Turer og billetter

Venezia i en dagstur med St Marks, Doges palass og gondoler levert av The Roman Guy

Venezia i en dagstur med St Marks, Doges palass og gondoler

Venezia i en dagstur med St Marks, Doges palass og gondoler
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 1 283,71
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
6 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
18
Tilrettelagt for barnevogn
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    6 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Gruppestørrelse:
    18
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Hvis du vil sørge for at du dekker høydepunktene i Venezia , er denne helgedagsturen ditt beste valg. Hvis du bare bruker noen dager i Venezia, dekker de beste attraksjonene på en enkelt dag en smart idé. På den måten kan du tilbringe resten av tiden din i Venezia, og sippe Prosecco ved kanalene. Denne turen inkluderer stopp på St Marks Basilica and Square, Rialtobroen , Doges palass (inkludert Casanovas fengselscelle), en halv times gondoltur og mange skjulte perler underveis. En lunsjpause er planlagt i turen - vi ville aldri la deg gå sulten i Italia!
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 6 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 6 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 24338P33
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Gondol tur
  • Profesjonell kunsthistoriker guide
  • Liten gruppe størrelse, maksimalt 18 deltakere
  • Inngang/adgang – Markuskirken
  • Inngang/adgang – Palazzo Ducale
Ekskluderinger
  • Mat og Drikke
  • Gratuities
  • Hotel pickup og drop-off
Varighet
6 t
Avreiseinformasjon
  • St. Mark's Square, Piazza San Marco, 30124 Venezia VE, Italy Mellom de to store søylene på Markusplassen
  • Doge's Palace, P.za San Marco, 1, 30124 Venezia VE, Italy
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Siden vi kommer inn i en kirke, må du sørge for at skuldrene og knærne er dekket. Også, vær så snill å ikke ta med store ryggpakker eller poser, fordi de ikke alltid er tillatt inne.
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 18 reisende
Inkluderinger
  • Gondol tur
  • Profesjonell kunsthistoriker guide
  • Liten gruppe størrelse, maksimalt 18 deltakere
  • Inngang/adgang – Markuskirken
  • Inngang/adgang – Palazzo Ducale
Ekskluderinger
  • Mat og Drikke
  • Gratuities
  • Hotel pickup og drop-off
Avreiseinformasjon
  • St. Mark's Square, Piazza San Marco, 30124 Venezia VE, Italy Mellom de to store søylene på Markusplassen
  • Doge's Palace, P.za San Marco, 1, 30124 Venezia VE, Italy
Varighet
6 t
Returdetaljer
  • Doge's Palace, P.za San Marco, 1, 30124 Venezia VE, Italy
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Siden vi kommer inn i en kirke, må du sørge for at skuldrene og knærne er dekket. Også, vær så snill å ikke ta med store ryggpakker eller poser, fordi de ikke alltid er tillatt inne.
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 18 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 2. nov. 2020
En beskjed fra Venezia i en dagstur med St Marks, Doges palass og gondoler
Our number 1 priority is for our customers to feel 100% safe during their experience with us. This is why we have implemented: -reduced group sizes, -enforce social distancing - masks are mandatory for both customers and guides - guides bring hand sanitizer with them for our customers
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende
Reiserute
  • Du starter ved
    St. Mark's Square
    Piazza San Marco, 30124 Venezia VE, Italy
    Mellom de to store søylene på Markusplassen
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Piazza San Marco
    Stopp: 15 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Basilica di San Marco
    Stopp: 30 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Ponte di Rialto
    Stopp: 25 minutter
    Se detaljer
  • 4
    Grand Canal
    Stopp: 10 minutter
    Se detaljer
  • 5
    Doge's Palace
    Stopp: 2 timer - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • Du avslutter ved
    Doge's Palace
    P.za San Marco, 1, 30124 Venezia VE, Italy
    Se adresse og detaljer
+

4.5
13 anmeldelser
Ypperlig
10
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
2

Linda S
Washington DC, DC6 bidrag
nov. 2021
Grazia was an amazing guide and we felt so fortunate to spend the day with her. Her knowledge is astounding -- art, history, architecture; we learned so much. Grazia is a delightful person and her passion for Venice absolutely rubbed off on us. Thanks Grazia!!!
Skrevet 28. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The Roman G
Dear Linda, Thank you so much for taking the time to write us a great review! We strive to always offer the best guides and service and we are delighted to hear that you had an amazing experience with Grazia on our Venice in a Day tour! We hope to welcome you again soon on one of our tours! Thanks The Tour Guy Team
Skrevet 20. desember 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

maxreynolds70
Orinda, CA10 bidrag
aug. 2021
My daughter and I participated in a tour of Venice yesterday conducted by Claire. She was extremely energetic, positive, and enthusiastic. Claire commanded a detailed grasp of Venetian art, geography, and history . . . and she had a gift for communicating it with clarity and in a manner that holds your interest for the entirety of the tour. Claire encouraged, and very capably answered, questions throughout our tour. My daughter and I both recommend her very highly.
Skrevet 19. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The Roman G
Thanks so much for taking the time to leave us a review. We're glad you enjoyed your tour with Claire and we greatly appreciate the recommendation! We hope to welcome you back to Venice someday soon.
Skrevet 20. august 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Aneth B
Maastricht, Nederland1 bidrag
jul. 2021 • Familie
Robbie was a great tour guide. She made the tour with her great facts and history. Loved it. Would recommend
Skrevet 23. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The Roman G
Thanks so much for your recommendation and for taking the time to leave us this review! We're glad you enjoyed your tour with Robbie and enjoyed her great facts and historical background. We hope to see you back in Venice someday!
Skrevet 11. august 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jürgen Z
2 bidrag
jul. 2021
An dieser Stelle muss ich vorab mitteilen, dass wir die Tour GERNE GEMACHT HÄTTEN und letztlich über die Tour selbst keine Auskunft/Bewertung abgeben können!
Die Bewertung "UNGENÜGEND" bezieht sich auf die Kundenfreundlichkeit und auf den (nicht) erfolgten INFORMATIONSFLUSS!
Wir waren von Donnertag, 07.07.2021 bis einschließlich Samstag 10.07.2021 in Venice! Für Freitag 09.07.2021 hatten wir die Tour "Venedig in einer Tagestour" gebucht und natürlich im voraus bezahlt! Am Donnerstag, 08.07.2021 um 16:27 Uhr erhielten wir die Absage/Stornierung der Tour für den nächsten Tag per E-Mail. Ohne jegliche Begründung oder Erklärung! Am Freitag gingen wir auf eigene Faust zum Dogenpalast/St.Mark und stellten fest, dass bedingt durch den aktuell stattfindenenden "G20-Gipfel" in Venice, beide Location für den Besucherverkehr geschlossen waren. Diese Information hatte "The Roman Guy-Tour" als Veranstalter bestimmt nicht erst am Donnertag erhalten! Am Samstag waren die Schlagen am Eingang beider Location dann entlos lang, somit konnten wir leider auch keinen Ersatz mehr finden.
Das einzig Positive an diesem Vorgang ist, dass wir wieder nach VENICE kommen müssen, da wir weder den "St. Markus Dom" noch den Dogenpalast von innen sehen konnten.
Nun bleibt uns nur die Hoffnung, das die versprochene Rücküberweisung kurzfristig erfolgen wird - es bleibt spannend!
Skrevet 11. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The Roman G
Ciao! Thank you for taking the time to give us your feedback. We are truly sorry we could not get you on this tour while in Venice even though we would have liked to. As you can imagine with the world coming out of Covid-19 lockdowns we are still getting back up and running and there are more obstacles than ever. On top of this with the special closures, we are not always notified of these with advance notice sadly. We hope you'll understand and hope to welcome to back to Venice in the future.
Skrevet 13. juli 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jen B
Phoenix, AZ5 bidrag
jun. 2021
My vacation was canceled due to COVID 2 days after I booked this tour, spending over $550. When I booked it said FREE CANCELLATION so I let them know right away. I got an email after a few days saying they gave me a credit. I won't be going to Italy any time soon but they want to keep all of my money. I asked for a full refund and haven't heard back from them. I've emailed a dozen times without response and a VM that was vague and had no info. Now they aren't responding to me!

