Turer og billetter
Cascia og Spoleto: Dagstur for å oppdage Umbria, liten gruppe
1

Cascia og Spoleto: Dagstur for å oppdage Umbria, liten gruppe

Av Welcome Italy - Day Tours
Om

Alder: 0–99 maks. 24 per gruppe
Varighet: 10 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Portugisisk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Mer


  • Gratis transfer tilbys av Velkommen Italia i air condition Minivan
  • Plukk opp og slipp på hotellet (inne i sentrum)
  • Turassistent under hele turen
  • Nødnummer er også operativt via whatsapp
Det som ikke er inkludert
  • Lunsj
  • Tips
  • Tips
  • Inngang/adgang – Piazza della Libertà
  • Inngang/adgang – Roccaporena, Santuario di S. Rita
  • Inngang/adgang – La Rocca


Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
    Informasjon om hentested
    • Gratis henting og avreise til hoteller, leiligheter, bed&breakfast, overnattingssteder.. Adressen må oppgis på reservasjonen. Vennligst kontakt kundeservice en dag før turen for å bekrefte hentetiden.
    Henting ved hotellet tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
      Flere hentealternativer
      Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hentesteder.
      • Rome, Metropolitan City of Rome Capital, Italy
      Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

        • Ingen rullestoltilgang
        • Tilrettelagt for barnevogn
        • Seter for spedbarn tilgjengelig
        Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 8515P79

        • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
        • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
        • En kleskode kreves for å komme inn på steder for tilbedelse og utvalgte museer. Ingen shorts eller ermeløse topper tillatt. Knær og skuldre skal være tildekket for både menn og kvinner. Du kan risikere å nektes adgang hvis du ikke overholder disse kleskravene.
        • Oppgi den riktige adressen til overnatting, hotell, B&B
        • Hotellhenting og avlevering (bare Roma sentrum)
        • Oppgi riktig telefonnummer med internasjonal landskode
        • Gratis overføring tilbys av Welcome Italy i klimaanlegg Minivan
        • Nødnummer også operativt via whatsapp
        • En dag før ring for å bekrefte henting
        • Denne turen/aktiviteten har maksimum 24 reisende

        • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

        Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 8515P79

        Midlertidig utilgjengelig
        Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor.
        Utforsk andre alternativer
        Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

        Lignende opplevelser

        Reiserute
        • Du blir hentet
          Se mer avreiseinformasjon
        • 1
          Piazza della Liberta
          Stopp: 15 minutter - Inngang er ikke inkludert
          Se detaljer
        • 2
          Roccaporena, Santuario di S. Rita
          Stopp: 60 minutter - Inngang er ikke inkludert
          Se detaljer
        • 3
          Basilica di Santa Rita
          Stopp: 60 minutter
          Se detaljer
        • 4
          Spoleto
          Stopp: 2 timer
          Se detaljer
        • 5
          La Rocca
          Stopp: 30 minutter - Inngang er ikke inkludert
          Se detaljer
        • 6
          Duomo di Spoleto
          Stopp: 30 minutter
          Se detaljer
        • 7
          Teatro Romano
          Stopp: 15 minutter
          Se detaljer
        • Du kommer tilbake til utgangspunktet

        Vi sjekker anmeldelser.
        Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
        Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
        Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
        Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
        Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
        1.0
        1 anmeldelse
        Ypperlig
        0
        Svært bra
        0
        Gjennomsnittlig
        0
        Dårlig
        0
        Forferdelig
        1

        REG
        2 bidrag
        sep. 2022
        Welcome Italy who operate this tour sent me an e-mail saying they are cancelling the tour 3 hours after they charged my credit card for $517. I was really looking forward to this trip. They sent me an email while I was not on wifi so I could not respond immediately. By the time I could respond, the following morning, they sent an email saying they would refund me $0. I am disappointed and I feel scammed. I e-mailed Trip Advisor but no one responded. The concierge at my hotel in Rome tried to call Welcome Italy several times but no one responded. Shame TripAdvisor!
        Skrevet 26. september 2022
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Dear customer, your information is false. You booked the tour on August 17th and it was canceled on August 18th. How is it possible to cancel a tour 3 hours in advance when you have previously canceled? We have checked your booking history, maybe you get confused with other tour operator you booked after your cancellation. Please check carefully to whom you have requested the service and then write afterwards. Perhaps this is a bad operation of false advertising. We are a serious and professional company and we are at your disposal for any clarifications. Our customer service is active 24 hours a day, we receive many phone calls and sometimes we are unable to speak to all customers. There is the possibility of communicating with the system or text message or whatsapp to the service number. Viator's customer service is professional and pays particular attention to the customer. It is not right to speak for no good reason. We are sorry that you did not have the opportunity to live our experiences, I hope in the future you can check our services. Best regards
        Skrevet 27. september 2022
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Cascia og Spoleto: Dagstur for å oppdage Umbria, liten gruppe levert av Welcome Italy - Day Tours