Turer og billetter
Amalfi delt tur - med henting
5

Amalfi delt tur - med henting

Av Cooperativa S. Antonio
Anbefalt av 96 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
fra
kr 750,80
per voksen
fra
kr 750,80
per voksen

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–90 maks. 97 per gruppe
Varighet: 8 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk, Italiensk


  • Alle skatter, avgifter og håndteringskostnader
  • Drivstofftillegg
  • Hotell henting
  • Port pickup
Det som ikke er inkludert
  • Mat og Drikke


Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Kunder skal informere oss om overnattingsnavn og adresse. Vi vil da sørge for hentetid. De bør vente utenfor hotellet / B & B / leiligheten. Hvis boligen ikke er tilgjengelig for varebiler / busser, vil vi tilby det nærmeste egnede stedet for henting.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 60217P3

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 97 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvor mye er Amalfi delt tur - med henting?
Priser i Amalfi delt tur - med henting starter fra kr 744,11. Oppdag og bestill Amalfi delt tur - med henting på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Amalfi delt tur - med henting?
Cooperativa S. Antonio er vert for Amalfi delt tur - med henting. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Cooperativa S. Antonio på Tripadvisor. Oppdag og bestill Amalfi delt tur - med henting på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 60217P3

Reiserute
  • Du blir hentet
    Se mer avreiseinformasjon
  • 1
    Amalfi
    Stopp: 3 timer
    Se detaljer
  • 2
    Positano
    Stopp: 2 timer
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
5.0
50 anmeldelser
Ypperlig
43
Svært bra
5
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
1
Forferdelig
0

Celine G
Sofia, Bulgaria3 bidrag
apr. 2022
Amazing experience! Seeing Amalfi Coast from a boat is the best way to admire this beauty. Note that it gets pretty cold on the boat!
Skrevet 13. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

okt. 2022
The tour of Amalfi and the island of Cyprus was unforgettable! Thank you Rosalia for the safe transfer from home to Marina port. It was a very pleasant and very nice company. The next day I forgot my phone in the minibus and I was very lucky with Rosalia, who called and managed to bring my phone quickly before the boat left for the island of Cyprus. Thank you, Rosalia! Thanks also to Giuseppe and Giovanni, who were our sailors and guides on the two boats.
Skrevet 28. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NERANO2016
Grazie!!!!
Skrevet 29. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

We booked this trip through Tripadvisor ( Viator)
We were booked for a hotel pick up at 9am Monday.
We had received regular updates confirming the pick up.
We then get a call from the tour operator at 8.15 am to tell us we had missed our pick up from some different hotel.
A complete fiasco.
We complained & took the trip Wednesday. It was a must do.
Amalfi & Positano were beautiful.
BEWARE!
And check your timing direct with the tour operator.
if your in Sorrento you would save money just taking the ferries to Capri, Amalfi or the other destinations.
Skrevet 26. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NERANO2016
Dear Sir, First of all thank you for your review. When you booked the tour it is clearly stated that you should await confirmation of your pick up from us because not all hotels are on the pick up route. We sent you a message through the website where you booked, the only form of communication we had for you, which you failed to read or else you would have known that your pick up was a 4 minute walk from your hotel at 8am. How, may I ask, could you possibly have hotel pick up at 9am when the boat departs at 9am from the pier. You’re welcome for allowing you to reschedule to Wednesday with the same tickets that should have been used on Monday at no extra cost, even though we paid for your shuttle transport 2 times. FYI the ferry one way to Capri from Sorrento costs 26euro, ours are round trip, 8 hour tour tickets(the ferry does not sail around the island, as we do or have guides on board) for 50euro. Thanks.
Skrevet 27. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Mike Y
Orange, United States7 bidrag
okt. 2022
We traveled from Sorento along the Amalfi Coast with our Skipper Alfonso. He helped make this such a wonderful day adventure by explaining the various points of interest and always had a smile on his face. There were ten guests on board and we enjoyed their company. Amalfi and Politano were great stops where we had a chance to shop and see the sights. Alfonso brought sandwiches and drinks so we didn’t have to spend money or time at the restaurants so we visited the Basilicas where we saw relics and the beauty of the interiors. The coastline was beautiful and couldn’t be seen from a bus or car. This was a really enjoyable day and we highly recommend it.
Skrevet 18. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NERANO2016
Thank you !
Skrevet 22. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

tony feeney
3 bidrag
okt. 2022
Excellent service. Picked up at hotel. Brought to departure point and introduced to tour guide by our great driver (grazie Rosaria). Tour was most enjoyable. Picked up upon return and dropped off at hotel. Rosaria was most knowledgeable, pleasant and helpful. I even know where her uncle lives now😀
Skrevet 8. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NERANO2016
Thank you for the amazing review! Hope to see you again!
Skrevet 14. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Bella esperienza e buona organizzazione super puntuali un elogio va alla driver Rosaria disponibile e sorridente bravi ragazzi…..
Skrevet 20. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NERANO2016
Grazie Mille!
Skrevet 24. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Margherita B
1 bidrag
sep. 2022
Ottima esperienza.
Noi abbiamo optato per il tour di Amalfi e Positano. La driver Rosaria, molto disponibile e simpatica, ci ha portati dal nostro alloggio al porto.
Tour super ben organizzato, anche la guida (Carolina) ci ha mostrato molti luoghi simbolo che abbiamo incontrato nel costeggiare la costiera.
Skrevet 9. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NERANO2016
Grazie Mille!!
Skrevet 24. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

sep. 2022 • Familie
Bellissimo tour di Amalfi e Positano la possibilità di usare la navetta evitando la ricerca del parcheggio è la prima chicca il personale competente e disponibile, con la mia famiglia abbiamo passato una giornata speciale. Grazie mille a Carolina, Giuseppe e il capitano.
Skrevet 9. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NERANO2016
Grazie Mille!!!
Skrevet 24. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Melanie S
Hemel Hempstead, UK140 bidrag
We got picked up promptly from outside our hotel in sorrento and driven to nerano , which is beautiful and glad to have seen this part of the island .
It is quite a long boat ride to amalfi but the crew keep you informed of all the smaller islands on the way and stop for photos .
It was a long day but worth it and no dearer than the public ferry once u included the pick up drop off and commentary on board .
100 percent recommend this trip .
Skrevet 5. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NERANO2016
Thank you!!!
Skrevet 24. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Mathilde R
København, Danmark2 bidrag
Fantastisk fin tur med båd og god service. Vores chauffør Rosaria kom til tiden og var super sød og snaksaglig! Gav en masse gode råd.
Skrevet 11. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NERANO2016
Grazie Mille!
Skrevet 24. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 50
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Fra raske småturer til heldagsutflukter.

Tripadvisor | Amalfi delt tur - med henting levert av Cooperativa S. Antonio | Sorrento, Italia