Turer i Madrid
Tur med høydepunkter i Madrid med adgang til Santiago Bernabeu stadion
3
VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Tur med høydepunkter i Madrid med adgang til Santiago Bernabeu stadion

Av Julià Travel Madrid
Om
Se Madrids viktigste severdigheter og besøk fotballstadion som brukes av Real Madrid, byens elskede fotballklubb, på denne turen. Begynn med en tur til noen av byens mest berømte landemerker, fra Puerta del Sol til Det kongelige palass. Besøk deretter Santiago Bernabeu, hvor du får innsiders tilgang til garderobene, benken og til og med banen, og pakker den inn på fotballmuseet på stedet.

Alder: 0–99 maks. 25 per gruppe
Varighet: 4 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk, Spansk
Mer

Høydepunkter
  • Se deler av Santiago Bernabeu normalt utenfor grensene for besøkende
  • En lokal guide vil vise deg Madrids største arkitektoniske attraksjoner
  • Inngang til Bernabeu stadion og museum er inkludert
  • Reis med komforten til et klimaanlegg

  • Lokal guide
  • Kjøretøy med klimaanlegg
  • Inngang til Bernabéu Tour.
  • En times guidet tur
  • Inngang/adgang – Santiago Bernabeu Stadium
Det som ikke er inkludert
  • Tips
  • Hotell henting og avreise
  • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert


Startpunkt:
  • Julià Travel Madrid, C. de San Nicolás, 15, Centro, 28013 Madrid, Spain
    Julià Travel Office
Sluttpunkt:
  • Santiago Bernabéu, Chamartín, 28046 Madrid, Spain

  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2140JTEMA13

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • De fleste reisende kan delta
  • Julià Travel forbeholder seg retten til å endre eller kansellere reiseplanen på grunn av begivenheter som feires i byen eller operasjonelle force majeure-årsaker uten forvarsel
  • Reiseruten på Santiago Bernabeu Stadium vil bli midlertidig redusert på grunn av oppussingsarbeid. Du vil få tilgang til museet, 2000-tallsmodellen av Santiago Bernabéu, ta et bilde med Champions League-trofeet (valgfritt), panoramautsikten over stadion og besøke både Madridista-kortområdet og den offisielle butikken. Adgangen til garderobene, benkene, presidentboksen og presserommet er midlertidig begrenset.
  • Torvet er fjernet fra banen.
  • På grunn av de forskjellige begivenhetene som finner sted på Santiago Bernabéu Stadium, samt ombyggingsarbeidene, kan Tour Bernabéu variere ruten og tidsplanen
  • Rullestolbrukere: Vær oppmerksom på at det for øyeblikket ikke er mulig å fullføre hele Tour Bernabéu.
  • Det er flere trapper langs reiseruten, så vi anbefaler ikke å ta med bagasje eller barnevogner, barnevogner osv.
  • Denne turen/aktiviteten vil ha maksimalt 30 reisende per guide.
  • Vi tilbyr ikke bagasjeoppbevaring
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 25 reisende

  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2140JTEMA13

Midlertidig utilgjengelig
Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor.
Utforsk andre alternativer
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Reiserute
  • C. de San Nicolás, 15, Centro, 28013 Madrid, Spain
    Julià Travel Office
  • Passerer forbi
    Plaza de la Villa
    Plaza Mayor
    Puerta del Sol
    Plaza de Oriente
    Puerta de Toledo
    Manzanares
    Royal Palace of Madrid
    Catedral de Sta Maria la Real de la Almudena
    Calle Mayor
    Puerta del Sol
    Paseo del Prado
    Museo Nacional del Prado
    Cibeles Fountain
    Puerta de Alcala
  • 1
    Neste på timeplanen er din selvguidede tur til hjemmet til Real Madrid CF, dette besøket vil ikke la noen fotballfans være likegyldig. Nyt en omvisning i fasilitetene i hjertet av Madrid, hvor du kan lære og huske historien til hundrevis av uvurderlige gjenstander, inkludert de mest prestisjefylte trofeene vunnet av Real Madrid, den beste klubben i det 20. århundre. Turen inkluderer: ₋ Panoramautsikt over stadion, besøket begynner med stil. ₋ Real Madrid-museet, hvor du kan lære om historien og se trofeene laget har vunnet. ₋ Video og fotomontasjer med spillere; ta bort et unikt og originalt minne.
    Passerer forbi
    Paseo de la Castellana
    Plaza de Toros de Las Ventas
  • Chamartín, 28046 Madrid, Spain
Om operatøren
Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
  • Julià Travel Madrid
    5 147
    Spania
    Ble medlem i februar 2011
  • tovem955
    0 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Storslått bygning!
    Verdt et besøk. Flink, kunnskapsrik guide som går sammen med gruppen. Du får i tillegg utdelt ørepropper for det er ikke like lett å være i høreavstand under omvisningen. Utrolig flott bygning. Turens høydepunkt. Ta en tur innom kapellet også.
    Skrevet 8. mai 2023
  • 340stiga
    0 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    Tilbake til fortiden
    200 år gammel restaurant med like gammelt interiør og servitører. Maten var ok- midt på treet og servicen var helt topp. Showet er imponerende og kraftfullt og tar oss med i en annen verden. Anbefales!!
    Skrevet 22. juni 2019
  • TIH-Sarpsborg
    0 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    Elendig organisering men super guide!
    Vær tidlig ute dersom du har bestilt billett. Her kommer guidene ut døre (til et fortau som er meget trafikkert) og roper ut sin tur og går. Så er du ikke på alerten har bussen kjørt.. Vi hadde "Avila-Segovia"-turen. Bussturen til Avila tar halvannen time. Guiden vi hadde var meget dyktig. Snakket bra engelsk. Så er det en times busstur til Segovia. Der får man en times pause for å rusle litt rundt selv for å spise (Hvis du ikke har forhåndsbestilt lunch). Så halvannen time med guiding og så en drøy times busstur tilbake til Madrid igjen. Bussen var ikke god å sitte i. Belag deg også på at det er mye gåing. Det var etpar eldre damer i vårt følge som slet på slutten da vi måtte gå 20-25 minutter for å gå til bussen. Men har du lite problemer med beina, klarer å sitte i en halvdårlig buss og er klar på morgenen er dette turen for deg. For stedene du reiser til er fantastiske og guiden var veldig dyktig!
    Skrevet 21. juli 2015
  • Becky_0083
    0 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    Ikke reis med Julia Travel
    Jeg hadde en syv-dagers tur i Spania, som startet i Madrid (Jeg vet ikke hvordan man kan legge til en lengre tur for å kritisere den som en enkelt enhet). Turen i seg selv virket veldig uorganisert. Guiden hentet ikke de reisende fra hotellene sine før avreisen. Vi måtte reise på egen hånd til et Julia Travel-kontor og ventet på fortauet på at kontoret skulle åpne. Vi ble bedt om å møte opp ved kontoret tidlig, men det åpnet ikke før senere. Turen startet en time for sent. Bussen var overfylt. Dette påvirket selvfølgelig kommunikasjon, med ca. 60 passasjerer ombord. Klimaanlegget på bussen fungerte veldig dårlig. Bussen var ikke bare for én tur, men det var flere forskjellige turer på samme buss Jeg hadde bestilt en tur på "første klasse"’. Personer som bestilte på "andre klasse", var også på samme buss, og bussen kjørte rett og slett innom to hoteller for å slippe av personer hver dag. Jeg kunne ikke se særlig forskjell på klassene (alle hotellene for begge klassene var 4-stjerners) De fleste dagene ble tilbrakt på bussen, på motorveier i ørkenen. Hvilepausene (hver andre time, etter loven ifølge turguiden), var på stoppesteder for lastebiler langs motorveien. De var ofte skitne, og, om de solgte mat, var det sjeldent akseptabelt. Det var ingen stopp i byer eller landsbyer for lunsj. Det var ingen daglig reiserute. Reiseruten som ble utgitt, gikk over flere dager og manglet detaljert informasjon om turene. Det første hotellet, Melia Lebreros, var ubeboelig. Rommet var skittent. Tapetet skrellet av veggen, det var flekker på møblene, hull i gulvteppet og lysarmaturer hang fra veggen. Jeg måtte betale for å oppgradere til et rom med bedre kvalitet. De inkluderte måltidene var ikke tilfredsstillende. Kvaliteten på maten gikk fra dårlig til uspiselig Hotellene lå langt fra bysentrum, og det var ingen ordninger for å kjøre folk inn til byen. Dette måtte hver reisende betale for selv, og vi måtte ta taxi fordi hotellene var for langt fra sentrum til å kunne gå Vandreturer i byene var ikke inkludert. Disse kom med en tilleggsavgift som ble samlet inn på bussen på dag én. Ingen refusjon ble tilbudt hvis man valgte ikke å ta turen. Etter den dårlige kvaliteten på den første turen, fristet ikke den andre. Igjen ble ingen informasjon om innholdet i turene gitt. Den første vandreturen til ekstra kostnad var i Sevilla, med en lokal guide, som inkluderte palasset, forskjellige gater og en båttur, på en ferge som så vidt var sjødyktig. Disse turene tok forferdelig lang tid, siden alle beskrivelser ble gitt på både engelsk og spansk (som virket uvanlig siden vi hadde bestilt en engelsktalende tur) Guiden hadde ingen lokal kjennskap. Når vi forsøkte å finne tapas til lunsj (noe som vi konstant ble oppfordret til, dog aldri når vi var i nærheten av en restaurant, eller så var restaurantene stengt da vi kom frem), pekte guiden oss i en retning av en gate hvor hun bekreftet at vi ville finne måltider. Gaten var fullstendig stengt, og det så ikke ut som om det var av en uvanlig årsak. Tiden vi tilbrakte på bussen sammenliknet med faktisk tid i byene, var overdreven. Jeg føler at jeg så mer av innsiden av stoppesteder for lastebiler enn noen av byene Turene startet veldig tidlig om morgenen, vanligvis rundt 7.45–8, for at vi skulle ha tid til å hente alle personer og bagasjen fra alle hotellene. Det var sjeldent lagt inn tid for lunsj mellom turene Turen i Granada, som nevnt ovenfor måtte betaltes på forhånd og ikke kunne refunderes, var en spasertur gjennom bakgater med peking på arkitektur, og ingen lokale severdigheter eller monumenter. Deretter var det et langt opphold på et tehus for litt jus. I løpet av en tretimers vandretur var det veldig lite vandring og omvisning Siden vandreturene tok nesten hele dagen, var monumentene som guidene anbefalte, stengt innen vi hadde tid til å se dem Størrelsen på gruppen var, som nevnt tidligere, latterlig. Det var mange bortkastede timer mens vi ventet på at en så stor gruppe skulle samles 7-dagersturen var faktisk en 4-dagerstur og en 3-dagerstur. Jeg ble tatt med halvveis tilbake til Madrid, og måtte deretter bytte til en annen turbuss med en annen gruppe på et annet stoppested for lastebiler i ørkenen. Dette var en 12-timers dag som ble bortkastet på bussen Jeg forlot prinsipielt turen i Valencia. Jeg deltok ikke lenger i noen av de planlagte turene og måtte igjen betale for å oppgradere hotellrom. Jeg ble på bussen fra Valencia til Barcelona, igjen en veldig lang reise. I Barcelona sa jeg imidlertid takk og farvel til turguiden og forlot turen fullstendig. Igjen måtte jeg oppgradere hotellet. Jeg betalte 190 euro for å ta høyhastighetstoget tilbake til Madrid for å unngå en ny dag med motorvei og lastebilstopp. Da jeg kom tilbake til Madrid, dro jeg til turkontoret for å klage. Personalet nektet å snakke med meg, og henviste meg tilbake til reisebyrået mitt. Og da jeg leverte en klage gjennom reisebyrået, fikk jeg et spydig svar fra selskapet som sa at jeg tok feil, at ingenting av det jeg beskrev hadde skjedd, og at alt var mine egne synspunkter og ikke betydde noe. tl;dr? Vi ble behandlet som kveg, turen var motbydelig og på grunn av dette vil jeg aldri reise tilbake til Spania.
    Skrevet 10. september 2012
Se 5 147 anmeldelser
Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

Vi utfører kontroller på anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
3.0
3,0 av 5 bobler19 anmeldelser
Ypperlig
6
Svært bra
4
Gjennomsnittlig
2
Dårlig
2
Forferdelig
5

pablo
3 bidrag
1,0 av 5 bobler
A big Rip off !! Only got to see the trophy room , not worth the 25 Euro . Absolutely disgraceful from one of if not the biggest clubs in the world .
Skrevet 28. mai 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Travellingpab, Thank you for taking the time to write this review, I regret the visit to the Bernabeu Stadium was not satisfactory. I would like to inform you that the description of our activity indicates that the Stadium is under construction works. Bernabeu Stadium might modify or change the parts available to visit. This information was shared with all authorized selling points and agencies, Best regards
Skrevet 20. juni 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ximena F
10 bidrag
5,0 av 5 bobler
Our tour guide offered very detailed information about the architecture and historical landmarks. The entrance to the Bernabéu was the cherry on top, my teenage son was so excited to see all the cups and golden balls with his favorites soccer player names. I wish the stadium have the grass which was being changed at that time . Overall was one of our best experiences. I love Madrid
Skrevet 21. mars 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Vinny G
1 bidrag
4,0 av 5 bobler
feb. 2024 • Familie
Overall great tour of highlights in 3hrs, one hr of walking tour within city combined with 2hr bus tour. Tour Guide Yanny is very good,
Skrevet 8. februar 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Fatima soliman Archeologist Guide
Cairo Governorate, Egypt110 bidrag
4,0 av 5 bobler
We could reach a good rate at the Chritsmas which is considered good and high season to travel, we stayed in front of Prado museum which near Grand Via and near by first stop of hop on hop off bus, we could enjoy celebration with amazing friendly people.
Skrevet 22. januar 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

bettychewlin
Riverdale, MD8 bidrag
5,0 av 5 bobler
nov. 2023 • Familie
I was amazed at the architecture and the state of the buildings in Madrid. The Tour of Santiago Bernabeu, though not as impressive as Barca culminated with a peek in the stadium itself which is under construction. We were able to sit and take pictures of the football field from the stands.
Skrevet 5. desember 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

1,0 av 5 bobler
jul. 2023 • Familie
The stadium isn't worth visiting whilst it's under construction. The tour is underwhelming and overpriced. The museum is over quickly and you then see the pitch which is covered in workmen and machinery. From there, you exit via the gift shop - completing the experience in around 40 minutes.

In comparison, the Athletico Madrid tour is excellent, cheaper and interactive.

Hugely disappointed by the experience at Real. Avoid!
Skrevet 11. juli 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Tour53245548425, Thank you for taking the time to write this review, I regret the visit to the Bernabeu Stadium included in this combo tour was not satisfactory. I would like to inform you that the description of our activity indicates that the Stadium is under construction Works. Bernabeu Stadium might modify or change the parts available to visit. This information was shared with all authorized selling points and agencies, Hope you enjoyed the Madrid Highlights tour, Best regards
Skrevet 23. juli 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

JuliaetBen2808
Saint-Medard-en-Jalles, Frankrike21 bidrag
1,0 av 5 bobler
Bonjour
Nous avons participé à la visite du stade Santiago Barnabeu hier. Venant de France, nous nous attendions à une expérience hors du commun notamment au vue du prix des billets (54€ pour 4 personnes, ce n’est pas accessible à toutes les bourses)
Quelle déception, même plus que ça, quelle colère quand cette expérience se réduit à une vulgaire visite de chantier!!! Pas de pelouse, du bruit, des tribunes cachées par des bâches. Impossible de se rendre compte du côté grandiose de ce stade mythique.
N’aurait il pas fallu supprimer les visites pendant les travaux plutôt que de prendre les visiteurs pour des imbeciles et réduire cette visite à une visite de chantier?
Plus aucune âme, plus aucun respect des supporters venus chercher un peu de rêve , juste faire de l’argent… inadmissible
Skrevet 28. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cher JuliaetBen2808, Merci de partager votre expérience, Je suis désolé que vous n¡ayez pas été informé des parties du stade Bernabeu qui ne peuvent pas être visitées en raison de travaux, Lors de la réouverture du stade aux visites, toutes les agences et point de vente ont été informés que la veu est affectée par ces travaux. Néanmoins, j’éspère que vous avez apprécié la visite à Madrid, Meilleures salutations
Skrevet 11. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Mathilde V.
Cannes, Frankrike13 bidrag
2,0 av 5 bobler
Tout le stade et en travaux… nous avons fait uniquement la visite du musée (qui est vraiment courte)… sinon tout le reste est en chantier. Déçue !
Skrevet 3. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Mathiara, Thank you for sharing your experience, I regret to learn you were not satisfied with the Bernabeu tour, Please bear in mind all selling points were informed about the tour being affected by the construction works taking place in Bernabeu stadium, it saddens me to learn you were not correctly informed. Hope you enjoyed your visit to Madrid, Sincerely,
Skrevet 7. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Pondo
1 bidrag
1,0 av 5 bobler
apr. 2022 • Familie
This is a scam, we went to the stadium and the tour was cancelled because they were doing construction. They refused to refund in full and accused us of not showing up. Buyer beware.
Skrevet 4. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Luther438, Thank you for taking the time to share this review, I regret to learn you were not correctly informed, by the agency you booked the tour with, of the Bernabeu Stadium being closed at this moment due to construction works. Please bear in mind we did inform all agencies and selling points of this tour and requested them to contact every customer who had already booked it and refund them for the stadium, in your case for the stadium part of the combo tour. Regarding the refund process, kindly note you need to contact the booking agency, Hope you dd enjoy your visit to Madrid despite this incident, Sincerely,
Skrevet 13. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

john b
West Midlands, UK8 bidrag
1,0 av 5 bobler
jan. 2022
I visited Bernabeu last week and what I saw was absolutely one of the most disappointing thing I have ever seen.
I saw half the pitch from halfway up the stadium the other half was covered due to building work being carried out, from there we went back inside and along a corridor with various videos of previous players, several of trophy full cabinets, then onto a photo opportunity with a q player image of your choice at an extra cost, then a photo with Europeon cup again extra cost at the end there was model of the completed stadium. Then onto the shop where replica shirts were 155 Euros.
Skrevet 6. februar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 19
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.

Tur med høydepunkter i Madrid med adgang til Santiago Bernabeu stadion levert av Julià Travel Madrid

Alle hotell i MadridHotelltilbud i MadridRestplass i Madrid
Alle ting å gjøre i Madrid
Dagsturer i Madrid
RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler