Turer i Roma
Lei en Vespa 125 cc automatisk i 24 timer
4
Om

Alder: 0–99
Varighet: 24 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Mer


  • Lokale skatter
  • Viator megleravgift
  • Bruk av hjelm
Det som ikke er inkludert
  • Hotell henting
  • Hotel pickup og drop-off


Startpunkt:
  • Rome for You, Piazza dei Calcarari, 2, 00186 Roma RM, Italy
    ved Largo di Torre Argentina, nær Piazza Venezia og Pantheon
Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

    • Ingen rullestoltilgang
    • Nær offentlig transport
    Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 13249P6

    • Barn må være ledsaget av en voksen
    • Minimumsalder er 21 år
    • De fleste reisende kan delta
    • "B" førerkort kreves (amerikanske statsborgere trenger et internasjonalt førerkort)
    • Sterk erfaring med å kjøre scooter i bytrafikk er nødvendig
    • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

    • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

    Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 13249P6

    Midlertidig utilgjengelig
    Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor.
    Utforsk andre alternativer
    Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

    Vi utfører kontroller på anmeldelser.
    Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
    Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
    Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
    Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
    Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
    4.0
    4,0 av 5 bobler11 anmeldelser
    Ypperlig
    8
    Svært bra
    0
    Gjennomsnittlig
    0
    Dårlig
    1
    Forferdelig
    2

    Disse anmeldelsene har blitt oversatt automatisk fra originalspråket.
    Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

    Mat S
    1 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    aug. 2023 • Familie
    Rip-off! Old, worn-out Vespa. Not honest, rude owner. Didn't get money back despite the employee's promise. The scooters are not roadworthy. Not recommended, I doubt the many positive reviews.
    Skrevet 7. august 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    We are very sorry that you had such a bad experience with us! You rented 2 vespa one of which had, according to what you told us, a problem with the brakes and the other did not have a speedometer. We immediately took the Vespa with the brake problem to the mechanic who told us that the brakes were perfectly functional. We called you back less than 1 hour later informing you that the vespa had been overhauled and that we had another one with a working speedometer, but you gave up the rental saying you had changed your mind. We consider that for our part we have done everything possible to allow you to continue the rental in peace and without problems. The withdrawal from the rental is not contemplated in the contract you signed. Thanks for understanding.
    Skrevet 8. august 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Marie-Claire E
    Amsterdam, Nederland9 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Super Nice people and very helpful! Francesco knows his stuff!!
    Renting a Vespa for the weekend was perfect to see everything in short time
    Skrevet 2. mai 2022
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thank you Marie Claire! We are really happy that you enjoyed!!! Hope to see you soon again! ;)
    Skrevet 3. juli 2022
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Jan S
    1 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    aug. 2021 • Par
    Easy going and professional operator. We forgot to refill the tank and the manager offered us the refill. Highly recommended.
    Veronique & Jan
    Skrevet 23. august 2021
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thanks for your review!!! We are really happy that you enjoyed. We hope to see you soon again Best Regards
    Skrevet 25. august 2021
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    ag3
    Lausanne, Sveits5 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jun. 2021 • Par
    Abbiamo noleggiato una vespa per 3 giorni, il miglior modo in assoluto per visitare Roma. Lo consigliamo vivamente, in più personale gentilissimo.
    Skrevet 21. juni 2021
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Grazie mille Alexia!!! Siamo davvero molto felici di sapere che vi siete trovati bene! Speriamo di rivederci presto allora ;) Grazie ancora!!!
    Skrevet 9. august 2021
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Antonella F
    Stuttgart, Tyskland5 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jun. 2021 • Familie
    Girare in Vespa per Roma è tutta un'altra dimensione che fare il turista a piedi in città. Francesco, Maurizio, Davide e il bassotto Rocco sono disponibilissimi. Ottima esperienza. Provare per credere!
    Skrevet 3. juni 2021
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Alfonso L
    2 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    okt. 2019
    Como pongo en el título, ir en scooter por roma es una experiencia inolvidable. La atención del personal de "Rome for You" fué excelente. Fue uno de los sitios que mejor nos trataron en Roma.
    Lo único que hay que tener en cuenta si optas por este tipo de actividad es que hay que tener un poco de experiencia en el manejo de scooters por ciudad. El tráfico de Roma no es el indicado para iniciarse en este asunto, y mucho menos por la noche. Si eres usuario habitual de ciclomotor o moto en tu ciudad no te puedes perder esta experiencia. Lo mismo que en Alemania no hay límite de velocidad en las autopistas, en Roma con un Scooter, en cuanto a conducción no hay reglas, todo vale ( ojo con las calles que no se puede circular que hay cámaras y multan ).
    En cuanto al estado del scooter entiendes rápidamente porque están un poco destartalados; los baches en Roma no tienen parangón. Son de tal calibre que dependiendo a la velocidad que los pillas te puedes ir al suelo.
    Recomiendo sin lugar a dudas esta actividad adrenalínica a tope.
    Saludos de 25/09
    Skrevet 24. oktober 2019
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Well said... Rome is so much fun by Vespa! Experience in driving is a must.
    Skrevet 25. oktober 2019
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Timothy D
    Bristol, UK20 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jul. 2019 • Par
    My wife and I did a Gregory Peck/Audrey Hepburn act through Rome last weekend taking in a Mark Knopfler concert on the Sunday night; The Vespa hire was so easy and they were so friendly and flexible about the return. Use these guys ; they are great value for money.

    How refreshing to do business with honest friendly flexible trusting people.
    Skrevet 28. juli 2019
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thank you! It was such a pleasure and we are so happy you enjoyed yourselves!
    Skrevet 29. juli 2019
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Eva
    Münster, Tyskland8 bidrag
    2,0 av 5 bobler
    jun. 2019 • Par
    Wir haben zwei Tage im Voraus zwei Roller gemietet. Leider mussten wir bei der Ankunft noch 1 Stunde warten, bis wir die Roller endlich bekommen haben. Zudem war einer der beiden Roller sehr beschädigt. Neben bereits dokumentierten Kratzern im Lack, waren auch die Spiegel und der Tacho defekt. Die Anzeige des Tachos zeigte keine Geschwindigkeit an und die Spiegel klappten bei jeder Bremsung weg. Für den Preis hätten wir definitiv mehr erwartet.
    Skrevet 17. juni 2019
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    The Vespas, successfully booked via email, were due to return at the established time. The previous guests informed us that they would return a little late. In fact, they arrived 15 minutes later. We immediately tried to avert, although mobile phones had no service; thus the pick up after 1 hour. The Vespas left perfectly functioning – it is always our care to be certain that our vehicles are in excellent mechanical conditions – and there was no complaint at the time of rental. At times, especially with the cobblestones of Rome, some accessories can loosen a bit which are immediately seen to and/or for any eventual malfunctions, we go on location to solve any issues. Any scratches were duly marked on the rental contract and there was absolutely no mention nor request for payment of damages. We regret if this were an unpleasant experience.
    Skrevet 18. juni 2019
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Codie M
    11 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    We came to Rome for the weekend and what a visit it was!! on the first day we found the bike shop and got ourselfs a vespa for 48hours ....it is by far the best way to see the city within the first day we had already seen all sites and left us plenty of time to go enjoy more of the hidden gems of Rome. Staff were very kind and friendly . We definitely be back!! Now back to Tenerife with my fiancé till the next time Roma 😘😘💍💏👫🔐🛵
    Skrevet 8. april 2018
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    822simon
    North Berwick, UK42 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Highering a Vespa for the day was the best idea we had. This is the best way to experience Rome on your own. All you need is to provide a copy of your licence and a card in case of damage. (None experienced)

    The shop was easy to find and the man was really helpful. It only took a few minutes to go over the paperwork. Even tho I am an experienced motorcyclist the man showed us the safety brief and controls anyway which is good. He was also really helpful pointing out good routes to go and sights to see which are best experienced on a Vespa like the view point and parks.

    You will never beat the feeling riding through Roman traffic and navigating the Colosseum.

    This is a must if you are able.
    Skrevet 8. april 2018
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Viser resultatene på side 1-10 av 11

    Lei en Vespa 125 cc automatisk i 24 timer levert av Rome for You - Bike tours - Bike rent - Day Tours

    Alle hotell i RomaHotelltilbud i RomaRestplass i Roma
    Alle ting å gjøre i Roma
    RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler