Turer og billetter
Liten gruppe tur: Toscana Wine Tour Siena og San Gimignano - Full Day Tour fra Roma - Smak og lunsj inkludert
4.5

Liten gruppe tur: Toscana Wine Tour Siena og San Gimignano - Full Day Tour fra Roma - Smak og lunsj inkludert

Av Welcome Italy - Day Tours
Anbefalt av 90 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
fra
kr 3 002,03
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
fra
kr 3 002,03
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–90 maks. 48 per gruppe
Varighet: 8 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Portugisisk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk


  • Gratis transfer tilbys av Velkommen Italia i air condition Minivan
  • Gratis henting og avreise til hoteller, leiligheter, bed&breakfast, overnattingssteder
  • 2 timers besøk til Siena med turlederen din
  • Besøk av San Gimignano, byen med 100 tårn
  • Vinsmaking og lett lunsj i vinselskapet som produserer Brunello di Montalcino
  • Reiseledere under hele turen
  • Inngang/adgang – Katedralen i Siena
Det som ikke er inkludert
  • Inngangsbilletter til Siena-katedralen er ikke inkludert
  • Tips


Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Gratis henting og avreise til hoteller, leiligheter, bed&breakfast, overnattingssteder.. Adressen må oppgis på reservasjonen. Vennligst kontakt kundeservice en dag før turen for å bekrefte hentetiden.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 8515P7

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Oppgi den riktige adressen til overnatting, hotell, B&B
  • HENTE bare i sentrum inne i Aurelian Wall
  • Oppgi riktig telefonnummer med internasjonal landskode
  • sjekk at du gir alle detaljene til byrået
  • Uten denne informasjonen kan vi ikke garantere riktig service
  • Gratis overføring tilbys av Welcome Italy i klimaanlegg Minivan
  • Nødnummer fungerer også via whatsapp- En dag før 24 H. Ring for å bekrefte hentingen
  • Coronavirus-informasjon: Nedenfor vil en kort liste over tiltak bli tatt for å sikre sikkerheten til kundene under turene og om bord i kjøretøyene våre: - hansker og operasjonsmasker; - desinfiserende gel - Sanitering av kjøretøy på slutten av hver tur - ansatte, assistenter, guider, sjåfører som bruker masker og hansker - forebyggende informasjon til kunden en gang om bord i kjøretøyene - kapasiteten til minivans og grupper vil bli regulert i henhold til loven og forskrifter for viruskorona i kundebeskyttelse
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 48 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

En beskjed fra Liten gruppe tur: Toscana Wine Tour Siena og San Gimignano - Full Day Tour fra Roma - Smak og lunsj inkludert
  • Coronavirus informasjon: Nedenfor vil en kort liste over tiltak bli tatt for å sikre kundenes sikkerhet under turene og ombord på kjøretøyene våre
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Liten gruppe tur: Toscana Wine Tour Siena og San Gimignano - Full Day Tour fra Roma - Smak og lunsj inkludert?
Hvor mye er Liten gruppe tur: Toscana Wine Tour Siena og San Gimignano - Full Day Tour fra Roma - Smak og lunsj inkludert?
Priser i Liten gruppe tur: Toscana Wine Tour Siena og San Gimignano - Full Day Tour fra Roma - Smak og lunsj inkludert starter fra kr 3 011,12. Oppdag og bestill Liten gruppe tur: Toscana Wine Tour Siena og San Gimignano - Full Day Tour fra Roma - Smak og lunsj inkludert på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Liten gruppe tur: Toscana Wine Tour Siena og San Gimignano - Full Day Tour fra Roma - Smak og lunsj inkludert?
Welcome Italy - Day Tours er vert for Liten gruppe tur: Toscana Wine Tour Siena og San Gimignano - Full Day Tour fra Roma - Smak og lunsj inkludert. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Welcome Italy - Day Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Liten gruppe tur: Toscana Wine Tour Siena og San Gimignano - Full Day Tour fra Roma - Smak og lunsj inkludert på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 8515P7

Reserver plassen din
fra kr 3 002,03

Lignende opplevelser

Reiserute
  • Du blir hentet
    Se mer avreiseinformasjon
  • 1
    Basilica Cateriniana Di S. Domenico
    Stopp: 15 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Duomo di Siena
    Stopp: 30 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Centro Storico di Siena
    Stopp: 60 minutter
    Se detaljer
  • 4
    Historic Centre of San Gimignano
    Stopp: 60 minutter
    Se detaljer
  • 5
    Tenuta Torciano
    Stopp: 2 timer
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
22 anmeldelser
Ypperlig
18
Svært bra
2
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
1

El trato y la experiencia en puntualidad y atención fue excelente, al igual que el manejo de la información.
El guía Pedro fue muy entusiasta en cada momento.
Skrevet 25. mai 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Gudveig N
1 bidrag
An absolutely excellent trip to Tuscany accompanied by a personal guide, From the start through the visit of the city of Siena and San Giminiamo. ends with wine tasting and lunch at lovely Tenuta Torciano, knowledgeable and pleasant guide made the day successful ! highly recommended.
Skrevet 20. mai 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Kathy R
7 bidrag
mai 2023 • Familie
My son and I did this tour, and it was fantastic. Giuseppe was our guide and Adam was our driver. They both were great. So much knowledge and answered all of our questions. Lunch was fantastic at the winery. Only one fyi is at the end near drop off, they couldn’t drive into Rome, so they paid for a cab the rest of the way. Not at all a big deal, just at first was a little strange.
Skrevet 6. mai 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Laura S
5 bidrag
While we enjoyed the wine tasting and San Gimignano part of the tour, the main reason to go to Siena is to see the magnificent cathedral (Duomo) so I booked this tour last August to do just that on Viator. I had been to Siena previously but my husband had not so we really looked forward to this. Our confirmation from Viator clearly included that admission to the Duomo, but when we got to the front of the Duomo, our tour guide said admission wasn’t included, that you needed a Covid test, etc. Subsequently the tour operator, Welcome Italy, claimed it was Viator’s mistake for including the Duomo. Viator has not taken responsibility either (we requested a refund and provided documentation showing that the Duomo was included as part of the tour when we booked it). I do not know whose fault it is but we did not get the tour that was advertised. The Duomo admission has been dropped from the description on Viator but TripAdvisor (Viator’s parent company) lists the exact same tour, including admission to the Duomo. We have had good experiences with Viator in the past but will no longer use them.
Skrevet 5. april 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
WelcomeItaly
Dear customer thank you for your review but maybe you were careful when you read the tour description and especially what is included and what is not included in the tour. the tour includes a visit of Siena of about 2 hours, during the visit you pass in front of the Duomo and an explanation of the characteristics of the Cathedral is given but entrance tickets are not included. if you had read well in the description of the tour in the area that the tour includes, you would have noticed that the item Duomo entrances included is not mentioned. We are sorry that for your lack of attention you have to blame others, this is not correct. Our assistant also told you that if you wanted you could buy tickets and he would come with you but you said no. If your problem was 7 euros per person, this is the cost of the ticket, if you were really willing to visit it you could have paid the ticket. However to avoid other inconveniences in the future and clarify better what the tour includes and what it does not include, we have also included in the description of the stages the statement that the visit to the Siena Cathedral does not include the entrance ticket. Thank you anyway for allowing us to let you live this experience according to our philosophy.
Skrevet 7. april 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Mary K
Kasson, MN3 bidrag
What an experience! We had a wonderful experience spending the day with Joseph. He was very knowledgeable on the sites we toured. I appreciate the quiet time in the churches to reflect on the splendor.
Joseph went above and beyond organizing a special treat for my birthday.

Adam was a wonderful driver. We felt very safe with him navigating the complicated roads or Rome.
Skrevet 24. mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Vanessa02
6 bidrag
jan. 2023 • Venner
Josh was awesome explaining and showing us Tuscany. He went out of his way to ensure our trip was memorable. The wine tasting was nice and meal filling would defiantly recommend
Skrevet 30. januar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
WelcomeItaly
Dear customer, thank you for your review and for choosing our services. All our collaborators are serious professionals and have customer care as a prerogative. The companies we work with are of international standing and are all guaranteed to offer customers unforgettable experiences. We hope to have you again as a guest on our tours on your next trip to Italy.
Skrevet 2. februar 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

CDoll
13 bidrag
okt. 2022 • Familie
This was a great tour! Max, our driver was the best! Joseph our tour guide…. Fabulous! Very easy going but attentive! The place we went for the wine tasting was fabulous! Best one I have ever done, and the full meal was so tasty. The lasagna melted in your mouth. I highly recommend. My granddaughter was with us and she did fabulous, and everyone was so sweet to her.
Skrevet 14. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Rafael I. S
San Juan, Puerto Rico1 bidrag
Great tour guide and driver. Did not press us for time at any location. Excellent wine tasting experience at a lovely vineyard. Even got to taste the grapes right off the trees.
Skrevet 13. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

CLF22
Monroe, WA20 bidrag
sep. 2022
Our guide, Antoinette, and her driver were great!
This was a small group tour with just 2 other couples.
Her knowledge she shared with us was very informative and told with a bit of humor!
The places were historic as well as beautiful.
Our driver even pulled over so that we could all get a photo of the area.
Skrevet 2. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
WelcomeItaly
Dear custome, we are happy to know that our work and our staff has made you live an experience we hope will be unforgettable. Antonietta is one of the most qualified assistants like all the people who are part of our staff. They have the well-being of the customers as a priority. We hope to have you again on our tours.
Skrevet 3. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Mel R
9 bidrag
sep. 2022 • Par
We had a fantastic time, meet some great people and our guide Antionette was wonderful. This is the perfect day trip to Tuscany. The towns we visited were charming and the winery had great tasting wine and food, friendly staff and a very knowledgeable sommelier who was very funny. Worth the price.
Skrevet 28. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 22
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Liten gruppe tur: Toscana Wine Tour Siena og San Gimignano - Full Day Tour fra Roma - Smak og lunsj inkludert levert av Welcome Italy - Day Tours