Turer og billetter
Hop-on Hop-off Tour: kombinert bytur med buss og båt
3.5

Hop-on Hop-off Tour: kombinert bytur med buss og båt

Av Sightseeingforyou
fra
kr 414,24
per voksen
fra
kr 414,24
per voksen

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 15–99
Varighet: 1 t 40 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Tysk, Engelsk


  • Hop-på-hop-off bytur i en dobbel-dekk buss
  • 1 times Harbor Cruise
Det som ikke er inkludert
  • Tips
  • Hotel pickup og drop-off

Avreiseinformasjon
  • Navn på sted  • Landungsbrücken  • Sentralstasjon / Kirchenallee
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 105719P4

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Kan drives av en flerspråklig guide
  • Møtested: Hauptbahnhof / Kirchenallee, Hamburg
  • Kupongen må skrives ut ved første inngang og byttes mot en dagsbillett for bussturen eller / og havneturen. Dette skal innløses direkte til byens turbuss
  • Start Harbor Cruise engelsk (fra påske til oktober): Landungsbrücken Brücke 1 (Barkasse), 4 til 9 (Container Hafen) 12:00
  • De fleste reisende kan delta

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Dette kan du forvente under besøket
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Hop-on Hop-off Tour: kombinert bytur med buss og båt?
Hvor mye er Hop-on Hop-off Tour: kombinert bytur med buss og båt?
Priser i Hop-on Hop-off Tour: kombinert bytur med buss og båt starter fra kr 400,13. Oppdag og bestill Hop-on Hop-off Tour: kombinert bytur med buss og båt på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Hop-on Hop-off Tour: kombinert bytur med buss og båt?
Sightseeingforyou er vert for Hop-on Hop-off Tour: kombinert bytur med buss og båt. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Sightseeingforyou på Tripadvisor. Oppdag og bestill Hop-on Hop-off Tour: kombinert bytur med buss og båt på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Hop-on Hop-off Tour: kombinert bytur med buss og båt?

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 105719P4

Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
3.5
4 anmeldelser
Ypperlig
1
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
2
Forferdelig
0

Tore T
Oslo, Norge155 bidrag
mai 2023
Ok if you just want to see the harbor from sea level.
If you are not fluent in German just forget it.
There is NO information in English.
The skipper only speaks in German ... and by the looks of it it was funny for the German guests.
Skrevet 22. mai 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

veronique d
Lome, Togo32 bidrag
des. 2019 • Venner
Très agréable. Bonnes explications et avons eu beaucoup de chance avec le temps ensoleillée sur Hambourg
Skrevet 1. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SIGHTSEEINGFORYOU
Chers invités, merci d'avoir pris le temps de nous donner une merveilleuse critique comme la vôtre. C'est agréable de savoir que vous avez apprécié notre tour. Cordialement,
Skrevet 1. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Julia
1 bidrag
nov. 2019
Very nice people, but they only give the live commentary in German. It must have been a good tour because the Germans were making appreciative noises! The audio plug in earphones commentary they give in English is rubbish. Little information, awful music when there's no commentary, and not necessarily talking about the area where the bus actually is.
Skrevet 8. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SIGHTSEEINGFORYOU
Dear guest, Thank you for taking the time to write a review. There are 8 different city tour companies in Hamburg. Unfortunately, you have given us a rating that we do not own. Our city tour operator only offers live moderation in German and English on the bus and does not provide an audio guide. Best regards, Sightseeingforyou
Skrevet 19. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Heiko Hamburg
Elmshorn, Tyskland2 bidrag
jun. 2019 • Alene
That Tour was nice, so i Chance three Times the bus. One of the speaker Arena nativ speaker, very nice. Two guides are not, but i understand all, with some times nice acents. But i am also not a Native speaker, and Ford me -- All fine --
Nice Tour :)
Skrevet 12. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SIGHTSEEINGFORYOU
We are pleased that you enjoyed the tour. Thank you for your review. Best regards, Sightseeingforyou Team
Skrevet 17. juni 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Hop-on Hop-off Tour: kombinert bytur med buss og båt levert av Sightseeingforyou