Turer og billetter

Spis bedre opplevelse - Bergamo Tradisjonell mattur levert av Do Eat Better Experience - Bergamo Food Tour

Spis bedre opplevelse - Bergamo Tradisjonell mattur

Spis bedre opplevelse - Bergamo Tradisjonell mattur
5
Bestill på forhånd
fra
kr 843,18
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
95 % av de reisende anbefaler disse opplevelsene
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
3 t 30 m
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
10
Tilrettelagt for barnevogn
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    3 t 30 m
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Gruppestørrelse:
    10
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 3 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk, Italiensk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 3 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk, Italiensk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 51159P28
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Rik lunsj i 5 forskjellige trinn
  • Vin i faste mengder
Varighet
3 t 30 m
Avreiseinformasjon
  • Piazzale S. Agostino, 24129 Bergamo BG, Italy Foran kirken
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 10 reisende
Inkluderinger
  • Rik lunsj i 5 forskjellige trinn
  • Vin i faste mengder
Avreiseinformasjon
  • Piazzale S. Agostino, 24129 Bergamo BG, Italy Foran kirken
Varighet
3 t 30 m
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 10 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 17. jun. 2020
En beskjed fra Spis bedre opplevelse - Bergamo Tradisjonell mattur
Our tours are carried out in compliance with current regulations regarding the Covid-19 health emergency. Please follow the instructions given to you by our local experts and partner restaurant staff during the tour.
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
Reiserute
  • Du starter ved
    Piazzale S. Agostino
    Piazzale S. Agostino, 24129 Bergamo BG, Italy
    Foran kirken
    Se adresse og detaljer
  • Passerer forbi
    La Citta Alta
    Palazzo e Giardini Moroni - Fondazione Museo di Palazzo Moroni
    Basilica di Santa Maria Maggiore
    Piazza Vecchia
    Viale delle Mura
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

5.0
40 anmeldelser
Ypperlig
35
Svært bra
3
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
0
Forferdelig
1

stefli2
Würzburg, Tyskland71 bidrag
Wir hatten eine tolle Zeit mir unserer Gastroführerin Irem, die uns viele Fakten rund um Bergamo, die lokale Küche und italienische Esskultur im Allgemeinen erzählt hat. Ein gelungener Abend!
Skrevet 12. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Npwebster1960
Lytham St Anne's, UK11 bidrag
apr. 2022
Irene was brilliant - after 5 hours we eventually departed - felt like 1 hour - recommended- brilliant tour
Skrevet 20. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Maria
Tallinn, Estland7 bidrag
So far I had 2 similar experiences in
Italy, one in Venice and other in
Bergamo.
I would suggest anyone taking this
experience, you get to know about
traditions and people of Bergamo.
You get to see the best views and try
local foods. This experience will make
you trip special.
Skrevet 12. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

bo
Tynemouth, UK3 bidrag
Do eat better eat elsewhere! The guide was lovely however the operator was after money not satisfied customers everything was on the cheap, in the restaurant’s we visited a plate of cheese and salami in the first place then a small plate of ravioli in the next restaurant, then we visited a Polenta street vendor it was so bad we all threw it in the bin one mouthful was enough yuck!
We have been here another two days and trust me Bergamo has great restaurants and lovely food just don’t use this company they haven’t a clue where to eat just ripping people off!
Skrevet 4. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
doeatbetterexp
We are sorry to read your negative review. The reviews are very important to us and the negative ones help us to improve the offer to future customers. There were two of you and one review was more than enough to make your point, it was not necessary to leave two. We would like to clarify a couple of points, also to help future customers to understand our point of view. The first stop is at a bar in the heart of the city, where we have an aperitif that consists of a board of local cold cuts and cheeses and a glass of local wine. The second stop is in one of Bergamo's historic restaurants, frequented by the locals and really one of the most loved stops by our clients. Here we eat casoncelli (which are not really ravioli), seasoned with butter, bacon and sage. Not exactly what we call a light dish! The third stop is a street food stop where we get polenta. You may or may not like the polenta, but you can't say it was bad quality. If you look at the tripadvisor reviews of this stop you can get an idea of why I'm saying this. Tastes are personal and there is no question about that, but it is not even right to accuse of poor quality when you just didn't like it. Let's continue with the last two stops, a historic pastry shop in Bergamo present for over 70 years in the area where you ate the stracciatella ice cream, in the place where it was invented. Finally, coffee in a historic bar (open since 1476) frequented by Bergamo people for centuries. We're sorry you didn't bring your concerns to Alice's attention during the tour. There is always room to modify or meet our clients' needs if necessary. The only thing you told Alice was that polenta was not your cup of tea, but that you were still happy to have tasted something new. As for the accusation that all we want is money, we assure you that you are way off. We want to promote the realities of the area, go to local restaurants and make known the real cuisine of Bergamo. For this type of tour, the cost of food is person is very high and believe us when we say that the profit margin is not much. Either way, we're very sorry when customers aren't satisfied and hope to change your mind one day.
Skrevet 5. april 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Neil S
Renfrew, UK4 bidrag
A great afternoon hitting spots we would have otherwise missed, eating plentiful excellent food. Simone our guide was brilliant throughout.
Skrevet 18. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Veronika B
1 bidrag
mar. 2022
We had a lovely time. Really enjoyed food and our time together. Our tour guide was really nice lady who also showed us around the city. We highly recommend :)
Skrevet 8. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

JoostvanSluijters
Den Bosch, Nederland42 bidrag
Enim not only told us a lot about the food but also about the history of the town. It was not a standard tour. We had more (!) then enough food for a lunch and a very pleasant afternoon
Skrevet 28. februar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Sinead O
1 bidrag
feb. 2022 • Venner
Donato was our guide and from the start he had a lovely manner and sense of humour. The tour had the perfect balance of information and food. He took us to great places with wonderful food and we couldn't rate him highly enough. Thanks!
Skrevet 13. februar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Anne P
1 bidrag
des. 2021 • Par
Merci à Alice pour la visite guidée , les nombreuses anecdotes de la ville et bien sûr les savoureux plats . Je recommande
Skrevet 29. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Vikcius
Vilnius, Litauen1 bidrag
des. 2021 • Par
Our trip started 11:10 and first stop was with wine and snacks :). Not very usual way to start a day :) Our host Irem told a lot about food and also about Bergamo history. We liked a lot second stop in old restaurant with very nice view. Casoncelli and foiade were very delicious. Thank you Irem for very interesting, tasty and filling experience.
Skrevet 20. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 40
Vanlige spørsmål om Spis bedre opplevelse - Bergamo Tradisjonell mattur


Priser i Spis bedre opplevelse - Bergamo Tradisjonell mattur starter fra kr 831,41. Oppdag og bestill Spis bedre opplevelse - Bergamo Tradisjonell mattur på Tripadvisor

Do Eat Better Experience - Bergamo Food Tour er vert for Spis bedre opplevelse - Bergamo Tradisjonell mattur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Do Eat Better Experience - Bergamo Food Tour på Tripadvisor. Oppdag og bestill Spis bedre opplevelse - Bergamo Tradisjonell mattur på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 3 t 30 m. Oppdag og bestill Spis bedre opplevelse - Bergamo Tradisjonell mattur på Tripadvisor