Turer og billetter

Napoli City Walking Tour levert av Capri Centro Guide

Napoli City Walking Tour
4
Bestill på forhånd
fra
kr 575,09
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Om
Få mest mulig ut av din tid i Napoli med denne tursturen ledet av en lokal guide. Reiseplanen inkluderer byens største attraksjoner, som den livlige spaccanapoli-promenaden, Det kongelige slott og Teatro di San Carlo (det eldste operahuset i Europa). Avslutt din tur med et stykke tradisjonell napolitansk kake på en kafé på Piazza San Gaetano.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk, Italiensk, Spansk
Høydepunkter
  • Maksimer tid brukt i Napoli med denne guidede tursturen
  • Lær om topp landemerker, inkludert Teatro di San Carlo og Castel Nuovo
  • Utforsk det historiske hjertet av Napoli uten å måtte navigere
  • Smak på tradisjonell napolitansk kake på en kafé i Piazza San Gaetano
Hva du kan forvente
  • Møt din guide på Piazza Plebiscito for denne vandringen i Napoli. Første stopp inkluderer Basilica of St Francesco di Paola og Det kongelige slott i Napoli (en av de fire bostedene i Bourbon Kings). Turen fortsetter på det eldste operahuset i Europa, Teatro di San Carlo og Galleria Umberto I, et shoppinggalleri fra 1800-tallet. Din guide vil dele historier om historien og betydningen av alle landemerkene du ser, inkludert St James Palace og Castel Nuovo på Piazza Municipio. Utforsk det historiske hjertet av Napoli - inkludert klostre, kirker, monumenter og palasser - med en morsmål som fører veien. På Piazza del Gesu, beundre Jesu kirke og klosteret St. Chiara. Spaser langs hovedgaten i Spaccanapoli, og slapp av på en lokal kafé på Piazza San Gaetano. Turen avsluttes med et stykke italiensk kake.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk, Italiensk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Maksimer tid brukt i Napoli med denne guidede tursturen
  • Lær om topp landemerker, inkludert Teatro di San Carlo og Castel Nuovo
  • Utforsk det historiske hjertet av Napoli uten å måtte navigere
  • Smak på tradisjonell napolitansk kake på en kafé i Piazza San Gaetano
Hva du kan forvente
  • Møt din guide på Piazza Plebiscito for denne vandringen i Napoli. Første stopp inkluderer Basilica of St Francesco di Paola og Det kongelige slott i Napoli (en av de fire bostedene i Bourbon Kings). Turen fortsetter på det eldste operahuset i Europa, Teatro di San Carlo og Galleria Umberto I, et shoppinggalleri fra 1800-tallet. Din guide vil dele historier om historien og betydningen av alle landemerkene du ser, inkludert St James Palace og Castel Nuovo på Piazza Municipio. Utforsk det historiske hjertet av Napoli - inkludert klostre, kirker, monumenter og palasser - med en morsmål som fører veien. På Piazza del Gesu, beundre Jesu kirke og klosteret St. Chiara. Spaser langs hovedgaten i Spaccanapoli, og slapp av på en lokal kafé på Piazza San Gaetano. Turen avsluttes med et stykke italiensk kake.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 6397WALK
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Profesjonell guide
Ekskluderinger
  • Hotel pickup og drop-off
  • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert
  • Gratuities
Varighet
2 t 30 m
Avreiseinformasjon
  • Gran Caffè Gambrinus, Via Chiaia, 1/2, 80132 Napoli NA, Italy
  • Piazza del Gesù Nuovo, 80134 Napoli NA, Italy
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vennligst bruk behagelige sko
  • Kan drives av en flerspråklig guide
  • Minimum 2 personer per booking kreves
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 10 reisende
Inkluderinger
  • Profesjonell guide
Ekskluderinger
  • Hotel pickup og drop-off
  • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert
  • Gratuities
Avreiseinformasjon
  • Gran Caffè Gambrinus, Via Chiaia, 1/2, 80132 Napoli NA, Italy
  • Piazza del Gesù Nuovo, 80134 Napoli NA, Italy
Varighet
2 t 30 m
Returdetaljer
  • Piazza del Gesù Nuovo, 80134 Napoli NA, Italy
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vennligst bruk behagelige sko
  • Kan drives av en flerspråklig guide
  • Minimum 2 personer per booking kreves
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 10 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
Dette kan du forvente under besøket
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder

4.0
9 anmeldelser
Ypperlig
4
Svært bra
3
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
0
Forferdelig
1

Degrado e sporcizia
jun. 2021 • Familie
Credo di non aver mai visitato in 50 anni una regione e città più sporca, degradata e insicura. Monumenti mal tenuti e circondati da sacchi di immondizia, aiuole inesistenti ripiene non di fiori ma di immondizia, materassi buttati per le strade, monumenti neri di smog….una tristezza davvero!
Skrevet 25. juni 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anna B
Buonasera sono mortificata per la recensione sulla mia citta' Purtroppo non ho il potere di cambiare le istutuzioni ma credetemi che ci proviamo ogni giorno facendo le segnalazioni pero' io sono una guida turistica e posso solo illustrare la mia citta' Vi aspettiamo di nuovo dopo le elezioni sperando che il nuovo sindaco faccia qualcosa di buono per tutti noi Sperando che qualcuno mi prenoti un tour .
Skrevet 26. juni 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

620paolo
Sarego, Italia53 bidrag
Visitare Napoli
okt. 2019 • Par
Abbiamo fatto 5 giorni a Napoli in compagnia di familiari ed è stato bellissimo, abbiamo soggiornato in un breakfast molto carino dove ci siamo trovati benissimo,abbiamo visitato la città di Napoli in lungo e in largo a piedi e muovendosi con la metro,vi consigliamo di prendere il pacchetto nelle tabaccherie in stazione per visitare i vari musei,è più conveniente...bello e cibo buono ,dalla pizza alla pizza fritta e i favolosi dolci...tutto bellissimo da ritornarci sicuramente.
Skrevet 30. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Andrea H
Plymouth, UK130 bidrag
Disappointing and not the private tour we paid for
mai 2019 • Venner
We payed 140 euros for a private walking tour and were assured that my friends and I would be the only 4 people on the tour. However, on the evening before, we were advised that another couple would be joining us.

I complained to our guide Anna but was told they paid more than we did! This is not relevant - we requested and paid for a private tour and not a tour for 6 people two of whom were strangers. It is also rather disconcerting that different people are charged different rates - it seems we paid 35 euros per person and the 2 people who joined our tour paid 55 euros each! They must have been even more disappointed than we were!

The tour itself was also a disappointment - we walked around the city for 2.5 hours being shown the outside of various buildings and given a history of Naples - our guide Anna spoke excellent English and certainly knew her facts but we only went inside one castle. I had expected to see inside more of the historic places - the tour ended in the old town and we were not even taken inside the two beautiful churches on the square. Had we not been advised by a local to take a look inside we would have completely missed the stunning interiors of both churches.

This tour was not at all what I expected - too much history, not enough seeing the inside of places and rather dull and most importantly of all - not the private tour I booked and paid for.
Skrevet 6. mai 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anna B
I can't believe that you are still thinking about this couple I am very sorry that you didn't understand that the couple had a health problem The lady has a cancer and they couldn’t come in the afternoon I think that if you were in my shoes you did the same. I tried to help her but I see that you were very annoyed. They did nothing to you They were silent and you were annoyed. I apologize for having invited them I'm sorry again about the tour you didn't tell me that you want to pay for the entrance You ask only for walking tour at chipper price !!!!!
Skrevet 16. mai 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

マウイは最高
Fukuoka (prefektur) , Japan153 bidrag
ナポリ市内8時間ウォーキング・ツアー(プライベート)  Zenzero社の歩いてナポリを訪ねる素敵なツアーです!
sep. 2018 • Par
サンタルチアのホテルまで、ガイドのイザベラさんがお迎えに来て下さいました。
ホテルからこのツアーはスタートしました。
順路は、
1.プレビシート広場、王宮(博物館)、サン・フランチェスコ・ディ・パオラ聖堂 ・・・ 外観見学
2.広場北側にある、ナポリで一番有名と言われるカフェ「ガンブリヌス」に立ち寄り、エスプレッソを頂きました。イザベラさんありがとうございました。
3.ウンベルト1世のガッレリア
4.サン・カルロ劇場(休館日につき外観見学)
5.ケーブルカー「チェントラーレ線」で、ヴォメロの丘へ
6.終点から少し歩いて「サン・テルモ城」へ
  お城からは、360度のパノラマでナポリを眺望でき、ヴェスヴィオ山、カプリ島、ソレント半島も遠望できます
7.ケーブルカー「モンテサント線」で下町へ
8.スパッカナポリの散策スタートです
9. ランチはスパッカナポリのピッツエリアで
10. 地下都市見学 今回、ソッテッラネアの地下都市(英語ツアー)ではなく、修道院の地下都市の見学で、イザベラさんが案内して下さいました
11. サンタ・キアーラ教会と回廊、隣接の美術館見学
12. ジェズ・ヌーヴォ教会見学
ここで、ツアーは終了します。
今回、時間に余裕がありましたので、私達が訪ねたかったナポリの老舗皮革専門店まで、イザベラさんに連れて行って下さり、ショッピングのアシストまで
して頂きました。この度は、誠にありがとうございました。
Skrevet 14. oktober 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Petra W
Westerlo, Belgia48 bidrag
prachtige stad.
jul. 2018
Napels is een hele mooie stad met een rijke geschiedenis. Er is zoveel te doen en te zien dat het echt niet op één dag kan. Er is op sommige plaatsen ook nog wel wat werk aan de winkel om de gebouwen op te frissen.
De Napolitanen zijn zeer vriendelijk.Een aanrader om eens een citytrip naar te doen...maar doe het niet in juli, veel te warm.
Skrevet 25. juli 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

LondonSilver
London97 bidrag
Great tour
mar. 2018 • Par
We took this tour on our first afternoon in Naples. There were just two of us with our guide, Anna, who was very good. She spoke excellent English and was full of information about the city. Would certainly recommend doing this. My only regret was that as we had been up since 5.00 am for an early flight we were quite tired and finished the trip after 2 1/2 hours while Anna would have carried on.
Skrevet 8. mars 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Sebastian E
Madrid, Spania184 bidrag
Está muy bien para conocer napoli
Napoli es una ciudad maravillosa , pero cuidado con los Ladrones , es la ciudad de Italia más peligrosa , la comida es excelente y el trato muy amigable , la recorrida a pie está bien para no terminar agotado , lo recomendaría
Skrevet 17. februar 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Marco131074
Lido di Ostia, Italia123 bidrag
da farsi
jan. 2018
abbiamo percorso in una giornata tra i sette ed otto km. partendo dalla stazione centrale passando per via dei tribunali, spaccanapoli, via toledo, piazza pebliscito, castello, lungomare e risaliti per corso umberto.

l'unica raccomandazione non perdersi nei vicoli e rimanere sempre nelle strade turistiche
Skrevet 17. januar 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Liza B
Vercelli, Italia1 361 bidrag
I love Naples.
okt. 2017 • Par
This italian city is clean with many attraction for children and adult. By day is wonderful and night too. I think that I'll come back here.
Skrevet 25. november 2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vanlige spørsmål om Napoli City Walking Tour


Priser i Napoli City Walking Tour starter fra kr 552,52. Oppdag og bestill Napoli City Walking Tour på Tripadvisor

Capri Centro Guide er vert for Napoli City Walking Tour. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Capri Centro Guide på Tripadvisor. Oppdag og bestill Napoli City Walking Tour på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t 30 m. Oppdag og bestill Napoli City Walking Tour på Tripadvisor