Turer og billetter
By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur
3.5

By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur

Av Berlin City Tour - City Sightseeing
Om
fra
kr 237,70
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 6–99
Varighet: 1 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Veiledning i lydform: Tysk, Russisk, Portugisisk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Mer


  • Ubegrenset hop-on hop-off i 1 dag
  • Gratis hodetelefoner + ombord lydkommentar
Det som ikke er inkludert
  • Hotel pickup og drop-off
  • Mat og Drikke


Startpunkt:
    Informasjon om hentested
    • Navn på sted For hele turen, hopp på på Luisenplatz (Stopp 1). Kundene kan imidlertid bli med på turen på noen av turstoppene langs ruten. Adresse for sted Stopp 1 Luisen 11471 Potsdam Tyskland Vennligst se hele listen over turstopp for å se andre punkter der passasjerer kan delta i turen. Retursted På slutten av turen kommer bussen tilbake til det første avreisepunktet.
    Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

      • Rullestoltilgang
      • Tilrettelagt for barnevogn
      • Nær offentlig transport
      Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2916POTSDAM

      • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
      • Denne turen er sesongbasert og går vanligvis fra mai til oktober hvert år, datoene kan imidlertid variere.
      • Varighet: 105 minutter
      • Frekvens: 30 minutter
      • Driftstider: 10:25–15:25
      • De fleste reisende kan delta
      • Med kupongen din får du fleksibel tilgang i opptil 12 måneder fra reisedatoen du velger ved utsjekking.

      • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

      Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur?
      Hvor mye er By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur?
      Priser i By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur starter fra kr 232,94. Oppdag og bestill By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur på Tripadvisor
      Hvilket selskap leverer By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur?
      Berlin City Tour - City Sightseeing er vert for By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Berlin City Tour - City Sightseeing på Tripadvisor. Oppdag og bestill By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur på Tripadvisor
      Hvor mye tid trenger jeg for By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur?
      Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 1 t. Oppdag og bestill By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur på Tripadvisor

      Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2916POTSDAM

      Reserver plassen din
      Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

      Lignende opplevelser

      Om operatøren
      Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
      • Berlin City Tour - City Sightseeing
        2 069
        Berlin, Tyskland
        Ble medlem i oktober 2011
      • Rogalending
        0 bidrag
        4,0 av 5 bobler
        Greit og oversiktlig opplegg
        Bra opplegg med dagsbillett, tok runden, gikk av og på hvor det passet oss. Tok også bussen inn til byen for restaurantbesøk sent ettermiddag.
        Skrevet 23. november 2023
      • Trehar
        0 bidrag
        3,0 av 5 bobler
        Rundtur
        Tur gjennom byen med litt historie. Få spanande plassar å hoppa av, og lenge til neste hopp på. Litt krøll med oppmøte av buss denne dagen, men vertinna stod på og haldt oss informert.
        Skrevet 25. mai 2020
      • galagutt
        0 bidrag
        3,0 av 5 bobler
        Helt ok
        Helt Ok opplevelse. Du får kjørt rundt om til di viktigste plassen i berlin å sett litt av byen. Kunne bli en del venting på turen.
        Skrevet 28. desember 2018
      • mortenn738
        0 bidrag
        2,0 av 5 bobler
        Mye venting
        Bussene stopper jo på de viktigste severdighetene men det hele var bare en lang tur med mye venting. Bussen sto stille på mange steder i inntil 15 minutter. Vi kjøpte heller gratisbilletter med offentlig transport og det var mye billigere og bedre.
        Skrevet 3. desember 2018
      • Truls G
        0 bidrag
        2,0 av 5 bobler
        Grei nok
        Bestilte en tur for meg og min sønn i Berlin. Kjøpte billettene online, møtte opp på Alexanderplatz for å begynne..... De klarte ikke å lese/skanne koden på billetten. Kom ombord i bussen som og hadde sett sine beste dager. Underveis så bablet sjåføren noe som ikke gikk an og forstå, synes stroppene kunne ha blitt lest inn slik at man hører dette direkte på headsettet. Vi hadde bestilt med båttur, men denne tok vi ikke, pga vi forstod ikke når vi måtte forlate bussen. Styr unna disse, bruk heller de andre som har en MYE bedre bilpark. Skal ikke brukes disse mer 😡
        Skrevet 10. juli 2018
      • Odd Jarle W
        0 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        Flott sight-seeing i Berlin
        Ta en tur med disse Hopp-on-Hopp-off bussene. Vær oppmerksom på at det er 2 forskjellige turoperatører. Vi hadde forhåndskjøpt 2 dagers billett på de røde bussene. Gikk av og på flere ganger så vi fikk sett mer av områdene vi ville oppleve mer av.
        Skrevet 18. juni 2018
      • Froskusn
        0 bidrag
        3,0 av 5 bobler
        Fin tur, men ikke særlig god guide!
        Dette er en svært god måte å få med seg det viktigste på. turen tar 2 timer , og er innom alle steder av betydning. Det er en litt lengre stopp på turen ved Brandenburger Tor slik at man kan gå seg en runde. Guidingen underveis er antageligvis svært bra men vi var uheldig med vår guide. Han vekslet mellom tysk og engelsk, men tonefallet var det samme hele tiden. Det gjorde det vanskelig å få med seg når han faktisk skiftet mellom språkene. Bedre høyttaleranlegg hadde kanskje også hjulpet. Ta en prat med guiden før du setter deg på bussen for å forsikre deg om at engelsken sitter som den skal! Alt i alt, en praktisk måte å få med seg det mest vesentlige på.
        Skrevet 17. september 2015
      • Turfamilien
        0 bidrag
        2,0 av 5 bobler
        Velg de nyeste bussene!
        Vi tok A-runden på ca to timer. Fantastisk måte å få med seg det viktigste på. Guiden var super og fortalte alt på både tysk og engelsk. Bussen vi tok hadde elendige seter med korte rygger og slitte seter og turen på to timer ble følgelig litt for lang. Å sitte i toppen av bussen var flott for utsikten men taket var lukket pga regn og luften ble både klam og varm. Velg de nyeste bussene.
        Skrevet 6. september 2015
      • hildura
        0 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        Jødiske synagogen
        Denne turen bare må man ha med seg,for lite penger, får en to timers guidet tur,som er verdt å få med seg,,Får med alle viktige ting som er å se på,,kunne kombineres med en rute til,så gikk man tur over absolutt hele byen!!glad for at vi tok den gitt!!
        Skrevet 28. februar 2014
      • Hans_J_Kristensen
        0 bidrag
        3,0 av 5 bobler
        Grønn linje nord og øst, Rød linje sør og vest Berlin-Sightseeing
        2 etasjers busser med til sammen 24 stoppepunkter. Hvis du har kjøpt by-kort Welcome Berlin eller City Tour Card Berlin er det rabatter på mange attraksjoner. Begge kortene gir tidsbegrenset fri reise på alle tog og U / S-Bahn (T-baner og lokaltog). Kortene er på 1, 3 eller 7 dager. Det er meget godt utbygd linjenett i og rundt Berlin. Kort avstand mellom stasjoner - enkelt å finne frem med linjekart i lommen. Samlet pris for begge er 22 Euro før rabatter. Buss rundene er hopp på / hopp av hvor det passer, og det er også mulighet til båttur fra bussrunden med redusert pris. Rester av Berlin muren - jødiske- og krigs museer, og historiske samlinger. Buss runden bør tas med på en Berlin tur - som i utgangspunktet bør være på mer enn en helg.
        Skrevet 17. september 2013
      Se 2 anmeldelser
      Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

      Vi sjekker anmeldelser.
      Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
      Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
      Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
      Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
      Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
      3.5
      3,5 av 5 bobler27 anmeldelser
      Ypperlig
      10
      Svært bra
      5
      Gjennomsnittlig
      3
      Dårlig
      4
      Forferdelig
      5

      Disse anmeldelsene har blitt oversatt automatisk fra originalspråket.
      Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

