Turer og billetter

Privat 3-timers tur til Alhambra og Nasrid-palasset. Billetter er inkludert levert av Pancho Tours Granada

Privat 3-timers tur til Alhambra og Nasrid-palasset. Billetter er inkludert

Privat 3-timers tur til Alhambra og Nasrid-palasset. Billetter er inkludert
4
Bestill på forhånd
fra
kr 2 083,18
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
3 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Rullestoltilgang
Billettype:
Mobil
  • Varighet:
    3 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Rullestoltilgang
  • Billettype:
    Mobil
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 3 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Retningslinjer for avbestilling
  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.
Tilgjengelige språk
Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 3 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Tilgjengelige språk
Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 5819P69
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Tour de 3 horas con Guía Professional Incluido
  • Garantert å hoppe over de lange linjene
  • Billett til Alhambra (Nasrid palasser, Alcazaba og Generalife)
  • Whispper inkludert
  • Garantert å unngå køene
Ekskluderinger
  • Mat og Drikke
  • Gratuities
  • Hotel pickup og drop-off
Varighet
3 t
Avreiseinformasjon
  • C. Real de la Alhambra, 22, 18009 Granada, Spain Avreise punkt: Alhambra inngang Veibeskrivelse: Møt ved inngangen til Alhambra ved siden av det store kartet
Tilleggsopplysninger
  • Rullestoltilgang
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Kleskode er smart uformell
  • Vær oppmerksom på: Alhambra krever at alle passasjerer oppgir fullt navn, fødselsdato og passdetaljer for hver deltaker ved bestilling. Hvis ikke oppgitt, kan Alhambra nekte tilgang til deres lokaler.
  • Timen er veiledende. Den virkelige timen av turneringen avhenger av Alhambra-billettene.
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Inkluderinger
  • Tour de 3 horas con Guía Professional Incluido
  • Garantert å hoppe over de lange linjene
  • Billett til Alhambra (Nasrid palasser, Alcazaba og Generalife)
  • Whispper inkludert
  • Garantert å unngå køene
Ekskluderinger
  • Mat og Drikke
  • Gratuities
  • Hotel pickup og drop-off
Avreiseinformasjon
  • C. Real de la Alhambra, 22, 18009 Granada, Spain Avreise punkt: Alhambra inngang Veibeskrivelse: Møt ved inngangen til Alhambra ved siden av det store kartet
Varighet
3 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Rullestoltilgang
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Kleskode er smart uformell
  • Vær oppmerksom på: Alhambra krever at alle passasjerer oppgir fullt navn, fødselsdato og passdetaljer for hver deltaker ved bestilling. Hvis ikke oppgitt, kan Alhambra nekte tilgang til deres lokaler.
  • Timen er veiledende. Den virkelige timen av turneringen avhenger av Alhambra-billettene.
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 20. jul. 2020
En beskjed fra Privat 3-timers tur til Alhambra og Nasrid-palasset. Billetter er inkludert
Empresa con sello de certificación Safe Travels de WTTC
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
  • Du starter ved
    C. Real de la Alhambra, 22
    C. Real de la Alhambra, 22, 18009 Granada, Spain
    Avreise punkt: Alhambra inngang Veibeskrivelse: Møt ved inngangen til Alhambra ved siden av det store kartet
    Se adresse og detaljer
  • Passerer forbi
    The Alhambra
  • 1
    Nasrid Palaces
    Stopp: 60 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Alcazaba
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • 3
    Palace of Carlos V
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • 4
    Generalife
    Stopp: 60 minutter
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.0
24 anmeldelser
Ypperlig
16
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
2
Dårlig
1
Forferdelig
4

okt. 2021
Nous avons acheté nos billets pour l'Alhambra par internet sur le site viator , impossible de se les faire envoyer , il était soi disant possible de les récupérer à l'entée , là aussi , impossible , personne au téléphone et personne à leur kiosque dont un voisin nous a dit qu'il était fermé depuis des mois ... des voleurs . Obligés de racheter d'autres billets .
Skrevet 26. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

K T
California24 bidrag
des. 2018
It's so worthwhile to take the tour as well you learn the actual history of this awesome place. It has so much history
Skrevet 6. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
INI221
Thank you so much for your review. We are glad to know that you enjoyed the Alhambra tour with us. It is indeed a place like no other in Granada!
Skrevet 13. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Robert S
3 bidrag
okt. 2019
Recently booked three hour private tour of Alhambra via Get your Guide. This was €577. Money instantly deducted from account ....followed by confirmation emails both from Get your guide and Pancho tours.

We then booked travel and accomodation at Granada .

On arrival night before tour they sent email n rang to say they don’t have any tickets ! !

We wouldn’t have altered our travel if this was known to us .
We missed out on trying with other companies.
Missed out on other activities.

This behaviour of selling a service without actually having tickets is unprofessional..,disgusting.

DO NOT DO BOOK WITH PANCHO TOURS
Skrevet 19. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
INI221
We are very sorry that you had a negative experience and thank you for taking the time to send us a comment. We appreciate your criticism, useful and constructive, which will help us improve our service in the future, although in your case it has been a mistake in a specific way, we do not want to stop apologizing and tell you that it is not normal in Pancho Tours, as we work every day for the satisfaction and happiness of our customers. Cordial greetings, Customer Service Team
Skrevet 21. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

ROAMIN37
Seattle, WA8 bidrag
mai 2019 • Par
My review is mostly about the service we received from Pancho Tours, which arranged a very last minute private tour for my husband and me to the Alhambra in Grenada, Spain. We really decided only a week before being in Grenada that we wanted to visit the Alhambra. Tickets were very difficult to get and we were told no by several tour agencies. But Pancho Tours was hopeful and in a few days was able to arrange a 3-hour private tour with an expert guide and a driver (we had to go from the port of Malaga to Grenada). The gentleman who I dealt with at Pancho Tours, Maurizio, was very friendly and helpful and assured us he was working hard to get the tickets and subsequent guide and driver. Of course, the visit to the Alhambra was a thrilling experience, but there must be thousands of reviews that a reader can access to find out the ratings. Mainly, if you want an expert, friendly travel service I highly recommend Pancho Tours.
Skrevet 30. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you so much for letting us know how your day went, we are happy to hear you enjoyed it :) See you soon!
Skrevet 2. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Charlmaine V
Granada, Spania58 bidrag
So like some other guests we had some trouble with the start time of the tour which is admin related.

However once we met our guide Jacqueline we knew we were going to have a wonderful time. The tour was scheduled for 3 hours but we got over 5 hours Mai my because of her knowledge, pride and professionalism but also because she engaged with my Father who also knows a lot of history.

These are amongst the most beautiful, interesting and artistic buildings I have ever seen. The attention to detail, how these palaces were used, the gardens and the interlink across religious sects is fascinating and modern man can learn a lot.

You must book your tickets to Alhambra months in advance of your trip. This is an expensive option but worth it if you enjoy history.
Skrevet 19. april 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you so much for letting us know how your day went, we are happy to hear you enjoyed it :) Jacqueline will love to hear that, thank you so much for the review!
Skrevet 2. mai 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Claudia M
Buenos Aires, Argentina37 bidrag
nov. 2018 • Par
Contrate el Tour a Alhambra con casi 20 días de anticipación, me lo confirmaron y abone los 120 € para 2 personas. 48 hs antes me dicen que me tienen que re programar para otro día posterior (viaje a granada solo por dos dias). Les explico que es imposible, que el día al que me querían reprogramar ya nos íbamos a otro destino, en síntesis NO se hicieron cargo del problema TOTALMENTE de ellos, y nos vimos obligados A PAGAR 100€ MÁS, para tener un tour privado. No teníamos opción, era eso o irnos de Granada sin conocer la Alhambra, Muy poco confiables. No los recomiendo.
Skrevet 24. november 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hola, Apreciamos tu opinión porque nos ayuda a mejorar y seguir aprendiendo. Lamentamos mucho lo ocurrido. Pasaremos la queja a la gerencia para que no vuelva a ocurrir. Esperamos que nos des una nueva oportunidad para cambiar de opinión. ¡Saludos!
Skrevet 26. desember 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

MJfromNJ
Long Island, NY213 bidrag
okt. 2018 • Familie
I booked this tour for myself and my 2 adult children. It was quite expensive but on the other hand, we wouldn't have gotten into the Alhambra otherwise (and the Alhambra was the main reason for our visit to Granada). I had no idea that in October I wouldn't be able to get Alhambra tickets until November! Anyway, it was expensive but we got in and had a private tour which is a worthwhile luxury for such an amazing site. Our guide (whose name I'm sorry I don't remember) was wonderful -- her knowledge of the Alhambra was limitless! She was also very engaging and wasn't just lecturing us the whole time. The tour was scheduled for 3 hours, but she actually went overtime because there were things she insisted we had to see, and she didn't want us to miss them. One minor issue: as of the night before the tour, I hadn't heard from the tour company when or where to meet our guide. I called the phone number on the TripAdvisor page and got through immediately and set up our time and all was good. But they should have contacted me (especially after I paid so much for the tour), instead of my having to contact them. Luckily, it all turned out just fine.
Skrevet 29. oktober 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you so much for your review! I am glad you really enjoyed the experience!
Skrevet 29. oktober 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Yousef M
1 bidrag
Do not use these guys, so disappointing and upsetting. I had booked a private tour of Alhambra in Granada with them for my parents the week the before arrival. I got a confirmation Viator and also called up Pancho directly Bc the ticket said the start time was anywhere between 9 am and 3 pm. They kept telling me call back tomorrow. I was getting nervous but maintained faith until the end because at that point I had no choice. Literally the morning of the tour I called them to once again figure out the start time and they said they could not get the tickets. I had other options when I had booked and had gone with them. If they couldn’t get it, they should have never bothered confirming the ticket. Impossible to get same day ticket for Alhambra. Extremely unprofessional and lazy people.
Skrevet 24. oktober 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
INI221
We are very sorry that you had a negative experience and thank you for taking the time to send us a comment. We appreciate your criticism, useful and constructive, which will help us improve our service in the future, although in your case it has been a mistake in a specific way, we do not want to stop apologizing and tell you that it is not normal in Pancho Tours, as we work every day for the satisfaction and happiness of our customers. Cordial greetings,
Skrevet 21. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Sylvie D
Montreal, Canada37 bidrag
Pas grand chose à voir pour le prix et le temps trop long lorsqu’on prend un guide
Tous les murs sont pareils , tout peut être visité en moins d’une heure. Les jardins de Generalife sont ordinaires ! Très décevant comme site @!
Skrevet 21. september 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Pathfinder325137
Ashland, OR48 bidrag
On September 5, 2018, we were fortunate to have a private tour of the Alhambra,with Mar Hurtado with Cicerone. She spoke excellent English and expressed her knowledge of the Alhambra very clearly and thoroughly. Her description of what each room would look like with silk hangings and cushions and divans, with water flowing and bouquets of flowers and scents from fragrant oils; made the entire tour of the inner courtyards and family rooms come alive.
We had a fantastic tour with Mar. She was pleasant and our tour was calm and tranquil. She took her time and answered all our questions. We plan to take other tours with Cicerone and we will surely request Mar Hurtado for our guide.

(Be advised make your reservations months in advance, we did so by six months.)
Sergio and Maryjane Gonzalez
Ashland, Oregon
USA
Skrevet 11. september 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
I am incredibly happy to hear you really loved it! Thank you for the review.
Skrevet 17. september 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 24
Vanlige spørsmål om Privat 3-timers tur til Alhambra og Nasrid-palasset. Billetter er inkludert


Priser i Privat 3-timers tur til Alhambra og Nasrid-palasset. Billetter er inkludert starter fra kr 2 052,98. Oppdag og bestill Privat 3-timers tur til Alhambra og Nasrid-palasset. Billetter er inkludert på Tripadvisor

Pancho Tours Granada er vert for Privat 3-timers tur til Alhambra og Nasrid-palasset. Billetter er inkludert. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Pancho Tours Granada på Tripadvisor. Oppdag og bestill Privat 3-timers tur til Alhambra og Nasrid-palasset. Billetter er inkludert på Tripadvisor