Turer og billetter

Tour DELFINI sighting levert av DST- Diving & Snorkelling Team Sardegna

Tour DELFINI sighting
5
Bestill på forhånd
fra
kr 352,12
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Anbefalt av 95 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
1 t 30 m
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
12
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 1 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 1 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 137779P2
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Snack om bord, mineralvann, te, pretzels eller kjeks
Varighet
1 t 30 m
Avreiseinformasjon
  • DST Sardegna - Diving & Snorkeling Team, via, Spiaggia Sos Aranzos, 8, 07020 Golfo Aranci SS, Italy Vi er på dykkesenteret på stranden 20 minutter før avreise
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 12 reisende
Inkluderinger
  • Snack om bord, mineralvann, te, pretzels eller kjeks
Avreiseinformasjon
  • DST Sardegna - Diving & Snorkeling Team, via, Spiaggia Sos Aranzos, 8, 07020 Golfo Aranci SS, Italy Vi er på dykkesenteret på stranden 20 minutter før avreise
Varighet
1 t 30 m
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 12 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Dette kan du forvente under besøket
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
5.0
298 anmeldelser
Ypperlig
272
Svært bra
14
Gjennomsnittlig
8
Dårlig
3
Forferdelig
1

matteob
2 bidrag
Venner
Esperienza bellissima grazie ai salti dei delfini visti da vicino e al capitano simpaticissimo, da consigliare👍
Skrevet 10. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Grazie mille per la recensione! È stato un piacere avervi in gommone. Bellissimi delfini e un gruppo simpaticissimo! Alla prossima, DST
Skrevet 12. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Malaury B
Aigle, Sveits15 bidrag
Super excursion avec Antonio et Yaya où on a eu la chance d'apercevoir tout un groupe de dauphins dans leur milieu naturel ! C'était magique ! Merci encore pour ce super moment et pour les anecdotes racontées sur bateau. Je recommande à 100%
Skrevet 10. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Un grand merci! On à eu la chance de trouver un group exceptionnelle de dauphins! A la prochaine! Antonio et Iaia
Skrevet 12. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

LauraLuna77
Pavia, Italia261 bidrag
Giorgio e Ada ci hanno portato alla ricerca dei delfini che però non si sono fatti trovare … la gita è stata comunque piacevole abbiamo visto diversi punti interessanti. Conosciamo DST da anni e quindi ci sentiamo sempre di raccomandarli!!!
Skrevet 9. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Grazie mille per la Vostra recensione. Siamo contenti che vi sia piaciuta la gita nonostante i delfini non si siano fatti vedere. Speriamo si rivedervi Staff dst
Skrevet 13. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Gina H
1 bidrag
Par
Friendly stuff, good English to explain the geographical details and how the fish plant works. Though, with free dolphins you have 50% chance to really see them. We spent 1,5 hours on the water including the way there and back without any dolphins seen. After the trip we do not feel that it was a well-spent 70 euro for a couple just to take a ride in Golfo Aranci area.
Skrevet 9. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Gina, As you wrote dolphins are FREE, so if on that day they were not there unfortunately it was not up to us. As always we did our best to find them. We are really sorry that you were disappointed by the tour, but the only way to have 100% chance to see dolphins is to go to an aquarium and we are not an aquarium or dolphinarium. We don't like those activities, dolphins don't belong in tanks. W i delfini di Golfo Aranci, we wish them a long life in their natural environment, free to choose where to go. Cheers Dst team
Skrevet 10. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Virginie p
Passy, Frankrike8 bidrag
Expérience inoubliable ! Les dauphins étaient au rendez vous , tout près, c était magique !
Un grand merciiii à Matéo qui parle un français impeccable , et à son acolyte pilote ( désolée je ne sais plus son prénom)
Skrevet 6. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Merci pour votre très gentil àvis! Nous sommes heureux que vous avez aimez l'observation du dauphins livres du Golgo Aranci avec Matteo et le capitaine! À la prochaine!
Skrevet 8. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Valentin W
2 bidrag
Familie
Die Delfine waren wie bestellt pünktlich und über einer halben Stunde in der Bucht. Es war eines unserer besten Erlebnisse der letzten Zeit. Der Guide und der Fahrer waren redseelig und lustig. Ich kann diese Tour nur jedem empfehlen!!!
Skrevet 5. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hello! Thank you so much for your kind review! We are very happy that you enjoyed the free dolphins of Golfo Aranci in their natural habitat! It was a pleasure to share with you such an incredible experience ;)
Skrevet 8. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Lena R
1 bidrag
Par
Es war traumhaft. Wir haben so viele Delfine gesehen ohne ihnen gestresst hinterher zu schwimmen. Nicht viele Boote die sie einkesseln wie in anderen Ländern!! Super Guides.
Skrevet 3. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vielen dank für Ihre Kommentar. Es war sehr gut mit Ihnen an Board zu sein. Die Delfine waren sehr calm. Wir hoffen Ihnen wieder zu sehen Dst team
Skrevet 3. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Akim C
3 bidrag
Un joli tour de bateau. Nous avons bien cru rentrer bredouille mais nous avons fini par apercevoir un dauphin 🐬. Une expérience très sympathique pour les petits comme les grands. La recherche des dauphins comme dans un "Safari" tel que Matteo notre super guide nous a présenté la sortie nous a replongé en enfance. En plus, Matteo parle un français quasi parfait.
Skrevet 31. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bonjour, nous sommes heureux que vous avez fait un jolie sortie avec Matteo et que vous avez eu la possibilité de voir un dauphin livre dans son habitat naturel! À la prochaine!
Skrevet 1. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Meike-Prins
Eerbeek, Nederland13 bidrag
Een leuke middag met schipper Antonio en zijn zoon! We hebben veel dolfijnen gezien die vlakbij de fishfarm bleven. Ook met kleine kinderen goed te doen!
Skrevet 25. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you very much for your comment. The dolphins were very nice and was a pleasure to have you on board. Antonio and Alessandro
Skrevet 26. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Julien Trotoux
Melesse, Frankrike31 bidrag
Une déception pour toute la famille. Très peu de dauphins (mais on était prévenu au préalable du risque de pas en voir), et de nombreux bateaux les uns à côté des autres. Je recommande le format paddle pour aller découvrir les dauphins, certainement moins onéreux, tout en offrant beaucoup plus d’autonomie.
Skrevet 21. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bonjour, Merci pour le commentaire. Dabord on est tres content d'avoir vue les dauphins, qui n'est pas garanti, en aient des animaux libres. En ce qui concerne les bateaux, vous devait savoir qu'on se trouve en Sardegne à fin juillet qui et très haute saison touristique. Beaucoup d'autre gens, comme vous, ont les vacances à cette moment de l'année. Vive les dauphins libre de Golfo Aranci! DST
Skrevet 25. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 298
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: DST- Diving & Snorkelling Team Sardegna
peterbruland001
peterbruland001
00
Proffe ansatte
Det var veldig proffe og bra ansatte. De var erfarne og hyggelige. Veldig morsom tur og mye fint å se når man snork
Vanlige spørsmål om Tour DELFINI sighting

I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Tour DELFINI sighting på Tripadvisor

Priser i Tour DELFINI sighting starter fra kr 359,17. Oppdag og bestill Tour DELFINI sighting på Tripadvisor

DST- Diving & Snorkelling Team Sardegna er vert for Tour DELFINI sighting. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt DST- Diving & Snorkelling Team Sardegna på Tripadvisor. Oppdag og bestill Tour DELFINI sighting på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 1 t 30 m. Oppdag og bestill Tour DELFINI sighting på Tripadvisor