Turer i Venezia
Fortrinnsrett: Dogepalasset guidet tur i Venezia
4

Fortrinnsrett: Dogepalasset guidet tur i Venezia

Av Park View Viaggi
Om
Et besøk i Doge's Palace trenger ikke å spise opp en hel feriedag takket være denne hopp-on-line ekspressturen i Venezias gotiske mesterverk. Omkjør køen som kan strekke seg i timevis, og gå rett innenfor den praktfulle palazzoen med en guide som fører deg til rett til høydepunktene som Tintorettos fresker og utsmykkede bysantinsk arkitektur.
fra
kr 720,25
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 25 per gruppe
Varighet: 1 t 15 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Mer

Høydepunkter
  • Besøk Venezias populære Doge Palace på den enkle måten, uten å vente i kø
  • Lær historien til de mektige hundene som en gang regjerte Den venetianske republikk
  • Hør tydelig guideens kommentarer gjennom medfølgende headset
  • 1-timers ekspresstur passer inn i nesten alle reiseruter i Venezia

  • Kvalifisert guide
  • Personlige hodesett
  • Doge's Palace hopp over køen-billett
  • Inngang/adgang – Doge's Palace
Det som ikke er inkludert
  • Hotell henting og avreise


Startpunkt:
  • Campo S. Zaccaria, 4683g, 30122 Venezia VE, Italy
    Møt opp på Campo San Zaccaria, 4683/G. Sjekk inn med våre ansatte i butikken rett overfor kirken San Zaccaria. Sørg for å ankomme 15 minutter før turen starter. Gi eller vis en kopi av kupongen din til personalet
Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

    • Rullestoltilgang
    • Tilrettelagt for barnevogn
    • Tjenestedyr er tillatt
    • Nær offentlig transport
    Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 25993P13

    • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
    • De fleste reisende kan delta
    • Ingen refusjon vil bli gitt for forestillinger eller for sent innkomne.
    • På grunn av økte sikkerhetstiltak, vil sikkerhetskontrollpunkter ha en kort ventetid
    • Rullestol delvis tilgjengelig, av strukturelle årsaker er noen områder i Doge-palasset ikke tilgjengelig, så turen kan være begrenset. Hvis hjelp er nødvendig, må passasjerer skaffe sin egen pleier.
    • Turen vil bli gitt regn eller skinne, men kan avbrytes hvis tidevannet er usedvanlig høyt. I dette tilfellet gir vi full refusjon
    • På visse datoer vil de fleste reisende som oppholder seg utenfor Venezia og planlegger å besøke denne dagen, måtte betale et inngangsgebyr på €5. For ytterligere detaljer (inkludert unntak) og for å finne ut hvilke dager denne avgiften gjelder, vennligst besøk: https://cda.ve.it
    • Denne turen/aktiviteten har maksimum 25 reisende

    • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

    Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 25993P13

    Reserver plassen din
    Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

    Lignende opplevelser

    Reiserute
    • Campo S. Zaccaria, 4683g, 30122 Venezia VE, Italy
      Møt opp på Campo San Zaccaria, 4683/G. Sjekk inn med våre ansatte i butikken rett overfor kirken San Zaccaria. Sørg for å ankomme 15 minutter før turen starter. Gi eller vis en kopi av kupongen din til personalet
    • 1
      Besøk det praktfulle Dogepalasset i Venezia

    Vi utfører kontroller på anmeldelser.
    Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
    Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
    Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
    Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
    Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
    4.0
    4,0 av 5 bobler60 anmeldelser
    Ypperlig
    30
    Svært bra
    15
    Gjennomsnittlig
    1
    Dårlig
    1
    Forferdelig
    13

    Disse anmeldelsene har blitt oversatt automatisk fra originalspråket.
    Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

    AngelM1106
    Gosport, UK24 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    I bought these tickets online & received a ‘ticket’ which could be downloaded to my Apple wallet BUT then found these were not entry tickets and needed to be changed at a location in the square on the day. Despite given directions to find a specific souvenir stand to make the exchange, we found it difficult to locate! Staff at Doge’s could not help us so we walked the entire area in boiling heat, searching and asking several shop assistants until we finally located right over the other side of St Marks Square down a side road…and eventually changed our ‘ticket’ for an actual ‘entry paper ticket’ then having to walk back to Doge’s skip-the-line queue to finally get in. The experience was frustrating and stressful, one we would not repeat. Unfortunately I’d also bought tickets for the Basilica from GetYourGuide and again ‘tickets’ had to be changed but this time by relying on WhatsApp to send the real entry. The entire thing was bizarre and frustrating. We have traveled all over the world and never known anything like it. In future I will buy entry tickets from the venue directly.
    Skrevet 3. juli 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    olivia m
    1 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    jun. 2024 • Familie
    I would not recommend this tour company. My family and I arrived 15 minutes early at the meeting site. I asked about 10 people if they were the tour guide for the palace tour. About 5 people said they didn't understand English and 5 said no. I also did not see any sign for the tour. We missed the tour and we were still charged for the tour. I contacted the company for a refunded because it was not my fault I could not find the tour guide.
    Skrevet 18. juni 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    antonio Ronaldo NAZARÉ
    Belo Horizonte, MG9 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    okt. 2023 • Par
    Absence of a guide at the place and time recommended by the company itself. We sent WhatsApp and contacted the operator Park Viaggi, who did not resolve anything (requested proof of instructions on the meeting place, which we sent immediately) and told us to contact TripAdvisor. The invoice has already been charged to our credit card. I request urgent reimbursement.
    We are elderly, we missed the entire afternoon in Venice and the opportunity to visit!
    Lack of professional commitment and erroneous instructions.
    Skrevet 12. oktober 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Bill S
    Philadelphia, PA4 bidrag
    3,0 av 5 bobler
    The audio was spotty. The poor tour guide looked harried and overworked. I felt rushed and could not keep up with the guide provided commentary.
    We did two other tours which I won't mention here that we enjoyed immensely. This one by comparison was very disappointing.
    Skrevet 2. september 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    mayte_eme
    Hallandale Beach, FL65 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    aug. 2023 • Alene
    If i could do zero or negative stars, i would.
    Went to place as described on location at exact time and guide nowhere to be found. Asked for refund and rejected. This happened at 2 tours same day from same operator. Very frustrating. Also, no answer when called operator or messaged operator.
    Skrevet 16. august 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Deb R
    2 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    We went to the meeting place at the correct time but no one was there. Another guide from another company called the people who were supposed to have a tour with and they said it was a mistake. So no tour, no tickets, and awaiting our refund. Very disappointing but we got in later in the day for half the price.
    Skrevet 25. juni 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear Deb, our staff was at the meeting point. You went to the wrong provider and could not find our staff there. Due to a misunderstanding with the guy who talked with my colleague on the phone, you were told that this was a mistake, but our staff was actually waiting for you there at the meeting point. Since you were given wrong information and could not do the tour, we exceptionally allowed your refund. Kind regards
    Skrevet 26. juni 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    4,0 av 5 bobler
    mai 2023 • Par
    For Americans without a clue about the history of Venice, this tour was a very good introduction to the city/lagoon's much-storied history. My wife and I would recommend this tour because being able to "skip the line" was almost worth the ticket price alone. Additionally, walking around a historical site like this with a guide pointing out the highlights added more depth and richness to the sites we were looking at. Otherwise, it all would've just been a "that's cool, I wonder what that means?" kind of tour.

    The crowds at the time we went was a bit much, but not the most crowded place compared to some of the other sites we visited in Italy. We were still able to get a great idea and feel for the history of the Palace with our guide without feeling overwhelmed by people. Just temper your expectations if you think you're going to have a free-flowing experience here, and really that just goes for anything you do in Italy. We recommend simply for the fact that we believe its important to understand the history of such a beautiful place.
    Skrevet 9. juni 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    alanhaight
    Scottsdale, AZ5 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    The tour started 25 minutes late. We weren’t provided lanyards for the radios requiring that we hold the radio. It easily pulled the plug out of my ears. Seems like a small deal but it was quite a nuisance.

    Our tour guide was poor. She rambled and didn’t have any sequential explanations to illuminate what we were seeing. She seemed exhausted and distracted.

    The only positive was walking through the bridge of the sighs.

    I’m sure there are much better tour operators for this. I do not recommend this specific provider.
    Skrevet 1. juni 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Yvonne S
    6 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    sep. 2022 • Par
    our tour guide was very knowledgeable. we had a good time on this tour, happy we did it. and Was great to skip the long line for the palace tours.
    Skrevet 11. mai 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Nico L
    Brest, Frankrike188 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Très instructif. Facile à trouver . Guide aimable et à l’heure . Le tour a bien duré le temps prévu et nous avons bien été en coupe file
    Skrevet 3. april 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Viser resultatene på side 1-10 av 60

    Fortrinnsrett: Dogepalasset guidet tur i Venezia levert av Park View Viaggi

    Alle hotell i VeneziaHotelltilbud i VeneziaRestplass i Venezia
    Alle ting å gjøre i Venezia
    Dagsturer i Venezia
    RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler