Turer og billetter
Roma Colosseum Ticket, Palatine Hill og Roman Forum på engelsk
3

Roma Colosseum Ticket, Palatine Hill og Roman Forum på engelsk

Av Star Florence
Om

Alder: 0–99 maks. 15 per gruppe
Varighet: 2 t 30 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk


  • Offisielt sertifisert guide
  • Radiosystem for å høre guiden
  • Colosseum inngangsbillett med reservasjon
  • Palatine Hill inngangsbillett med reservasjon
  • Inngangsbillett til Forum Romanum med reservasjon
  • Inngang/adgang – Colosseum
  • Inngang/adgang – Palatine Hill
  • Inngang/adgang – Roman Forum
Det som ikke er inkludert
  • Hotel pickup og drop-off
  • Mat og Drikke
  • Transport til / fra attraksjoner
  • Billetter og reservasjoner til Arena Floor & Underground


Avreiseinformasjon
  • Via di S. Giovanni in Laterano, 14, 00184 Roma RM, Italy Vennligst vær til stede i Souvenir Colosseo Shop (Via di S. Giovanni in Laterano, 14, 00184 Roma RM) 30 minutter før avgang for å unngå forsinkelser.
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 73434P10

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vennligst bruk komfortable gåsko, da det er en moderat mengde gange involvert
  • "Skip-the-line"-tilgang er ikke garantert, i høysesongen, da gruppeinnreise kan bli forsinket på grunn av amfiteatrets intense sikkerhetskontroller.
  • Vær oppmerksom på at et depositum på 10 euro vil bli belastet for hver radioenhet som "RADIO SIKKERHETSGARANTI" før turen starter. Dette depositumet kan kreves inn når radioen er overlevert etter omvisningen.
  • Du har ikke lov til å gå inn i disse attraksjonene med kofferter eller store vesker. Vær oppmerksom på at det ikke er garderobe på stedet
  • Vær oppmerksom på at turen krever et minimum antall gjester for å kjøre
  • Vær oppmerksom på at hvis du ankommer etter starttidspunktet for turen, vil du ikke kunne bli med og vil ikke bli refundert eller få omlagt turen
  • Det er mulighet for kansellering etter bekreftelse dersom det ikke er nok passasjerer til å oppfylle kravene, i tilfelle dette skjer vil du bli tilbudt en alternativ eller full refusjon
  • Av sikkerhetsmessige årsaker har nettstedets ansatte rett til å nekte adgang for besøkende uten gyldig pass eller ID: Ta med et gyldig dokument for å unngå ulemper.
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 73434P10

Midlertidig utilgjengelig
Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor.
Utforsk andre alternativer
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Reiserute
  • Du starter ved
    Via di S. Giovanni in Laterano, 14
    Via di S. Giovanni in Laterano, 14, 00184 Roma RM, Italy
    Vennligst vær til stede i Souvenir Colosseo Shop (Via di S. Giovanni in Laterano, 14, 00184 Roma RM) 30 minutter før avgang for å unngå forsinkelser.
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Colosseum
    Stopp: 60 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 2
    Palatine Hill
    Stopp: 30 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Roman Forum
    Stopp: 60 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
3.0
2 anmeldelser
Ypperlig
1
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
1

Karen D
North Carolina244 bidrag
apr. 2019 • Par
Obviously the Colosseum and Palatine Hill/Forum is amazing. What wasn't amazing was the time --about 20 minutes wasted on an early Sunday morn after we already walked a few blocks from the meeting location for the tour, counting and recounting and recounting and counting still again the folks in line for this particular tour. The guide had 20 to get a ticket for; there were 21 paid folks in our group. Someone at the tour made an error so one of the 21 had to actually leave the group. Ridiculous. They then go and get a ticket for the group - not individual tickets, but one ticket. That takes time as well - our guide was flustered and angry because even though it says on this fairly expensive tour, we do the Colosseum first then the Forum/Palatine hill which would have been fine because you want to be able to enjoy the acres and acres and acres of the Forum and Palatine Hill. I'm not giving her name, but this was on Sunday morn March 31. Because of the assigned time for the Colosseum we literally were running to keep up with the guide in the Forum section of the tour to fit a little of that in before our assigned Colosseum time. I don't think we ever did get to the Palatine Hill area. It was very hard keeping up practically running; and the most horrible thing about this expensive paid tour was the advertised promised headsets so we could hear the tour were totally absent. We had bought 3 tickets at sixty some dollars. I think the very least they could do was the promised headphones. It was a rush and a blur. We did get good info at the colosseum for the most part. She read out of a tour book at the Forum and sometimes we could even hear what she said. Mostly not. BECAUSE we had no headsets as promised..... Well it was about $190.00 of kind of a wasted tour. My husband and I did go back a couple days later. Spent 12.00 euros each on two tickets to the Forum and Palatine Hill, which also included the Colosseum. So for 24.00 we literally walked into the Forum and Palatine Hill and spent several leisurely hours seeing what our paid tour couldn't or wouldn't or didn't even attempt to show us since we were on their rush schedule. I would skip buying tickets in advance for this unless you absolutely are on a time crunch as we were initially trying to get our son the op to see it on the weekend he was in Rome. Even on Sunday, it looks like if you wait till later in the day, you probably can get into the Colosseum without advanced 63.00 tickets - 12 euros gets you in all these exhibits....with a timed entry to the Colosseum. I'm sorry, I hate leaving a bad review but that whole rush, no headsets as promised, and an angry guide was just not good for the kind of money spent. if there was a way to do it, I'd love a refund on at least half of the money spent, simply because it wasn't as promised or as advertised. As it is I'll just consider it as money tossed out and a lesson learned. As an aside, there are some nice restaurants in the area. And finally, I waited a couple weeks to see if my annoyance would cool off. It hasn't. So I'm posting what actually occurred. Makes me wonder if that's why there is only one review besides this one that I'm going to post --- and one more comment about to these advanced tickets - I think it probably depends on the time of year, day of week to determine if you can easily get in without one of these skip the line tours. Do a little research. We had no problems getting in on Tuesday at all, or if we had opted to go back to the Forum the Sunday we took this tour and just bought a 12 euro ticket, we could have gotten in. In fact other members of our tour were going to do that on Sunday since we had so very little time in the Forum/Palatine Hill and they, like us were very disappointed.
Skrevet 14. april 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
We do thank you for the detailed review and for thank you for taking one of our tours. We would like to apologize for what had happened during your tour and your comments will definitely help us to shape up the areas where we need to keep more of our attention. As per our records, this date was a day where the Colosseum was extra crowded and this was the reason for most of the points you mentioned above. We do not want to take this as an excuse and we will be careful in planning of our tours in such days avoiding such experiences to our travelers. As a company, we would not compromise the quality of the tours as it has a very bad impact on our future sales and we could learn a lot from your review and we truly regret for the experience you had with our tours. We will make the necessary adjustments to our tours in order to help our future travelers the best experience. Thank you and best regards
Skrevet 19. april 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Belinda A
Hawkshead41 bidrag
apr. 2019
I don't know why it took us so long to come to Rome, fabulous city. Cant wait to go back as 3 days was simply not enough and only scratched the surface of this extraordinary place
Skrevet 5. april 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
We do thank you for your valuable rating and we hope to see you soon again in one of our tours in Rome. Thank you and our best regards
Skrevet 19. april 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Roma Colosseum Ticket, Palatine Hill og Roman Forum på engelsk levert av Star Florence