Turer og billetter

Sevilla Rooftop Walking Tour levert av Not Just a Tourist

Sevilla Rooftop Walking Tour
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 653,68
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Sevilla tur med tilgang til taket utsikt over katedralen og mer
Varighet:
2 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
8
Tilrettelagt for barnevogn
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
Om
Den andalusiske hovedstaden, kjent for sin historiske arkitektur, kan være vanskelig å fullt ut sette pris på fra gatenivå. Nyt privilegert utsikt over landemerker, inkludert Sevilla-katedralen og Old City-muren, på en tur som inkluderer tilgang til takterrassen. Fordyp deg inn i byens historie, lære mer om sin mauriske og nye verdensinnflytelse fra guiden din. Avslutt turen med en gratis drink på en lokal bar.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk, Fransk, Spansk
Høydepunkter
  • Lett å finne sentralt møtested for praktisk avgang
  • Lær mer om byens historiske og kulturelle påvirkninger fra guiden din
  • Gratis drink på en lokal bar med imponerende utsikt over den andalusiske hovedstaden
Hva du kan forvente
Møt guiden din på det sentralt plasserte avgangspunktet og ta turen til det historiske sentrum. Få tilgang til utsiktspunkter på taket og beundre byens landemerker ovenfra, og legg merke til Sevilla-katedralen og den tidligere mauriske minareten som nå er klokketårnet, samt den gamle bymuren og Metropol-parasollen. Lytt når guiden din deler innsikt i byens kulturelle og historiske bakgrunn. Deretter kan du vandre inn i Santa Cruz, Sevillas tidligere jødiske kvarter, og rusle gjennom de labyrintiske sidegatene, kjent for sin spredning av historiske steder så vel som skyggen de tilbyr fra den Sevillianske solen. Mot slutten av reisen din kan du besøke en lokal bar og nyte en gratis drink mens du skuer ut over den fantastiske utsikten. Ta bilder i massevis og slapp av når turen avsluttes på dette sentrale stedet. Vær oppmerksom på: inngangspenger er for din egen regning.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk, Fransk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Lett å finne sentralt møtested for praktisk avgang
  • Lær mer om byens historiske og kulturelle påvirkninger fra guiden din
  • Gratis drink på en lokal bar med imponerende utsikt over den andalusiske hovedstaden
Hva du kan forvente
Møt guiden din på det sentralt plasserte avgangspunktet og ta turen til det historiske sentrum. Få tilgang til utsiktspunkter på taket og beundre byens landemerker ovenfra, og legg merke til Sevilla-katedralen og den tidligere mauriske minareten som nå er klokketårnet, samt den gamle bymuren og Metropol-parasollen. Lytt når guiden din deler innsikt i byens kulturelle og historiske bakgrunn. Deretter kan du vandre inn i Santa Cruz, Sevillas tidligere jødiske kvarter, og rusle gjennom de labyrintiske sidegatene, kjent for sin spredning av historiske steder så vel som skyggen de tilbyr fra den Sevillianske solen. Mot slutten av reisen din kan du besøke en lokal bar og nyte en gratis drink mens du skuer ut over den fantastiske utsikten. Ta bilder i massevis og slapp av når turen avsluttes på dette sentrale stedet. Vær oppmerksom på: inngangspenger er for din egen regning.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 9924P15
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Lokal guide
  • En gratis drink på slutten av turen (vann eller tinto de verano)
  • Informasjonsark av insider tips til Sevilla
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Hotell henting og avreise
  • Inngang til Giralda, katedralen, Alcazar og Metrosolparaol
  • Inngang/adgang – Setas de Sevilla (Metropol Parasol)
Varighet
2 t
Avreiseinformasjon
  • Ayuntamiento de Sevilla, Pl. Nueva, 1, 41001 Sevilla, Spain Møte ved inngangen til rådhuset på Plaza Nueva
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • En moderat mengde gange er involvert; Bruk behagelige gående sko
  • Turer kan tilpasses etter dine ønsker
  • Du vil ikke besøke katedralen eller Giralda fra innsiden!
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Et tillegg kan gjelde for italienske og franske turer
  • Rekkefølgen på dette besøket kan endres avhengig av årstid.
  • Inngang til Metrosolparaol ikke inkludert, utsikten er nedenfra.
  • Alle turene er i liten gruppe, og sosial distansering vil bli praktisert så godt som mulig. Private turer er tilgjengelige
  • Masker og hansker vil bli brukt av guider når det er hensiktsmessig og håndrensemiddel tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 8 reisende
Inkluderinger
  • Lokal guide
  • En gratis drink på slutten av turen (vann eller tinto de verano)
  • Informasjonsark av insider tips til Sevilla
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Hotell henting og avreise
  • Inngang til Giralda, katedralen, Alcazar og Metrosolparaol
  • Inngang/adgang – Setas de Sevilla (Metropol Parasol)
Avreiseinformasjon
  • Ayuntamiento de Sevilla, Pl. Nueva, 1, 41001 Sevilla, Spain Møte ved inngangen til rådhuset på Plaza Nueva
Varighet
2 t
Returdetaljer
  • Setas de Sevilla, Pl. de la Encarnación, s/n, 41003 Sevilla, Spain
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • En moderat mengde gange er involvert; Bruk behagelige gående sko
  • Turer kan tilpasses etter dine ønsker
  • Du vil ikke besøke katedralen eller Giralda fra innsiden!
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Et tillegg kan gjelde for italienske og franske turer
  • Rekkefølgen på dette besøket kan endres avhengig av årstid.
  • Inngang til Metrosolparaol ikke inkludert, utsikten er nedenfra.
  • Alle turene er i liten gruppe, og sosial distansering vil bli praktisert så godt som mulig. Private turer er tilgjengelige
  • Masker og hansker vil bli brukt av guider når det er hensiktsmessig og håndrensemiddel tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 8 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
Dette kan du forvente under besøket
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
Reiserute
  • Du starter ved
    Ayuntamiento de Sevilla
    Pl. Nueva, 1, 41001 Sevilla, Spain
    Møte ved inngangen til rådhuset på Plaza Nueva
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Catedral de Sevilla
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Real Alcazar de Sevilla
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • 3
    Barrio Santa Cruz
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • 4
    Setas de Sevilla (Metropol Parasol)
    Stopp: 30 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • Du avslutter ved
    Setas de Sevilla
    Pl. de la Encarnación, s/n, 41003 Sevilla, Spain
    Se adresse og detaljer
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
18 anmeldelser
Ypperlig
14
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
1
Forferdelig
1

Monica G
1 bidrag
Alene
Pünktlich um 18:00 waren wir dort und Abby holte uns ab. Wir hatten das Glück, daß wir nur zu zweit waren. Die Führung war sehr interessant und ausführlich und erzählte uns viel von der Kultur und Geschichte. Wir sahen und hörten unwahrscheinlich viel. Einmalig und Danke nochmals. -Monica
Skrevet 25. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Elisabeth J
12 bidrag
We had a great evening with Abby! I noticed a negative comment saying that this tour takes you to rooftop bars that are open to the public. This may be true, but as a tourist I wouldn't know where these places are. Abby took us on journey...we learnt lots about history and saw amazing views and a stunning sunset. We chose to stop at one bar and have a delicious cocktail (at our cost) because the atmosphere and view needed to be enjoyed. This was ok with Abby even though it meant the tour went for longer than it should have. Thank you!
Skrevet 11. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Steve D
1 bidrag
We did not learn anything new and several of the places visited we had already been to as they are roof top bars open to everyone. Not a ‘Rooftop Tour’ at all, not worth the money.
Skrevet 23. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NotJustaTourist
We are very sorry you did not like this tour. I am actually not sure if and when you did this tour with us. In any case, the itinerary is on the website so that you can check what the tour is about before you book and this way avoid any disappointments. We always visit 3-4 rooftops unless there is a special event or force major and rooftops are closed. As far as I can remember this month they were all open and we did visit them. If you have any other concerns or issues feel free to contact me. I would be happy to help.
Skrevet 5. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Henry W
1 bidrag
Par
Our tour guide Abby was fantastic! We loved learning more about the city, it’s people, and the architecture while seeing some beautiful views at the same time. Abby was such a friendly and welcoming person and we had a wonderful time getting to know her. We can’t wait to come back to Seville!
Skrevet 12. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Abigail L
2 bidrag
Familie
Filippo was our WONDERFUL guide for two days in Seville (Tapas/Rooftop Tour and Triana Neighborhood Tour). He was informative and had a great sense of humor! The tapas he selected at each restaurant were delicious and we enjoyed trying each one. Our favorite event was the Sherry tasting (Fondo! Fondo! Fondo!) There was so much to see and not enough time. We will definitely come back and hopefully we can have him as a guide again!
Skrevet 3. januar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Adam
1 bidrag
Par
I chose the company because they offered unique and tailored experiences. They helped me plan a day out to propose to my girlfriend and arranged everything. Everything, from the romantic historical stories we were told on the tour to the private flamenco performance on a private rooftop, was planned out perfectly. I highly recommend the experience. My now fiancé was very surprised and loved every minute of the experience.
Skrevet 17. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NotJustaTourist
Dear Adam, It was such a pleasure for us that you chose Not Just a Tourist for this very special day and for your marriage proposal. We are very glad that she said yes! :) I am sure with such an amazing future husband it would be difficult to resist. We wish you many sunny days and beautiful moments in your lives and send you warm regards from Seville. Abby, Kati, David and Mahsa
Skrevet 18. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Robert M
North Nowra, Australia20 bidrag
Whilst our guide, Juanfe, was friendly and knew his stuff, the cost was not worth the 4 crowded rooftops we visited. We only stayed briefly at each rooftop after the first stop due to this and the one drink we had was not on one of these due to the crowds.
The info provided by Jaunfe was first rate and some of the places we visited in Santa Cruz were very interesting. The views from the rooftops were quite nice as well.
Overall (as a tour) it is good but probably needs to be less expensive than the €115 we paid for two people.
Skrevet 24. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NotJustaTourist
Hola Robert. We are glad you enjoyed your time with Juanfe and his local knowledge and insight into the city. It’s a shame that the roofs were crowded and this affected your experience. October is a very busy month with many visitors in the city. We keep our tours small/private, to give you the best attention possible, despite the crowded city! This is what our price reflects. Thank you for joining us and I hope you enjoy the rest of your time in Seville.
Skrevet 25. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Sophie
1 bidrag
Familie
Sehr schöner Abendspaziergang mit sehr sympathischen Guide (haben leider seinen Namen nicht mehr parat, Italiener der seit vielen Jahren in Sevilla lebt) der uns viele interessante Geschichten über die Stadt und ihre Bewohner erzählt hat! Vielen Dank
Skrevet 1. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NotJustaTourist
Helle Sophie! Filippo was your guide on the Seville Rooftop Walking Tour :) Thank you for choosing Not Just a Tourist and we are glad you enjoyed it! Helle! Filippo war Ihr Führer :) Vielen Dank, dass Sie sich für Not Just a Tourist entschieden haben, und wir freuen uns, dass es Ihnen gefallen hat!
Skrevet 4. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Richard R
23 bidrag
Guide was excellent but the tour was not worth the price. Went to two roof top bars that were nice but only stayed a few minutes. Pick another tour.
Skrevet 23. februar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi Richard, I am very glad that you enjoyed the company of your guide. We care about personal "connections" and keep our tours small and personalized. Our rooftop walking tour is actually one of the nicest and most relaxing tours you can do in Seville as it takes place at sunset and shows you the most photogenic parts of Seville from a different perspective. So, I am surprised that you mentioned having visited only 2 rooftops. We always explain the most iconic monuments that are part of the itinerary, pass by the famous neighborhood of Santa Cruz/Jewish quarter, visit 3-4 rooftops and offer a drink on the last rooftop so that you can take in the ambiance. I doublechecked with your guide and he confirmed having visited 3 rooftops and actually a longer tour too. In any case, I hope you come back and will be able to enjoy Seville in a more satisfactory way with us. Warm regards!
Skrevet 25. mars 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Pamela R
Prescott Valley, AZ69 bidrag
Venner
This two-hour tour was easy walking and provided a nice overview of the city. We were able to see many of the wonderful locations in Seville from the three rooftops visited during the tour, and we were given a nice historical and cultural synopsis as we walked between the rooftop sites. It is well worth taking the tour just to skip the line at the Metropol Parasol, which is a fabulous landmark in and of itself and which provides wonderful views of the city. Filippo was a personable and informative guide.
Skrevet 9. november 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 18
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Not Just a Tourist
aedva
aedva
00
Fantastisk tapas-tur i Triana
Vi hadde en fantastisk hyggelig og kunnskapsrik guide (Gabriele?) som viste oss Tapas steder i Triana, via det flot
Kjell H
Kjell H
00
Anbefales på det varmeste.
Hadde gleden av å ha David Ciudad som guide både på sykkeltur og tapastur i Sevilla. Begge delene ble høydepunkter
Vanlige spørsmål om Sevilla Rooftop Walking Tour


Priser i Sevilla Rooftop Walking Tour starter fra kr 666,98. Oppdag og bestill Sevilla Rooftop Walking Tour på Tripadvisor

Not Just a Tourist er vert for Sevilla Rooftop Walking Tour. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Not Just a Tourist på Tripadvisor. Oppdag og bestill Sevilla Rooftop Walking Tour på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t. Oppdag og bestill Sevilla Rooftop Walking Tour på Tripadvisor