Turer og billetter

Fortrinnsrett: Billetter til Uffizi-galleriet i Firenze levert av Caf Tour & Travel

Fortrinnsrett: Billetter til Uffizi-galleriet i Firenze

Fortrinnsrett: Billetter til Uffizi-galleriet i Firenze
3.5
Bestill på forhånd
fra
kr 298,75
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Garantert oppføring til et av Europas mest etterspurte museer
Varighet:
2–3 timer
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
5
Tilrettelagt for barnevogn
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    2–3 timer
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Gruppestørrelse:
    5
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Uffizi-galleriet i Firenze er kjent for sine renessansemesterverk, inkludert verk av Michelangelo, Botticelli, Raphael og Titian, og linjene utenfor bekrefter sin popularitet. Med denne turen kan du spare timer med å vente og hoppe over til forsiden av linjen. Velg mellom en garantert morgen eller ettermiddag opptakstid, avhengig av tidspunktet på året, og velger å oppdage museets mesterverk med lydguide (egen regning).
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2–3 timer
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Spar tid og hopp over til forsiden av linjen
  • Oppdag museets mesterverk i ditt eget tempo
  • Velg mellom praktiske morgen eller ettermiddag opptakstider
Hva du kan forvente
  • Velg mellom garantert opptak om morgenen eller ettermiddagen, avhengig av tidspunktet på året, og begynn turen på museumsinngangen. Med denne turen har du det privilegium å hoppe over linjen (sparer tid som ellers tilbrakte venter) og går inn i museet uten forsinkelse. En gang inne, utforske Uffizi sine dusinvis av gallerier og mange verdensberømte kunstverk på fritiden. Kjøp en lydguide (egen regning) for å lære mer. Rommene er ordnet kronologisk og spenner fra 13 til 18 århundre; Skulpturer fra antikken er også på skjermen. Bryt for forfriskninger i museet kafé, som vender ut mot Palazzo Vecchio (egen regning), og avreise når du ønsker.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2–3 timer
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Spar tid og hopp over til forsiden av linjen
  • Oppdag museets mesterverk i ditt eget tempo
  • Velg mellom praktiske morgen eller ettermiddag opptakstider
Hva du kan forvente
  • Velg mellom garantert opptak om morgenen eller ettermiddagen, avhengig av tidspunktet på året, og begynn turen på museumsinngangen. Med denne turen har du det privilegium å hoppe over linjen (sparer tid som ellers tilbrakte venter) og går inn i museet uten forsinkelse. En gang inne, utforske Uffizi sine dusinvis av gallerier og mange verdensberømte kunstverk på fritiden. Kjøp en lydguide (egen regning) for å lære mer. Rommene er ordnet kronologisk og spenner fra 13 til 18 århundre; Skulpturer fra antikken er også på skjermen. Bryt for forfriskninger i museet kafé, som vender ut mot Palazzo Vecchio (egen regning), og avreise når du ønsker.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 2428TU
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Flerspråklig assistanse på møtestedet
  • Uffizi Galleri inngang hopper over billetten med bestilling
  • Alternativ for museum og vandring: 24 timer med engelsktalende profesjonelle guider
  • Museum & Walking Tour-alternativ: Ubegrenset tilgang til den selvstyrte mobile byguiden
  • Gratis adgang til det nasjonale arkeologiske museet i Firenze og Opificio delle Pietre Dure
  • Inngang/adgang – Uffizi Gallery (Galleria degli Uffizi)
  • Garantert å unngå køene
Varighet
2–3 timer
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 5 reisende
Inkluderinger
  • Flerspråklig assistanse på møtestedet
  • Uffizi Galleri inngang hopper over billetten med bestilling
  • Alternativ for museum og vandring: 24 timer med engelsktalende profesjonelle guider
  • Museum & Walking Tour-alternativ: Ubegrenset tilgang til den selvstyrte mobile byguiden
  • Gratis adgang til det nasjonale arkeologiske museet i Firenze og Opificio delle Pietre Dure
  • Inngang/adgang – Uffizi Gallery (Galleria degli Uffizi)
  • Garantert å unngå køene
Varighet
2–3 timer
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 5 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 2. aug. 2021
En beskjed fra Fortrinnsrett: Billetter til Uffizi-galleriet i Firenze
Kunder kan bli underlagt en kroppstemperaturkontroll. Hvis temperaturen er over 37,5 ° C, får ikke klientene tilgang til aktiviteten.
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen

3.5
85 anmeldelser
Ypperlig
37
Svært bra
13
Gjennomsnittlig
11
Dårlig
7
Forferdelig
17

Martín
1 bidrag
jan. 2022 • Par
Visita muy interesante y didáctica con nuestro guía Iván, el cual nos explicó con todo tipo de detalles las obras y curiosidades del museo.
Muy recomendable.
Skrevet 23. januar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Debby P
85 bidrag
Esperienza bellissima, opere d'arte da ammirare da vicino. Possibilità di fare foto e di fermarsi a riposare nelle panchine presenti nella galleria. Assolutamente da vedere per la bellezza delle opere presenti. Forse un po' caro il biglietto, ma ne vale la pena.
Skrevet 6. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gentile 309debbyp, grazie per il feedback! :) Per noi è molto importante sapere di aver soddisfatto le aspettative dei nostri clienti e quanto alla Galleria degli Uffizi, non possiamo che essere assolutamente d'accordo con lei! Ci auguriamo di poterla incontrare di nuovo per mostrarle altre meraviglie della nostra Toscana. Cordiali saluti
Skrevet 14. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Anastasia D
10 bidrag
Era tutto stupendo.
Mi sono venuti i brividi, infatti quando dovevo uscire ero molto triste.
Penso che tra medusa, la primavera, la Venere e tutti gli altri non so in quale mi sono emozionata di più.
Ho amato, amo e amerò sempre un sacco questo posto.
Skrevet 3. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gentile Anastasia D, grazie mille per il suo feedback! Siamo davvero felici di sapere che ha apprezzato così tanto la sua visita e non possiamo che essere d'accordo: la Galleria degli Uffizi lascia senza fiato ad ogni visita. Sperando di avere il piacere di incontrarla di nuovo in futuro, cordiali saluti
Skrevet 6. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ayanna s
1 bidrag
aug. 2021 • Venner
Dear Alda!
Thank you so, so much for the best tour I've ever had! Your incredible knowledge combined with your passion for art and your amazing skills in how to teach and talk made this such an unexpectedly fascinating experience! I learned so much about art and history but during the whole trip I was not once bored or tired! You showed us everything we wanted to see and so much more, enogh details and also the greater picture! We absolutely loved it and have been talking about you all day long! Thank you!
Skrevet 13. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear 31ayannas, what a wonderful feedback! Thank you so much! Your satisfaction is always our best reward for all the effort we put everyday in our job. We really hope to have the opportunity to meet you again in the future to show you other wonders of our amazing Land. Our best regards
Skrevet 1. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

14Kay52
Ibiza, Spania46 bidrag
jul. 2021 • Alene
Die Dame war pünktlich der Service also gut. Die Hygiene Zustände jedoch im gesamten Verlauf erschütternd schlecht!
Skrevet 30. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear 14Kay52, many thanks for your feedback! We are happy that you have appreciated our skip the line tickets to the Uffizi Gallery. We are also sorry if you have not appreciated the hygienic conditions inside the museum. It is very strange as every museum pays a lot of attention to the care and hygiene of its interiors. Hoping to have the opportunity to show you other wonderful museums and attractions, our best regards
Skrevet 1. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Go146864
1 bidrag
sep. 2020
Kurz vor Florenz war die Straße wegen Unfall gesperrt, so dass wir einen Umweg fahren musste, mit dem Ergebniss, dass wir zu spät ankamen. Noch während der Parkplatzsuche wurden wir angerufen, bestätigt, dass gewartet wird und erklärt wo wir die Tickets bekommen. Es hat alles wunderbar und trotz unserer leichten Verspätung entspannt funktioniert !
Skrevet 26. september 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GrayLineFlorenceMood
Vielen Dank für Ihre Rezension, wir sind wirklich froh, dass Ihnen unser Uffizien-Service gefallen hat. Wir sind stolz darauf zu wissen, dass Sie dank der Effizienz unseres Assistenten das Museum besuchen konnten, obwohl Sie zu spät kamen. Wir hoffen, Sie auf unseren Reisen wiederzusehen.
Skrevet 28. september 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

sep. 2020
finally there was not much people and also of course absolutely no waiting. so it was not needed! the guide was very friendly but the rest was chaotic because he told us we had a guided tour but later not and left us alone. because of that we came in very late and we didn't get the audio stuff from the gallery what we usually wanted...
Skrevet 26. september 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GrayLineFlorenceMood
we are sorry to hear that your expectations failed and we would like to clarify you as follows: The entrance to the museum is restricted to a smaller number of visitors with limited places due to the covid emergency and without the reservation made in advance you would have run the risk of not finding the place at the wished time. You booked the entrance to the museum with reservation and the assistance at the museum as specified on your voucher, but not the guide. In front of the museum there was our assistant for the check-in at the scheduled time, but it seems that you didn’t meet her as you didn’t show up at the established time. Furthermore it’s not clear who you have spoken to outside the museum. we are sorry for the inconvenience occurred to you, but based on what you have reported it cannot be attributable to us. Thank you and best regards
Skrevet 28. september 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

sandra m
3 bidrag
jul. 2020 • Venner
Il servizio di consegna dei biglietti da parte della guida è molto comodo. L'esperienza è stata coinvolgente. Andrea, la guida, si è dimostrata una persona competente e molto preparata.
Con simpatia ci ha accompagnate in tutto il percorso di scoperta di opere d'arte meravigliose in uno dei palazzi storici più belli di Firenze: la galleria degli Uffizi.
Ci ha fornito un'altra prospettiva rispetto a un luogo conosciuto, ma con uno sguardo più attento e consapevole in relazione agli artisti e alle opere esposte. Storia e cultura alla portata di tutti. Esperienza impeccabile e consigliatissima!
Skrevet 14. juli 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GrayLineFlorenceMood
Gentile Q3361UNsandram, innanzitutto vogliamo ringraziarla per aver scelto uno dei nostri tour e per aver condiviso un vostro feedback con noi. Siamo davvero felici di sapere che avete apprezzato tanto la nostra visita guidata alla Galleria degli Uffizi, uno dei musei più rinomati del mondo, con una guida professionale. Sapere di essere riusciti a soddisfare le vostre aspettative non può che essere motivo di orgoglio per la nostra azienda e il nostro Team. Sperando di avere l'opportunità di incontrarvi di nuovo, cordiali saluti
Skrevet 21. juli 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Vinod V
London, UK14 bidrag
aug. 2019
We were able to skip the queues and were also given a great tour of the museum along with a great presentation of David
Skrevet 17. april 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GrayLineFlorenceMood
Dear Vinod V, many thanks for your feedabck! We are really happy to see that you have enjoyed your guided tour with one of our professional local guide. We hope to have the opportunity to welcome you again soon! Our best regards
Skrevet 4. mai 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Balkis H
2 bidrag
feb. 2020
We paid 47€ per person for a 50 minutes tour guided. We were at the meeting point on time (4pm) but we waited for people how was late and we began the visit only 30 minutes later. The guide was correct but we didn’t have the time to visit the rest of the museum because it has closed 30 minutes after we finished the tour. In fact we should buy our tickets in the museum because there was any line and we would pay 80€ less. Very disappointed.
Skrevet 25. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GrayLineFlorenceMood
Dear balkish2020, we are really sorry that our Skip the Line: Florence Uffizi Gallery Small Group Tour didn't meet your expectations but, after having read the points stressed by you it is necessary to clarify as follows: the duration of our Uffizi Gallery guided visit is always, without any exceptions, 1 hour and 30 minutes. The meeting time is, as you fairly stated, at 4:00 pm and the starting time is at 4:15pm. The guided tour in this case started around 4:25 pm, so 10 minutes late (not 30). We are sorry for this little delay, but it can happen that some of our customers are not able to find the guide or they get lost. We use to wait for 5 minutes more to let them arrive, then we get ready to start, in the respect of the participants who are in time and the others who have had a problem. As the guided tour lasted 1h30 it ended at 6:00 pm and the museum closes at 7:00pm. This means that you had around 1 hour to continue the visit on your own after the guided tour was finished. Maybe you were not well informed about the timing of the tour or you thaught that the starting time was at 4:00 pm, in any case we are sorry for your disappointment, we are always open to constructive criticism but what happened is not exactly as you wrote. Hoping that the above clarifications meet your understanding, best regards
Skrevet 17. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 85
Vanlige spørsmål om Fortrinnsrett: Billetter til Uffizi-galleriet i Firenze


Priser i Fortrinnsrett: Billetter til Uffizi-galleriet i Firenze starter fra kr 293,45. Oppdag og bestill Fortrinnsrett: Billetter til Uffizi-galleriet i Firenze på Tripadvisor

Caf Tour & Travel er vert for Fortrinnsrett: Billetter til Uffizi-galleriet i Firenze. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Caf Tour & Travel på Tripadvisor. Oppdag og bestill Fortrinnsrett: Billetter til Uffizi-galleriet i Firenze på Tripadvisor