Turer i Venezia
Billett og lydguide til Grand Canal
3.5

Billett og lydguide til Grand Canal

Av Venice Tours Srl
Om
fra
kr 201,32
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99
Varighet: 60–78 minutter
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Veiledning i lydform: Kinesisk, Russisk, Japansk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Mer
Skriftlig veiledning
Lesemateriale digitalt eller i utskrift som en veiledning, et kart, en brosjyre osv.
: Kinesisk, Russisk, Japansk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Mer


  • Mobilapp
  • Offentlig båtbillett 1 vei (75 minutter)
  • Inngang/adgang – Canal Grande
Det som ikke er inkludert
  • Hotel plukke opp
  • Earphoes
  • Lydenheter


Startpunkt:
  • gondola ride, Calle larga de l'Ascension, 1257, 30124 Venezia VE, Italy
    Med Piazza San Marco på ryggen og Poste Italiane foran deg, se til venstre og du vil se En grå aviskiosk. Gå dit og be om billetten. Kioskene er mellom Fendi Boutique og Poste Italiane (postkontor). Du får se skiltet "VENEDIGE TURER - HJELPSTID".
Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

    • Rullestoltilgang
    • Tjenestedyr er tillatt
    Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 21441P65

    • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
    • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
    • Ikke anbefalt for gravide
    • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
    • De fleste reisende kan delta
    • På visse datoer vil de fleste reisende som oppholder seg utenfor Venezia og planlegger å besøke denne dagen, måtte betale et inngangsgebyr på €5. For ytterligere detaljer (inkludert unntak) og for å finne ut hvilke dager denne avgiften gjelder, vennligst besøk: https://cda.ve.it
    • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

    • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

    Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 21441P65

    Reserver plassen din
    Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

    Lignende opplevelser

    Reiserute
    • Calle larga de l'Ascension, 1257, 30124 Venezia VE, Italy
      Med Piazza San Marco på ryggen og Poste Italiane foran deg, se til venstre og du vil se En grå aviskiosk. Gå dit og be om billetten. Kioskene er mellom Fendi Boutique og Poste Italiane (postkontor). Du får se skiltet "VENEDIGE TURER - HJELPSTID".
    • 1
      Verdens mest fascinerende vannvei! Canal Grande er den viktigste vannkorridoren i Venezia. Den er mer enn 4 km lang, og bankene er foret med mer enn 200 praktfulle bygninger som tilhørte venetianske adelsmenn og Doge (sjef for den venetianske republikken). Venetianske aristokrater brukte dem som utstillingslokaler for sine produkter og aktiviteter. Skip kom fra hele verden for å handle sine eksotiske produkter foran disse praktfulle bygningene.
      Passerer forbi
      Piazza San Marco
      Basilica di Santa Maria della Salute
      Peggy Guggenheim Collection
      Gallerie dell'Accademia
      Ponte di Rialto
    Om operatøren
    Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
    • Venice Tours Srl
      3 582
      Venezia, Veneto, Italia
      Ble medlem i mai 2017
    • dybsand
      0 bidrag
      4,0 av 5 bobler
      Maskedekorasjon
      Interessant å dekorere egen maske. Læreren var flink til å forklare, dekke over våre «feil» og gi oss inntrykk av at vi var flinke maskedekoratører.
      Skrevet 29. april 2023
    • thereses656
      0 bidrag
      4,0 av 5 bobler
      Gøy opplevelse, helst for familier med yngre barn
      Fin opplevelse og lærte noe nytt. Var gøy å kunne lage maskene selv og høre historien bak dem. Vi malte maskene med tre/fire grunnfarger også lagde han et typisk venetiansk mønster på dem. Vil anbefale dette til foreldre med yngre barn. Føltes litt ut som å male på barneskolen. Men var gøy uansett.
      Skrevet 1. august 2022
    • 805sveine
      0 bidrag
      3,0 av 5 bobler
      Fantastisk opplevelse, men rot fra arrangøren
      Selve opplevelsen av en privat gondolturen var helt fantastisk. Utrolig koselig å flyte rundt i kanalene og absolutt verdt pengene selv om turen er dyr. Grunnen til at jeg gir karakteren tre er systemet til firmaet jeg kjøpte turen av. Fikk en voucher tilsendt på mail som hadde en helt annen adresse for oppmøte enn det stedet vi faktisk skulle møte. Men heldigvis så fant vi frem til slutt.
      Skrevet 27. mai 2022
    Se 3 582 anmeldelser
    Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

    Vi utfører kontroller på anmeldelser.
    Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
    Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
    Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
    Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
    Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
    3.5
    3,5 av 5 bobler15 anmeldelser
    Ypperlig
    8
    Svært bra
    1
    Gjennomsnittlig
    2
    Dårlig
    0
    Forferdelig
    4

    Disse anmeldelsene har blitt oversatt automatisk fra originalspråket.
    Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

    Harald H
    2 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    nov. 2019 • Familie
    Flott tur med meget kunnskapsrik guide (Mose) på Markusplassen og Dogepalasset. Fantastisk innføring i historien som har endt opp i disse fantastiske byggverkene. Meget fornøyd.
    Skrevet 13. november 2019
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear, thank you for your review best regards
    Skrevet 14. november 2019
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    1,0 av 5 bobler
    feb. 2024 • Familie
    Jeg ble så skuffet da det var duskregn og to karer med paraplyer som dekket alle severdighetene mine. Var ikke i det hele tatt imponert over scenene da vi ble tatt inn i små skitne kanaler og kom tilbake på 15 minutter. Veldig veldig skuffet da vi reiste så mange mil glade for å sykle i Venezia-gondoler og kom tilbake med ulykkelige minner
    Google
    Skrevet 23. februar 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear Guest, we are deeply sorry for your personal comment, please consider that the commentary of the audio guide, rich of interesting curiosities about the historical Venetian palaces the clients see along the waterbus itinerary, is appreciated by the clients. At your disposal for further information. Regards.
    Skrevet 26. februar 2024
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    JohnFK
    Dublin, Irland6 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    mai 2023 • Par
    Har en app som fungerer, sløsing med penger - agenten snakket knapt engelsk, og vi måtte gå tilbake og be ham om båtbillettene - et rimelig misvisende salg. . . .
    Google
    Skrevet 18. mai 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear Guest, we are deeply sorry for your personal comment, please consider that in case of problems to download the audioguide, we are always available to assist customers. At your disposal for further information. Regards.
    Skrevet 19. mai 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    marce73
    Oriago di Mira, Italia2 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    okt. 2019 • Familie
    fantastisk tur. Fantasisk Gran Canal. God kommentar. Jeg elsket det. med familien og alle vennene mine. .
    Google
    Skrevet 4. oktober 2019
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear, thank you for your kind review Best regards
    Skrevet 8. oktober 2019
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Megan S
    Raleigh, NC14 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    sep. 2019
    Båtturen var fantastisk i seg selv, men vi var ikke fornøyd med vår erfaring med Venice Tours. Vi betalte ekstra for å ha lydalternativet for å lære mer om bygningene osv. Mens du er på tur. Du må finne kontoret deres for å hente billettene (lykke til, det er vanskelig å finne, og de er ikke flinke til å gi veibeskrivelse til det), og laste ned appen for lyddelen. Ørepropper er ikke inkludert, noe som ikke var en stor sak, men da det var tid for å bruke appen, fungerte det ikke. Da jeg kontaktet Chase (hvor jeg kjøpte opplevelsen), ville de ikke tilbakebetale meg lyddelen av billettene våre fordi Venice Tours ikke ville godkjenne den. Jeg ba ikke engang om full refusjon. Jeg ville bare refundere den delen som ikke fungerte. Jeg var fremdeles villig til å betale de syv. 50 Euro per billett. Veldig frustrerende opplevelse.
    Google
    Skrevet 16. september 2019
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear, We are sorry that you did not appreciate our service, but on the tour page, was clearly written that the audio guide was on your mobile and, in addition, our staff in the office always ensure that you the app works when you download with them. On the “exclusion section” there is written that the earphones are not included. Now we fixed the problems with google maps and the office is easy to find. Regarding the refund we have received any kind of refund request as you described. We remain at your disposal for further information Best regards
    Skrevet 19. september 2019
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Linda
    Orebic, Kroatia14 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    aug. 2019 • Venner
    Det var fantastisk å se hjem fra båt på kanalen. Lyden var informativ og fungerte bra. Vi hadde god tid til å se alt.
    Google
    Skrevet 1. september 2019
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thank you very much for your kind review!
    Skrevet 4. september 2019
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    DotingDaughter4
    Anchorage, AK13 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    jul. 2019 • Par
    Yikes! Denne gode ideen er ikke klar til offentlig bruk. Instruksjoner ble sendt i 5 separate pdfs. og var vanskelig å finne ut, spesielt ettersom en pdf var på italiensk, ikke engelsk. Nettstedet krasjet kontinuerlig gjennom dagen. Ingen kart ble gitt, så det var gjetning for å finne de aktuelle stedene. Beskrivelsene av hvert sted var korte. Vi mailet og ringte gjentatte ganger for hjelp, noe som ble gitt, men som krevde at vi måtte vente hver gang. Halvveis i "turen" sluttet vi og endret dagsplanen. Jeg ba om delvis refusjon, men ble avvist; turoperatøren forklarte at jeg "allerede hadde hatt glede av opplevelsen"!
    Google
    Skrevet 25. juli 2019
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear, We are really sorry for your bad review, but we must point out that maybe your mobile phone was not compatible with the mobile app. On the website there is clearly written the type of systems where the app work. If one has an old version system the app does not work. That’s the reason of continues crashes and the other problems during the tour. Anyway, we never received a request for a partial refund for the tour Best regards
    Skrevet 27. juli 2019
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Billett og lydguide til Grand Canal levert av Venice Tours Srl

    Alle hotell i VeneziaHotelltilbud i VeneziaRestplass i Venezia
    Alle ting å gjøre i Venezia
    Dagsturer i Venezia
    RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler