Turer og billetter
Padua halvdags tur fra Venezia
3

Padua halvdags tur fra Venezia

Om

Alder: 0–99 maks. 20 per gruppe
Varighet: 5 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer


  • Lokal guide
Det som ikke er inkludert
  • Transport til / fra attraksjoner
  • Tips


Startpunkt:
  • Stazione di Venezia Santa Lucia, 30121 Venice, Metropolitan City of Venice, Italy
    Foran Vaporetto-stoppet, utenfor jernbanestasjonen Santa Lucia. Du vil se en liten butikk som selger kart og aviser samt bagasjeservice. Reiselederen din vil vente på deg der: foran Vaporetto-stoppets billettkontor og bagasjeoppbevaringen
Sluttpunkt:
  • Padua, Province of Padua, Italy
    Guiden vil slippe deg av på Padova stasjon og hjelpe deg med å komme deg på toget for å komme tilbake til Venezia

  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 9870P10

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • De fleste reisende kan delta
  • Minimum 2 personer per booking kreves
  • Vennligst vær på møtepunktet minst 5-10 minutter før møtetiden for å sikre at du finner riktig møtepunkt med vår guide. Hvis du er sen, er det nesten umulig å ta opp først fordi vi skal til en annen by. For det andre, på Scrovegni Chapel er det bare tillatt 25 personer om gangen, og hvis vi savner å vise seg på tidsluke som vi er tildelt, så er det svært sannsynlig at vi ikke vil kunne komme inn i kapellet på det Spesiell dag hvis billettene er utsolgt. Derfor er det svært viktig for deg å dukke opp på tid.
  • Reiseruten nedenfor er eksempelruten, men ruten kan endres avhengig av tilgjengeligheten av billett på tidspunktet du bestilte turen og åpningstid for museet og gruppens gangtempo hvis det er en privat tur. Hvis det er et obligatorisk museum eller sted du ønsker å se, vennligst send oss en melding en uke før turdatoene og vi vil prøve å ordne det eller gi deg full refusjon
  • Det er minimum 5 for at billetter og omvisning i Scrovegni kapell skal være inkludert. Hvis gruppen er mindre enn 5 og du ønsker å se Scrovegni, er det en ekstra avgift på 15 euro per person
  • På visse datoer vil de fleste reisende som oppholder seg utenfor Venezia og planlegger å besøke denne dagen, måtte betale et inngangsgebyr på €5. For ytterligere detaljer (inkludert unntak) og for å finne ut hvilke dager denne avgiften gjelder, vennligst besøk: https://cda.ve.it
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 20 reisende

  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 9870P10

Midlertidig utilgjengelig
Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor.
Utforsk andre alternativer
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
3.0
3,0 av 5 bobler10 anmeldelser
Ypperlig
4
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
0
Forferdelig
4

Charles E
1 bidrag
1,0 av 5 bobler
nov. 2023 • Familie
Were told at the last minute that the Giotto chapel might not be available. Took the train anyway and it was not. Given a nice tour of other sights in Padua but the reason for booking was to see the Scrovegni Chapel.

Had made the reservation weeks in advance
Skrevet 5. februar 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hello we haven't ran this tour for a while. Who is it please? I don't think you took a tour with us. Please send us an email info@savoritalytours.com to sort this out because we didn't run this tour
Skrevet 22. februar 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Billsfan80
Buffalo, NY53 bidrag
1,0 av 5 bobler
We visited Venice for 2 days in July of this year and booked this tour on literally the only day we had available . The day before the scheduled tour, quite late in the afternoon the company sent an email canceling the tour due to an unspecified "emergency." Given that we were on vacation I, not being tethered to my phone don't check my email every 5 minutes so we proceeded to the scheduled meeting place only to learn later that they canceled. And why they bothered to include their direct phone number is beyond me because no one answered. Viator needs to do a better job signing up there outfits because this one stinks.
Skrevet 13. juli 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hello Bill, I m sorry for your experience,but we aren't the operator of this tour as we aren't running these tours at the moment . It is with a different tour company . please check your source and put your review correctly. Thank you
Skrevet 14. juli 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

James N
1 bidrag
1,0 av 5 bobler
jul. 2023 • Venner
Get your act together especially with communications both in emails and on the phone and print meeting time on tickets. Don’t change meeting locations at the last minute then hours later cancel the trip. Will never use this company again.
Skrevet 7. juli 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hello James. I'm very sorry but this sounds truly terrible and I'm sorry you had to go through this but this booking if it was directly with us , it would never happen. The meeting place is printed all over the description on our site. I'm very sorry you had to go through this but def. Not a booking with us. Please contact us directly for future booking.
Skrevet 8. juli 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

