Normandy and we saw the sights as outlined, but he was a chauffeur, not a tour guide (by his own admission and business card) so we had no information given about the sights. We were so cramped in the car that we could not take pictures or see much of the countryside.

        We tried to speak with Mr. Rosen, the owner, directly, but he hung up on me. Fortunately, we had pictures and proof of what we received versus what we had been promised and Viator gave us a refund. I cannot stress enough that Igor Rosen is not a man to be trusted. You will see from my many previous trip advisor reviews that I do not routinely complain but I felt that we had been totally "taken" by this man.
        Skrevet 30. april 2019
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Hello Ms Reynolds, I am really sorry about your experience with that tour. I tried to explain you that the car used by Nicolas D. for this tour was equivalent to the one I usually used. I could not do myself this tour as I had another booking that day. I did hung up after you started insults on me . I was trying to explain you that the tour you had was as shown in the tour description, and that you had even spent more time on the sights as scheduled, but you did not leave me end. I am really sorry about the fact that your experience did not go as expected. Best regards.
        Skrevet 30. april 2019
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Privat tur: D-Day Strender fra Rouen levert av Normandytour

        Alle hotell i RouenHotelltilbud i RouenRestplass i Rouen
        Alle ting å gjøre i Rouen
        Båtturer og vannsport i RouenFornøyelsesparker i Rouen
        RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler