Turer og billetter

Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdagstur levert av Smartour Riviera

Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdagstur

Lagre
Del eksternt
COVID-19-oppdatering:Se de ekstra helse- og sikkerhetstiltakene denne opplevelsen har iverksatt.Les mer
Velg dato og reisende
Fra
kr 630,15
Dato
2 voksne
Alternativer
Velg turspråk
Lavprisgaranti
Ingen bestillingsgebyrer
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under denne opplevelsen
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Oppdatert 18.06.20 Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.
Oppdatert 18.06.20 Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.
Oversikt
Viktig informasjon
Varighet
5 t
Inkludert
  • Sjåfør / guide
  • Live kommentarer om bord
  • Hotel pickup og drop-off
  • Pickup og drop-off fra utpekte møtepunkter
  • Transport med minibuss med aircondition, full alternativer
  • Sjåførens måltid og tollavgift
Unntak
  • Mat og Drikke
  • Lunsj
Vis flere
Tilleggsinformasjon
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Barnestol: 10 €
  • Kan drives av en flerspråklig guide
  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 16 reisende
Avbestillingsregler
For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
7anmeldelser
0spørsmål og svar
Vurdering fra reisende
  • 2
  • 2
  • 1
  • 2
  • 0
Type reisende
Tidsperiode
Språk
Liz A skrev en anmeldelse sep. 2019
London, Storbritannia14 bidrag4 nyttig-stemmer
Vi booket to turer med dette selskapet over telefon ved ankomst til Nice. Vi booket turen ze, Monaco og Monte Carlo - en halv dag, og samtidig bestilte vi en heldagstur - 'vestkysten og landskapet' for dagen etter. Vi ble samlet veldig raskt den første dagen fra hotellet av en
Finn ut mer
Google
Nyttig
Del eksternt
Svar fra smartour2015, ManagerEze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdagstur
Besvart 3. sep. 2019
Hello and thank you for your nice comment, I am delighted to note that your tour with Fx went well and that it satisfied you, Unfortunately there must have been a misunderstanding with your second booking indeed I have not been aware of this oversight, this thing and quite rare I must say and I'm sorry I could not offer you an alternative date Sorry for the inconvenience this has caused you Best regards Amandine Bonjour et merci pour votre gentil commentaire, je suis ravie de constater que votre tour avec Fx ce soit bien passé et que cela vous a satisfait, Malheureusement il y a du y avoir un malentendu avec votre seconde réservation en effet je n ai pas eu connaissance de cet oubli, cette chose et assez rare je dois dire et je suis navrée de ne pas avoir pu vous proposer une date alternative Désolée pour le désagrément que cela vous a causé Bien cordialement Amandine
Finn ut mer
Gabriel skrev en anmeldelse aug. 2019
New York City, New York16 bidrag15 nyttig-stemmer
Fenomenal tur som dekker noen av de beste delene av den franske rivieraen. Fantastisk guide og sjåfør Frederic.
Finn ut mer
Dato for opplevelse: august 2019
Google
1 nyttig-stemme
Nyttig
Del eksternt
Ellie09Lancashire skrev en anmeldelse mar. 2019
Lancashire16 bidrag5 nyttig-stemmer
Bestilte denne turen som en godbit - som å ha ikke besøkt Sør-Frankrike før det var en god måte å se den. Bare 2 andre mennesker i bilen og vår guide Philippe var vennlig og svært kunnskapsrik. Alle 4 steder vi stoppet på var nydelig, men hvis jeg må si 1 ting det ikke har nok
Finn ut mer
Google
Nyttig
Del eksternt
Carol E skrev en anmeldelse sep. 2018
Finestrat, Comunidad Valenciana, Spain10 bidrag3 nyttig-stemmer
Jeg er veldig lei meg for å måtte forlate en så svak anmeldelse. Etter å ha lest en annen reisende dårlig anmeldelse, er vår av samme problem. Hadde vi kjent at det meste av denne turen var - å bli brukt i en parfymefabrikk, ville vi ha endret oss og besøkt Eze på egen hånd. Du
Finn ut mer
Dato for opplevelse: september 2018
Google
Nyttig
Del eksternt
Svar fra smartour2015, PropriétaireEze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdagstur
Besvart 23. sep. 2018
dear costumer, I'm really sorry for your comment too 😔, indeed I insist on our guides so that they leave you the choice and I'm really surprised and sorry that you did not have the choice to visit or not the perfume factory, believe although reprimands will be made to the guides so that they apply this rule even if very often the customers are delighted to visit it it happens that certain people are not enthusiastic. however you could have pointed this out to him because they are humans and can forget or think that you are pleased to see this option, it is much better to say things on the moment so that we find solutions to satisfy you rather than wait to go home and on disappoint and leave a comment like this one 😉 believe that our only goal is to satisfy all our customers that is why I always advise to communicate and ask questions before reserving a turn indeed if you had asked me, I will have told you that the tour lasted 4 hours and the maximum time in each village was 45min (eze village 45min, fragonard perfume factory 30min, monaco hold town 45min, monaco casino photo stop 15min, formula one grand prix by car) I hope to be able to offer you another service and thus make up for your disappointment best regards Amandine Amandine
Finn ut mer
mdm1972 skrev en anmeldelse sep. 2018
Port Douglas, Australia459 bidrag119 nyttig-stemmer
Halvdagsturen var hva det sa, men det var langt for mye tid bortkastet på en parfymefabrikk, som var en "selge selge" -øvelse. Denne gangen burde vært brukt i Eze og Monaco. De delte varebiler er fullpakket med folk og sjåføren var litt ufokusert på veien, som til tider var
Finn ut mer
Dato for opplevelse: juni 2018
Google
Nyttig
Del eksternt
Svar fra smartour2015, PropriétaireEze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdagstur
Besvart 9. sep. 2018
Dear costumers , thank you for your return, I note with difficulty that the tour you chose was not up to your expectations, I must remind you that you had booked a shared tour of up to 8 people, so do not you Amazing to be 8, at this time of the year actually the vans are full but that does not prevent us from taking to heart to do our job well ... the proof you had no problem on the road 😊. there is the possibility to privatize the vehicle only for you and your family, the price is 290 € for 4 hours of guided tour and you will be alone with the guide. you explain to have lost time in the perfume factory, but this one is not imposed, if you do not wish to visit it you have the possibility to remain more time in Eze village which is next to and besides the guide inform you when you arrive in Eze, the young women who make you the free visit of the perfume factory offer you to buy products but if your budget and your desire do not allow you it is absolutely an obligation 😉. Regarding the payment actually I do not ask any payment in advance for the shared ride, I trust our customers, this is more friendly and simple for everyone, however during the tour actually your guide collects the regulations to the half of the day it allows to have the time to cash credit cards that are remotely, to possibly make money on the big tickets and lately fluidize the deposes in the hotels at the end of the day brief this n is a question of logistics it is absolutely not done in the intension of stress or raquetter, I am sorry that you did not like it 😔 here you know everything 😉 I hope that it will help you better understand how we work, we really want to do our job well and we are always very sorry to see that some people are on it and do not tell us when of their day and leave us an anonymous comment 😩 I remain at your disposal, cordially Amandine
Finn ut mer
12
Viktig informasjon
  • Vieux Eze, Monaco Grand Prix, og 1 til
  • Varighet: 5 t
  • Elektronisk billett aksepteres
  • Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
  • Henting tilbys
  • Tilbys på disse språkene: Engelsk, Fransk, Spansk, Tysk
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
  • Lavprisgaranti
  • Ingen bestillingsgebyrer
  • Sikre betalinger
  • Døgnåpen støtteRing:+47 21930559
Vanlige spørsmål om Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdagstur