Turer og billetter

Privat tidlig om morgenen Vatikanstaten med hotellopphenting levert av Exploro Tours

Privat tidlig om morgenen Vatikanstaten med hotellopphenting

Privat tidlig om morgenen Vatikanstaten med hotellopphenting
4
Bestill på forhånd
fra
kr 3 375,43
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
3 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Rullestoltilgang
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    3 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Henting ved hotellet tilbys
  • Rullestoltilgang
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Vatikanmuseene er et av verdens mest besøkte museumskomplekser og utvilsomt på Roms "må se" liste. Likevel med lange linjer, folkemengder og sin rene skala, er det enkelt for folk å ende opp med å bli overveldet og utmattet. Ikke la det skje med deg! Tenk deg å gå gjennom disse herlig utsmykkede salene uten støy fra hundrevis av travle turister; Det er nesten som å ha plass til deg selv. Du vil besøke Vatikanet når bare 10% av de vanlige folkemengdene er til stede, med din egen private guide og nyte en overføring fra ditt overnattingssted!
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 3 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Tysk, Russisk, Portugisisk, Engelsk, Kinesisk, Italiensk, Fransk, Spansk
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 3 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Tysk, Russisk, Portugisisk, Engelsk, Kinesisk, Italiensk, Fransk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 64162P8
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Lisensiert tur guide
  • Hotel pickup med luksus transport
  • Privat tur
  • Spesielle "tidlig morgen" opptaksbilletter
  • Audio hodetelefoner for å høre din guide
  • Gratis flaskevann
  • Inngang/adgang – Peterskirken
  • Inngang/adgang – Vatikanske museer
  • Inngang/adgang – Sistine Chapel
  • Garantert å unngå køene
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Hotel drop-off
Varighet
3 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi tilbyr henting fra alle overnattingsfasiliteter i sentrum av byen. Hoteller, B & B og leiligheter. Vennligst ta med overnattingsstedets navn og adresse i din reservasjon.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Rullestoltilgang
  • Det kreves en kleskode for å komme inn på gudstjenester og utvalgte museer. Ingen shorts eller sleeveless topper tillatt. Knær og skuldre må dekkes for både menn og kvinner. Du kan risikere å nekte oppføring hvis du ikke overholder disse kleskravene
  • Varigheten av overføringene er omtrentlig, den nøyaktige varigheten vil avhenge av tidspunktet på dagen og trafikkforholdene
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Inkluderinger
  • Lisensiert tur guide
  • Hotel pickup med luksus transport
  • Privat tur
  • Spesielle "tidlig morgen" opptaksbilletter
  • Audio hodetelefoner for å høre din guide
  • Gratis flaskevann
  • Inngang/adgang – Peterskirken
  • Inngang/adgang – Vatikanske museer
  • Inngang/adgang – Sistine Chapel
  • Garantert å unngå køene
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Hotel drop-off
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi tilbyr henting fra alle overnattingsfasiliteter i sentrum av byen. Hoteller, B & B og leiligheter. Vennligst ta med overnattingsstedets navn og adresse i din reservasjon.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
3 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Rullestoltilgang
  • Det kreves en kleskode for å komme inn på gudstjenester og utvalgte museer. Ingen shorts eller sleeveless topper tillatt. Knær og skuldre må dekkes for både menn og kvinner. Du kan risikere å nekte oppføring hvis du ikke overholder disse kleskravene
  • Varigheten av overføringene er omtrentlig, den nøyaktige varigheten vil avhenge av tidspunktet på dagen og trafikkforholdene
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 6. des. 2021
En beskjed fra Privat tidlig om morgenen Vatikanstaten med hotellopphenting
Vaccines accepted: Pfizer, Moderna, Astrazeneca and Johnson&Johnson. PCR or Rapid negative test within 48 hrs can be provided instead of vaccine certification
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
  • Du blir hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    St. Peter's Basilica
    Stopp: 60 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 2
    Vatican Museums
    Stopp: 2 timer - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Sistine Chapel
    Stopp: 10 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.0
7 anmeldelser
Ypperlig
4
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
1

Mariano_1400
Varese, Italia36 bidrag
Grazie mille per il bellissimo tour alla nostra guida Valentina.
La mia famiglia è stata benissimo.
Sicuramente sapremo quando tornare con chi stare..
Skrevet 22. februar 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

joseluisvega
Mexico City, Mexico2 bidrag
feb. 2021
Servicio perfecto. Hace algunos años visitamos, junto con mi famiglia, los Museos Vaticanos sin guía y en el horario de punta. Esta ves, gracias a Exploro Tours, la experiencia fue completamente diferente: pudimos apreciar - saltando filas y visitando las galerías prácticamente vacías - el patrimonio extraordinario de las colecciones vaticanas. Gracias y un saludo especial!!!
Skrevet 20. februar 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Alessia B
5 bidrag
jan. 2020 • Par
My mom and I were in Rome exactly one year ago. We decided to book the early morning tour, including the pickup from the hotel. Both the driver and guide were on time. We were able to enter the Museums at 8am, before the opening to the general public (at 9am). The guide was very knowledgeable and friendly, he guided us through the magnificent galleries, Sistine chapel and St. Peter’s Basilica. Overall great experience. Even the concierge recommended us this tour agency, but we were lucky enough to have found it on our own before the trip, trusting all the positive reviews, and we’re very glad we did. I highly recommend this company, they are professional, honest and passionate about what they do.
Skrevet 23. desember 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cruiser783694
Thank you so much for your positive feedback! We hope to see you back next year.
Skrevet 24. desember 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jackie B.
Driggs, ID4 bidrag
apr. 2019 • Venner
Since November 2018, I've been in Rome twice. Out of the 10 tours in total, this is the ONLY tour that was disappointing. I had toured the Vatican Museum in November with City Wonders, but I booked a tour again for my friend who joined in April. I thought this would be a special one, since it was a private early morning tour.

However, I felt as though we were rushed through the Vatican museum. I specifically asked if we could stop at the Vatican museum store, which I went to last November so that my friend could buy something very specific, and once we left the Sistine Chapel, your guide showed me the the small store store outside of the museum. It didn't have the same merchandise at all.

And she was going to completely skip over the Raphael exhibit in the Vatican Museum. I had to question her as to why we were jumping the ropes (with securities permission) to the Sistine Chapel. It's almost like she didn't want to take the long way around. Then we zoomed through St. Peter's Basilica, and we were done 1/2 an hour early at 10:30.

Plus, both my friend and I couldn't really understand what she was saying because her accent was so heavy. And she was a bit confrontational whenever I would ask questions.

I spent $566 for the two of us, which is so not worth it. I would never recommend this tour company to anyone. City Wonders is the way to go!
Skrevet 16. mai 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Good morning, We are sorry to hear about your disappointment. The guide was obliged to skip some parts of the museums, you would need at least one full day to visit all the galleries, and hit exclusively the highlights as you have 3 hours in total. The Raphael exhibit was not included in the itinerary (extra time) and the tour was supposed to start at 7:30 am and end at 10:30 am. We hope you'll give us a second chance and make up for the negative experience! Our sincerest apologies.
Skrevet 23. mai 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Angelus
Düsseldorf, Tyskland4 bidrag
apr. 2019 • Alene
I had only few days to spend in Rome so I talked to the agency to find the tour that could fit me better. Finally I visited the Vatican museums and Borgese gallery and I had also a private driving tour through the highlights of Rome. During all the visits I had a licenced guide leading me through the masterpieces of the sites I chose. It was wonderful.
Great agency and very good staff! Thank you
Skrevet 19. april 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you so much! We hope to see you soon in Rome.
Skrevet 24. april 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

CSull64
Boston, MA5 bidrag
mar. 2019 • Venner
Our guide didn’t seem to understand that when we booked the early morning tour that meant we didn’t want to stand outside the Vatican and talk about it.
We wanted to go inside. We did try to explain this but she was not receptive.
Tour ended very abruptly in St Peters Bascilica after our guide received a phone call from a coworker or manager - we were told she needed to leave immediately
Cost of the tour was $748 usd. We regretted booking.
Skrevet 13. april 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Good morning and thank you for your feedback. We are very sorry for the inconvenience but unfortunately the early morning tour at the Vatican requires a short wait outside the entrance before doors open at 8 am. This is to avoid long waiting lines for security check which mandatory. We prefer to wait 10-15 minutes outside and be one of the first visitors to get in, instead of arriving after 8 am and wait 30-40 minutes for security check. Regarding the tour ending, I spoke to the guide and she told me that the tour ended in St. Peter's Basilica at 11 am (30 minutes past tour duration) and she was late for the tour scheduled immediately after yours so that's why she left in a hurry. Again, we are truly sorry you were disappointed from your tour experience and if you decide to give us one more chance next time you visit Rome, we'll be happy to offer you a big discount and special treatment! I remain at your disposal should you have further inquiries.
Skrevet 16. april 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jelena P
Madagaskar25 bidrag
mar. 2018 • Par
Definitely the best choice to see the Vatican with an expert guide. We will see you again next time in Roma.
Skrevet 4. april 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you! We are looking forward to welcoming you back in Rome.
Skrevet 5. april 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Vanlige spørsmål om Privat tidlig om morgenen Vatikanstaten med hotellopphenting


Priser i Privat tidlig om morgenen Vatikanstaten med hotellopphenting starter fra kr 3 288,59. Oppdag og bestill Privat tidlig om morgenen Vatikanstaten med hotellopphenting på Tripadvisor

Exploro Tours er vert for Privat tidlig om morgenen Vatikanstaten med hotellopphenting. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Exploro Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Privat tidlig om morgenen Vatikanstaten med hotellopphenting på Tripadvisor