1,0 av 5 bobler
apr. 2023
The tour and price included entry into Giotto's Scrovegni Chapel. The guide showed up and had us book our round-trip train tickets, after which he stated we would not be able to enter the chapel because it was closed for religious purposes (Easter week). This was central to the pricing of our tour. We declined to accept these terms. Going to Padua on our own we found he Chapel was OPEN and ticketed visitors were entering. We spoke with chapel reception and they indicated we were victims of fraud (not the first). Padua police were contacted. Our information was taken. Despite these circumstances, Viator has refused to refund our monies. Do not consider this excursion.
Skrevet 27. april 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Dawn C
4 bidrag
5,0 av 5 bobler
jul. 2022 • Par
My favorite part of Padua was the church of Saint Anthony! It was fabulous! The Guide was knowledgeable about the church, the decor and statues where beautiful and the feeling of the Patriot Saint was heartfelt! The square of shopping and restaurants were awesome. It was an easy travel from Venice on to the High Speed Train to Padua and it only took 30 minutes…
Skrevet 26. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

MarianneH
Needham, MA4 bidrag
4,0 av 5 bobler
Since we did not have much time to explore Padua we found the 1/2 day tour leaving from Venice to be a great introduction to the city. Our guide Holly provided an “insiders” tour of Padua, leading us to the most important sites in the city. She was an enthusiastic leader, answering our questions and making sure we fully enjoyed our visit. She found us a great restaurant catering mostly to locals in the market and even helped us order our delicious meals.
Skrevet 9. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Alessandra
6 bidrag
5,0 av 5 bobler
des. 2021 • Par
Esperienza unica con Giotto e la sua fede. Molto edificante e approfondita. Purtroppo tempi contigendati e personale troppo veloce in una cornice così armonica. Educazione e attenzione ai visitatori da migliorare per il bene dell arte e della cultura.
Skrevet 11. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Marie-Jeanne S
Genève, Sveits62 bidrag
5,0 av 5 bobler
nov. 2021
Nous avons visité la chapelle des Scrovegni, peinte par Giotto depuis Abano Terme. Nous avons pris la voiture jusqu'à la gare de Montegrotto terme (grand parking) ensuite avons pris le train pour Padoue. (€5.50 p.p. aller-retour). Depuis la Gare prendre la direction tout droit pour découvrir cette merveille en contournant le parc dell'Arena.
On peut acheter les billets sur place pour une certaine heure. Attn en saison touristique mieux vaut les acheter à l'avance. Il y a une projection de 15 min avant la visite de la chapelle qui dure aussi 15 minutes. On peut prendre des photos. Superbe
Skrevet 29. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Jason C
2 bidrag
3,0 av 5 bobler
okt. 2021 • Venner
We were to meet the representative at the train station around 8:30. When requested whom to look for, the service provider never replied. The second morning we went to the train station on time, without knowing whom to look for in a sea of people. Finally after 15 minutes of attempting to reach the vendor, we were told whom to look for and what she was wearing. We were almost late for the train!
The vendor representative should always have sign at the meeting point. That’s travel industry basic!
Skrevet 29. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Jason, thank you for your feedback. You booked this tour through a third party and All the information including the meeting point and other details was given to you on the voucher. It seems you didnt read your voucher at all !!!! I am very shocked and hurt to read this review because 1. You were indeed late and the phone number you provided us didn't work as you confessed that later with the tour coordinator because you didn't want to turn on the roaming service since it costs money, and anyway, the tour coordiator waited for you. I am shocked that you blame us because you were at the wrong meeting point and giving us a phone number that didn't work so the tour coordiator couldnt get a hold of you by the departure time ( you sent us a message almost at midnight asking where the meeting point is when all that information was Given on your voucher !!!! ) 2. When you finally located the tour coordinator because she has a sign , then , you wanted to GO back to your hotel to drop off all the souvenirs you just bought even the tour coordinator stated to you that the train is leaving in 10 mins. You still insisted and wanted to go back to your hotel !!! And said you would be back soon and walked back by yourself to the hotel anyway!!! I am shocked that after having waited for you as you were quite late , and you blamed us for not having a sign when we have a sign and the instructions were clearly written on your voucher . You decided to walk back to the hotel after checking in with the tour coordinator making yourself and your travel companion almost miss the entrance to the museum. I am honestly speechless! . Thank you anyway for joining the tour !
Skrevet 29. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Peter Q
Durham, UK45 bidrag
5,0 av 5 bobler
Only 30 mins or so by train from Venice.
Historic city. Not too big to cover in one visit.
Recommend getting a tram down to the big square and walk back up.
Lots to see. The pictures attached save a thousand words...
Skrevet 28. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Peter, thank you for taking your time and write us a review. Padua doesnt get as much attention as Venice but the city definitely has its own charm and we are glad that you decided to book a tour with us to visit this beautiful and very local city. We wish you enjoy the rest of your vacation in Italy!
Skrevet 29. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Padua halvdags tur fra Venezia – med objektive anmeldelser

Alle hotell i VeneziaHotelltilbud i VeneziaRestplass i Venezia
Alle ting å gjøre i Venezia
Dagsturer i Venezia
RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler