Turer i Sevilla
Alhambra- og Nasrid-palassene Hopp over køinngangen fra Sevilla
4
VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Alhambra- og Nasrid-palassene Hopp over køinngangen fra Sevilla

Av Viajes Alhambra - Granavisión
Om
Spar deg selv med å organisere transport og billetter på en stressfri dagstur til Granada fra Sevilla. I tillegg til praktisk rundturstransport fra Sevilla-hotellet, inkluderer denne dagsturen overskjøring til Alhambra, som selger ut måneder i forveien, sammen med en guidet tur. Oppgrader for å ta en spasertur i Albaicin-kvartalet, et must-see-område i Granada.
fra
kr 1 630,53
per voksen
Laveste pris garantert

Alder: 0–99 maks. 30 per gruppe
Varighet: 13 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Mer
Veiledning i lydform: Tysk, Italiensk, Fransk
Mer

Høydepunkter
  • Få mest mulig ut av begrenset tid i Granada med denne guidede turen
  • Unngå skuffelse med garantert inngang til det ofte solgte Alhambra
  • Oppgrader for å ta en spasertur på UNESCO-listede Albaicin
  • Hotel pickup og drop-off er inkludert

  • Henting og avlevering i møtepunktet i Sevilla sentrum
  • Lokal guide
  • Albaicin fottur (hvis alternativet er valgt) (engelsk og spansk)
  • Hopp over linjen for garantert inngang til Nasrid Palace, Alcazaba festning og hagen
  • Turleder på bussen (engelsk og spansk)
  • Inngang/adgang – Alhambra
  • Inngang/adgang – Alcazaba
  • Inngang/adgang – Nasrid Palaces
  • Inngang/adgang – Barrio Del Albaicín
Det som ikke er inkludert
  • Lunsj
  • Hodetelefoner

Turen begynner med henting fra Sevilla-hotellet, hvor du vil styre en minivan med aircondition som er bestemt for Granada. Under reisen gjennom Andalucias landsbygda får du en oversikt over Granada historie fra din guide. Ved ankomst til Alhambra, vil du omgå lange linjer utenfor UNESCOs verdensarvliste, og gå rett inn for en guidet tur. Unn deg høydepunkter som Alcazaba, Nasrid Palace, Generalife Gardens og Palace of Charles V, og lytt til kommentarer som er avgjørende for å forstå landemerkets historie. Etter turen, reise til sentrum av Granada for å kjøpe lunsj (egen regning). Hvis du har oppgradert til å ta med Albaicin-turen, kan du tilbringe resten av ettermiddagen, utforske UNESCO-distriktet. Denne guidede turen avsluttes med avslag på ditt Sevilla-hotell.

Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
    Informasjon om hentested
    • Passasjerer må møte opp på et av hotellene på listen. Vi tilbyr ingen henting fra andre hoteller eller møtepunkter i Sevilla. Vennligst kontakt den lokale turoperatøren for å vite nøyaktig hentetidspunkt forrige dag av turen, hvis du fortsatt ikke vet det.
    Henting ved hotellet tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
      Flere hentealternativer
      Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hentesteder.
      • Bike Center Sevilla, P.º de Catalina de Ribera, Casco Antiguo, 41004 Sevilla, Spain
      Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

        • Ingen rullestoltilgang
        • Tilrettelagt for barnevogn
        • Nær offentlig transport
        • Seter for spedbarn tilgjengelig
        Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 3443SVQALHAMBRA

        • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
        • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
        • Bestillingen av besøket kan endres til uventede omstendigheter. For å legge til rette for disse endringene, kan ditt besøk bli tilbudt på to forskjellige språk
        • Vær oppmerksom: Avhengig av tidsplanen som tilbys av Alhambra-monumentet, kan rekkefølgen på reiseplanen endres.
        • Kan drives av en flerspråklig guide
        • Vær oppmerksom på: Alhambra krever at alle passasjerer oppgir fullt navn, fødselsdato og passdetaljer for hver deltaker ved bestilling. Hvis ikke oppgitt, kan Alhambra nekte tilgang til deres lokaler.
        • Maksimalt antall reisende i Alhambra-omvisningen vil være 30 personer og maksimalt antall reisende i bussen vil være 50 personer.
        • Turen med guide på tysk, italiensk eller fransk krever et minimum antall deltakere og det er mulig å avbestille med kort varsel dersom minimumskravet ikke overholdes. I dette tilfellet vil vi gi lydguide for disse språkene.
        • Dette er en forhåndsbestillingstjeneste, Alhambra-billetten er avhengig av tilgjengelighet. Selskapet forbeholder seg retten til å forhåndsvise eller utsette tidspunktet for besøket, avhengig av tilgjengeligheten av billetter til Alhambra. Ved utilgjengelighet kan selskapet kansellere med 12 timers varsel og gi full refusjon av betalt beløp. Selskapet er fritatt for ethvert ansvar, da det ved å plassere reservasjonen godtar de angitte betingelsene.
        • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
        • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
        • Denne turen/aktiviteten har maksimum 30 reisende

        • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.

        Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 3443SVQALHAMBRA

        Reserver plassen din
        Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

        Lignende opplevelser

        Reiserute
        • 1
        • 2
        • 3
        • 4
        Om operatøren
        Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
        • Viajes Alhambra - Granavisión
          5 578
          Spania
          Ble medlem i juni 2011
        • Road54971719171
          0 bidrag
          2,0 av 5 bobler
          Fantastisk flott men vær OBS!!
          Alhambra var fantastisk flott men vi ble snytt for Nasrid Palace da turoperatøren plutselig forandret tidspunkt sent på kvelden, dagen før, på tross av at de noen timer forut hadde bekreftet tidspunktet på billett og via sms. Dette ble ikke kommunisert ut på Mail eller telefonnummer som de hadde brukt tidligere men nå på WhatsApp. Det var heller IKKE mulig å komme inn om man kom til feil tidspunkt eller var forsinket. Turoperatør og selve Nasrid Palace klagde på hverandre. Resultat for oss var tapt tur og penger. Råd: Kjøp guidet tur, da ville de ordnet opp. Utover dette er stedet et fantastisk sted og en stor opplevelse.
          Skrevet 19. oktober 2023
        • bj_rnv722
          0 bidrag
          5,0 av 5 bobler
          Anbefales! Kunnskapsrik guide i flott attraksjon
          Vi var heldige som besøkte Alhambra under Covid, bare en fjerdedel av normalt antall besøkende. Vi bestilte billetter og Tour guide på engelsk dagen før, noe som er vanskelig så tett opptil under normale omstendigheter. Juando var behagelig guide med mye kunnskap, og ledet oss i en liten gruppe på 7 personer på en effektiv måte. Selve omvisningen tar ca 3 timer m/ Alhambra og Generalife. Anbefaler forhåndsbestilling og leie av guide
          Skrevet 26. juli 2021
        • Camilla B
          0 bidrag
          5,0 av 5 bobler
          Fantastiske Alhambra!
          Vi hadde bestilt 3-timers guidet tur og det var vel investert både tid og penger. Guiden vår, Felipe, var svært kunnskapsrik og formidlet det på en rolig og behagelig måte. Vi lærte masse både inne og ute! Anbefaler Granavision på det varmeste!
          Skrevet 27. juli 2017
        Se 5 578 anmeldelser
        Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

        Vi utfører kontroller på anmeldelser.
        Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
        Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
        Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
        Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
        Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
        4.0
        4,0 av 5 bobler184 anmeldelser
        Ypperlig
        109
        Svært bra
        30
        Gjennomsnittlig
        22
        Dårlig
        5
        Forferdelig
        18

        Disse anmeldelsene har blitt oversatt automatisk fra originalspråket.
        Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

        4,0 av 5 bobler
        mai 2024 • Par
        Our guide on the bus was nice but her English was a little hard to understand. The tour of Albaicin was awful due to the rain (not the guide’s fault) but many of us wished we could skip it and find somewhere inside. The restaurant where we had lunch was very good and fortunately, the rain stopped for our tour of Alhambra. We were placed in a French and English tour with Consuela, and she was outstanding. It was a long day but well worth it.
        Skrevet 2. mai 2024
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Thank you for taking the time to share your experience! We're thrilled to hear that you had a fantastic time exploring Andalusia with us. Your kind words inspire us to continue providing excellent tours. We can't wait to welcome you back for more adventures in the future!
        Skrevet 6. mai 2024
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Robert S
        8 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        apr. 2024 • Par
        Our guide Andy was wonderful, we took the photos we wanted, Andy even helped us so that not everything was selfies
        Skrevet 28. april 2024
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Madamebag
        Jakarta, Indonesia6 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        apr. 2024 • Familie
        A must see place if one is in Seville. Be prepared to walk going ip amf down cobble stone streets. Our Tour guide Pablo was very informative and guided is through the crowds very well
        Skrevet 15. april 2024
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Your comment has made our day! Our entire team works very hard to keep our customers happy, but we can only do that because of amazing customers like you. Thanks again, and we look forward to serving you again soon. Sincerely, The entire Andalsur Excursions team
        Skrevet 19. april 2024
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        1,0 av 5 bobler
        Paying 300 euros for 2 people, traveling 3 hours one way, being refused entry to the Alhambra due to overbooking and being told that it was no big deal because the interior is like Cordoba and the cathedral of Seville, another 3 hours by bus. Never again with this organization.
        P: the real note I wanted to give was 0
        Skrevet 18. mars 2024
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Hello, Thanks for your review. All feedback is important to us and we're sorry to hear you've had such a frustrating experience. I hope you can see from our other reviews that your situation is the exception and couldn't be further from our high standards. This only makes us want to resolve it as soon as possible and make sure it doesn't happen again. Yours sincerely,
        Skrevet 18. mars 2024
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Haydée A
        1 bidrag
        1,0 av 5 bobler
        mar. 2024 • Familie
        VIATOR!! Horrible what they did. Having charged and CONFIRMED the excursion with a Hispanic guide to the Alhambra (Granada) for 03/15/24 at 10.00 am. They canceled the services on 03/14/24 in the afternoon and we could not make the Visit. They offered one at 3:00 p.m. for USD 960.- two people!!!!
        Without considering our loss of money due to the wait, plus it was the only day we could attend.
        Nobody took charge and VIATOR gave us the telephone number of the Company in Granada El Grafo, delegating its responsibility to an unknown Agency since we purchased the services from VIATOR directly on its website. NEVER AGAIN VIATOR BEWARE! THEY CANCEL SERVICES AT THEIR AIR
        Skrevet 15. mars 2024
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Ante todo queremos mostrar nuestras más sinceras disculpas por la situación desafortunada causada a nuestros clientes que, por motivo de un fallo en nuestro sistema de reservas, no pudieron hacer la visita tal como la tenían prevista. Nuestra compañía hace tours diariamente a Alhambra desde Sevilla y esta situación como pueden ver en las consideraciones y opiniones de otros clientes son de muy alto grado de satisfacción , sin embargo esta vez ha sucedido y estamos muy consternados por la situación causada a nuestros clientes. Les volvemos a pedir nuestras más sinceras disculpas y les queremos ofrecer un Crucero por el Rio Guadalquivir de Sevilla en compensación. Esperamos de corazón que puedan seguir disfrutando de sus vacaciones.
        Skrevet 16. mars 2024
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        UK LMG
        2 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        mar. 2024 • Familie
        We did a one day guided tour from Seville to Granada including the Alhambra and Albacin district. Petra our tour guide on the coach and for Albacin was good fun and very knowledgeable. For our comprehensive tour of the Alhambra our guide was Gustavo who made the visit so interesting and enjoyable. It was a long day but well worth it
        Skrevet 15. mars 2024
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Genoveva C
        1 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        feb. 2024 • Familie
        The experience was great, but what made it even greater was our guide, Gustavo A., one of the greatest guides I have ever met around the world. Very well informed, very balanced sense of humor, very careful with the group (that he would nicely call "family"), with a genuine passion for Alhambra, for its history, art, beauty, but also with a warm interest in people. Wonderful job! Thank you very much, dear Gustavo!
        Skrevet 14. mars 2024
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Sarah B
        1 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        mar. 2024 • Familie
        The 3 hour bus ride was a bit long but the trip is definitely worth it! Carlos F was an excellent guide. He grew up in Granada so it made all the more special. The weather in March was quite comfortable for the walking tour - not hot but not too cold! 10/10 recommendation if you enjoy history and architecture!!
        Skrevet 14. mars 2024
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Walter R
        19 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        mar. 2024 • Par
        The excursion was wonderful. I had trouble finding the meeting point and I called granavision at 7:10 am and they responded quickly and helped me find the point. This excursion must be done. It is a long day but with so much history and beauty that it was impressive. Alec and Sandra (guide and driver) were very friendly and the story that Alec tells on the way to Granada is very interesting. Alec took us to a delicious restaurant for lunch and from there we headed out to the Alhambra. There we met a new guide, Gustavo. My wife and I named it….the encyclopedia. He knows so much and explains it so well that one leaves very well informed. Furthermore, Gustavo takes care of and respects the Alhambra as if it were his girlfriend.
        Skrevet 7. mars 2024
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Pilar L
        Mexico City, Mexico2 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        feb. 2024 • Familie
        Carlos F,
        Excellent guide, great knowledge and excellent way to close the tour with a poem.
        A heritage of humanity that deserves to be known and respected.
        Skrevet 5. februar 2024
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Gracias por tus amables palabras. Le agradecemos su comentario. Es un placer para nosotros ofrecer el mejor servicio posible a nuestros huéspedes, y nos alegra que este compromiso se haya visto reflejado en su visita. Esperando a la próxima ocasión para poder ofrecerle nuestros servicios de nuevo. ¡Que tenga un buen día! Todo el equipo de Andalsur
        Skrevet 6. februar 2024
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Viser resultatene på side 1-10 av 184
        *Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.

        Alhambra- og Nasrid-palassene Hopp over køinngangen fra Sevilla levert av Viajes Alhambra - Granavisión

        Alle hotell i SevillaHotelltilbud i SevillaRestplass i Sevilla
        Alle ting å gjøre i Sevilla
        Dagsturer i Sevilla
        RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler