Turer og billetter
VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Lake Como Food Tour - Spis bedre opplevelse

Av Do Eat Better Experience - Lake Como Food Tour
Anbefalt av 91 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
fra
kr 877,33
per voksen
fra
kr 877,33
per voksen

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 12 per gruppe
Varighet:3 t 30 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Billettype:Mobil
Engelsk, Italiensk


  • Lunsj
  • Vann på flaske
  • Vinsmaking
  • Kaffe


Avreiseinformasjon
  • Piazza del Duomo, 22100 Como CO, Italy Piazza Duomo, nær katedralen
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 51159P31

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Barn må ledsages av en voksen person
  • Minste drikkealder er 18 år
  • Vennligst informer om spesifikke kostholdskrav ved bestilling
  • Vegetarisk alternativ er tilgjengelig, vennligst informer ved bestilling ved behov
  • Allergier: vennligst gi oss beskjed hvis du lider av matallergi eller intoleranse. Do Eat Better vil ikke være ansvarlig for at noen gjester ikke informerer oss om spesielle kostholdsrestriksjoner ved bestilling.
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 12 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

En beskjed fra Lake Como Food Tour - Spis bedre opplevelse
  • Våre turer gjennomføres i samsvar med gjeldende regelverk angående Covid-19 helsenød. Vennligst følg instruksjonene gitt til deg av våre lokale eksperter og partnerrestaurantpersonale under turen.
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Lake Como Food Tour - Spis bedre opplevelse?
Hvor mye er Lake Como Food Tour - Spis bedre opplevelse?
Priser i Lake Como Food Tour - Spis bedre opplevelse starter fra kr 904,11. Oppdag og bestill Lake Como Food Tour - Spis bedre opplevelse på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Lake Como Food Tour - Spis bedre opplevelse?
Do Eat Better Experience - Lake Como Food Tour er vert for Lake Como Food Tour - Spis bedre opplevelse. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Do Eat Better Experience - Lake Como Food Tour på Tripadvisor. Oppdag og bestill Lake Como Food Tour - Spis bedre opplevelse på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Lake Como Food Tour - Spis bedre opplevelse?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 3 t 30 m. Oppdag og bestill Lake Como Food Tour - Spis bedre opplevelse på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 51159P31

Reiserute
  • Du starter ved
    Piazza del Duomo
    Piazza del Duomo, 22100 Como CO, Italy
    Piazza Duomo, nær katedralen
    Se adresse og detaljer
  • Passerer forbi
    Cathedral of Como (Duomo)
    Palazzo Rusca
    Piazza Amendola Giovanni
    Centro Storico
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
37 anmeldelser
Ypperlig
29
Svært bra
5
Gjennomsnittlig
2
Dårlig
1
Forferdelig
0

Krystin K
1 bidrag
okt. 2022
Fabia was fantastic! My friend and I had such a wonderful time learning about Italian cuisine and culture. Fabia is so knowledgable and was incredibly patient with our group. We ended up by pure coincidence being two separate groups from Norway and she stayed with us even after the tour "ended" just to make sure we had a full experience and happy time!

She went above expectations and is a lovely person. I loved our evening together! We got a good understanding of culture in the Como region by experiencing it through food and drink.

10/10 evening. Would do this again.
Skrevet 17. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Emma O
2 bidrag
The gentleman we had was amazing! Interesting, informative and so very pleasant! We truly enjoyed tour with him and would highly recommend him! His little coffee shop at the end was a very nice touch! Five stars !!!
Skrevet 8. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Amanda W
1 bidrag
Myself and my partner and our other couple friends had an awesome night out in downtown Como, experiencing authentic local cuisine and a true Italian evening. We enjoyed some wine/drinks first followed by amazing pizza, authentic polenta como style, followed by gelato and espresso! Thank you for a lovely evening Fabia!
Skrevet 3. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Tracy T
9 bidrag
Taking a food tour is always a great way to get to know a new city.

Our guide, Piergiorgio, is knowledgeable and has wide experience in Como and in the food, coffee, and spice industry.

Our group, which turned out to be just 2 couples, enjoyed the personal attention Pier was able to give us. It was pouring rain during our visit; the places we visited—a wine shop, a bakery/pizzeria, a restaurant for polenta and fish, and Pier’s own coffee and spice shop—were great for getting out of the rain.

The food was tasty and plentiful. Our favorite was the wine shop.

Need to know: this tour as it’s sold includes just one glass of wine for the entire 3-hour tour. You do have the option of purchasing an additional “drinks” card for $16, which allows for another two glasses of wine and an aperitif. It would be better just to increase the price and include the drinks.

I’d give this tour a higher rating if it was transparent about that.
Skrevet 1. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Bazbomb
Portsmouth, UK37 bidrag
sep. 2022 • Par
We had a rainy day but it didn’t bother us as Pier kept us intrigued about history of Como and the food we ate was excellent. We had another couple from California on their honeymoon in our group and it was lovely to get to know them. The wine was superb and we even went back and bought some more. The cake was so light and delicious we will definitely buy more. Pier even recommended some nice restaurants to eat at, and the visit to his shop for an expresso and shot was great. This is a tour to really taste the food and wine of Como. We are visiting Florence next year so will be looking up to book another tour.
Skrevet 24. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

luxurytraveler1972
Southport, CT140 bidrag
We have been on many food tours and this one was disappointing. Our guide was lovely, but we covered little ground and it was right in the main area of Como that we had already seen ourselves. The food consisted of a little charcuterie and glass of wine at the first shop, some very mediocre pizza at the second, and then a sit down meal with polenta and some type of pickled fish that I could not eat. Then we walked over to a shop that provided a wrapped piece of panettone bread (to take home) and finished at an espresso shop where we got a tiny cup to drink at the counter. Often at food tours you are introduced to delectable local specialties and taken to areas you might not find on your own. This was neither - I’d skip this experience.
Skrevet 24. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
doeatbetterexp
Good morning, Thank you for participating in the tour and for your review. We are sorry that the experience was not completely to your liking. It's true that the area where we conduct the tour is in the center of Como, which is not a very large city. We are sorry that you did not enjoy the food you tasted which is super local! In fact, the cold cuts and wine at the first stop are all local products, the pizza (although not a como recipe) has become famous and "typical" because it is eaten by all locals everyday. The third stop is a typical trattoria where you have tasted polenta and lake fish "in carpione". A decidedly typical dish--I don't know why you didn't have it, but I'm sure if you had pointed out that you didn't like fish we would have proposed an alternative (polenta uncia, for example). The sweet stop is not a panettone, but the so-called "nuvola," a typical dessert of Como. Last, you drank espresso at the counter which is exactly as we consume it in Italy (ristretto and standing at the counter). We will use your comments to improve the tour as much as possible and hope to see you again someday in Como :)
Skrevet 27. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Mike62704
Washington, MI4 bidrag
Our guide Pier was awesome. We thoroughly enjoyed our historical, cultural and gastronomic tour of Como. We began with a wine tasting in a really neat wine store, followed by focaccia bread pizza that was utterly delicious. Pier suggested splitting the piece between two of us and he was spot on. Next was a lunch of polenta uncia (the best polenta I’ve had), local fresh water sardines (not salty, but pickled tasting (glad we tried) and sciatt (fried cheese ball-delicious, followed by a cloud cake-we took with us in boxes-it reminded me of a hot cross bun but better filled with a small amount of apricot-good. We ended with a cup of espresso at his store. A wonderful experience enjoyed by all 8 of our group of great friends.
Skrevet 20. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Sharon J
1 bidrag
sep. 2022 • Venner
Pier was terrific, very informative and interesting. I loved the wine and cheese and polenta. Not a fan of the fish. Did not realize that there would be quite so much walking.
Skrevet 11. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Roy A
Tel Aviv, Israel1 bidrag
sep. 2022
Nicole the amazing instructor show us the city on a tour with the amazing local Italy food,
The instructor Nicole was very polite and kind
recommend that this location is a good place to proposal :)
thank you!
Skrevet 6. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Deana Y
1 bidrag
sep. 2022 • Venner
Nicole our guide was amazing!! This was our first food tour and we loved it! Definitely recommend. Relaxing and informative!
Skrevet 2. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 37
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Lake Como Food Tour - Spis bedre opplevelse levert av Do Eat Better Experience - Lake Como Food Tour | Italia