Turer og billetter

Mt. Teide og Masca Valley Tour på Tenerife levert av Tenerife Sunshine Excursions

Mt. Teide og Masca Valley Tour på Tenerife

Mt. Teide og Masca Valley Tour på Tenerife
4
Bestill på forhånd
fra
kr 372,54
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Sjekk av Mt. Teide, Masca og West Tenerife høydepunkter på en dag
Varighet:
9 t 30 m
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Gruppestørrelse:
32
Tilrettelagt for barnevogn
Billettype:
Mobil
  • Varighet:
    9 t 30 m
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Henting ved hotellet tilbys
  • Gruppestørrelse:
    32
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Billettype:
    Mobil
Om
Vest Tenerifes landskap er et must-see, men vanskelig å få tilgang til uavhengig uten leiebil. Denne treningsruten bryter opp de viktigste høydepunktene på en dag, med en guide for å bringe dem i live. Cross Mt. Teide National Park, besøk Garachico, se Dragon Tree, og spasere i fjell-åsen landsbyen Masca. Overføringer fra Nord og Sør Tenerife gjør alt ekstra praktisk, med bare lunsj som en ekstra kostnad.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 9 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Høydepunkter
  • Reise med buss med guide for å lære om naturen og landsbyene
  • Se Teide, Vilaflor og Garachico, og besøk Masca oppe mellom raviner
  • Praktisk rundturstransport fra Nord- og Sør-Tenerife hoteller
Hva du kan forvente
  • La ditt hotell i Tenerife være med luftkondisjonert buss og reise inn på UNESCOs verdensarvliste Teide National Park, hvor lavakratere og åser omgir vulkanisk Mt. Teide. Se den 12.198 meter høye toppen fra Vilaflor, en av Spanias høyeste landsbyer, og fortsett til Icod de los Vinos by for å se sitt berømte Dragon Tree, antatt å være nesten 1000 år gammel. Etter å ha tatt bilder her, kan du reise til nordkysten landsbyen Garachico for å ta i sitt robuste lava landskap. Deretter leder du til landsbyen Masca, hvor husene strekker seg en palmebelagt høyden mellom bratte daler. Spaser rundt begge landsbyene for å nyte deres omgivelser og atmosfære, og hvis du ønsker, nyt lunsj (egen regning) på en av restaurantene der. Deretter går du tilbake til Sør Tenerife via den vakkert beliggende kystbyen Santiago del Teide, og stopper for å beundre Los Gigantes-klippene (kun onsdager) underveis. Turen din avsluttes med et avslag på ditt hotell.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 9 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Reise med buss med guide for å lære om naturen og landsbyene
  • Se Teide, Vilaflor og Garachico, og besøk Masca oppe mellom raviner
  • Praktisk rundturstransport fra Nord- og Sør-Tenerife hoteller
Hva du kan forvente
  • La ditt hotell i Tenerife være med luftkondisjonert buss og reise inn på UNESCOs verdensarvliste Teide National Park, hvor lavakratere og åser omgir vulkanisk Mt. Teide. Se den 12.198 meter høye toppen fra Vilaflor, en av Spanias høyeste landsbyer, og fortsett til Icod de los Vinos by for å se sitt berømte Dragon Tree, antatt å være nesten 1000 år gammel. Etter å ha tatt bilder her, kan du reise til nordkysten landsbyen Garachico for å ta i sitt robuste lava landskap. Deretter leder du til landsbyen Masca, hvor husene strekker seg en palmebelagt høyden mellom bratte daler. Spaser rundt begge landsbyene for å nyte deres omgivelser og atmosfære, og hvis du ønsker, nyt lunsj (egen regning) på en av restaurantene der. Deretter går du tilbake til Sør Tenerife via den vakkert beliggende kystbyen Santiago del Teide, og stopper for å beundre Los Gigantes-klippene (kun onsdager) underveis. Turen din avsluttes med et avslag på ditt hotell.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 6399MASCA
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Hotel pickup og drop-off
  • Lokal guide
  • Air-conditioned vehicle
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert
  • Denne turen tar ikke opp i Santa Cruz eller Rural Villages.
Varighet
9 t 30 m
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Hentepunkter er i kyststedene på Tenerife, tidene kan variere avhengig av hvor du bor .. Alle hentinger er før kl. Landlig ute av veien vil hostlinger / AirBNB-kunder måtte reise litt for å nå de større kystbyene. Henting fra nord er bare i Puerto De La Cruz. Vi henter ikke fra alle hotellene. Et nært sentralt punkt kan bli utstedt til deg. (kort gangavstand)
  • Autopista del Sur, TF-1, 38652 Arona, Santa Cruz de Tenerife, Spain Du blir returnert tilbake dit du ble hentet.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Walking sko, varme klær og vann anbefales sterkt
  • Vær oppmerksom på at oppkjøpsbekreftelse kreves ved bestilling, vennligst se kupong for ytterligere detaljer
  • Vær oppmerksom Nord pickups er bare i Puerto De La Cruz.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Hotellnavn eller område er nødvendig for å finne ditt nærmeste hentingspunkt
  • Vær oppmerksom på at reiseplanen kan endre seg på grunn av visse kretsløp.
  • De fleste reisende kan delta
  • Det er flere stopp for bilder og noen stopper kan endre seg
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 32 reisende
Inkluderinger
  • Hotel pickup og drop-off
  • Lokal guide
  • Air-conditioned vehicle
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert
  • Denne turen tar ikke opp i Santa Cruz eller Rural Villages.
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Hentepunkter er i kyststedene på Tenerife, tidene kan variere avhengig av hvor du bor .. Alle hentinger er før kl. Landlig ute av veien vil hostlinger / AirBNB-kunder måtte reise litt for å nå de større kystbyene. Henting fra nord er bare i Puerto De La Cruz. Vi henter ikke fra alle hotellene. Et nært sentralt punkt kan bli utstedt til deg. (kort gangavstand)
  • Autopista del Sur, TF-1, 38652 Arona, Santa Cruz de Tenerife, Spain Du blir returnert tilbake dit du ble hentet.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
9 t 30 m
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Walking sko, varme klær og vann anbefales sterkt
  • Vær oppmerksom på at oppkjøpsbekreftelse kreves ved bestilling, vennligst se kupong for ytterligere detaljer
  • Vær oppmerksom Nord pickups er bare i Puerto De La Cruz.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Hotellnavn eller område er nødvendig for å finne ditt nærmeste hentingspunkt
  • Vær oppmerksom på at reiseplanen kan endre seg på grunn av visse kretsløp.
  • De fleste reisende kan delta
  • Det er flere stopp for bilder og noen stopper kan endre seg
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 32 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 23. jul. 2020
En beskjed fra Mt. Teide og Masca Valley Tour på Tenerife
Results of not wearing a face mask may result in you being denied access to the excursion without a refund.
Dette kan du forvente under besøket
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
Reiserute
  • Du starter ved
    Autopista del Sur
    Eller du kan også bli hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • Passerer forbi
    Orotava Valley
  • 1
    Vilaflor
    Stopp: 15 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Los Roques de Garcia
    Stopp: 20 minutter
    Se detaljer
  • 3
    Teide National Park
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • 4
    Parque del Drago
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • 5
    Masca Valley
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • 6
    Piscinas Naturales El Caleton
    Stopp: 40 minutter
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.0
167 anmeldelser
Ypperlig
95
Svært bra
43
Gjennomsnittlig
15
Dårlig
3
Forferdelig
11

Travellover
22 bidrag
Great Tour Guide, well Chosen destinations, very organized, good customer service even on the phone, the volcano wasn’t as fascinating as that of Lanzarote (if you are a fan of comparisons), but all in all a must see on Tenerife
Skrevet 1. januar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Climber818467
Brilliant. Many thanks for your lovely review.
Skrevet 10. januar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Aravind N
Praha, Tsjekkia2 bidrag
des. 2021 • Par
Very nice one. Enjoyed a lot..Alex our tour guide very passionate about explaining things in detail throughout the trip. Thanks.
Skrevet 23. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Climber818467
Brilliant. Many thanks for your lovely review.
Skrevet 10. januar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Avocado1000
20 bidrag
des. 2021
I booked this tour but can't even seem to get a hold of this tour company! Emailed and called multiple times!

If you want to waste your money, go ahead and book this tour.
Skrevet 21. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Climber818467
Many thanks for the reveiw. We are sorry to hear you have had a bad experience. We deal with thousands a year taking this trip who are extremely happy and have a great time. We are looking into why your emails were not responded to as this is unusual. our average respond time is whithin minutes - 2hrs unless it is after 7pm Many thanks again.
Skrevet 7. januar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Steve987
London31 bidrag
nov. 2021 • Alene
If you want to see the highlights of Tenerife in a day, this is a great trip and good value. Seeing Mount Teide and the scenery around Masca was excellent. A few other tips:
- The tour guide was good and informative. Hearing everything in 3 languages was a bit tiresome after a while though.
- Some of the roads around masca are not for the faint-hearted! Narrow roads with huge drops and endless switchbacks. The driver deserved a medal.
- The lunch was fine. Yes it’s a set menu and definitely not the best meal of my holiday, but it was nice.
- Because it’s all in one day, there is a lot of time spent on the bus
Skrevet 19. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

des. 2021
Great tour. We saw most of the famous places and tried a few famous dishes.

One negative was that the guide kept repeating everything in 5 different languages. Hearing 4 languages that we didn't understand on speaker on high volume, all day long in a closed bus gave us a big headache by the end of the day.

Secondly, the bus was full (~20 tourists), so the guide couldn't give enough time to everyone.

The itinerary posted on tripadvisor was not followed 100%. In our case, we went to some other places instead of Vilaflor. The places were good but if you have a checklist of places, contact the organizers beforehand to make sure the places they will visit.

Note: This tour doesn't contain cable car and it is not written in the tour description either. So people saying they didn't get cable car just didn't read the description.
Skrevet 17. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

karenwebb60
Chipping Ongar, UK104 bidrag
Unless you are guaranteed the cable car will be running I wouldn't bother. We were picked up from our hotel at 1.30pm it took 2 hours to get to Mount Teide with a half hour stop at a cafe. The cable car wasn't running due to weather 😒 all we could do was look at the mountain from a distance. Yes the scenery is beautiful but not worth the money. Basically sat on a coach for 4 hours. Would not recommend.
Skrevet 3. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Climber818467
Many thanks for your review. However this trip Mt Teide and Masca valley tour does not co inside with your pick up time or discription. We think you have reviewed the wrong product. The Half day to the National park sounds like the excursion you have taken. If there is bad weather then that is out of any ones control. Safety reasons it does not run. However the short trip you are refering to does state is is a trip to the volcano and does not include the cable car. They can be purchased if requied on the day when the weather is good. However many people enjoy the fact of visiting the volcano close up and the views are amazing. Many thanks again
Skrevet 8. desember 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jodie Bevan
1 bidrag
nov. 2021 • Par
An incredible day trip. We were blown away by the beauty of Mount Teide and our highlight was the Masca Valley, truly breathtaking. We also saw some gorgeous places in between. Our tour guide and bus driver made the experience even more enjoyable.
Skrevet 25. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Rubber_Duckie89
Godalming, UK1 363 bidrag
Great trip to see the biggest sights in Tenerife all in one day! Alicia was our guide and Julian was the driver. Julian did a great job on the scary road to Masca!
I did expect a bit more guiding when we got to the stops but there was lots of information told during the driving.
It would have been nice to have the option of the cable car to the top of Mount Teide though.
Skrevet 14. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Climber818467
Many thanks for your lovely review. The cable car is not in with this trip as it takes a big chunch out of the day. this is why we offer an alternative which is the half day to Teide where you have opportunity to take the cable car.
Skrevet 15. november 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Joanna Z
39 bidrag
Well organized, knowledgable & nice guide Antonio. Experienced pilot (Masca!).
What we didnt like was only one option to have a lunch (quite expensive 16eur) , and no other places nearby to go (only private houses in the neigberhood and we were not even allowed to go anywhere). In the end, we ordered lunch on our own in the same restaurant (cheaper) and the stuff was super nice there. But understand that we were very limited with the time (program quite intense), it was only 50min to get food, so wouldnt work if everyone would go elsewhere and order food on their own. When it comes to program, as said it was quite intense- i would probably groom it a bit, go through Vilaflor, Teide, Icod de Vinos and Masca. Not sure if Garachico was valuable enough to spend there that much time. Would tick it off from the program and have more time for lunch (eg. in Icod de vinos) and pictures (Teide, Masca). Worth to add that was my 6th time in Tenerife, so already seen few places;))
Skrevet 11. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Andrew R
Penzance, UK4 bidrag
okt. 2021
Did not do the tour but should you be heading to the mountain take your own food & drink as the restaurant which is located there is very very exspensive just a friendly bit of advice for you.
Views & actual area are great cant wait to go back with lunch box lol.
Skrevet 10. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 167
Vanlige spørsmål om Mt. Teide og Masca Valley Tour på Tenerife

I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Mt. Teide og Masca Valley Tour på Tenerife på Tripadvisor

Priser i Mt. Teide og Masca Valley Tour på Tenerife starter fra kr 364,11. Oppdag og bestill Mt. Teide og Masca Valley Tour på Tenerife på Tripadvisor

Tenerife Sunshine Excursions er vert for Mt. Teide og Masca Valley Tour på Tenerife. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Tenerife Sunshine Excursions på Tripadvisor. Oppdag og bestill Mt. Teide og Masca Valley Tour på Tenerife på Tripadvisor