Turer og billetter
Rask spor: Sagrada Familia og Park Güell guidet tur
3.5
VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Rask spor: Sagrada Familia og Park Güell guidet tur

Av Julia Travel
Om
fra
kr 1 011,33
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–100 maks. 30 per gruppe
Varighet: 4 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Tysk, Engelsk, Fransk, Spansk
Mer


  • Tospråklig lokalguide
  • Radioguidesystem
  • Inngangsbillett og guidet besøk i Park Güell
  • Inngangsbillett og guidet besøk i Sagrada Familia
  • Transfer fra Sagrada Familia til Park Güell
  • Inngang/adgang – Sagrada familia
  • Inngang/adgang – Guell Park
Det som ikke er inkludert
  • Inngangsbillett i Gaudis museumshus
  • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert.
  • Hotell henting og avlevering


Startpunkt:Flere alternativer for møtested.
  • Alternativ 1
    Gaudí Experiència, C/ de Larrard, 41, Gràcia, 08024 Barcelona, Spain
    Vennligst sjekk inn i skranken
  • Alternativ 2
    C/ de Sardenya, 311, L'Eixample, 08025 Barcelona, Spain
    Vennligst sjekk inn på Julià Travel Office i gate Sardenya nummer 311
Sluttpunkt:
  • Alternativ 1
    Sagrada Família, Eixample, Barcelona, Spain
    Hvis du starter turen i Park Güell, ender turen ved Sagrada Familia
  • Alternativ 2
    Park Güell, Gràcia, 08024 Barcelona, Spain
    Hvis du starter turen i Sagrada Familia, ender turen ved Park Güell

  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2140P265

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • De fleste reisende kan delta
  • Vær oppmerksom på at denne turen drives av en tospråklig guide.
  • Siden det er en katolsk kirke, må besøkende kle seg hensiktsmessig, blir bedt om inngang til Sagrada Familia-basilikaen. Ingen tank topper, stroppeløse skjorter, korte shorts eller sandaler aksepteres. Besøkende vil heller ikke få lov til å komme inn med spesielle klær for å feire noen form for festligheter.
  • Vær oppmerksom på at turen er en gåtur, vi anbefaler deg å bruke komfortable klær og sko og være klar for å gå litt.
  • Unnlatelse av å møte til fastsatt innsjekkingstidspunkt kan medføre tap av turen.
  • Varigheten av turen inkluderer rundturen til destinasjonen.
  • Sagrada Familia forbeholder seg retten til å nekte adgang. Ved inngangen vil besøkende få sjekket vesker, ryggsekker, bagasje og personlige eiendeler.
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 30 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Rask spor: Sagrada Familia og Park Güell guidet tur?
Hvor mye er Rask spor: Sagrada Familia og Park Güell guidet tur?
Priser i Rask spor: Sagrada Familia og Park Güell guidet tur starter fra kr 972,56. Oppdag og bestill Rask spor: Sagrada Familia og Park Güell guidet tur på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Rask spor: Sagrada Familia og Park Güell guidet tur?
Julia Travel er vert for Rask spor: Sagrada Familia og Park Güell guidet tur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Julia Travel på Tripadvisor. Oppdag og bestill Rask spor: Sagrada Familia og Park Güell guidet tur på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Rask spor: Sagrada Familia og Park Güell guidet tur?

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2140P265

Reserver plassen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Reiserute
  • Du har 2 startalternativer
    Se mer avreiseinformasjon
  • 1
    Basilica de la Sagrada Familia
    Stopp: 90 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 2
    Parc Guell
    Stopp: 90 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • Du avslutter ved
    Se mer avreiseinformasjon
Om operatøren
Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
  • Julia Travel
    6 453
    Spania
    Ble medlem i februar 2011
  • tien2111
    0 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    Fikk ikke brukt biletter, fikk ikke refundert pengene heller. Dårlig informasjon.
    Fikk ikke brukt biletten fordi det måtte hentes et helt annet sted. 15 minutter fra Camp Nou. Veldig missvisende med at teksten var liten når det kom til henting av biletter for å dra til stadion. Og selvom jeg ikke fikk brukt bilettene, fikk jeg heller ikke refundert deler/hele summen. Waste av penger, billigere og enklere å bare kjøpe på stadion.
    Skrevet 23. mai 2023
  • Livija Z
    0 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Nydelig
    Det beste å se er nede, ikke helt oppe i parken! Det var bare skog og mange stier. Stedet var akkurat sånn som på bildene, utrolig fint🥰anbefales
    Skrevet 18. oktober 2022
  • LUTAFISKEN
    0 bidrag
    3,0 av 5 bobler
    Ikke helt som forventet
    Bestilte billetter online for å slippe kø og fikk noen få euro i rabatt. Gikk for en "Stadium tour plus med robot keeper challenge og audio guide til museet" variant til 37€. Kom til stadion før bestillt tidspunkt og kunne gå rett inn som forsåvidt var positivt. Etter første billett sjekk måtte vi allikevel i kø for å hente audio guide... selvom skiltet ved inngangen lyste: bestill online og slipp kø... Det funka ikke.. Audio guide var da en mobiltelefon man fikk hengt rundt halsen og kunne taste inn nr man fant rundt omkring i museet. Da ble det vist filmer/bilder på mobil skjermen samtidig som du fikk audio på øret. Etter så å blitt loset inn i museet, godt med folk allerede kl 1000, så ble inntrykkene litt mye med audio OG video guide samtidig med glaning på diverse museumsgjenstander. Har man lav puls og trives i folkemengder kan det nok være en bedre opplevelse. Personlig synes jeg det ble litt i overkant. Det skulle jo selvfølgelig fotograferes i stor stil også, samtidig med alle inntrykkene. Flere av museumsgjenstandene var populære, så litt venting må påregnes hvis man ikke har spisse albuer som flere hadde på vårt besøk. Ikke alle kan praktisere god kø kultur dessverre. Turen går naturlig over fra museet til stadion "besøk". Dvs det er en rute man følger på egenhånd og kan stoppe for fri fotografering fra forskjellige høyder av tribunen. Man får bla gå i spiller tunnelen og gå inn i borte garderoben. Tur ut på gresset var kanskje mulig med dyrere billetter, men man skulle få kunne sitte i stolene/benken til Barcelona med våre billetter. Dessverre var disse stengt ved vårt besøk pga arbeid på feltet. Ingen opplysninger om dette på forhånd, så en liten nedtur her. Mest synd for vår fotballgale 12 åring. Det ble også knipset bilder på vei inn til museet og ved en post på touren med champions league pokal og stadion i bakgrunnen. Disse kunne beskues og kjøpes ved avslutningen av runden. De som ble tatt ved inngangen var med green screen bakgrunn og resultatet herfra ble rimelig fake og dårlig. Bedre var stadion bildet med mulighet for å løfte champions league trofeet. Etter vi var ferdige og gikk ut av stadion fant vi robot keeper challenge som var en del av pakka. (5€ pr pers) Man fikk 3 skudd på 1 minutt og scoring skulle gi premie. Tror alle 3 måtte være scoring. Her var det minst 1 time ventetid, i stekende sol. Mange svette fedre holdt stand for sine håpefulle fotballspirer. Vi skjønte at dette var totalt bortkastet, da ingen av de vi kikket på klarte å score ett eneste mål. Det må plasseres nøyaktig oppe i krysset, ellers virker det helt umulig. Mulig vi skulle funnet frem til denne roboten før vi entret stadion, så hadde kanskje køen vært kortere. Kan jo være ett tips til de som ønsker å prøve, gjør det tidlig. Oppsummert så anbefaler jeg å gå for vanlig museum og stadion tour billett, som var rimeligste alternativ til 28€. Så kan man velge å kjøpe med audio guide selv og samme med robot keeper challenge. Du må uansett stå i kø for dette. God tur. 😊
    Skrevet 28. juli 2022
  • gullik9
    0 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Familie sagrada kirke
    Sightseenig var bra fikk sett mye . På bussen har de mange språk å velge i - att det var ikke norsk tale der
    Skrevet 1. november 2019
  • Torborg S
    0 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Guidet tur i La Sagrada Familia
    Forhåndskjøpte guidet tur La Sagrada Familia. Litt skeptisk i utgangspunktet. Men det ble en fantastisk opplevelse. Så mye nydelig å se. Lyset gjennom vinduene går ikke an å beskrive. Nydelig! Håper å oppleve den når den er ferdig!
    Skrevet 8. oktober 2019
  • Hola1944
    0 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Utruleg enkelt og kjekt
    Enkel og fin måte å kjapt sjå dei store sjåverda i byen. Svært nøgd, bra lyd og ok info. Komfortable seter og god info.
    Skrevet 6. oktober 2019
  • oddarildkarlsen
    0 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    Hyggelig
    Vi kom raskt inn i lokalet og fikk plasser med bra utsikt. Alle fikk en sangria hver. Proffe og flinke dansere som ga oss en fin opplevelse
    Skrevet 10. august 2019
  • randiire
    0 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Sagrada Familia-tur - vel verdt pengene!
    Jeg fikk tips om å kjøpe billetter til prioritert adgang til La Sagrada Familia før avreise, da det kunne bli utsolgt. Jeg er veldig glad for at jeg gjorde det, og valgte en tur som kun var guidet på ett språk (engelsk) og som startet kl 9.00 om morgenen. Guide og turister var uthvilte, det var (etter forholdene) få turister inni og utenfor kirka enda - men best av alt var lyset! Det var et spesielt fint lys fra glassvinduene innover i kirka så tidlig på morgenen. Tommel ned for alt for mange turister fra USA som stilte spørsmål om ting guiden nettopp hadde forklart (!), tommel opp for flink og hyggelig guide fra Tyskland! Vel verdt pengene!
    Skrevet 7. august 2019
  • Terje S
    0 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    En spennende opplevelse.
    Vi kjøpte oss billetter til museum og stadion Camp Nou. Brukte nesten 2,5 time på å få omvisning på stadion og se på de flotte premie og historie monterne. Messis 5 gullballer m.m. Masse videomateriale presentres med Champions-league trofeer. Historiske hendelser og bragder vises frem. Vip områder på stadion hvor man kan ta bilder er også vel verdt inngangspengene.
    Skrevet 15. januar 2019
  • bjsunhill
    0 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Omvisning på Camp nou
    Var på omvisning på camp nou dagen før vi var å såg kamp mot Atetico Bilbao. Kjempe bra opplegg, og mye å se på. Men skal man være med på alt koster det skjorta.
    Skrevet 2. oktober 2018
Se 6 anmeldelser
Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
3.5
3,5 av 5 bobler5 anmeldelser
Ypperlig
2
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
1

MammaBear60
Warkworth, Canada194 bidrag
5,0 av 5 bobler
nov. 2023 • Par
We spent eight days in Spain and had four excursions/tours with Julia Travel, all of which were well organized. We booked three of them in person upon arrival in Barcelona at the Julia Travel office in the La estación del Norte. We returned to La estación del Norte for two of the tour departures. The meeting point of the third tour (combo skip the line for Park Guell and La Sagrada Familia) was the Gaudi Experience office located a short walk to the entrance of Park Guell. We always arrived with at least 15 minutes to spare as advised by Julia Travel. We are both 68 years old and had no problem using the metro to get to the Julia Travel meeting points (and with help from Google maps on our phone as well). You can buy a Tarjeta T-familiar metro pass which gives eight trips for two people for 10 Euros. (Using the metro avoids the cost of a cab and getting delayed with traffic, etc.) Following our visit to Park Guell we had transportation by coach close to the Sagrada Familia and then we followed our guide on foot to their office in order to receive the proper admission tickets before returning to the check-in area of La Sagrada Familia about 45 minutes later. The number of tourists visiting Park Guell and La Sagrada Familia in November was quite surprising to us, although in the opinion of our tour guide it was a quiet day at Park Guell. Personally, I wouldn't want to deal with even more crowded tourist sites especially during the heat of summer. Our guides presented the information in both English and Spanish which is what we had signed up for. They were all fluent in English with varying degress of an accent but were still easy to understand overall. The tour of the Sagrada Familia was interesting and informative. It did take about 30 minutes to get through security which seems to be the norm. We were inside the church in the early afternoon and the colours coming through the stained glass windows were truly remarkable! I hope that my comments help you to avoid some of the issues experienced by other reviewers who expressed dissatisfaction with Julia Travel.
Skrevet 12. november 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Julie B
Atlanta, GA16 bidrag
1,0 av 5 bobler
okt. 2022 • Par
This is the worst tour I have ever been on. We booked through Viator. It was supposed to be a small group tour, in English, with bus transfer from Sagrada Familia to the park. Instead, we were cow-herded with 30 other people. Our guide spoke every other sentence in English and Spanish, so it was completely impossible to stay focused on what he was saying when he kept changing languages. Then we had to walk 20 minutes from the church to the tour bus to go onto the park. When we tried to contact Julia tours and request a partial refund, they completely refused without any justification or clarification on our complaints. We booked other tours through Viator with other tour operators in other Spanish cities for almost the same price, and received a personal one on one tour with an English speaking guide. Julia tours was overpriced and they didn’t care about us.
Skrevet 1. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Julie B, Thank you for taking the time to write this review, I regret to learn you were not aware of the characteristics of the tour booked, Please bear in mind, we do not offer small-group guided tours this season, nor do we publish them. All authorized selling points and agencies are informed about our tour details, including duration, itinerary, and price. All the information can be checked before completing any booking. Please note, not all our tours are operated in English or English only. We do offer time slots daily in which English is the only spoken language, but we do offer bilingual tours too, which was your tour's option. Hope you enjoyed your stay in Barcelona, Best regards,
Skrevet 14. november 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Manolescu V
Cluj-Napoca, Romania4 bidrag
2,0 av 5 bobler
jun. 2022 • Venner
Waiting 40 minutes for the transfer bus is a big NO!!! The guide was nice!!!! He provided accurate information. The logistics were laim though ( transfer, waiting…). The main ideea was to avoid waiting.
Skrevet 27. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Alexandru_Al, Thank you for sharing your experience, Even though we strive to provide excellent service, unexpected circumstances as the delay on the transfer for this como tour might appear during the tour. I regte this was the situation the day of your tour. Please bear in mind, it was caused by a traffic jam and it could not have been prevented. Nevertheless, our combo tour is designed with extra time between both guided tours and your group was able to join the second part on time. I appreciate your kind comments on our guide, Best regards
Skrevet 7. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Cata_Parga
Santiago, Chile96 bidrag
4,0 av 5 bobler
sep. 2021 • Alene
Very good guided tour with Clara. First at park guell and then at sagrada familia.
The only bad thing is that the time at park guell is too short, so i couldn't see everything there.
Skrevet 12. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Amanda S
1 bidrag
5,0 av 5 bobler
aug. 2021 • Familie
La visita ha estado genial. Clara, nuestra guía, ha hecho de esta visita algo memorable. Interesantes explicaciones y muy agradable. Muchas gracias.
Skrevet 17. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.

Rask spor: Sagrada Familia og Park Güell guidet tur levert av Julia Travel

Alle hotell i BarcelonaHotelltilbud i BarcelonaRestplass i Barcelona
Alle ting å gjøre i Barcelona
Dagsturer i Barcelona
RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler