Turer og billetter

Privat og delt minibussoverføring levert av Snow Cab

Privat og delt minibussoverføring

Privat og delt minibussoverføring
4.5
Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor. Kontakt leverandøren for å sjekke tilgjengelighet.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Om
Privat og delt overføring har en effektiv dør til dør-tjeneste. Stressfri - Overføring av mennesker i Alpene siden 2006, vi vet hva vi gjør Vennlig service - Nydelig booking og drivende personale, fagpersoner med omfattende lokalkunnskap
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 80–140 minutter
  • Mobilbilletter aksepteres
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
  • Reisen din er den første og siste opplevelsen på en ferie eller et eventyr på fjellet. Du vil at disse øyeblikkene skal være effektive, trygge og komfortable. Vi har overført gjester over Alpene siden 2006 med vår egen transferflåte og trente yrkessjåfører. Få en profesjonell Snow Cab-sjåfør som venter på å møte deg på flyplassen, jernbanestasjonen eller byen. Vi tar deg deretter til døren til destinasjonen.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 80–140 minutter
  • Mobilbilletter aksepteres
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
  • Reisen din er den første og siste opplevelsen på en ferie eller et eventyr på fjellet. Du vil at disse øyeblikkene skal være effektive, trygge og komfortable. Vi har overført gjester over Alpene siden 2006 med vår egen transferflåte og trente yrkessjåfører. Få en profesjonell Snow Cab-sjåfør som venter på å møte deg på flyplassen, jernbanestasjonen eller byen. Vi tar deg deretter til døren til destinasjonen.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 206936P1
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Private transportation
Varighet
80–140 minutter
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi dekker de fleste Alpene og spesialiserer oss på ruter fra Torino, Grenoble, Milano, Chambery og Lyon. Vi kan sende deg direkte til døra uansett hvor dette er og regelmessig droppe til feriesteder som Serre Chevalier, Montgenevre, Sestriere, Sauze D’Oulx, Les Deux Alpes, Alpe d’Huez og La Grave.
  • Flyplasser:
  • Citta Di Torino Airport, Turin Italy
  • Malpensa Airport, 21010 Ferno Italy
  • Linate Airport, Viale Enrico Forlanini, 20090 Segrate Italy
  • Orio Al Serio Airport, Milan Italy
  • Segrate Airport, Milan Italy
  • Grenoble-Isere Airport, Lyon France
  • Lyon Satolas Airport, Lyon France
  • Chambery Airport, Chambery France
  • Geneva Airport, Route de l'Aeroport 21, Le Grand Saconnex, Geneva 1215 Switzerland
  • Annet:
  • 10056 Oulx, Metropolitan City of Turin, Italy Togstasjon eller by
  • 05100 Briançon, France By- eller jernbanestasjon
  • Serre Chevalier, 05240 La Salle-les-Alpes, France Serre Chevalier Vallee
Tilleggsopplysninger
  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Inkluderinger
  • Private transportation
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi dekker de fleste Alpene og spesialiserer oss på ruter fra Torino, Grenoble, Milano, Chambery og Lyon. Vi kan sende deg direkte til døra uansett hvor dette er og regelmessig droppe til feriesteder som Serre Chevalier, Montgenevre, Sestriere, Sauze D’Oulx, Les Deux Alpes, Alpe d’Huez og La Grave.
  • Flyplasser:
  • Citta Di Torino Airport, Turin Italy
  • Malpensa Airport, 21010 Ferno Italy
  • Linate Airport, Viale Enrico Forlanini, 20090 Segrate Italy
  • Orio Al Serio Airport, Milan Italy
  • Segrate Airport, Milan Italy
  • Grenoble-Isere Airport, Lyon France
  • Lyon Satolas Airport, Lyon France
  • Chambery Airport, Chambery France
  • Geneva Airport, Route de l'Aeroport 21, Le Grand Saconnex, Geneva 1215 Switzerland
  • Annet:
  • 10056 Oulx, Metropolitan City of Turin, Italy Togstasjon eller by
  • 05100 Briançon, France By- eller jernbanestasjon
  • Serre Chevalier, 05240 La Salle-les-Alpes, France Serre Chevalier Vallee
Varighet
80–140 minutter
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

4.5
7 anmeldelser
Ypperlig
6
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
1

Helena J
1 bidrag
Extremely disappointing service
mar. 2020
I was disappointed with my recent booking with Snow Cab. After booking a €186 transfer from Turin -> Montgenevre for myself and 2 friends, I was unable to use the transfer. The hotel that I was staying in would not allow guests to stay, had they travelled to Italy within the last 14 days in light of the recent Coronavirus outbreak. I therefore planned to book new flights to a French airport, in hope that Snow Cab may be able to amend my current booking given that they also run from these airports in France. I contacted Snow Cab just over 3 days prior to the transfer, to ask them whether it would be possible to amend the transfer to go from a different airport in France instead. Snow Cab were extremely inflexible, and I was told that it was not possible to amend or cancel/refund my booking, and I would need to a make an entirely new booking which would cost a whopping £724 (Grenoble) or £848 (Lyon). This was in addition to the €186 that I had already paid, which Snow Cab were not willing to refund or take off the cost of the new booking. Eventually when we decided to cancel the trip, Snow Cab were unreachable by phone or e-mail to inform them that we wanted to cancel our booking. I was extremely disappointed with this customer service, and certainly will not consider using Snow Cab in the future.
Skrevet 9. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Helena, We are sorry you are disappointed with the service. It has been a challenging time for everyone and we are sorry if you feel the service we offered was not up to our usual standards. Throughout the build up to the Covid-19 government enforced closures there was a lot of disruption and our team worked around the clock to accommodate everyone's needs as best we could. As a correction, we had offered all clients to use any budget towards alternate transfers, including the much further and more expensive Grenoble or Lyon. The prices we offer cover drivers time, vehicle depreciation, fuel, tolls and the prices we offer for all routes are competitive based on these factors. It might seem reasonable that all journeys are offered at similar prices, however, this does not reflect the reality of the costs incurred. We had a further confirmation of your transfer on the evening of 29/02 from yourself, you then cancelled your transfer on the morning of the booked transfer 01/03, only a couple of hours before the collection was due to take place. Already after the driver and vehicle had been committed. At this point we are unable to offer a refund or to use the budget on another transfer. We are sorry that you struggled to get through on the phone on this morning, the main transfer days (mainly weekends) are a very busy time for us and from the call logs we can see that we managed to come back to you and also via email in a timely manner. Ultimately, as a local family-run business we pride ourselves in great customer service and feel your feedback is unfair given our offers of alternatives and given the current circumstances. Sincerely, Ben Owner, Snow Cab
Skrevet 27. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Joshua H
3 bidrag
Professional and accommodating
mar. 2019 • Familie
Our driver was not only waiting for us as we arrived as you would expect, but we had managed to loose some baggage so she helped us navigate the Italian shops to get all we needed.

The ride to resort was comfortable and seemed to fly by we were taken right up to the chalet.

For our return journey we had all the information we needed and despite heavy snow the morning we left they got us to the airport with plenty of time.
Skrevet 21. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
snowcab
Thank you Joshua for your kind review. We really appreciate it. We can't wait until we can welcome you back to the alps again.
Skrevet 23. mars 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Tibor T
2 bidrag
On point and on time
jan. 2019
We used Snowcab for a transfer from Oulx to Montgenevre and back during a stay of our Australian friends. The communication was easy and the drivers where friendly and on time.
I would definitely recommend Snowcab for any transfers around Briancon.
Skrevet 17. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Great, thank you for your kind review. We look forward to welcoming you back again some time soon!
Skrevet 17. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

EmmanuelPettitt
Swindon, UK44 bidrag
Possibly the best snow taxi in France.
mar. 2019
Having travelled to Montgenevre to ski, we wanted to head across the mountain to a nearby village. SnowCab were at hand and the service was great. We had a young chap driving us who supplied us with some great information about the area, and also the AUX cable to dj as we go. On the route back, we had a slightly older chap, who worked locally in the summer, he knew the ins and outs of the area. The ethos and work rate of this company is the best, and I would highly recommend them to anyone.
Skrevet 17. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for your kind review, glad you enjoyed your journeys. We wont tell the driver you called them slightly older ;-)
Skrevet 17. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Brian Smith
6 bidrag
Best transfer company in the Alps!
des. 2019 • Familie
I’ve got tired of bad transfers (with other companies) Especially when I am with my family. Snow Cab is everything you hope for in a transfer. Aran was great at arranging everything and the driver arrived early ensuring we got there in plenty of time. Will use again!
Skrevet 17. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you, we got tired of the alternatives too, its why we set up in the first place!
Skrevet 17. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Warren D
3 bidrag
A smooth journey to Montgenevre
nov. 2019 • Forretning
I came with a group and was incredibly surprised at how spacious and comfortable the interior was. Most of us were even able to enjoy a snooze on the journey. Will definitely use them for my return trip. They seemed very reasonably priced too. Ask for Jowan as your driver.
Skrevet 17. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for your review. We will pass on the feedback to Jowan!
Skrevet 17. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Charlie O
München, Tyskland4 bidrag
Probably the best transfer company in the Alps?
des. 2019 • Venner
Punctuality, friendly and with attention to the detail. Outstanding customer service. Hats off Snow.cab!
Skrevet 17. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
We like to think so! Thank you for your review.
Skrevet 17. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.