Turer og billetter
Getxo, kontrastenes by
4.5
Om
fra
kr 933,98
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 15 per gruppe
Varighet: 3 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Tysk, Portugisisk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Mer
Veiledning i lydform: Tysk, Portugisisk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Mer
Skriftlig veiledning
Lesemateriale digitalt eller i utskrift som en veiledning, et kart, en brosjyre osv.
: Tysk, Portugisisk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Mer


  • Lokal guide
  • Hotel pickup og drop-off
  • Transport offentlig
  • Transport med privat kjøretøy (MED EKSTRA KOSTNAD)
  • Broinnganger


Startpunkt:
  • Plaza Nueva, Ibaiondo, 48005 Bilbao, Vizcaya, Spain
    Midt på torget. (I tilfelle regn, ved siden av Charly-baren, er det i et hjørne av torget)
Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

    • Rullestoltilgang
    • Tilrettelagt for barnevogn
    • Tjenestedyr er tillatt
    • Nær offentlig transport
    • Seter for spedbarn tilgjengelig
    • Transport er tilpasset rullestolbrukere
    • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
    Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 19459P16

    • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
    • Barn må være ledsaget av en voksen
    • De fleste reisende kan delta
    • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende

    • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

    Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Getxo, kontrastenes by?
    I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Getxo, kontrastenes by på Tripadvisor
    Hvor mye er Getxo, kontrastenes by?
    Priser i Getxo, kontrastenes by starter fra kr 924,59. Oppdag og bestill Getxo, kontrastenes by på Tripadvisor
    Hvilket selskap leverer Getxo, kontrastenes by?
    Explora Norte Travel Designer er vert for Getxo, kontrastenes by. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Explora Norte Travel Designer på Tripadvisor. Oppdag og bestill Getxo, kontrastenes by på Tripadvisor
    Hvor mye tid trenger jeg for Getxo, kontrastenes by?
    Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 3 t. Oppdag og bestill Getxo, kontrastenes by på Tripadvisor

    Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 19459P16

    Reserver plassen din
    Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

    Lignende opplevelser

    Reiserute
    • Du starter ved
      Plaza Nueva
      Plaza Nueva, Ibaiondo, 48005 Bilbao, Vizcaya, Spain
      Midt på torget. (I tilfelle regn, ved siden av Charly-baren, er det i et hjørne av torget)
      Se adresse og detaljer
    • 1
      Puente Colgante Vizcaya
      Stopp: 60 minutter
      Puente Colgante historie
      Les mer
    • Du kommer tilbake til utgangspunktet
    Om operatøren
    Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
    • t0rilm
      0 bidrag
      Dårlig erfaring med dette tilbudet.
      Fikk en melding om at tidspunktet for Goggenheim turen ble endret fra kl 13 til 1030. Jeg svarte om, men ba om en bekreftelse. Fikk ikke det heller ikke etter purring. Dermed tenkte jeg at det var feil. Møtte opp kl 1300. Ingen kom. Ringte og la igjen beskjed. Guiden ringte og beklaget, skulle ta det med sin sjef. Jeg har prøvd flere ganger å sende sms, men ingen respons fra sjefen. Dette er en dyr omvisning, så refusjon av hele beløpet i det minste noe burde jeg fått. Dette er bakgrunnen for dårlig karakter.
      Skrevet 13. oktober 2023
    Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

    Vi sjekker anmeldelser.
    Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
    Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
    Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
    Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
    Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
    4.5
    9 anmeldelser
    Ypperlig
    7
    Svært bra
    1
    Gjennomsnittlig
    0
    Dårlig
    0
    Forferdelig
    1

    Chompunute S
    Cary, NC3 bidrag
    Did not take it. Trip Advisor sent wrong guide for this tour. And refuse to give me a full refund!. Can't trust Trip Advisor. This is my first time buying tour from Trip Advisor. I bought 3 tours. The first tour was cancelled by Trip Advisor at a last minute, second tour (which is this one). I have one more to go on Tuesday. Will find out whether this will be a third strike!
    Skrevet 8. oktober 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    We are sorry for the inconvenience. But you booked a visit without private transportation and you wanted private transportation for the entire tour because you were with people who couldn't walk well, without notifying the company. I also wanted to enter places with a car that a vehicle cannot access. We are sorry but you communicated everything to the guide and not to the company and in a very bad way with the guide.
    Skrevet 21. februar 2024
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Ramona M
    Sister Bay, WI15 bidrag
    Javier was an excellent tour guide . He was very knowledgeable about our Getxo City tour , showed us all the historical sights , treated us to a delicious lunch down by the beach , bought us refreshments and answered all of our questions . He even paid for our transportation from Bilbao to Getxo and on are return . He even escorted us directly to our hotel .
    I would definitely recommend this tour with Javier .
    Skrevet 29. juli 2022
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    We are glad to know that you enjoyed Javier´s company in your experience through Getxo. We hope to see you soon and that you continue enjoying with our guides.
    Skrevet 1. august 2022
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Leggo e viaggio
    Italia408 bidrag
    okt. 2019
    E’ il più antico ponte trasportatore del mondo ed è tuttora funzionante. La navetta trasporta sia auto che passeggeri, la traversata dura due minuti e il costo del biglietto è irrisorio. All'interno dei due piloni, sono stati installati due ascensori e, una volta giunti in cima, è possibile camminare lungo la piattaforma del ponte e ammirare la baia e l’oceano. Oltre a questo la zona non offre molto, ma il ponte è ben collegato al centro di Bilbao dalla metro che dalla periferia della città viaggia fuori terra e durante il percorso si ha l’opportunità di constatare quanto la crisi economica abbia segnato la Spagna.
    Skrevet 13. mai 2020
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Grazie per aver fiducia in noi e speriamo di vedervi presto
    Skrevet 27. november 2020
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    TravellerL1381NR
    Roma, Italia265 bidrag
    Il primo ponte al mondo dove l'attraversamento avviene a mezzo di una teleferica. Affascinante tecnologia, assolutamente da vedere
    Skrevet 6. januar 2020
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Grazie per aver fiducia in noi. Speriamo di vedervi presto
    Skrevet 6. juli 2020
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    mcneos
    Milano, Italia434 bidrag
    A 13 fermate di metropolitana si raggiunge Puertogalete dove il fiume Nerviòn si unisce all’Oceano. In questo piccolo paese nel 1893 è stato inaugurato il primo ponte che trasporta persone e autoveicoli da una sponda all'altra. Il ponte Vizcaya (ponte ciondolante) è alto 51 metri e lungo 164 metri. L'attraversata dura due minuti e dà una emozione memorabile. Ancora più emozionante è l'attraversata a piedi a 45 metri di altezza ma, per salire al percorso superiore, ci sono code infinite perché, per raggiungere la sommità c'è un solo ascensore che ha posti limitati.
    Dal 2006 è patrimonio mondiale dell'umanità UNESCO.
    Skrevet 14. desember 2019
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Grazie per aver fiducia in noi. Speriamo di vedervi presto
    Skrevet 6. juli 2020
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Patricia Maria R
    Porto, Portugal346 bidrag
    sep. 2019
    Linda ponte. A travessia é espectacular e barata. Um passeio que vale a pena. è um must go de Bilbau.
    Skrevet 23. september 2019
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Our interest is that you get to know the museum and enjoy learning. Thanks for reading us
    Skrevet 21. februar 2024
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    jesu79
    Lugo, Spania296 bidrag
    mar. 2019 • Familie
    Estando por la zona merece la pena visitarlo y cruzar el rio con el telecabina instalado, para cruzar de Guetxo a Portugalete.
    Skrevet 20. mars 2019
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Nos agrada saber que disfrutaron del tour
    Skrevet 24. juni 2019
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    LMDSW
    Dax, Frankrike2 299 bidrag
    apr. 2018 • Par
    au delà de la superbe vue , la hauteur peut impressionner , sans parler de la montée avec l ' ascenseur . Sympa de prévoir le retour par le bas.
    Skrevet 2. oktober 2018
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    We are glad that you will enjoy the tour
    Skrevet 6. oktober 2018
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Bernd S
    Mmathubudukwane, Botswana148 bidrag
    jun. 2018
    Auch bei regnerischen Wetter zu besichtigen, der touristische Ansturm hält sich dann in Grenzen. Insgesamt von der Grundidee und der Ausführung schon etwas Besonderes. Der Gang über die Brücke vermittelt einen wunderschönen Rundblick und die Fahrt mit der Gondel ist preiswert und ein Muss.
    Skrevet 12. juli 2018
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Nos alegra que disfrutéis del recorrido.
    Skrevet 6. oktober 2018
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Getxo, kontrastenes by levert av Explora Norte Travel Designer