If you don't want a hassle, go somewhere else!
Skrevet 16. juni 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

jan. 2020 • Par
Chiara was befar the best tour director we have EVER had. Being in the tour business or selves, me wife and I felt that the personal touch and the details to the littlest of things bought the whole experience to life. Not being a history buff or for knowing alot of the history in this area, She answered and explained things more that you could ever get out of a book. Whatever the price or time you met have to spend in Venice, spend it with her and you will have the best experience you will ever have on a tour. Signed Mr.@ Mrs Hill
Skrevet 25. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ciao LeeShannon714, Thank you for taking the time to share your impressions following your recent tour with The Tour Guy. It brings us great pride and joy to read your amazing feedback and to see how impressed you were with Chiara; she'll be pleased to learn of your high praise. We can't wait to have you back! A presto, Marco
Skrevet 29. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

RozzyW
Tampa, FL160 bidrag
des. 2019 • Par
My husband and I had booked this tour over a month ago. Following the historic flooding, we had no idea what Venice would be like and had low expectations. This tour gave a fascinating and enjoyable overview of St Marc’s Square, the Basilica with inside tour, and Doge’s palace. Despite the recent natural disaster, we were able to see all we had hoped to. Our wonderful and talented guide also showed us some of the nooks and crannies of the city. The gondola ride (although cold out) was romantic and something all tourists must do! We were lucky and we were the only ones on the tour. It was a private day for us and we enjoyed every moment of it (especially the gondola ride). I imagine in the warmer months there are tourists everywhere but during our visit, crowds have been minimal. Five + stars for this experience!!!
Skrevet 4. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RozzyW, wow! This review made our day! Thank you very much! The Tour Guy Family is working hard everyday to make sure we provide you with the best tours in Venice! Again, thank you for touring with us and we look forward to seeing you around Europe very soon. A presto, Marco
Skrevet 9. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Frank Z
Brantford, Canada216 bidrag
mai 2019 • Par
Of our three days in Venice, we opted to take a tour with a guide for one full day, and are we ever glad we did. Chiara, from "The Roman Guy Tours" was informative, engaging and full of passion for this wonderful city. We learned about so many details we could not possibly have gleaned from just studying up on a site ourselves before visiting a site. We loved discovering the little things we would likely not have noticed, or if we did, not understand the context. My favourite was seeing a sculpture outside of the Palazzo Ducale of Adam and Eve. She, holding her hand to her chest and pointing at Adam. He, holding his hand up as if to say, "wasn't me".

We toured the Piazza San Marco, explored the Basilica Di San Marco (the Doge's Church), the Palazzo Ducale (Duke's Palace), The Campanile Di San Marco (Bell Tower), walked some of the streets north of the Piazza to see the architecture, and enjoyed a gondola ride with the group along narrow canals and out into the Grande Canale.

The earphones were very comfortable and it was very easy to follow Chiara's descriptions at all times.

Another big benefit: skipping the line is a real pleasure when it is long, your time is limited, and your feet are a little tired already. We highly recommend the The Roman Guy Tour company, and this specific tour.
Skrevet 11. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ciao Frank! We are so happy to hear that you loved your tour and that Chiara could help you appreciate the rich culture and history of Venice. Grazie mille for your review. We hope to welcome you back on tour soon!
Skrevet 12. juni 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Marcia
26 bidrag
mai 2019 • Venner
Tour was very good and covered the highlights of Venice. Tatiana, the morning tour guide, was excellent and very knowledgeable. This tour includes a lot of walking on uneven surfaces and unfortunately no free time in the Rialto market area which would have been possible due to less time needed in the afternoon for Doge's Palace. The gondola ride was perfect length and well organized.
Skrevet 28. mai 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ciao! We are so happy to hear that you enjoyed your tour of Venice, despite the terrain, and that you found your guide engaging. Grazie mille for your feedback. We hope to welcome you back to Rome soon!
Skrevet 29. mai 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

kchase
5 bidrag
mai 2019 • Par
We were only in Venice 2 days so almost cancelled this tour and I'm so glad we didn't. Learned so much about the history of Venice and the Gondola ride was amazing! As usual, the Roman tour guide was amazing. There was only our group of four so she accommodated our needs. Highly recommend.
Skrevet 19. mai 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ciao! We are so happy to hear that you enjoyed your tour and gondola ride so much and that you found your guide to be very accommodating. Grazie mille for your review. We hope to welcome you back to Italy soon!
Skrevet 20. mai 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 13
Vanlige spørsmål om Venezia i en dagstur med St Marks, Doges palass og gondoler


Priser i Venezia i en dagstur med St Marks, Doges palass og gondoler starter fra kr 1 226,92. Oppdag og bestill Venezia i en dagstur med St Marks, Doges palass og gondoler på Tripadvisor

The Roman Guy er vert for Venezia i en dagstur med St Marks, Doges palass og gondoler. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt The Roman Guy på Tripadvisor. Oppdag og bestill Venezia i en dagstur med St Marks, Doges palass og gondoler på Tripadvisor