Turer og billetter

Billett og lydguide til Grand Canal levert av Venice Tours Srl

Billett og lydguide til Grand Canal

Billett og lydguide til Grand Canal
4
Bestill på forhånd
fra
kr 181,83
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
60–78 minutter
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Rullestoltilgang
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 60–78 minutter
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Kinesisk, Russisk, Japansk, Engelsk, Italiensk, Kinesisk, Fransk, Spansk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 60–78 minutter
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Kinesisk, Russisk, Japansk, Engelsk, Italiensk, Kinesisk, Fransk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 21441P65
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Mobilapp
  • Offentlig båtbillett 1 vei (75 minutter)
  • Inngang/adgang – Canal Grande
Ekskluderinger
  • Hotel plukke opp
  • Earphoes
  • Lydenheter
Varighet
60–78 minutter
Avreiseinformasjon
  • Venice Tours Assistance (NEWSTAND IN SAN MARCO), Calle larga de l'Ascension, 1257, 30124 Venezia VE, Italy Med Piazza San Marco på ryggen og Poste Italiane foran deg, se til venstre og du vil se En grå aviskiosk. Gå dit og be om billetten. Kioskene er mellom Fendi Boutique og Poste Italiane (postkontor). Du får se skiltet "VENEDIGE TURER - HJELPSTID".
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Rullestoltilgang
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Inkluderinger
  • Mobilapp
  • Offentlig båtbillett 1 vei (75 minutter)
  • Inngang/adgang – Canal Grande
Ekskluderinger
  • Hotel plukke opp
  • Earphoes
  • Lydenheter
Avreiseinformasjon
  • Venice Tours Assistance (NEWSTAND IN SAN MARCO), Calle larga de l'Ascension, 1257, 30124 Venezia VE, Italy Med Piazza San Marco på ryggen og Poste Italiane foran deg, se til venstre og du vil se En grå aviskiosk. Gå dit og be om billetten. Kioskene er mellom Fendi Boutique og Poste Italiane (postkontor). Du får se skiltet "VENEDIGE TURER - HJELPSTID".
Varighet
60–78 minutter
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Rullestoltilgang
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 12. jun. 2020
En beskjed fra Billett og lydguide til Grand Canal
Kundenes helse er den viktigste saken for oss, turen opererer i henhold til Covid-19 nasjonale direktiver for å garantere opplevelsene i trygge omgivelser. Vi ber bare vennligheten om å ta med egen maske i tilfelle du trenger å bruke den.
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
  • Du starter ved
    Venice Tours Assistance (NEWSTAND IN SAN MARCO)
    Calle larga de l'Ascension, 1257, 30124 Venezia VE, Italy
    Med Piazza San Marco på ryggen og Poste Italiane foran deg, se til venstre og du vil se En grå aviskiosk. Gå dit og be om billetten. Kioskene er mellom Fendi Boutique og Poste Italiane (postkontor). Du får se skiltet "VENEDIGE TURER - HJELPSTID".
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Canal Grande
    Stopp: 60 minutter - Inngang er inkludert
    Verdens mest fascinerende vannvei! Canal Grande er den viktigste vannkorridoren i Venezia. Den er mer enn 4 km lang, og bankene er foret med mer enn 200 praktfulle bygninger som tilhørte venetianske adelsmenn og Doge (sjef for den venetianske republikken). Venetianske aristokrater brukte dem som utstillingslokaler for sine produkter og aktiviteter. Skip kom fra hele verden for å handle sine eksotiske produkter foran disse praktfulle bygningene.
    Les mer
    Passerer forbi
    Piazza San Marco
    Basilica di Santa Maria della Salute
    Peggy Guggenheim Collection
    Gallerie dell'Accademia
    Ponte di Rialto
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.0
12 anmeldelser
Ypperlig
7
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
2
Dårlig
0
Forferdelig
2

Disse anmeldelsene oversettes automatisk fra engelsk.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

Harald H
2 bidrag
nov. 2019 • Familie
Flott tur med meget kunnskapsrik guide (Mose) på Markusplassen og Dogepalasset. Fantastisk innføring i historien som har endt opp i disse fantastiske byggverkene. Meget fornøyd.
Skrevet 13. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tommaso111111111
Dear, thank you for your review best regards
Skrevet 14. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

marce73
Oriago di Mira, Italia2 bidrag
okt. 2019 • Familie
fantastisk tur. Fantasisk Gran Canal. God kommentar. Jeg elsket det. med familien og alle vennene mine. .
Google
Skrevet 4. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tommaso111111111
Dear, thank you for your kind review Best regards
Skrevet 8. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Megan S
Raleigh, NC14 bidrag
sep. 2019
Båtturen var fantastisk i seg selv, men vi var ikke fornøyd med vår erfaring med Venice Tours. Vi betalte ekstra for å ha lydalternativet for å lære mer om bygningene osv. Mens du er på tur. Du må finne kontoret deres for å hente billettene (lykke til, det er vanskelig å finne, og de er ikke flinke til å gi veibeskrivelse til det), og laste ned appen for lyddelen. Ørepropper er ikke inkludert, noe som ikke var en stor sak, men da det var tid for å bruke appen, fungerte det ikke. Da jeg kontaktet Chase (hvor jeg kjøpte opplevelsen), ville de ikke tilbakebetale meg lyddelen av billettene våre fordi Venice Tours ikke ville godkjenne den. Jeg ba ikke engang om full refusjon. Jeg ville bare refundere den delen som ikke fungerte. Jeg var fremdeles villig til å betale de syv. 50 Euro per billett. Veldig frustrerende opplevelse.
Google
Skrevet 16. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tommaso111111111
Dear, We are sorry that you did not appreciate our service, but on the tour page, was clearly written that the audio guide was on your mobile and, in addition, our staff in the office always ensure that you the app works when you download with them. On the “exclusion section” there is written that the earphones are not included. Now we fixed the problems with google maps and the office is easy to find. Regarding the refund we have received any kind of refund request as you described. We remain at your disposal for further information Best regards
Skrevet 19. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Linda
Orebic, Kroatia11 bidrag
aug. 2019 • Venner
Det var fantastisk å se hjem fra båt på kanalen. Lyden var informativ og fungerte bra. Vi hadde god tid til å se alt.
Google
Skrevet 1. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tommaso111111111
Thank you very much for your kind review!
Skrevet 4. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

DotingDaughter4
Anchorage, AK14 bidrag
jul. 2019 • Par
Yikes! Denne gode ideen er ikke klar til offentlig bruk. Instruksjoner ble sendt i 5 separate pdfs. og var vanskelig å finne ut, spesielt ettersom en pdf var på italiensk, ikke engelsk. Nettstedet krasjet kontinuerlig gjennom dagen. Ingen kart ble gitt, så det var gjetning for å finne de aktuelle stedene. Beskrivelsene av hvert sted var korte. Vi mailet og ringte gjentatte ganger for hjelp, noe som ble gitt, men som krevde at vi måtte vente hver gang. Halvveis i "turen" sluttet vi og endret dagsplanen. Jeg ba om delvis refusjon, men ble avvist; turoperatøren forklarte at jeg "allerede hadde hatt glede av opplevelsen"!
Google
Skrevet 25. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear, We are really sorry for your bad review, but we must point out that maybe your mobile phone was not compatible with the mobile app. On the website there is clearly written the type of systems where the app work. If one has an old version system the app does not work. That’s the reason of continues crashes and the other problems during the tour. Anyway, we never received a request for a partial refund for the tour Best regards
Skrevet 27. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Venice Tours Srl
805sveine
805sveine
00
Fantastisk opplevelse, men rot fra arrangøren
Selve opplevelsen av en privat gondolturen var helt fantastisk. Utrolig koselig å flyte rundt i kanalene og absolut
Vanlige spørsmål om Billett og lydguide til Grand Canal


Priser i Billett og lydguide til Grand Canal starter fra kr 181,03. Oppdag og bestill Billett og lydguide til Grand Canal på Tripadvisor

Venice Tours Srl er vert for Billett og lydguide til Grand Canal. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Venice Tours Srl på Tripadvisor. Oppdag og bestill Billett og lydguide til Grand Canal på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 1 t. Oppdag og bestill Billett og lydguide til Grand Canal på Tripadvisor