Turer i München
Münchens flyplass (MUC) til München - ankomst privat varetransport
3

Münchens flyplass (MUC) til München - ankomst privat varetransport

Av Munchen Airport Transfers
Om

Alder: 0–110
Varighet: 35 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett


  • Babysete på forespørsel
  • Kjøretøy med klimaanlegg
  • Alle gebyrer og avgifter
  • Vann på flaske
  • Privat transport
  • Wi-Fi om bord


Startpunkt:
  • Munich International Airport, Nordallee 25, 85356 München-Flughafen, Germany
Informasjon om hentested
  • Ankomstoverføring. Etter at du har samlet koffertene, kan du ta turen innom ankomsthallen. Sjåføren din vil vente i ankomsthallen av DRIVER MØTEPUNKT / LIMO SERVICE med en skilt med hovedreisende navn på.
Henting ved flyplass tilbys
Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte flyplasser.
  • Munich International Airport, Nordallee 25, 85356 München-Flughafen, Germany
Sluttpunkt:
  • Munich, Germany

  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Ingen rullestoltilgang
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 128285P1151

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 128285P1151

Midlertidig utilgjengelig
Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor.
Utforsk andre alternativer
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi utfører kontroller på anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
3.0
3,0 av 5 bobler2 anmeldelser
Ypperlig
1
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
1

santoseric867
New York City, NY1 bidrag
5,0 av 5 bobler
jan. 2023
The company organized a good trip. All security measures were taken into account. Service professional The driver had water in the cabin and we were accommodated comfortably.
Skrevet 20. januar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Customer, Thank you for appreciating our service. We are very happy that you had a great experience. We really hope to see you again.
Skrevet 21. januar 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jason P
Peoria, AZ3 bidrag
1,0 av 5 bobler
TERRIBLE! Plenty cars and vans available at terminal for half the cost. Reason I know this is this company charged me and didn’t provide any service. Got same vehicle and transport at airport after this company bailed on me after flight changed. Your company refused to give services said they are booked up. So they charge, canceled services, didn’t supply any service. They state driver “did his job” and needs to be paid. So they operate not a a company with service, rather a booking service that charges for taking the reservation. Let’s be real this driver even if they had been at airport saved two hours abs got paid while likely having taken another customer since they were too busy to even offer me a ride at all from airport and would not even consider giving me ride back to airport upon departure either.
WORST CUSTOMER SERVICE. Have all the emails and texts. They gave me sob story of how driver needs the money…
Must need the money so bad they basically steal telling me I need to get refund from airline and since I did not give them 24 notice their cancellation policies don’t apply- YET THEY CANCELLED ON ME ! Unreal Do not overpay for ride and HIGHLY RECOMMEND YOU DONT USE THIS COMPANY!!
Skrevet 25. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Jason, Yes, booking changes are possible no later than 24 hours, but nevertheless we always do our best to meet our client. Unfortunately, you did not bother to inform us in advance that you have changed your arrival flight. You reported this only when our driver was already at the airport waiting for you. The driver was waiting for you for one hour in the arrivals area holding a sign with your name. You didn't show up, and only when the driver himself called you did you say that you would arrive on another flight. We always try to accommodate our client, but you should have at least warned us that you will arrive later so that we can re-arrange the driver's schedule. It would be great if, instead of leaving tearful comments about our supposedly poor service, you would take the trouble to notify us in a timely manner that your travel plans have changed. But you didn't. Please understand that the driver cannot wait for you at the airport all day. The waiting time is one hour and this information is available at the time of booking. Our transfer obligations have been fulfilled in full and we have evidence that the service was provided according to the information you provided in your booking.
Skrevet 10. november 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Münchens flyplass (MUC) til München - ankomst privat varetransport levert av Munchen Airport Transfers

Alle hotell i MünchenHotelltilbud i MünchenRestplass i München
Alle ting å gjøre i München
Dagsturer i München
RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler