Turer og billetter

7-dagers europeiske høydepunkter Tur fra Frankfurt: Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Østerrike og Sveits levert av goEUgo International Limited

7-dagers europeiske høydepunkter Tur fra Frankfurt: Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Østerrike og Sveits

7-dagers europeiske høydepunkter Tur fra Frankfurt: Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Østerrike og Sveits
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 8 792,02
per voksen
Gratis avbestilling opptil 4 dager på forhånd
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
7 dager
Gruppestørrelse:
30
Nær offentlig transport
Billettype:
Mobil
  • Varighet:
    7 dager
  • Gruppestørrelse:
    30
  • Nær offentlig transport
  • Billettype:
    Mobil
Om
Embark i Frankfurt og bli med på denne 7-dagers europeiske høydepunktsturen, som starter med det beste av Praha. Se opp for den imponerende gotiske St. Vittus-katedralen og den ikoniske Karlsbroen som du vil fortsette reisen til Budapest, hvor du vil kunne utforske de historiske stedene i Buda og Pest. Cruise på Donau-elven og nyt ungarsk mat, folkedans og musikk om kvelden. Overskrift mot Østerrike og besøke Schönbrunn-palasset i Wien og avslutte kvelden med en wiensk Waltz-konsert. Fra Wien til den østerrikske naturen, Lake Mondsee til de sveitsiske alper, Mount Titlis, hvor du vil gå på fjellet Titlis Rotair. Kjører mot en annen sveitsisk perle Lucerne og deretter Zürich. Etter Sveits krysser du tilbake til Tyskland til Rhinen, Titisee-sjøen og se den berømte Schwarzwald. Med denne turen får du en historie og natur fra noen av de vakreste byene i Øst-Europa på bare 7 dager.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 7 dager
  • Mobilbilletter aksepteres
Retningslinjer for avbestilling
  • Hvis du avbestiller minst 4 dager før den planlagte avreisen, påløper det ingen avbestillingsavgift.
  • Hvis du avbestiller innen 3 dager før den planlagte avreisen, påløper det en avbestillingsavgift på 100 prosent.
Tilgjengelige språk
Kinesisk, Engelsk, Kinesisk
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 7 dager
  • Mobilbilletter aksepteres
Tilgjengelige språk
Kinesisk, Engelsk, Kinesisk
Retningslinjer for avbestilling
  • Hvis du avbestiller minst 4 dager før den planlagte avreisen, påløper det ingen avbestillingsavgift.
  • Hvis du avbestiller innen 3 dager før den planlagte avreisen, påløper det en avbestillingsavgift på 100 prosent.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 8976P3
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Overnatting i et komfortabelt 3-stjerners (minimum) hotell, tomannsrom med private fasiliteter
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Daglig transport på moderne luftkondisjonerte trenere
  • Erfarne og profesjonelle bussjåfør
  • Tjenestene til en erfaren turleder
Ekskluderinger
  • Overnatting før og på den siste dagen av turen
  • Visum og reiseforsikring
  • Alle valgfrie aktiviteter og billetter til attraksjoner som ikke er inkludert i reiseruten
  • Personlige utgifter (vaskeri, internett, telefonsamtaler etc.
  • By inngangsavgift + skatt for Tsjekkia og Wien (€ 10 totalt)
  • Lunsj og middag (reiselederen tilbyr assistanse med reservasjoner og veibeskrivelse til lokale restauranter / kafeer / bensinstasjoner)
  • Gratuities for turleder / sjåfør € 7 per person per dag, vil bli samlet i kontanter mens du er på tur.
  • Inngang/adgang – Frankfurt am Main Hauptbahnhof
  • Inngang/adgang – Praha Slott
  • Inngang/adgang – St. Vitus Katedral
  • Inngang/adgang – St. George's Basilica
  • Inngang/adgang – Golden Lane
  • Inngang/adgang – Gamlebyens rådhus med det astronomiske uret
  • Inngang/adgang – Danube River
  • Inngang/adgang – Budapest historiske museum
  • Inngang/adgang – Fisherman's Bastion (Halaszbastya)
  • Inngang/adgang – Matthias Church
  • Inngang/adgang – Gellert ås og statue
  • Inngang/adgang – Heltenes Torg
  • Inngang/adgang – Schönbrunn
  • Inngang/adgang – Hofburg
  • Inngang/adgang – Wiener Staatsoper
  • Inngang/adgang – Stephansdom
  • Inngang/adgang – Johann Strauss Monument
  • Inngang/adgang – Basilika St. Michael
  • Inngang/adgang – Marienplatz
  • Inngang/adgang – Mount Titlis
  • Inngang/adgang – Løven i Luzern
  • Inngang/adgang – Kapellbrucke
  • Inngang/adgang – Lake Zurich
  • Inngang/adgang – Lake Titisee
  • Inngang/adgang – Frankfurt am Main Hauptbahnhof
Varighet
7 dager
Avreiseinformasjon
  • Frankfurt (Main) Hauptbahnhof, Am Hauptbahnhof, 60329 Frankfurt am Main, Germany Ta deg til Frankfurt am Main sentralstasjon, hovedinngang. Adresse: Am Hauptbahnhof 60329 Frankfurt, Tyskland Treneren vil gå på tide fra samlingspunktet. Vennligst rapporter til det angitte møtestedet 15 minutter før avgangstiden. Vi kan ikke holdes ansvarlige for de som savner pickupen på den angitte tiden. Passasjer aksepterer fullt ansvar for eventuelle utgifter. Returpunkt: Returnerer til det opprinnelige avreisepunktet på søndag - Frankfurt am Main jernbanestasjon mellom kl. 18:30 - 19:00. Tiden kan endres på grunn av lokale trafikkforhold eller uforutsette omstendigheter.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Pass navn og nummer, kjønn, fødselsdato og nasjonalitet er nødvendig for alle passasjerer; Vennligst informer ved bestilling
  • Det er passasjerenes ansvar å sikre at de overholder alle nødvendige pass (må være gyldig i minst 6 måneder), visum, helse, forsikring og andre reisebestemmelser som kreves for alle landene de skal besøke før starten av turen
  • Barn under 18 år må ledsages av en voksen
  • Spedbarn i alderen 0-2 er gratis, vil ikke ta et sete på treneren og ingen egen seng
  • Hver klient har kun lov til å ta med en bagasje om bord (maksimal vekt på 30 kg) og en liten hånd på seg (veske, ryggsekk, kamerasekk)
  • Et standard tomannsrom vil bli booket under turen, men en dobbeltseng kan også bli forespurt. 1 tomannsrom har plass til 2 voksne og 1 barn (2-11 som ikke får en egen seng). Hvis denne regelen ikke gjelder og du reiser med barn, vil en voksenavgift bli belastet
  • For noen merkelig nummerert gruppe, vennligst velg alternativet "SINGLE TRAVELER" siste reisende fordi et enkeltroms tilleggsavgift på € 50 per person per natt må betales
  • Ingen trippelrom vil bli arrangert for grupper på 3 grunnet begrenset antall tremannsrom på europeiske hoteller
  • Hotelldetaljer leveres 24-48 timer før innsjekkingsdatoen
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • goEUgo har rett til å kombinere kundene med engelsk og kinesisk talende tur i samme buss hvis noen grupper har færre reisende. Det blir 1 turleder på tur som vil være
  • goEUgo eier alle opphavsrettigheter til bruk og gjenbruk av bilder og videoer tatt under goEUgo-turer.
  • De fleste reisende kan delta
  • Informasjonen i denne publikasjonen ble samlet med størst omhu; Likevel kan det ikke utledes noen rettigheter fra denne publikasjonen.
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 30 reisende
Inkluderinger
  • Overnatting i et komfortabelt 3-stjerners (minimum) hotell, tomannsrom med private fasiliteter
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Daglig transport på moderne luftkondisjonerte trenere
  • Erfarne og profesjonelle bussjåfør
  • Tjenestene til en erfaren turleder
Ekskluderinger
  • Overnatting før og på den siste dagen av turen
  • Visum og reiseforsikring
  • Alle valgfrie aktiviteter og billetter til attraksjoner som ikke er inkludert i reiseruten
  • Personlige utgifter (vaskeri, internett, telefonsamtaler etc.
  • By inngangsavgift + skatt for Tsjekkia og Wien (€ 10 totalt)
  • Lunsj og middag (reiselederen tilbyr assistanse med reservasjoner og veibeskrivelse til lokale restauranter / kafeer / bensinstasjoner)
  • Gratuities for turleder / sjåfør € 7 per person per dag, vil bli samlet i kontanter mens du er på tur.
  • Inngang/adgang – Frankfurt am Main Hauptbahnhof
  • Inngang/adgang – Praha Slott
  • Inngang/adgang – St. Vitus Katedral
  • Inngang/adgang – St. George's Basilica
  • Inngang/adgang – Golden Lane
  • Inngang/adgang – Gamlebyens rådhus med det astronomiske uret
  • Inngang/adgang – Danube River
  • Inngang/adgang – Budapest historiske museum
  • Inngang/adgang – Fisherman's Bastion (Halaszbastya)
  • Inngang/adgang – Matthias Church
  • Inngang/adgang – Gellert ås og statue
  • Inngang/adgang – Heltenes Torg
  • Inngang/adgang – Schönbrunn
  • Inngang/adgang – Hofburg
  • Inngang/adgang – Wiener Staatsoper
  • Inngang/adgang – Stephansdom
  • Inngang/adgang – Johann Strauss Monument
  • Inngang/adgang – Basilika St. Michael
  • Inngang/adgang – Marienplatz
  • Inngang/adgang – Mount Titlis
  • Inngang/adgang – Løven i Luzern
  • Inngang/adgang – Kapellbrucke
  • Inngang/adgang – Lake Zurich
  • Inngang/adgang – Lake Titisee
  • Inngang/adgang – Frankfurt am Main Hauptbahnhof
Avreiseinformasjon
  • Frankfurt (Main) Hauptbahnhof, Am Hauptbahnhof, 60329 Frankfurt am Main, Germany Ta deg til Frankfurt am Main sentralstasjon, hovedinngang. Adresse: Am Hauptbahnhof 60329 Frankfurt, Tyskland Treneren vil gå på tide fra samlingspunktet. Vennligst rapporter til det angitte møtestedet 15 minutter før avgangstiden. Vi kan ikke holdes ansvarlige for de som savner pickupen på den angitte tiden. Passasjer aksepterer fullt ansvar for eventuelle utgifter. Returpunkt: Returnerer til det opprinnelige avreisepunktet på søndag - Frankfurt am Main jernbanestasjon mellom kl. 18:30 - 19:00. Tiden kan endres på grunn av lokale trafikkforhold eller uforutsette omstendigheter.
Varighet
7 dager
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Pass navn og nummer, kjønn, fødselsdato og nasjonalitet er nødvendig for alle passasjerer; Vennligst informer ved bestilling
  • Det er passasjerenes ansvar å sikre at de overholder alle nødvendige pass (må være gyldig i minst 6 måneder), visum, helse, forsikring og andre reisebestemmelser som kreves for alle landene de skal besøke før starten av turen
  • Barn under 18 år må ledsages av en voksen
  • Spedbarn i alderen 0-2 er gratis, vil ikke ta et sete på treneren og ingen egen seng
  • Hver klient har kun lov til å ta med en bagasje om bord (maksimal vekt på 30 kg) og en liten hånd på seg (veske, ryggsekk, kamerasekk)
  • Et standard tomannsrom vil bli booket under turen, men en dobbeltseng kan også bli forespurt. 1 tomannsrom har plass til 2 voksne og 1 barn (2-11 som ikke får en egen seng). Hvis denne regelen ikke gjelder og du reiser med barn, vil en voksenavgift bli belastet
  • For noen merkelig nummerert gruppe, vennligst velg alternativet "SINGLE TRAVELER" siste reisende fordi et enkeltroms tilleggsavgift på € 50 per person per natt må betales
  • Ingen trippelrom vil bli arrangert for grupper på 3 grunnet begrenset antall tremannsrom på europeiske hoteller
  • Hotelldetaljer leveres 24-48 timer før innsjekkingsdatoen
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • goEUgo har rett til å kombinere kundene med engelsk og kinesisk talende tur i samme buss hvis noen grupper har færre reisende. Det blir 1 turleder på tur som vil være
  • goEUgo eier alle opphavsrettigheter til bruk og gjenbruk av bilder og videoer tatt under goEUgo-turer.
  • De fleste reisende kan delta
  • Informasjonen i denne publikasjonen ble samlet med størst omhu; Likevel kan det ikke utledes noen rettigheter fra denne publikasjonen.
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 30 reisende
Reiserute
Oversikt
Fullstendig kart
26 stopp
Dag 1
Mandag: Frankfurt - Praha (530 km)
Dag 2
Tirsdag: Praha - Bratislava (330...
Dag 3
Onsdag: Bratislava - Budapest...
Dag 4
Torsdag: Budapest - Wien (250 km)
Dag 5
Fredag: Wien - Mondsee - München...
Dag 6
Lørdag: München - Mt Titlis -...
Dag 7
Søndag: Zürich - Rheinfallet -...
+

4.5
5 anmeldelser
Ypperlig
4
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
0

Valk4m3
Louisville, TN22 bidrag
sep. 2019
We did the blue line trip thru 7 countries in 7 days. There were people from 10 different countries on our bus. Some people on our bus were doing 14 and 21 day trips. The tour operator "goEUgo" allows you to customize your trip to get on and off at various cities. It's a great way to see Europe. Our tour guide Mickey, was fantastic. She spoke english and she was very knowledgable on everything we saw. It was fast-paced, but you would never be able to see everything we saw on your own in such a short time. We still had time to sightsee and shop. The tour was flexible. The tour didn't cover entrance fees to all venues, so you could pick and choose which places you wanted to see. We would highly recommend this trip.
Skrevet 2. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Peter T
1 bidrag
sep. 2019
The travel flexibility was just right for us. Excellent guide with very good local knowledge and excellent English. The group was good travel companion from all over the English speaking world with very diverse background.
Skrevet 29. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Rob
San Diego, CA1 bidrag
sep. 2019 • Venner
At first I was so skeptical about taking tour bus because I knew it's gonna be exhausting and time limited to see the historical landmarks but I was wrong. My first European tour bus turned out to be memorable, fun and I made so much friends. Tour Guide Mano did an awesome job, love the way he coordinated the daily itineraries, very knowledgeable about historic events, places and he ensure that every day was unforgettable moments, super honest and very accommodating. See you again next year GoEuGo! Thanks a lot Mano. Keep up the good work! By the way, I took blue and green lines. Best Regards - Rob of San Diego California
Skrevet 20. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Ruwantha Lakshan
Vancouver, Canada296 bidrag
nov. 2018 • Alene
I took this Blue Line tour during November 2018. It was a great experience and wonderful tour. Tim was knowledgeable and shared lots of facts about Europe and these specific countries. This experience lead me to take another 2 tours from GOEUGO
Skrevet 13. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
goeugo
Dear Ruwanth Greetings from goEUgo Team! I wanted to thank you for your review and for your time to write this review. We are incredible happy to hear that you are satisfied with our service! We look forward to see you again soon on many more other lines! Explore Europe the goEUgo way! Have a great day! Kind regards, Maggie Chau
Skrevet 13. juni 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

RockCod1
Channel Islands National Park, CA31 bidrag
feb. 2019 • Familie
We booked this tour on TripAdvisor, through Viator - a TripAdvisor company that we have used before, but this tour is operated by GoEuGo, a Chinese tour company catering to Mainland Chinese tourists. The coach has no Wi-Fi, and was always at full capacity (50) because it is ran like a hop-on and hop-off bus, where the tour will pick up people on various stops and also drop off people. Majority of the instructions and explanations were in Chinese, as with 90% of the fellow passengers.

Email inquiries to GoEuGo as to time of returning to the Frankfurt were unanswered. Had to contactTripAdvisor to get answers. For us, tours of Slovakia palace and St. Matin's church never took places advertised, other than an overnight stay at the Lindner hotel in Bratislava, which was actually the best hotel we stay for the 6 nights - where it is above a mall with lots of restaurants and shopping.

The Hungarian dinner with folk dance highly touted by out tour guide at extra 50,00 Euro per person for was a complete waste of money and time. The location was secluded. The food was salty and dry, and the all you can drink wine was cheap. Only tourist groups were present. A tourist trap... stay away.

The visit to the Prague was great, as we had a great time on our own to explore the town and find a lunch spot (we used TA and found a great lunch spot).

The Vienna concert experience of Mozart and Strauss (you pay extra 69 Euro + 15 Euro for transportation) was a TOURIST TRAP. The worst concert experience that I have ever had. It was at held at the wiener Walzer, a building and not a concert hall nor designed for acoustics and large crowds. The hall had no elevators, the room was packed with tiny chairs and no air circulation. You are force to pay 1 Euro for coat check. The drink was bad. The entire production was Mickey Mouse and unimpressive for the money paid.

As English speakers, we felt out of place as our group comprised predominately of Chinese tourists who smokes at every stop and are not very cordial and friendly as we would have expect with other tourists that we have traveled with.

Our tour guide did his best to translate for us, as majority of the instructions were in Chinese. Therefore, Would not recommend this tour if you do not understand Chinese.
Skrevet 14. februar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
goeugo
Dear Rock, Thank you for your review. We are sorry to hear that your experience with goEUgo tour is not what you have expected. Customer happiness is important to us. goEUgo International Limited is indeed a Chinese based company, started it's roots in Rotterdam, Netherlands. We have grown in the past 30 years as an international company. We do not only create tours for Chinese travelers from mainland China, we also have many travelers from all over the world. The concept we created is very simple it refers to a continuously on-going coach rotation based on a fixed itinerary. Each goEUgo line completes full circulation in 7 days without fail, with the initial departure point being the drop-off point. Departures are guaranteed for the whole year, with fixed interchange points so passengers can change to other goEUgo lines and customize their holiday. Our coaches travel from East to West Europe, Northern to Southern Europe, in any order or preference. Indeed, we must apologize for the wrong description of the itinerary at Viator itself. We had some errors about the information on Viator, we have updated already, our sincere apologies for that. We also send the most updated itinerary to every traveler who has booked the tour, through Viator messages. We understand that you might feel uncomfortable among a lot of Chinese people, and maybe you are not used to travel with many Asians. We do apologize for the inconvenience caused. However, we are a very open-minded company, every traveler interested in our tour is more than welcome wherever they come from. We do our utmost best to provide the best services to every traveler. I sincerely thank you for bringing many matters to our attention, we appreciate your feedback to our product and will take it all into consideration. Thank you and best regards, Maggie Chau
Skrevet 2. april 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Vanlige spørsmål om 7-dagers europeiske høydepunkter Tur fra Frankfurt: Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Østerrike og Sveits


Priser i 7-dagers europeiske høydepunkter Tur fra Frankfurt: Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Østerrike og Sveits starter fra kr 8 560,47. Oppdag og bestill 7-dagers europeiske høydepunkter Tur fra Frankfurt: Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Østerrike og Sveits på Tripadvisor

goEUgo International Limited er vert for 7-dagers europeiske høydepunkter Tur fra Frankfurt: Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Østerrike og Sveits. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt goEUgo International Limited på Tripadvisor. Oppdag og bestill 7-dagers europeiske høydepunkter Tur fra Frankfurt: Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Østerrike og Sveits på Tripadvisor