      Marta V
      1 bidrag
      1,0 av 5 bobler
      mar. 2024 • Venner
      Potsdam is very beautiful but the tourist bus is very unpleasant. The guide, with a very loud tone of voice, does not allow you to savor this splendid city. Not recommended
      Skrevet 29. mars 2024
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Wendy B
      1 bidrag
      1,0 av 5 bobler
      sep. 2023 • Familie
      We waited at the stop where a loud salesman for the company tried to sell us tickets. He was unhappy that we’d already bought them. While we waited we saw 3 or 4 Big Berlin buses come through and various other bus companies. We waited…and waited. Then the bus arrived and stopped 100metres away so we and all the others the salesman had sold tickets to, trudge over to it, only to find it completely full. None of the other buses we saw were full. And so we waited again, watching all the other bus companies come and go. Meanwhile the loud salesman sold more and more tickets and a large cohort of people were all waiting for the same bus. Then, eventually, another bus arrived. It stopped in the original spot so we all had to trudge back 100m down the road. Loud salesman tried to make sure those he’d sold tickets to were first in the queue but I made sure that wasn’t going to happen. We got on the bus and managed to secure two seats up top. I have no idea whether everyone got on or whether some had to wait again. The seats were hard plastic and I spent my whole time trying not to slip down on them. Very uncomfortable. There were earphones to listen to the audio guide which must have been recorded at least 5 years ago, if not more. At one point it referred to a construction site that would be there for a long time yet with works not planned to finish until 2019! Surely they could have updated this since then. There was no construction, at least not at this particular site. There was construction at other sites but these must have started by 2018 or later as there was no mention of it in the audio. The audio guide was often out of sync with the journey, talking about buildings that we’d gone passed or not yet reached. At one point the bus stopped and we were told they were taking a 15 minute break! We just had to sit and wait. Some got off to take photos while they waited and the driver tried to fill their seats while they were gone. She sent a family up to fill the three separated empty seats on various different parts of the bus and when this family were told the seats were taken by people just taking photos, the driver came up and interrogated anyone who had said as much. I will not be taking another trip with this company and with so many other bus companies to choose from I would suggest others don’t either.
      Skrevet 23. september 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      2,0 av 5 bobler
      sep. 2023 • Par
      We were at the bus stop that the Dorint Hotel had recommended to us. The bus stopped shortly after I waved with my crutches and told us that it wasn't stopping there after all.
      Then we had another disappointment: we booked the combined ticket with the boat trip online and the ticket on our cell phone wasn't valid. It had to be printed out.
      Skrevet 5. september 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      David B
      El Barco de Avila, Spania625 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      mai 2023 • Par
      We had purchased the Berlin Welcome card All Inclusive, which included both public transport to Potsdam and the City Sightseeing tour of Potsdam. To take the tour you have to validate your ticket at the North Exit of Potsdam station (there is a desk and tour umbrella) and then you wait for the bus. The tour takes you all round the very attractive town of Potsdam and there are stops at all the key sights. As we only had a morning, we simply went round the town but you could see all the palaces and other key spots, including crossing the Bridge of Spies. Very enjoyable way to spend 2 hours.
      Skrevet 4. juni 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear R4935FDdavidb, Thank you so much for your 5-star review! We are happy you had a great experience with us and we do agree that our hop-on hop-off service is a convenient way of exploring our beautiful city. We hope that we can welcome you back soon. kind regards, Berlin City Tour - City Sightseeing
      Skrevet 14. juni 2023
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Frank0870
      Kuala Lumpur, Malaysia183 bidrag
      3,0 av 5 bobler
      Potsdam is a beautiful city and there is a lot to see. Therefore, I decided to take the HopOn / HopOff tour bus, like many other tourists. Unfortunately, the bus runs every hour only, so that you don’t have enough time to get off the bus, to explore new things. Moreover, the operation hours are too short and the bus, especially the upper deck, is always too crowded. The price (20 Euro) is too expensive - better to take public transport.
      Skrevet 14. mai 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Helenjen
      Brisbane, Australia871 bidrag
      3,0 av 5 bobler
      jul. 2022
      We enjoyed the train trip from Berlin Mitte to Potsdam and were looking forward to our hop on hop off bus tour in this beautiful city of palaces. Someone from the company had a stand set up across from the station and told us the HOHO bus wouldn't be leaving for at least another 30mins but we could take the other bus that only stops @ 3 of the palaces and has a live commentary. So we chose this option knowing that we could do the HOHO bus after this one. The first thing we noticed were the extremely uncomfortable seats and then that the live commentary was in German and our English version was via earplugs. Have they ever done a tour like this previously????!!!! We were seated near the front and a few other English speaking travellers were likewise sprinkled throughout the mainly German speaking travellers. After several minutes of commentary, we soon realised we couldn't possibly hear our version because of the loud microphone with German drowning it out = 2 huge headaches!!! At the first stop, where we were spoken to in 2 language groups, we requested that the non-German group be placed @ the back of the bus and the rest up the front.....what genius.....it worked :)
      The visit to the palaces was informative but quite short and it was almost impossible to take photos of so many of the sites that we wanted to for eg, Brandenburg Gate, as the driver didn't slow down for photo opportunities :( On arrival back @ Potsdam station we were planning on using the HOHO Bus to see more of the city at our leisure, but were told the bus is only every hour!! The thought of being left stranded @ a stop here as we were left stranded @ Eastside Gallery by Big Bus Berlin was too much, to tempt fate....so we jumped on the reliable train back to Berlin. At least we saw some of Potsdam but certainly not what we had planned or expected....very disappointing!
      Skrevet 8. oktober 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear Helenjen, Thank you for your feedback. We are sorry to see that you did not enjoy the tour as you maybe had hoped. We are working constantly to improve our guest experience so we will take your comment into consideration. We still hope you had a great time in Berlin. Kind regards, Berlin city tour - City Sightseeing Berlin
      Skrevet 11. oktober 2022
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Alison D
      Warrnambool, Australia37 bidrag
      2,0 av 5 bobler
      aug. 2022 • Par
      We were very disappointed, the buses only run every hour, and there is so much to see and do that they need to be every 30 minutes, like it says in the brochure. We were dropped at the bridge, which doesn't need an hour to view, so waited after 30 minutes, the bus came, slowed to turn around, and told us we couldnt get on! We caught the 3.50pm bus to go to stop 9, but it wasn't going there, it was the last bus!! Frustration after frustration.
      Skrevet 31. august 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear P7896YUalisond, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are sincerely sorry to hear you had to wait longer than expected for our buses and could not fully enjoy your experience due to the reasons you kindly highlighted. Our buses typically operate every 30 minutes, and on busy days, we try our best to add extra buses so that our visitors can get the most out of our services and their visit to Berlin. We always aim to deliver a great experience, and we are gutted when we don’t meet expectations. Thanks again for taking the time to bring this to our attention. We will use your feedback to improve. Please, if you have any further concerns or questions do not hesitate and email us at info@berlin-city-tour.de. kind regards, Berlin City Tour - City Sightseeing
      Skrevet 12. september 2022
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      JoelR
      8 bidrag
      1,0 av 5 bobler
      aug. 2022
      Waste of money - the explanations in English are fine but the audio quality is terrible with half the earphone outlets out of order. It is an automatic recording so the system has errors. However, the main problem is that the bus goes around every hour - in August! which is ridiculous for a hop on hop off bus.
      Skrevet 14. august 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear joelrA911WX, Thank you for taking the time to share your experience with us. We are very sorry to hear that you were not able to fully enjoy your experience with us due to the reasons you mentioned. We will take your feedback into consideration moving forward. We hope that you were still able to enjoy your trip to Berlin! Kind regards, Berlin City Tour - City Sightseeing
      Skrevet 20. august 2022
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Irene B
      København, Danmark16 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Great bus tour with many languages to choose from. Informative and good to be able to go on and off. We learned a lot underway. And had good time for lunch at Cecilehof and walking in Sans Souci park.
      Skrevet 8. juli 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear ireneb595, Thank you for this awesome 5-star review! We're happy to read that you found our tour to be informative. We appreciate you sharing your positive experience with us. :) We look forward to welcoming you again in the future. Kind regards, Berlin City Tour - City Sightseeing
      Skrevet 28. juli 2022
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Anna W
      7 bidrag
      1,0 av 5 bobler
      jun. 2022
      20 € totally wasted. I arrived at the railway station at 10 am. In the station a young woman handed out flyers and recommended this tour. I did tours like this in other cities before and it worked out, so I got a ticket. The seller said that the bus will show up in 30 minutes. At the end of the day, the tour started at 11:30!! 1,5 hours wasted! The tour showed 12 hop on and off stations. I had a few things on my list, I was interested in. After hopping off the first time, it was impossible to get on again, unless you are willing to wait for an hour or more. I decided to use the public transportation and this worked out very well! I CAN NOT RECOMMEND THIS TOUR!!
      Skrevet 30. juni 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Viser resultatene på side 1-10 av 27

      By Sightseeing Potsdam Hop-On Hop-Off Busstur levert av Berlin City Tour - City Sightseeing

      Alle hotell i PotsdamHotelltilbud i PotsdamRestplass i Potsdam
      Alle ting å gjøre i Potsdam
      Spa og velvære i PotsdamTeater og konserter i PotsdamFornøyelsesparker i Potsdam
      RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler