Turer og billetter
Inngang e-billett til Colosseum med Audio Tour på telefonen
4

Inngang e-billett til Colosseum med Audio Tour på telefonen

Av Clio Muse Tours
fra
kr 409,13
per voksen
fra
kr 409,13
per voksen

Laveste pris garantert

Alder: 25–64 maks. 100 per gruppe
Varighet: 1–2 timer
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Tysk, Engelsk, Italiensk


  • Inngangsbillett / voksen e-billett til Colosseum Roma, Forum Romanum og Palatine-høyden
  • Skip-the-line service (billett sendt til e-post av reiseleverandøren)
  • Instruksjoner for å få tilgang til turen din etter å ha lastet ned Clio Muse App
  • Selvstyrt lydtur for smarttelefonen din (Android og iOS) på engelsk
  • Frakoblet innhold med et interaktivt interaktivt kart for å unngå roamingavgifter
  • Inngang/adgang – Colosseum
  • Garantert å unngå køene
Det som ikke er inkludert
  • Live Guide
  • Smartphone eller hodetelefoner
  • Appen er ikke kompatibel med Windows-telefoner


Avreiseinformasjon
  • Piazza del Colosseo, 58, 00184 Roma RM, Italy Det vil ikke være et møtepunkt. Den selvstyrte lydturen starter fra den individuelle besøkende inngangsporten til Colosseum (Piazza del Colosseo, 58, 00184 Roma RM, Italia). Hvordan komme seg dit: Med buss: mange offentlige busser som stopper foran monumentet: 75 - 81 - 673 - 175 - 204 Med metro: Fra Termini stasjon ta tunnelbanelinjen B og gå av ved Colosseum-stoppet. Med bil: i nærheten av Colosseum, er det en parkeringsplass, lett tilgjengelig fra Via Fori Imperiali. Med trikk: linje 3
Returdetaljer
  • Arch of Constantine, Via di San Gregorio, 00186 Roma RM, Italy Ta nærmeste avkjørsel til Konstantinske baug.

  • Rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 57246P39

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Dette produktet passer for voksne over 25 år. Kun voksenbilletter er inkludert. Hvis du er kvalifisert for reduserte eller gratis inngangsbilletter, må du bestille dem online andre steder.
  • Deltakere under 18 år, samt besøkende med nedsatt funksjonsevne i følge med ett familiemedlem / en hjelper (tilhørende helse- og sosialtjenesten), har gratis adgang. Reduserte billetter er også tilgjengelig for EU-borgere 18-25 år.
  • Reisende må ankomme 30 minutter i forveien for å gå gjennom sikkerhetssjekken på Colosseum. Sen ankomst vil ikke bli tatt imot.
  • Av sikkerhetsmessige årsaker kan Colosseum romme opptil 3.000 mennesker samtidig. Forsinkelser kan forekomme selv for forhåndsbestilte besøkende, men dette er fortsatt den raskeste inngangen til nettstedet.
  • Store ryggsekker og store sekker/bagasje er ikke tillatt på det arkeologiske området.
  • Billetten er gyldig i 24 timer og besøkende kan kun bruke billetten én gang.
  • Vær oppmerksom på at internettilgang kan være utilgjengelig og mobilsignalet kan være svakt i (spillested). Så vær så snill å laste ned e-billett- og lydturen på smarttelefonen din før du besøker for å kunne nyte den offline.
  • Vær oppmerksom på at på grunn av begrenset tilgjengelighet av billetter, kan det valgte tidsrommet endres. Hvis dette er tilfelle, vil en representant for Clio Muse Tours kontakte deg for endring.
  • Du trenger en Android- eller iOS-enhet. Lydturen er ikke kompatibel med Windows-telefoner, iPhone 5/5C eller eldre, iPod Touch 5. generasjon eller eldre, iPad 4. generasjon eller eldre, iPad Mini 1. generasjon.
  • Motta en e-post fra den lokale leverandøren med viktige billett- og lydinstruksjoner. Sjekk også spam-mappen din.
  • Colosseum er tilgjengelig for rullestolbrukere fra inngangene langs Via dei Fori Imperiali. Første etasje kan nås med heisen på nordsiden av amfiteateret
  • Last ned billetten(e) og lydturen mens du er på WiFi før besøket ditt - ingen wifi/4G på stedet
  • Sørg for at smarttelefonen er fulladet og at du tar med øretelefonene
  • Bestillingsforespørsler mottatt mellom kl. 17.00 - 8.59 vil bli servert neste morgen fra kl. 9.00.
  • OBS: Tilgang til Vatikanmuseene, til de pavelige villaene i Castel Gandolfo og alle relaterte områder vil være tillatt kun for de som har en grønn COVID-19-sertifisering (grønt pass eller tilsvarende sertifikat). I tillegg til å vise sertifikatet i digitalt eller papirformat, kan Museumsansatte også be om den besøkendes identitetsdokument, for å verifisere faktisk eierskap. Kom derfor til museene og de pavelige villaene i Castel Gandolfo med de nødvendige dokumentene klare for inspeksjon, for å lette kontroll og tilgangsprosedyrer.
  • Besøksforløpet kan endres og det kan pålegges spesielle restriksjoner. De besøkende må alltid følge retningslinjene for nettstedet.
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 100 reisende

  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.

En beskjed fra Inngang e-billett til Colosseum med Audio Tour på telefonen
  • Ta med egne hodetelefoner.
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Inngang e-billett til Colosseum med Audio Tour på telefonen?
Hvor mye er Inngang e-billett til Colosseum med Audio Tour på telefonen?
Priser i Inngang e-billett til Colosseum med Audio Tour på telefonen starter fra kr 392,89. Oppdag og bestill Inngang e-billett til Colosseum med Audio Tour på telefonen på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Inngang e-billett til Colosseum med Audio Tour på telefonen?
Clio Muse Tours er vert for Inngang e-billett til Colosseum med Audio Tour på telefonen. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Clio Muse Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Inngang e-billett til Colosseum med Audio Tour på telefonen på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Inngang e-billett til Colosseum med Audio Tour på telefonen?

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 57246P39

Reiserute
  • Du starter ved
    Piazza del Colosseo, 58
    Piazza del Colosseo, 58, 00184 Roma RM, Italy
    Det vil ikke være et møtepunkt. Den selvstyrte lydturen starter fra den individuelle besøkende inngangsporten til Colosseum (Piazza del Colosseo, 58, 00184 Roma RM, Italia). Hvordan komme seg dit: Med buss: mange offentlige busser som stopper foran monumentet: 75 - 81 - 673 - 175 - 204 Med metro: Fra Termini stasjon ta tunnelbanelinjen B og gå av ved Colosseum-stoppet. Med bil: i nærheten av Colosseum, er det en parkeringsplass, lett tilgjengelig fra Via Fori Imperiali. Med trikk: linje 3
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Colosseum
    Stopp: 32 minutter - Inngang er inkludert
    Colosseum Arena & Kjeller: Turen starter på den enkelte besøkende inngangsport, lett tilgjengelig fra Colosseum-torget. Når du har fullført sikkerhetskontrollen og passert gjennom svinghjulene, går du til en belvedere hvor du får sjansen til å beundre den fantastiske Arena, samt kjelleren i amfiteateret, som også er synlig fra dette synspunktet. Colosseum Cavea: I den kraterlignende Cavea, amfiteaterens seter, vil du gjenoppta forundringen av de gamle romerne, som ropte og jublet i full gang ved blodets syn. Historiene om de ville dyrene og de desperate mennene som venter på å møte døden, er bundet til å få deg dypt inn i Colosseums brutale hjerte! Konstantinske bue: Når du har utforsket Colosseum fra innsiden, fortsetter du turen for å oppleve omgivelsene til Grand Amphitheater. Lydturen din vil lede dine skritt til den imponerende triumfbuen i Konstantin, hvor du vil lære om hans oppstigning til tronen og kristendommens seier over hedenskap. Stern Abutment: Til slutt vil du avslutte turen foran Stern Abutment, den trekantede motoren holder opp den opprinnelige tredje ringen av Colosseum, og lytter til historiene om monumentets suksessive restaureringer og forandringer til nåtiden.
    Les mer
  • Du avslutter ved
    Arch of Constantine
    Via di San Gregorio, 00186 Roma RM, Italy
    Ta nærmeste avkjørsel til Konstantinske baug.
    Se adresse og detaljer
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
19 anmeldelser
Ypperlig
11
Svært bra
4
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
1
Forferdelig
2

Delphine D
7 bidrag
aug. 2022
This audio tour was very helpful in explaining various items in the museum and helping to direct us the correct way through.
Skrevet 22. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Heidi G
1 bidrag
Our guide Lindie was absolutely fantastic. She was very knowledgable and really brought life to the tour.
I’ve been on this tour a few times now over a number of years, this one was the best by far!
Skrevet 31. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Patrick G
Melton Mowbray, UK1 bidrag
Great tour saves no end of time not having a guide , the audio guide isn't the best tho as it doesn't actually take u round on a route you just walk around & click the audio when you want to know something bout that area.
Skrevet 1. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
cliomusetours
Dear Customer, Thank you for your valuable feedback. We understand exactly what you describe about the tour's route. The reason for that is that in the Colosseum the local authorities often change the available routes or close some parts of the monument without any notice. That leaves us no option other than to have a more “loose” tour route rather than a speficic one. Kind regards, Christos | Clio Muse Tours Customer Care
Skrevet 30. juli 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Olac
1 bidrag
des. 2019 • Par
Cela paraissait plutôt pas mal, passer devant tout le monde en payant un peu plus cher. En réalité, ces billets coupes files ne servent uniquement à passer devant tout le monde sur les ruines avant le Colisée, arrivé devant le Colisée on se rend compte que la queue « coupes files » est aussi longue que les classiques... autant dire de l’argent jeté à la poubelle... à éviter...
Skrevet 26. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
cliomusetours
Dear customer, thank you for taking the time to share your experience with us. We are sorry to hear that your visit to the Colosseum didn't meet your expectaτions. Please keep in mind that the Colosseum is a site with huge traffic, mainly during the high season and holiday period, so it is possible to wait even on the skip the line queue. We wish you the best and hope to see you again in the future! George | Clio Muse Tours Customer Care Cher client, merci d'avoir pris le temps de partager votre expérience avec nous. Nous sommes désolés d'apprendre que votre visite au Colisée n'a pas répondu à vos attentes. Veuillez garder à l'esprit que le Colisée est un site à fort trafic, principalement pendant la haute saison et les vacances, il est donc possible d'attendre même sur la file d'attente. Nous vous souhaitons le meilleur et espérons vous revoir à l'avenir! George | Clio Muse Tours Customer Care
Skrevet 24. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Linda H
San Antonio, TX4 bidrag
sep. 2019 • Par
Using app gave us a chance to spend as much time as we wanted and each section.Thanks for allowing us to switch days at the last minute
Skrevet 12. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
cliomusetours
Dear customer, We really appreciate you taking the time to share your experience with us. We're glad that you enjoyed touring with our audio tour. Hope you explore more destinations with us soon. Kind regards, Irini
Skrevet 13. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

mrrrr5
Columbus, GA279 bidrag
aug. 2019
The best part of this tour was the skip the line part that got us in extremely quickly. Unfortunately our audio portion didn't work as planned and there were no guide on site to assist with it; knowing what I know now I would book this with a guide on site instead of this way; I did book this on TripAdvisor as it was the only one that fit our brief schedule, although there were others with a guide but the dates did not match up. Otherwise, the experience of being in the Colosseum and seeing the historic artifacts that have been discovered as recently as 2008 was well worth it.
Skrevet 31. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
cliomusetours
Dear Robert, we appreciate the positive feedback. We are happy to see that the ticket saved you a lot of time and proved handy! We are sorry though that you did not listen to the audio guides, we really think that they would have made your visit to the site more interesting and informative! Our customer care team is available 14 hours per day, to assist our customers with any issues they might face. We are so sorry to hear that you tried to get help on-site but you couldn't resolve the issue. Please get in touch with us so we can look into your case. And we hope to have you as a customer in your future travels!
Skrevet 3. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Sking7272
Weston super Mare, UK3 bidrag
aug. 2019
I purchased this in advance for 11.00 am as we were going to be ported near Rome on our two week cruise. I received confirmation of order, saved the ticket information in my phone and payment was taken. When we ported in Florence the day before Rome I switched on my phone Wifi and realised I had received an email - Clio Muse advised that they could not provide me with the tour at 11.00 and instead offered me options for later in the afternoon. As we were needing to catch a train and taxi back to port to get back on the ship by 5pm the options provided were of no use.
I was offered an 11.30 time slot to visit, but as my email access was limited, by the time I received this message and responded this time slot was unavailable.
I assumed as I had bought a few weeks in advance and had all the confirmations emailed to me that the booking was made there would be no problems and was looking forward to this visit. Apart from this ticket I had only booked the hop on bus as time was so limited.
I ended up seeing the site from a top of a bus - which was really disappointing and spent that morning on the way to Rome trying to find alternative tickets for this site - unsuccessfully.
Really disappointing as we had waited a year and half for this cruise and this site was going to be the highlight of the two weeks.
I would not chose this company to book a ticket in the future as I would not be confident in receiving the tickets.
Another two years of saving and I may get the chance to visit Rome again, but will use another company next time.
Skrevet 30. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
cliomusetours
We are truly sorry. The Colosseum availabilities are quite tricky and difficult to follow. As you mentioned, tickets might be available and by the next minute they might be gone. Although this is a fact, it is not an excuse from our end. We feel bad that the communication between us was not effective and we will use your feedback in order to improve the ways we are contacting our customers, in order to avoid similar incidents. We completely understand your lack of confidence in us after what happened. We know that we cannot make up for losing the opportunity to visit the Colosseum. What we can and will do if you wish though is to offer you this product for free, tickets and audio guides, the next time you will make your trip to Rome. We really hope that you will give us the opportunity to make things right. Please get in touch with us.
Skrevet 1. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

EXPEDIA.INC N
Los Angeles, United States2 bidrag
jul. 2019
This is a good option if online Colisseum tickets are sold out and you have limited time in Rome. Do NOT wait in that horrendous line. The negatives were that they don't email you the tickets until the day before the event and you must print them. That can be a hassle if you are in already in Rome and need to get access to a printer. Likewise you can not download the audio tour until the day before your event. I had trouble downloading to my phone so no audio tour.
Skrevet 22. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
cliomusetours
Dear Customer, thank you for your review. Please allow us to take this opportunity and clarify that: Indeed in some cases we have to send the tickets the day before the selected date. This happens because the Colosseum availability is a difficult one, and sometimes we receive the tickets the previous day as well (despite the fact that we reserve them on the day of the booking). This is the nature of the last minute tickets that we were able to secure for our customers. Regarding the audio guides, we send those one week before the selected date. And if one books less than a week before the selected date, the audio guides are sent immediately after booking. If this did not happen in your case, we sincerely apologize. You mentioned that the tickets need to be printed. The Colosseum tickets do not need to be printed, they can be presented in pdf form and can be scanned directly from your phone's screen. We are terribly sorry if we provided incorrect information to you. We would love to be given the opportunity to look into your case and make it up to you. Please send us an email with your reservation number and what happened and we will make sure to make things right. Best regards, Pavlos
Skrevet 2. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Nicole T
1 bidrag
aug. 2019 • Familie
Was simple to use and very nice to skip line. Audio tour didn’t work. Just be prepared to go at whatever time is available since the time you pick most likely won’t be available and they will pick another time for you.
Skrevet 18. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
cliomusetours
Dear customer, thank you for taking the time to write a review! We are terribly sorry if your initially selected timeslot was not available. This is due to the limited availability of online skip-the-line tickets for the Colosseum, combined with the large demand for them. We are trying hard to keep our availabilities up to date and always try to find the best option for our customers. We are sorry to hear that you did not get to use our audio guides. If you wish, get in touch with us so we can look into it and make things right. We want you to have a great impression of us, even if you didn't get to use our audio guides :-)
Skrevet 3. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Travis armstrong
Split, Kroatia2 bidrag
aug. 2019 • Par
I came to Rome in August when just about everyone is gone. The coliseum was still very busy and packed I'm happy I purchased the skip the line tickets or else we would of been waiting for a long time.
Skrevet 17. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
cliomusetours
Hi, Thank you for the positive feedback. Our customers' satisfaction is the most rewarding aspect of what we do in Clio Muse. We are happy that our skip-the-line combo offered you a smooth and enjoyable experience at the Colosseum. We're looking forward to the next time you tour with us! Kind regards, Irini
Skrevet 12. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 19
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Inngang e-billett til Colosseum med Audio Tour på telefonen levert av Clio Muse Tours | Roma, Italia