Turer og billetter
Lær å lage italiensk pasta fra bunnen av på et halvdagskurs i Firenze
4.5

Lær å lage italiensk pasta fra bunnen av på et halvdagskurs i Firenze

Av Caf Tour & Travel
Anbefalt av 91 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Utvid din kulinariske kunnskap med en matlagingskurs med fokus på håndlaget pasta i Firenze. Ta på kjøkkenet for å lage forskjellige typer pasta, pluss en dessert. Følg instruktøren din for å lære den tradisjonelle metoden å lage pasta med en kjevle og se hvordan enkle ingredienser som egg og mel blir uimotståelige pastaretter. Etter matlagingsklassen, kan du ha glede av alt du tilberedte sammen med lokal rødvin.

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling
fra
kr 699,78
per voksen

Alder: 8–99 maks. 15 per gruppe
Varighet: 3 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Tysk, Engelsk, Italiensk, Spansk

Høydepunkter
  • Opplev en praktisk matlagingskurs med fokus på pasta
  • Lær hvordan du bruker en kjevle for å lage pasta fra bunnen av
  • Slapp av over et solid måltid inkludert pasta, dessert og vin
  • Ta med toskanske oppskrifter hjem for å gjenskape opplevelsen

  • Masterclass i matlaging ledet av en profesjonell kokk
  • Lunsj eller middag med drikke (avhengig av valgt alternativ)
  • Oppskrifter å ta med hjem
  • Gruppeleksjon maks 15 pax per hver profesjonell kokk
  • Egnet for vegetarianere (gi beskjed på forhånd)
Det som ikke er inkludert
  • Drikkepenger
  • Hotellhenting og avreise


Avreiseinformasjon
  • Via Venezia & Via Camillo Cavour, 50129 Firenze FI, Italy Møtepunkt og tidspunkt: Obligatorisk å ankomme minst kl. 16:30 På Via Venezia, på hjørnet med Via Cavour, fortau på motsatt side av kaffebaren. En assistent venter på deg iført blå klær med Caf Tour & Gray Line Florence-logoer.
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2428CAFC4

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Barn under 8 år er ikke innlagt
  • Alle Cooking Class Team er vaksinert for Covid-19
  • Matlagingskurset vil bli drevet av profesjonelle kokker. Klassen kan deles inn i mindre grupper, og hver kokk vil ta seg av 15 deltakere
  • Vennligst informer oss på forhånd om matintoleranse eller allergier
  • Ikke egnet for cøliakere
  • Det er obligatorisk å ankomme møtepunktet til nevnte innsjekkingstidspunkt. Ved forsinkelse vil det ikke være mulig å melde seg inn i gruppen, heller ikke å få refusjon eller ombestille kurs.
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvor mye er Lær å lage italiensk pasta fra bunnen av på et halvdagskurs i Firenze?
Priser i Lær å lage italiensk pasta fra bunnen av på et halvdagskurs i Firenze starter fra kr 703,71. Oppdag og bestill Lær å lage italiensk pasta fra bunnen av på et halvdagskurs i Firenze på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Lær å lage italiensk pasta fra bunnen av på et halvdagskurs i Firenze?
Caf Tour & Travel er vert for Lær å lage italiensk pasta fra bunnen av på et halvdagskurs i Firenze. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Caf Tour & Travel på Tripadvisor. Oppdag og bestill Lær å lage italiensk pasta fra bunnen av på et halvdagskurs i Firenze på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Lær å lage italiensk pasta fra bunnen av på et halvdagskurs i Firenze?

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2428CAFC4

Reserver plassen din
fra kr 699,78
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

689margretheb
689margretheb
00
God valuta for pengene
Flinke guider! Flott opplegg, passelig med tid på hvert sted. Vinsmaking og lunsj helt perfekt, godt vertskap😊
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
49 anmeldelser
Ypperlig
36
Svært bra
9
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
3

Kerri K
12 bidrag
I’m sure this is a lovely experience, but I didn’t get to find out. The tickets said a 10:35 meetup with a recommended 10:25AM meeting time. I arrived at the plaza (which was a large area with a lot of construction underway) exactly at 10:35 and saw NO ONE. Called customer service to see if I could meet the group at the restaurant or en route to the new site but they were no help. Moral of the story, whereas most tours will offer a grace period for arrival, this won’t and won’t offer even a partial refund so plan accordingly and arrive extra early to find the group.
Skrevet 4. juni 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GrayLineFlorenceMood
Good afternoon from Caf Tour & Travel, Dear Kerri, thank you for your review. We have taken the time to investigate in depth your comments and, from our records, we have received your call at 10:43 am, when the group was already gone and the experience began. As you could see on your Voucher, it is mandatory to reach the Meeting point 15 minutes before the departure time. Punctuality is essential for the successful performance of activities such as the one you have booked. Concerning your refund request, it is clearly stated on Viator’s T&C that, for no-shows at the departure time, no refund is due. Hoping that the above clarifications would meet your understanding, Kind regards
Skrevet 6. juni 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Sarah C
London19 bidrag
apr. 2023 • Par
Good fun for very novice chefs. Well organised and a nice way to meet other travellers.

You work in groups of 6, with a teacher between 2 groups. We all got involved with all of the dishes.

Not something we'd done before so can't compare to other experiences but would definitely recommend it.

We met at 10.30am and finished around 1.30.
Skrevet 24. april 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Bob C
Hillsdale, NJ35 bidrag
apr. 2023 • Familie
A son who loves to cook, a daughter who doesn’t. This activity was perfect and created a most wonderful family experience for both. We could not be happier with the crew, instruction and delicious meal WE created. We even made some new friends in the process. This was one of the best activities we planned when in Italy. No matter your experience level or even if your love of cooking is questionable, you will have a good time and learn something. Well worth it!
Skrevet 20. april 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

PirloParty
Royal Tunbridge Wells, UK110 bidrag
We did a class here in March as a family in a trip and we are all really pleased we did. Luckily on the day as there was so many people we had a private group for the 6 of us with Greta who was brilliant! She was so calm and thorough with her lesson and we all learnt alot! Our group has all levels of cooking skills and we all got involved and were able to do it all! Greta was brilliant and we really appreciate her making it so great!
The food was amazing we cooked 3 different types of pasta and 1 dessert, all of which we got to eat after. 1 of our party was gluten free and they were cooked fresh GF pasta as an alternative.

The only shame is that at the end, we didn't eat our exact pasta we made as it was mixed with all of the group when cooked, but we completely understand why and it's not a complaint!

We loved it and would do it again! GRAZIE GRETA AND TEAM!
Skrevet 14. april 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Lynn C
6 bidrag
mar. 2023
So much fun -- with an education to boot! Can't believe I'm 67 years old and just now learning how to properly dice an onion/carrot/pepper -- worth the price of admission. The meal we prepared was delicious, and we were handed the recipes upon departure. I've ordered a pasta machine and ravioli wheel that will arrive at our home in California the same time we do. Lots of pasta parties in our future.
Skrevet 31. mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Daniel C
1 bidrag
jan. 2023 • Alene
Really enjoyed the session, learnt a lot from Greta and the theory behind different flours, they really know their stuff! Also felt it was a very good deal for the price, we made 3 types of pasta, 2 sauces, a dessert and had a bottle of wine to compliment our dishes.
Skrevet 28. januar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Kathryn HB
Barnsley, UK19 bidrag
aug. 2022 • Par
We absolutely loved this class. A very relaxed and fun class with lots of tips and knowledge shared. Great for the experienced home chef and beginners alike. The food was amazing! And so we're the instructors! Highly reccomended.
Skrevet 13. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Jlg
Calabasas, CA4 bidrag
jul. 2022 • Familie
We were so disappointed. Our cruise ship changed the time they allowed us to disembark, making us late to get to the cooking class. I spoke with (I think) your company, and they said the chef would not allow anyone later than 15 minutes. So we lost all our money and the experience we were really looking forward to.
Skrevet 3. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Julia M
1 bidrag
jun. 2022 • Venner
Food was excellent, chefs and staff were funny, entertaining, and fabulous teachers! Top 10 things to do in Florence!
Skrevet 24. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

David R
Sandhurst, UK26 bidrag
mai 2022
My wife and I had a fantastic time cooking pasta (and eating it) during this course, highly recommend.

The kitchen school is just around the corner from where you meet up about a 10-15min walk from the main railway station in Pisa. There was around twenty people in the group and you cook in teams of between 4-6 across four tables with an instructor helping across two tables.

We learnt how to cook two types of pasta and a gnocchi from scratch and the sauces that went with them, as well as a Panna Cotta for dessert. The food was good for vegetarians and I believe they also have options for people who are Gluten free.

You spend around 2 hrs cooking and an hour eating and like me you don't have to be an expert cook. It was a great end to our holiday.
Skrevet 4. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 49
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Lær å lage italiensk pasta fra bunnen av på et halvdagskurs i Firenze levert av Caf Tour & Travel