Turer og billetter

Skjult Venice Walking Tour levert av Venetoinside

Skjult Venice Walking Tour
3.5
Bestill på forhånd
fra
kr 329,98
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
1 t 30 m
Gruppestørrelse:
999
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    1 t 30 m
  • Gruppestørrelse:
    999
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 1 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 1 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 13102P13
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Guidet tur
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Hotel pickup og drop-off
Varighet
1 t 30 m
Avreiseinformasjon
  • Calle larga de l'Ascension, 30124 Venezia VE, Italy Calle Larga Ascensione, foran Markus postkontor ligger bak Correr Museum (ingen Baglioni Hotel Luna)
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vennligst kom til møtestedet minst 10 minutter før avreise.
  • På turen går du til en representant som vil sjekke kupongene dine og gi deg informasjon om å gjøre turen.
  • I løpet av vinterperioden (1. november til 31. mars) er turen tospråklig, slik at forklaringer blir gitt på to språk hvis publikums bevissthet er blandet.
  • I sommeren (fra 1 april til 31 oktober) på engelsk er turen alltid enspråklig. På spansk, fransk og tysk kan turen være BILINGUAL, fordi forklaringer vil bli gitt på to språk hvis publikums bevissthet er blandet.
  • Ingen kreditt eller refusjon vil bli gitt i tilfelle et ikke-show (hvis du ikke kommer opp på møtestedet på tidspunktet som er angitt på din kupong)
  • Dette er en kollektiv tur, noe som betyr at det kan være andre deltakere som går på turen med deg.
  • Vær oppmerksom på at på grunn av den spesielle morfologiske strukturen i Venezia og de logistiske problemene som følger av det, kan vi ikke garantere at hele turen er tilgjengelig for personer med begrenset mobilitet. Dette betyr at personer med gangsvansker og rullestolbrukere ikke kunne få tilgang til enkelte deler av reiseruten.
  • Fra 1. november til 31. mars: Tospråklig tur (forklaringer under tursturen tilbys på to språk hvis publikums bevissthet er blandet). Engelsk: hver dag; Spansk: onsdag, lørdag, søndag; Fransk: tirsdag, torsdag, lørdag; Tysk: mandag, fredag
  • Fra 1. april til 31. oktober: engelsk: hver dag; Tospråklig tur: spansk: tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag, søndag; Fransk: hver dag; Tysk: mandag, fredag
  • Ingen rullestoltilgang
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 999 reisende
Inkluderinger
  • Guidet tur
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Hotel pickup og drop-off
Avreiseinformasjon
  • Calle larga de l'Ascension, 30124 Venezia VE, Italy Calle Larga Ascensione, foran Markus postkontor ligger bak Correr Museum (ingen Baglioni Hotel Luna)
Varighet
1 t 30 m
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vennligst kom til møtestedet minst 10 minutter før avreise.
  • På turen går du til en representant som vil sjekke kupongene dine og gi deg informasjon om å gjøre turen.
  • I løpet av vinterperioden (1. november til 31. mars) er turen tospråklig, slik at forklaringer blir gitt på to språk hvis publikums bevissthet er blandet.
  • I sommeren (fra 1 april til 31 oktober) på engelsk er turen alltid enspråklig. På spansk, fransk og tysk kan turen være BILINGUAL, fordi forklaringer vil bli gitt på to språk hvis publikums bevissthet er blandet.
  • Ingen kreditt eller refusjon vil bli gitt i tilfelle et ikke-show (hvis du ikke kommer opp på møtestedet på tidspunktet som er angitt på din kupong)
  • Dette er en kollektiv tur, noe som betyr at det kan være andre deltakere som går på turen med deg.
  • Vær oppmerksom på at på grunn av den spesielle morfologiske strukturen i Venezia og de logistiske problemene som følger av det, kan vi ikke garantere at hele turen er tilgjengelig for personer med begrenset mobilitet. Dette betyr at personer med gangsvansker og rullestolbrukere ikke kunne få tilgang til enkelte deler av reiseruten.
  • Fra 1. november til 31. mars: Tospråklig tur (forklaringer under tursturen tilbys på to språk hvis publikums bevissthet er blandet). Engelsk: hver dag; Spansk: onsdag, lørdag, søndag; Fransk: tirsdag, torsdag, lørdag; Tysk: mandag, fredag
  • Fra 1. april til 31. oktober: engelsk: hver dag; Tospråklig tur: spansk: tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag, søndag; Fransk: hver dag; Tysk: mandag, fredag
  • Ingen rullestoltilgang
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 999 reisende

3.5
10 anmeldelser
Ypperlig
4
Svært bra
2
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
2
Forferdelig
1

TFl
Ilkeston, UK123 bidrag
We’d decided to venture outside the normal tourist spots and we were not disappointed. Our tour guide was exceptionally knowledgeable, interesting and open to answering our frequent questions. The tour was just about the right length of time and at the end we were filled with new stories and adventures. Would thoroughly recommend.
Skrevet 14. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Ed1304
Castel Frentano, Italia57 bidrag
We really enjoyed this tour. Enrico was knowledgeable and entertaining. ( and his English was excellent. ) it was really enjoyable wandering around the quieter parts of Venice and discovering so many interesting facts and a great deal of trivia about the history of the city. A great way to spend our first morning in this beautiful city. Really excellent value for money. If you try it I’m sure you would enjoy it.
Skrevet 29. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Gene
Raunds, UK1 bidrag
aug. 2020 • Par
Fantastic, knowledgable and friendly tour guide. Spoke perfect English and showed us small details of Venice that we’d otherwise have missed!
Skrevet 23. august 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Steve F
Reading, UK175 bidrag
sep. 2019
The disappointment came from two things: the guide was a bit dull and we thought the tour included the opportunity to climb the Scala Contarini which it didn't - although the tour passed the tower. We left the tour at that point and bought our tickets for the Scala, which was well worth it.
Skrevet 26. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Stevewfoster, we are sorry you were not completely satisfied with this experience. The tour you booked includes a walk in the most suggestive areas of Venice but, as indicated on our product page, it doesn't include any entry ticket to the monuments. They are visited from the outside only. We're sorry for the misunderstanding: we will treasure your review and make sure to give more focus to this important information. About the explanations provided during the tour, we assure you that all our guides are experienced and in possession of a license: clearly each one of them has got their own way of speaking and probably this particular guide didn't meet your taste. Thank you for your feedback, it's very important for us and we will definitely report it to the guide who was in charge that day. Best regards, Michela, Venetoinside.com
Skrevet 17. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

