Turer og billetter
Fra Napoli: Full-Day Capri Island og Blue Grotto Tour
2

Fra Napoli: Full-Day Capri Island og Blue Grotto Tour

Av Gray Line - I Love Rome
Om
fra
kr 1 958,40
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 3–99 maks. 30 per gruppe
Varighet: 8 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Tysk, Engelsk, Fransk, Spansk


  • Transport på øya med Minivan fra Capri til Anacapri
  • Profesjonell guide
  • Besøk til Blue Grotto
  • Lunsj (drikkevarer ikke inkludert)
  • Lunsj er inkludert i pakken din, gyldig frem til slutten av høysesongen 2023 (15. oktober 2023).
Det som ikke er inkludert
  • Pick-up og slipp av
  • drikkevarer
  • Tips


Avreiseinformasjon
  • Molo Beverello, 80133 Napoli NA, Italy Molo Beverello foran baren "Pic Nic"
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5034P110

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vennligst bruk behagelige sko
  • Vær oppmerksom på at turen til Blue Grotto kan bli kansellert avhengig av vær og sjøforhold. Hvis Blue Grotto ikke er tilgjengelig på grunn av tidevannsforhold, vil du bli tatt med båt til Faraglioni-steinene.
  • Hvis værforholdene ikke tillater utflukt med båt, vil du ta en landutflukt på øya.
  • Tour slutter på Molo Beverello i Napoli
  • Spedbarn (0-2 år) er gratis
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • I høysesongen kan besøk til Blue Grotto i Capri innebære lange køer og begrenset kapasitet. Hvis tilgang ikke er mulig, eller værforholdene ikke tillater det, vil guidene våre foreslå alternative attraksjoner for å sikre en tilfredsstillende og minneverdig tur (f.eks. Faraglioni-steinene).
  • Lunsj er inkludert i pakken din, gyldig frem til slutten av høysesongen 2023 (15. oktober 2023).
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 30 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Fra Napoli: Full-Day Capri Island og Blue Grotto Tour?
I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Fra Napoli: Full-Day Capri Island og Blue Grotto Tour på Tripadvisor
Hvor mye er Fra Napoli: Full-Day Capri Island og Blue Grotto Tour?
Priser i Fra Napoli: Full-Day Capri Island og Blue Grotto Tour starter fra kr 1 950,59. Oppdag og bestill Fra Napoli: Full-Day Capri Island og Blue Grotto Tour på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Fra Napoli: Full-Day Capri Island og Blue Grotto Tour?
Gray Line - I Love Rome er vert for Fra Napoli: Full-Day Capri Island og Blue Grotto Tour. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Gray Line - I Love Rome på Tripadvisor. Oppdag og bestill Fra Napoli: Full-Day Capri Island og Blue Grotto Tour på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Fra Napoli: Full-Day Capri Island og Blue Grotto Tour?

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5034P110

Reserver plassen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Reiserute
  • Du starter ved
    Molo Beverello
    Molo Beverello, 80133 Napoli NA, Italy
    Molo Beverello foran baren "Pic Nic"
    Se adresse og detaljer
  • 1
    I Faraglioni
    Stopp: 2 timer
    Se detaljer
  • 2
    Blue Grotto
    Stopp: 2 timer
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Gray Line - I Love Rome
5 865
Roma, Lazio, Italia

Nr. 257 av 1 858 Turer og aktiviteter i Roma
  • Ragnhild  T
    Ragnhild T
    0
    0
    Stor skuffelse. Ingen informasjon om det einnser!
    Ingen info. Dårlig musikk på høyretlf. Nesten ingen guiding. Stor skuffelse. Kunne vore lest inn historie og informasjon - forferdelig dårlig!
  • royfunner
    royfunner
    0
    0
    Godt fornøyd
    Dette var bra. Akkurat det en trenger. Fine stoppesteder på de viktigste stedene. God guide informasjon og god service av personalet på bussene.
  • Julafo
    Julafo
    0
    0
    Flott tur
    Veldig fornøyd med turen. Flink, morsom og kunnskapsrik guide (tror han het Marco). Anbefales å bestille skip-the-line, brukte cirka 20 minutter i kø totalt for to sikkerhetskontroller og inn i selve Colosseum, mot ca 1,5 time bare for sikkerhetskontroll for de som ikke booket skip-the-line. Anbefales også å dra tidlig på dagen for å ha bedre tid til bilder etc, da vi ble fortalt at senere på dagen må man nærmest bare suse gjennom fordi det er så mye folk.
  • HeleneA79
    HeleneA79
    0
    0
    Vatikanet, Colosseum og gamle Roma
    En flott dag med to flinke guider. En liten hilsen til vår guid på Colosseum og gamle Roma, Anna. Super dame, med mye å gi.
  • Kristian A
    Kristian A
    0
    0
    Vatikanet og Colosseum
    Hyggelige og kunnskapsrike guider, vi var både på morgentur og ettermiddagstur. Veldig kjekt å slippe mesteparten av køene, anbefales!
  • Silje Ø
    Silje Ø
    0
    0
    Kvalitet
    Det var lett å finne møtestedet. Jan nvår guide var omtenksom, kunnskapsrik og løsningsorientert. Fikk absolutt valutta for pengene. Han tok oss med til steder med utsikt over severdighetene og han informerte om hva vi gikk forbi uten at det ble for lange stop. Lærte mye på turen. Som Turoperatør synes jeg dere kan informere tydeligere om at det ikke er tilrettelagt for barnevogn/rullestor. Dette med tanke på underlaget og de mange trappene.
  • Tomhenriks
    Tomhenriks
    0
    0
    Overfulle busser, lang ventetid på buss stopp
    Bussene var veldig fulle og måtte ofte vente på neste buss får og få plass. Noe som de andre konkurrentene ikke hadde noe problem med. Buss vært 10-15min ble ikke overholdt. Men hvis man først får en plass så en helt grei rute med info kanal på flere språk. Men de finnes bedre og raskere busser en denne. Anbefales ikke.
  • Anne S
    Anne S
    0
    0
    Forferdelig !
    Kommer ikke hvert 10 minutt, heller hver halvtime. Surt personell som ikke svarte når jeg snakket til dem. Velg et annet selskap!!

Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
2.0
4 anmeldelser
Ypperlig
0
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
1
Forferdelig
2

rayfoster10
4 bidrag
aug. 2023 • Familie
Our tour guide, Sacha (very knowledgeable and charismatic) warned us at the very beginning that we "might not be able to go to the Blue Grotto." He mentioned this several times during our excursion. It was a beautiful day - sunny, mid 90's, LOW tide - PERFECT for viewing the grotto. I am quite positive that Sacha himself did not want to spend HIS time travelling to or waiting in the queue to actually get into the grotto (which he has seen MANY times), so he decided on his own that we were not going there! In addition, our "free time" in Capri and Anacapri was ridiculously short! The "full day - 8 hours" tour was reduced to a bit over 7 hours from departure from Naples to return. Cost of USD 377.43 for my wife and I was poorly spent!
Skrevet 12. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Ray, thank you for sharing your feedback regarding the tour guided by Sacha. It's unfortunate to hear that your experience did not meet your expectations. It's important for tour guides to manage expectations regarding attractions like the Blue Grotto, but it sounds like you had ideal conditions for visiting, and it's disappointing that you were not able to go. On the other hand, we believe that Sacha didn't act based on personal preferences but rather in response to the timing and schedule constraints of the tour. He likely became aware of significant congestion at the embarkation point, and he chose to spare the group from potentially long waiting times. Additionally, the shortened duration of the tour and limited free time in Capri and Anacapri can indeed affect the overall experience, especially considering the cost. Your feedback highlights the importance of transparent communication and ensuring that the advertised itinerary aligns with the actual tour experience. We hope that your future travel experiences are more satisfying and provide better value for your investment. We suggest a lower season to fully enjoy the beauties of Italy, whereas the peak season is a really challenging moment for tourists and agencies alike. Best regards, Gray Line Rome
Skrevet 14. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jenna E
1 bidrag
sep. 2023 • Par
The guide was lovely, and it was great to see the island of Capri, however if you want to get the full experience maybe staying for a night on the island would be better. The tour was mostly travel, 45min by ferry to the island, then the blue grotto was closed due to high tides. We had a nice boat ride of the island instead. Then caught a bus up the hill to lunch. After lunch we had 45min to explore which wasn't even enough time to get up the chair lift. So we were a little disappointed. Then had to wait around for the bus to get back down, before catching the 45min ferry back to Naples. If I travelled all the way from Rome (which some people did) I would have been extremely disappointed.
The Tour itself was well organised, I just don't feel it was worth the money as we only got to spend 45min to actually explore Capri.
Skrevet 10. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear customer, thank you for sharing your feedback about your recent visit to Capri. We appreciate your kind words about our guide and are pleased to hear that you enjoyed the beauty of the island. We understand your concerns regarding the limited time spent exploring Capri, and we apologize for any disappointment you may have experienced due to the itinerary. Capri is indeed a stunning destination with much to offer, and we strive to provide our guests with the best possible experience within the time constraints of a day tour. High tides and other factors beyond our control can sometimes affect the availability of certain attractions, such as the Blue Grotto. We always aim to offer alternatives, like the boat ride around the island, to ensure that our guests still have a memorable experience. We appreciate your feedback and hope that, despite the time limitations, you were able to enjoy the highlights of Capri or get a smattering of what it has to offer so next time you can spend more time and take advantage of our multi-day tours. Warm regards, Gray Line Rome
Skrevet 11. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

John P
1 bidrag
The tour we booked was not worth the money we spent on it, unfortunately. The price of the tour compared to what you receive is not comparable, and the cost outweighs what you see. It was a nice day still enjoyed going there just thought the tour was too expensive.
Skrevet 4. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear John, thank you for taking part and for sharing your experience! We are sorry the tour to Capri didn't live up to your expectations. We sent you a private message yesterday because we probably know what happened that day and we would like to make it up to you. To that end, we need to locate your booking in our systems. Awaiting your kind reply. Best, Gray Line Rome
Skrevet 7. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

R Y
7 bidrag
mai 2023 • Par
This tour does not describe that purchasers have to wait in a boat in the sun without cover for 1-2 hours just for their turn to be taken into the blue grotto by a smaller paddle boat. The cave is surrounded by other boats with passengers waiting to enter. There is no order or clear organized process by which the paddle boats select the boat/passengers they take. Boats are cutting other boats off, and people are yelling at one another across boats.

There were kids on my boat taking dramamine because they too did not expect to get stuck on a boat for this long and in the sun. There are other tour groups offering a visit to a grotto where you are able to swim - that is not this tour.

The paddleboat, takes you into a cave for less than 5 minutes with a line up of other boats surrounding you, then they ask you for a tip before they paddle you outside the cave. Absolutely terrible tourist trap.
Skrevet 12. juni 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear customer, thank you for sharing your feedback about your experience with our tour in Capri from Rome. We sincerely apologize for any inconvenience or disappointment you may have encountered during your visit to the Blue Grotto. We appreciate your concerns, and we would like to address them. We understand that the waiting time and the lack of shade at the boat before entering the Grotto can be frustrating. We apologize for any discomfort caused by the extended wait in the sun. We acknowledge that the process of selecting boats and passengers can be chaotic at times, and we apologize for any confusion or lack of organization you may have experienced. Regarding the duration of the visit to the cave, we strive to provide a memorable experience, and we regret that the time spent inside the Grotto was shorter than anticipated. We will take your feedback into consideration to improve our tour offerings. As for the requests for tips from the paddleboat operators, we are sorry if it made you feel uncomfortable. While tipping is a customary practice in some tourism settings, we understand that it should never be forced or requested in a way that compromises the guest's experience. We will address this issue with our staff and the Blue Grotto staff in Capri to ensure it is handled appropriately in the future. We value your feedback, as it helps us identify areas where we can improve our services. We would like to assure you that we take customer satisfaction seriously, and we are continuously working to enhance our tour experience. Kind regards, Gray Line Rome
Skrevet 15. juni 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Fra Napoli: Full-Day Capri Island og Blue Grotto Tour levert av Gray Line - I Love Rome