Turer og billetter

Vatikanets hopppakker: Basilica, Sixtinska kapellet og Vatikanmuseene fra Roma levert av City Lights Rome - Day Tours

Bestill nå og betal senere

Vatikanets hopppakker: Basilica, Sixtinska kapellet og Vatikanmuseene fra Roma

Lagre
Del eksternt
Velg dato og reisende
Fra
kr 621,87
Dato
2 voksne
Alternativer
Bestill nå og betal senere
Lavprisgaranti
Oversikt
Google
Besøkende til Roma har sine hender fulle å velge blant dusinvis av Vatikaneturer, men denne pakken gjør det litt enklere. Velg mellom tre turer, hver designet for en bestemt type reisende. Se så lite som bare det sixtinske kapell og Peterskirken, eller tilbringe en omfattende tur på museer, kapell og St. Peters.
Høydepunkter
  • Velg mellom tre typer Vatikanets besøk for tre typer reisende
  • Ideell for besøkende som har en stram tidsplan
  • Hopp over tilgangen gir deg mulighet til å krysse forbi Vatikanets lange linjer
  • Alle inngangsavgifter og headset for å høre din guide er tydelig inkludert
Hva du kan forvente
Turen starter på Borgo Vittorio Street, hvor du møter din guide på City Lights Tours-kontoret. Tre turmuligheter er tilgjengelige, hver utformet for en annen type reisende.  Med Vatikan Sølv-turen, hopp over Vatikanmuseene for å spare tid og besøke det sixtinske kapell og Peterskirken på omtrent 90 minutter. Dette er ideelt for reisende som allerede har sett museene, eller som ikke har tid til å besøke kunstsamlingene.  Med Vatican Gold-turen, tilbringe tid i Vatikanmuseene med en guide. Besøk Vatikanmuseets gallerier, Raphael-rom og det sixtinske kapell, og hopp over linjene ved St. Peter's Basilica.  Platinum-turen er den mest omfattende: Ta en guidet tur på alle områdene av museene og stopp på de viktigste kunstverkene langs 9,5 kilometer (14,5 kilometer) gallerier.
Vis flere
Viktig informasjon
Avreisested
Borgo Vittorio, 84, 00193 Roma RM, Italy
Varighet
4 t
Returdetaljer
Saint Peter's Square, Piazza San Pietro, Città del Vaticano, Vatican City
Inkludert
  • Alle skatter, avgifter og håndteringskostnader
  • Tur guide
  • Hodesett for å høre guideen tydelig
  • Inngang/adgang - Sistine Chapel
  • Inngang/adgang - Vatican Museums
  • Inngang/adgang - St. Peter's Basilica
Unntak
  • Gratuities
Vis flere
Tilleggsinformasjon
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Det kreves en kleskode for å komme inn på gudstjenester og utvalgte museer. Ingen shorts eller sleeveless topper tillatt. Knær og skuldre må dekkes for både menn og kvinner. Du kan risikere å nekte oppføring hvis du ikke overholder disse kleskravene
  • Minimumsalder er 6 år
  • Vennligst kom fram 15 minutter før din planlagte avgangstid
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 25 reisende
Avbestillingsregler
For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
31anmeldelser
4spørsmål og svar
Vurdering fra reisende
  • 14
  • 4
  • 0
  • 1
  • 1
Type reisende
Tidsperiode
Språk
scjerusalem skrev en anmeldelse nov. 2019
Jerusalem, Israel3 bidrag
Anbefaler helt å bestille gjennom Viator. Vi har brukt dem flere ganger før og har bare hatt gode opplevelser. Med så mange besøkende uansett hvilken tid på året du går, er hopp over linjeturen absolutt verdt det. Guiden vår var veldig kunnskapsrik og super fin! Dessverre husker
Finn ut mer
Dato for opplevelse: november 2019
Google
Nyttig
Del eksternt
vindhler skrev en anmeldelse jun. 2019
Scottish Borders, Storbritannia6 bidrag5 nyttig-stemmer
For opptatt, uorganisert og veldig skuffende. Vi dro for å se det vakre malte taket i det sixtinske kapell. Vakre det er, men etter en lang trek rundt museene for å komme dit var det så opptatt vi ble raskt innvarslet for å få plass til alle de andre. Kunne ikke virkelig ta alt
Finn ut mer
Dato for opplevelse: juni 2019
Google
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Sean_CltRome, Guest Relations ManagerVatikanets hopppakker: Basilica, Sixtinska kapellet og Vatikanmuseene fra Roma
Besvart 19. jun. 2019
Thank you for your review especially because this is the second version of your review. In the first one you were blaming us for the starving children around the globe compared to the wealth of the Vatican and of the Vatican Museums. As we couldn’t find any reference of your booking we understood that you were a last minute costumer, joined our already booked clients and probably, what happened is that another agency asked us to accommodate few last minute clients as, within our limited size group, we had few free spots. We don’t want to let anybody down and we accepted you to join us at the very last minute. That said we need to make you understand that Rome in June, and especially the Vatican, is probably one of the busiest places on Earth and you cannot expect to be alone. You came to the Vatican without any kind of reservation and ended up in a well-organized group, max 20 participants, that skipped all the lines. Probably you didn’t realize that what you paid for was a complete tour of the Vatican Museums, Sistine Chapel and skip the line for the St Peter’s Basilica and that’s why the whole history of the Museums for you was just a “long trek round the museums to get” to the Sistine Chapel. We are sorry if the guide annoyed you with centuries of history within the Galleries and rooms of the Vatican Museums. As for the people with low mobility, there are separate itineraries within the Museums – the itinerary you went on cannot be taken as almost discriminatory paradigm in terms of people with low mobility. Also, from our experience with clients, people with low mobility check in advance about the itineraries and possibilities to have a seat at some point. The “gelateria outside”: there is no gelateria outside our office and not even in the whole street where our office is located. You were probably talking about a gelateria in front of the Museums, that, allow us, is not even worth mentioning: everybody knows that restaurants, coffee bars etc close to main attractions and monuments are in most cases the worst and not the cheapest ones. Thank you for heads up anyway! Also, there is another thing that my staff and myself couldn’t understand. It’s the “Val P” review title which is probably some your criteria of evaluation. We have also “googled” it and couldn’t find anything and so still thinking of it :) . That’s why we don’t want to let you down not even this time, so let us salute you with a kind of Italian pun that we adapted to our case, that says: Molte volte anche i clienti la fanno completamente fuori dal vaso. Come visit us in November or January, you might be alone in the Museums and inside the Sistine Chapel! Maybe next time all your Tripadvisor reviews about Rome will be better - we noticed you complained almost about everything. Happy travels!
Finn ut mer
Sac kemper skrev en anmeldelse mai 2019
2 bidrag
Dusinvis av turer er alle hoppe over linjen. For mye å gjøre om noen få timer. Guide var vanskelig å forstå. Ikke verdt pengene.
Finn ut mer
Dato for opplevelse: april 2019
Google
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Sean_CltRome, Guest Relations ManagerVatikanets hopppakker: Basilica, Sixtinska kapellet og Vatikanmuseene fra Roma
Besvart 22. mai 2019
Dear Sackemper, Thank you for your review. We tried to understand and to investigate what happened on your tour. You didn't give us any further details about your tour and we couldn’t find what went wrong. Tours, worth being called “tours”, should be all skip-the-line tours. We guarantee our clients skip the line for all the attractions. Moreover, due to the long security check lines at the Vatican, in the last few months, our company has the privilege to skip the security check line as well – with no additional cost for our costumers. We thought that this additional advantage City Lights Tours offers would have been appreciated by our guests. Maybe you didn’t notice how smoothly our groups enter the Museums or (it could be) you never joined the City Lights tour? As for the length of the tour itself, we are glad you discovered that the Vatican Museum is one of the biggest Museums in the World. You joined our 2 hours tour, but if you wanted to dedicate more time to this experience, we are offering many options that you could have chosen in order to discover more sections inside the Vatican. They all have different costs. All our clients receive City Lights card with the name of the guide and all our contacts. That’s why we are wondering why you didn’t mention the guide’s name as you have been unhappy with him/her. Also, all our guides are mother-tongue or fluent English language speakers, without mentioning the exact and punctual terminology they have to use during the tours in the historic or archaeological sites. Also, we are among very few companies with an office in the Vatican area (we don’t meet on a random spot on the street/piazza). We would have extremely appreciated if you have come back to our office and report your disappointment. We invest a lot of efforts on the costumer care and in case you had reported directly to us any problem you had on your tour, we would have been glad to find a solution for you. Thank you for your time. Kind regards.
Finn ut mer
Timothy M skrev en anmeldelse apr. 2019
Hamilton, Ohio50 bidrag8 nyttig-stemmer
Mine venner og jeg hørte om denne turen fra "Rome Free Walking Tour". Vi fikk en fin nedsatt kupong som vi var i stand til å søke. De var veldig hjelpsomme og imøtekommende, siden vi har bestilt 3:00 tur veldig sent. Jeg anbefaler absolutt å bli med denne turen fordi du får se
Finn ut mer
Dato for opplevelse: april 2019
Google
Nyttig
Del eksternt
jtroio skrev en anmeldelse sep. 2018
Tampa, Florida1 bidrag
Ønsket å gi et rop ut til City Lights Tour og til vår guide ENZA for en helt fantastisk opplevelse på Vatikanet. Enza ga oss så mye interessant og relevant informasjon! Vi likte turen / opplevelsen og vil anbefale det til alle som vil besøke Vatikanet. Takk City Lights Tour og
Finn ut mer
Dato for opplevelse: september 2018
Google
Nyttig
Del eksternt
12
Viktig informasjon
  • Sistine Chapel, Vatican Museums, og 3 til
  • Varighet: 4 t
  • Elektronisk billett aksepteres
  • Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
  • Umiddelbar bekreftelse
  • Tilbys på disse språkene: Engelsk
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Bestill nå og betal senere
  • Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
  • Lavprisgaranti
  • Ingen bestillingsgebyrer
  • Sikre betalinger
  • Døgnåpen støtteRing:+47 21930559

Ofte kjøpt sammen

Vanlige spørsmål om Vatikanets hopppakker: Basilica, Sixtinska kapellet og Vatikanmuseene fra Roma