Turer og billetter
By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur
3.5

By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur

Av Berlin City Tour - City Sightseeing
fra
kr 212,36
per voksen
fra
kr 212,36
per voksen

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 6–99
Varighet:1 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Billettype:Mobil
Tysk, Russisk, Portugisisk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk


  • Ubegrenset hop-on hop-off i 1 dag
  • Gratis hodetelefoner + ombord lydkommentar
Det som ikke er inkludert
  • Hotel pickup og drop-off
  • Mat og Drikke


Avreiseinformasjon
  • Navn på sted For hele turen, hopp på på Luisenplatz (Stopp 1). Kundene kan imidlertid bli med på turen på noen av turstoppene langs ruten. Adresse for sted Stopp 1 Luisen 11471 Potsdam Tyskland Vennligst se hele listen over turstopp for å se andre punkter der passasjerer kan delta i turen. Retursted På slutten av turen kommer bussen tilbake til det første avreisepunktet.
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2916POTSDAM

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Denne turen er sesongbasert og går vanligvis fra mai til oktober hvert år, datoene kan imidlertid variere.
  • Varighet: 105 minutter
  • Frekvens: 30 minutter
  • Driftstider: 10:25–15:25
  • Med kupongen din får du fleksibel tilgang i opptil 12 måneder fra reisedatoen du velger ved utsjekking.
  • De fleste reisende kan delta

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur?
Hvor mye er By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur?
Priser i By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur starter fra kr 211,84. Oppdag og bestill By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur?
Berlin City Tour - City Sightseeing er vert for By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Berlin City Tour - City Sightseeing på Tripadvisor. Oppdag og bestill By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 1 t. Oppdag og bestill By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2916POTSDAM

Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Trehar
Trehar
00
Rundtur
Tur gjennom byen med litt historie. Få spanande plassar å hoppa av, og lenge til neste hopp på. Litt krøll med op
galagutt
galagutt
00
Helt ok
Helt Ok opplevelse. Du får kjørt rundt om til di viktigste plassen i berlin å sett litt av byen. Kunne bli en del v
mortenn738
mortenn738
00
Mye venting
Bussene stopper jo på de viktigste severdighetene men det hele var bare en lang tur med mye venting. Bussen sto st
Truls G
Truls G
00
Grei nok
Bestilte en tur for meg og min sønn i Berlin. Kjøpte billettene online, møtte opp på Alexanderplatz for å begynne..
Odd Jarle W
Odd Jarle W
00
Flott sight-seeing i Berlin
Ta en tur med disse Hopp-on-Hopp-off bussene. Vær oppmerksom på at det er 2 forskjellige turoperatører. Vi hadde fo
Froskusn
Froskusn
00
Fin tur, men ikke særlig god guide!
Dette er en svært god måte å få med seg det viktigste på. turen tar 2 timer , og er innom alle steder av betydning.
Turfamilien
Turfamilien
00
Velg de nyeste bussene!
Vi tok A-runden på ca to timer. Fantastisk måte å få med seg det viktigste på. Guiden var super og fortalte alt på
hildura
hildura
00
Jødiske synagogen
Denne turen bare må man ha med seg,for lite penger, får en to timers guidet tur,som er verdt å få med seg,,Får med
Hans_J_Kristensen
Hans_J_Kristensen
00
Grønn linje nord og øst, Rød linje sør og vest Berlin-Sightseeing
2 etasjers busser med til sammen 24 stoppepunkter. Hvis du har kjøpt by-kort Welcome Berlin eller City Tour Card Be
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
3.5
22 anmeldelser
Ypperlig
9
Svært bra
5
Gjennomsnittlig
2
Dårlig
3
Forferdelig
3

Helenjen
Brisbane, Australia711 bidrag
jul. 2022
We enjoyed the train trip from Berlin Mitte to Potsdam and were looking forward to our hop on hop off bus tour in this beautiful city of palaces. Someone from the company had a stand set up across from the station and told us the HOHO bus wouldn't be leaving for at least another 30mins but we could take the other bus that only stops @ 3 of the palaces and has a live commentary. So we chose this option knowing that we could do the HOHO bus after this one. The first thing we noticed were the extremely uncomfortable seats and then that the live commentary was in German and our English version was via earplugs. Have they ever done a tour like this previously????!!!! We were seated near the front and a few other English speaking travellers were likewise sprinkled throughout the mainly German speaking travellers. After several minutes of commentary, we soon realised we couldn't possibly hear our version because of the loud microphone with German drowning it out = 2 huge headaches!!! At the first stop, where we were spoken to in 2 language groups, we requested that the non-German group be placed @ the back of the bus and the rest up the front.....what genius.....it worked :)
The visit to the palaces was informative but quite short and it was almost impossible to take photos of so many of the sites that we wanted to for eg, Brandenburg Gate, as the driver didn't slow down for photo opportunities :( On arrival back @ Potsdam station we were planning on using the HOHO Bus to see more of the city at our leisure, but were told the bus is only every hour!! The thought of being left stranded @ a stop here as we were left stranded @ Eastside Gallery by Big Bus Berlin was too much, to tempt fate....so we jumped on the reliable train back to Berlin. At least we saw some of Potsdam but certainly not what we had planned or expected....very disappointing!
Skrevet 8. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Helenjen, Thank you for your feedback. We are sorry to see that you did not enjoy the tour as you maybe had hoped. We are working constantly to improve our guest experience so we will take your comment into consideration. We still hope you had a great time in Berlin. Kind regards, Berlin city tour - City Sightseeing Berlin
Skrevet 11. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Alison D
Warrnambool, Australia3 bidrag
aug. 2022 • Par
We were very disappointed, the buses only run every hour, and there is so much to see and do that they need to be every 30 minutes, like it says in the brochure. We were dropped at the bridge, which doesn't need an hour to view, so waited after 30 minutes, the bus came, slowed to turn around, and told us we couldnt get on! We caught the 3.50pm bus to go to stop 9, but it wasn't going there, it was the last bus!! Frustration after frustration.
Skrevet 31. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear P7896YUalisond, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are sincerely sorry to hear you had to wait longer than expected for our buses and could not fully enjoy your experience due to the reasons you kindly highlighted. Our buses typically operate every 30 minutes, and on busy days, we try our best to add extra buses so that our visitors can get the most out of our services and their visit to Berlin. We always aim to deliver a great experience, and we are gutted when we don’t meet expectations. Thanks again for taking the time to bring this to our attention. We will use your feedback to improve. Please, if you have any further concerns or questions do not hesitate and email us at info@berlin-city-tour.de. kind regards, Berlin City Tour - City Sightseeing
Skrevet 12. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