cory m
Minneapolis, MN8 bidrag
aug. 2019
The tour started 15 minutes late due to people showing up exactly when the tour was supposed to be leaving. So we had to deal when them getting headsets, and of course one of the headsets didn't work. So, instead of leaving at 3:45 pm we left at 4 pm. No biggie, we're on holiday and I didn't have anything else planned for the day.

The tour consisted of the standard highlights of Venice. A regular tour would have had a similar itinerary. There were no off-beat sights as advertised.

I was disappointed in what we were shown, and even more disappointed when we came back before 5pm. So the tour ended up being less than an hour in length.

This is a generic large-group walking tour that is 1 hour in duration.
Skrevet 13. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear corym576, we are sorry about what happened. Unfortunately during the hight season, Venice is densely populated by tourists so it may happen that our most requested tours start a little late for organizational reasons necessary to check the vouchers. As far as the itinerary of the guided tour, we are sorry that you didn't find it adequate however, in the page of our website relating to the tour in question, the points and places that you will visit during the tour are clearly indicated. The duration of the tour indicated on the description page is indicative but, if the tour lasted less than 1 hour and 15 minutes so as you wrote, we kindly ask you to send us an email to info@insidecom.it with the details of your reservation and the problems you found during the visit. Our Customer Care will investigate what happened and will reply you as soon as possible. Thank you for your review, your feedbacks are very important for us! Kind Regards, Michela Morosini venetoinside.com
Skrevet 30. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

stanleyjazz
Saint-Remy-de-Provence, Frankrike24 bidrag
apr. 2019 • Par
La guide était pro mais les endroits visités n'ont pas grand chose de caché. Nous les avions tous traversés la veille. Sans intérêt si vous êtes autonomes, car de plus le rythme vous est imposé alors qu'il est si bon de musarder...
Skrevet 30. april 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Michel M, we are sorry you were not completely satisfied with the tour. Our 'Secret Venice Walking tour' is usually appreciated because it combines great classics to new areas outside of the normal tourist routes of visit, thus making the experience very interesting. As regards the 'rhythm' of the tour, the duration of the stops has been agreed with our guides following their precious indications. The tour you have booked is shared so, necessarily, it must have a well-defined timing. For those who prefer to have personalized itinerary and stops, are available other tour as 'Your own Venice': clearly, it's a private tour and it costs much more than the tour you booked. We always offer different types of tours, just to meet the needs of all. Thanks anyway for expressing your opinion, for us it's very important! Kind Regards, Alessandra Penzo venetoinside.com
Skrevet 6. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kholibri
Bordeaux, Frankrike20 bidrag
Si le groupe de 6 personnes que nous etions permettait de prendre de temps,le tour en lui même nous à laissé sur notre faim de savoir.
La guide etait tres bien mais le contenu etait lui tres pauvre. Dire du Teatro de la Fenice que ce n est une copie sans intérêt,ca donne pas envie aux autres personnes de voyager.
On sait où habite Elton John whoua super et alors? J aurais préféré apprendre plus sur l histoire de la ville que sur les ragots
Skrevet 15. september 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Kholibri, we are sorry that the tour didi not meet your expectations. Actually this tour is dedicated to the unusual Venice and therefore the guide pays more attention to curiosities and anecdotes instead of history and art. Next time, we suggest you to book a classic walking tour or a visit to the main attractions, such as St. Mark's Basilica or the Doge's Palace, that are more focused on history and art. Best regards, Elisa Franzoi venetoinside.com
Skrevet 12. oktober 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Duane F
10 bidrag
jul. 2018 • Par
We took this late afternoon tour and found our guide to be very engaging, knowledgeable and informative. It was an easy walk and the history of the area was presented to us. The tour ended with a gondola ride that lasted about 30 minutes or so. Over all a good experience and a good value. I would highly recommend.
Skrevet 13. august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Lydie B
1 bidrag
mai 2018 • Par
A faire au début du séjour afin de mieux comprendre la configuration de Venise qui est un labyrinthe. Les informations de notre guide étaient pertinentes.
Skrevet 10. mai 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Samantha F
Bristol, UK5 bidrag
Génial de découvrir une ville avec un guide passionné. Tant d'histoires, je recommende cette excursion.
Skrevet 6. april 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vanlige spørsmål om Skjult Venice Walking Tour


Priser i Skjult Venice Walking Tour starter fra kr 323,14. Oppdag og bestill Skjult Venice Walking Tour på Tripadvisor

Venetoinside er vert for Skjult Venice Walking Tour. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Venetoinside på Tripadvisor. Oppdag og bestill Skjult Venice Walking Tour på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 1 t 30 m. Oppdag og bestill Skjult Venice Walking Tour på Tripadvisor