JoelR
7 bidrag
aug. 2022
Waste of money - the explanations in English are fine but the audio quality is terrible with half the earphone outlets out of order. It is an automatic recording so the system has errors. However, the main problem is that the bus goes around every hour - in August! which is ridiculous for a hop on hop off bus.
Skrevet 14. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear joelrA911WX, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are very sorry to hear that you were not able to fully enjoy your experience with us due to the reasons you mentioned. We will take your feedback into consideration moving forward. We hope that you were still able to enjoy your trip to Berlin! Kind regards, Berlin City Tour - City Sightseeing
Skrevet 20. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Irene B
København, Danmark14 bidrag
Great bus tour with many languages to choose from. Informative and good to be able to go on and off. We learned a lot underway. And had good time for lunch at Cecilehof and walking in Sans Souci park.
Skrevet 8. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear ireneb595, Thank you for this awesome 5-star review! We're happy to read that you found our tour to be informative. We appreciate you sharing your positive experience with us. :) We look forward to welcoming you again in the future. Kind regards, Berlin City Tour - City Sightseeing
Skrevet 28. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Anna W
7 bidrag
jun. 2022
20 € totally wasted. I arrived at the railway station at 10 am. In the station a young woman handed out flyers and recommended this tour. I did tours like this in other cities before and it worked out, so I got a ticket. The seller said that the bus will show up in 30 minutes. At the end of the day, the tour started at 11:30!! 1,5 hours wasted! The tour showed 12 hop on and off stations. I had a few things on my list, I was interested in. After hopping off the first time, it was impossible to get on again, unless you are willing to wait for an hour or more. I decided to use the public transportation and this worked out very well! I CAN NOT RECOMMEND THIS TOUR!!
Skrevet 30. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

usk2013
Mumbai (Bombay), India128 bidrag
nov. 2019 • Par
With an extra day to spending Berlin, this is a tour worth going all the way.
Trains are plentiful and frequent.
The sights and gardens as well as palaces are well kept.
The commentary on the headphones on the tour bus is also good.
Skrevet 30. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Lelle69
Köping, Sverige217 bidrag
nov. 2019
Första gången i Potsdam och inte påläst om staden, då är det perfekt med en Hop on Hop off tur. Bussarna utgår ifrån Järnvägsstationen varje halvtimme. Bra information med hörlurar på bussen och det är lätt att finna spännande platser att hoppa av och utforska på egen hand, det ingår en bra karta över stads turen.
Vi valde Brandenburger Tor, gick igenom den gamla mysiga staden inkl. gofika. Nästa stopp, den kända Spionbron Glienicker Brygge, passerade Schloss Cecilienhof där axelmakterna enades om hur det besegrade Tyskland skulle administreras, vårt sista stopp var en slottsvandring runt Sanssouci. Turen tar 3-4 h.
Skrevet 10. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

jpatto26
Blue Mountains, Australia353 bidrag
We travelled to Potsdam for a day trip, leaving the hectic pace of Berlin for a bit. Offered tickets for this ride as soon as we left the station, we decided to take up this option. It was a great way to see the sights of Potsdam. The gardens of the Palace are a beautiful stop on this trip. Highly recommend this as a great way to hear about the history of Potsdam - a true revelation- as well as see the major sights.
Skrevet 18. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

thestreetarab
St. Albans, UK91 bidrag
sep. 2019
I strongly recommend that anyone going to Potsdam put aside at lease 3 day. There is a lot to see. We chose the guide tour which was only €2 more than the hop on hop of tour, but gave full access to both. Very knowledgable guide.
Skrevet 11. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Ishira Kumar
Mumbai (Bombay), India3 bidrag
aug. 2019
Hop On Hop Off seems to be taking advantage of the fact that this is possibly the best way to see Potsdam -- with absolutely terrible service.

The buses were constantly running late (waiting over 15 minutes at each stop past the designated time.) In a small town like Potsdam, with limited time, this made us waste valuable time and delayed our plans for the return to Berlin, thereby ruining our evening plans.

Further, I have never met a driver as rude as the one on route 3005. He yelled at passengers, was completely unhelpful, shoved the map in our hands if we asked a question, and was just completely arrogant and obnoxious.

We paid for the tour, yet we were made to feel like he was doing us the biggest favour by showing up and driving the bus.

As someone who has used Hop On Hop Off in multiple countries, I was saddened to see how sloppy and scam-like this service seems to have become. Take tourists money, and provide terrible service.

Do better.
Skrevet 27. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 22
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur levert av Berlin City Tour - City Sightseeing | Tyskland