Turer og billetter

Florence Night Segway Tour levert av Fat Tire Tours - Florence

Florence Night Segway Tour
5
Bestill på forhånd
fra
kr 688,93
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
95 % av de reisende anbefaler disse opplevelsene
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Se en annen side til Firenze under en kveldstur
Varighet:
2 t 30 m
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
8
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    2 t 30 m
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Gruppestørrelse:
    8
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
I løpet av natten, når landemerkene blir opplyst, er Firenze uomtvistelig på sitt mest magiske. Se en annen side av byen på en Segway-kveld, en enkel måte for første gangs besøkende å dekke mer terreng på kortere tid. En liten gruppe begrenset til åtte personer betyr at du lett glir mellom de største attraksjonene og har god tid til bilder og spørsmål.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Høydepunkter
  • Dekk mer grunn på kort tid på en Segway
  • Utforsk i en liten gruppe begrenset til åtte for personlig oppmerksomhet
  • Se høydepunkter som Firenze Duomo og Palazzo Vecchio
Hva du kan forvente
Turen begynner på et sentralt sted i Firenze, hvor du hilser guiden din og får en sikkerhetsbriefing for din brukervennlige Segway. Når du føler deg trygg, kan du sette av på en kveldstur i byen og passere de beste attraksjonene i Firenze som Piazza della Repubblica og Santa Croce-basilikaen. Gjennom hele turen har du god tid til stopp og foto. Fortsett gjennom Piazza della Signoria til Palazzo Vecchio, det tidligere hjemmet til Medici-familien, før du stopper for å beundre en rekreasjon av Michelangelos David, den virkelige versjonen er i Accademia Gallery. Beundre Florence Duomo (katedralen i Santa Maria dei Fiori). Turen avsluttes ved det opprinnelige avgangspunktet.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Dekk mer grunn på kort tid på en Segway
  • Utforsk i en liten gruppe begrenset til åtte for personlig oppmerksomhet
  • Se høydepunkter som Firenze Duomo og Palazzo Vecchio
Hva du kan forvente
Turen begynner på et sentralt sted i Firenze, hvor du hilser guiden din og får en sikkerhetsbriefing for din brukervennlige Segway. Når du føler deg trygg, kan du sette av på en kveldstur i byen og passere de beste attraksjonene i Firenze som Piazza della Repubblica og Santa Croce-basilikaen. Gjennom hele turen har du god tid til stopp og foto. Fortsett gjennom Piazza della Signoria til Palazzo Vecchio, det tidligere hjemmet til Medici-familien, før du stopper for å beundre en rekreasjon av Michelangelos David, den virkelige versjonen er i Accademia Gallery. Beundre Florence Duomo (katedralen i Santa Maria dei Fiori). Turen avsluttes ved det opprinnelige avgangspunktet.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 3092FLRNIGHTSEGWAY
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Lokal guide
  • hodetelefoner
  • Segway utleie
  • Orienteringsøkt
  • Hjelm
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Hotel pickup og drop-off
  • Inngang/adgang – Basilica of Santa Croce
  • Inngang/adgang – Piazza della Signoria
  • Inngang/adgang – Santa Maria del Fiore
  • Inngang/adgang – Firenze
  • Inngang/adgang – Piazza della Repubblica
  • Inngang/adgang – Mercato del Porcellino
  • Inngang/adgang – Uffizi Gallery (Galleria degli Uffizi)
  • Inngang/adgang – Piazza San Firenze
  • Inngang/adgang – Basilica di San Lorenzo
  • Inngang/adgang – Palazzo Strozzi
Varighet
2 t 30 m
Avreiseinformasjon
  • Via dei Cimatori, 9R, 50122 Firenze FI, Italy Turen din møtes på vårt kontor, som ligger på Via dei Cimatori 9 Red, 950122 Firenze. Vennligst ankomme 15 minutter før avreise.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ingen rullestoltilgang
  • Alle ryttere må være minst 16 år gamle.
  • Gode gående sko foreslått
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Et gyldig ID-dokument kreves på reisedagen
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 8 reisende
Inkluderinger
  • Lokal guide
  • hodetelefoner
  • Segway utleie
  • Orienteringsøkt
  • Hjelm
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Hotel pickup og drop-off
  • Inngang/adgang – Basilica of Santa Croce
  • Inngang/adgang – Piazza della Signoria
  • Inngang/adgang – Santa Maria del Fiore
  • Inngang/adgang – Firenze
  • Inngang/adgang – Piazza della Repubblica
  • Inngang/adgang – Mercato del Porcellino
  • Inngang/adgang – Uffizi Gallery (Galleria degli Uffizi)
  • Inngang/adgang – Piazza San Firenze
  • Inngang/adgang – Basilica di San Lorenzo
  • Inngang/adgang – Palazzo Strozzi
Avreiseinformasjon
  • Via dei Cimatori, 9R, 50122 Firenze FI, Italy Turen din møtes på vårt kontor, som ligger på Via dei Cimatori 9 Red, 950122 Firenze. Vennligst ankomme 15 minutter før avreise.
Varighet
2 t 30 m
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ingen rullestoltilgang
  • Alle ryttere må være minst 16 år gamle.
  • Gode gående sko foreslått
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Et gyldig ID-dokument kreves på reisedagen
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 8 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 9. apr. 2021
En beskjed fra Florence Night Segway Tour
- A fully contactless experience from check-in to check-out - Headsets used in order to guarantee a safe distance between the customers and the guide - 100% Outdoor experience
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende
Reiserute
  • Du starter ved
    Via dei Cimatori, 9R
    Via dei Cimatori, 9R, 50122 Firenze FI, Italy
    Turen din møtes på vårt kontor, som ligger på Via dei Cimatori 9 Red, 950122 Firenze. Vennligst ankomme 15 minutter før avreise.
    Se adresse og detaljer
  • Passerer forbi
    Palazzo Vecchio
  • 1
    Basilica of Santa Croce
    Stopp: 10 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 2
    Piazza della Signoria
    Stopp: 12 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Duomo - Cattedrale di Santa Maria del Fiore
    Stopp: 20 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
    Passerer forbi
    Fat Tire Tours - Florence
  • 4
    House of Dante
    Stopp: 4 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 5
    Piazza della Repubblica
    Stopp: 10 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 6
    Mercato del Porcellino
    Stopp: 6 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 7
    Gallerie Degli Uffizi
    Stopp: 8 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 8
    Piazza San Firenze
    Stopp: 5 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 9
    Basilica di San Lorenzo
    Stopp: 5 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 10
    Palazzo Strozzi
    Stopp: 5 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

5.0
24 anmeldelser
Ypperlig
22
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
1

JeffCarter
Fairfax, VA922 bidrag
nov. 2019
We met up with Brian ( i think was the name) on Wed Nov 06. We knew the weather called for rain but we were hopeful that the rain would not come. This was a nighttime (4pm) tour. We had a great time, love riding segways in every city we travel to - and have been with Fat Tire in Paris just this past May. Brian was an excellent guide, We learned a lot about Florence and saw many sites we had not ventured to yet, and learned about the Medici family and some architecture,. I highly recommend take a segway tour and with this company. Thanks for a great night.,
Skrevet 15. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

mrsmusk
Auckland, New Zealand94 bidrag
nov. 2019 • Par
We had lots of rain during our tour but with ponchos provided we were determined to complete the tour. Brian was a great informative guide and Segway’s are a great way of seeing the city
Skrevet 7. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Wendy S
1 bidrag
okt. 2019 • Par
Our tour ended up surprisingly, being just my husband and myself. Rachel was great! The tour is informative, thorough and a whole lot of fun. It was the perfect start to our Florence stay.
Skrevet 11. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

ItsMrAndMrsMills
Perth, Australia166 bidrag
Our guide was Sofia and she was a fountain of knowledge in relation to Florence history, specifically architecture and art in general.
We thoroughly enjoyed the knowledge gained through her guiding us around the sights.

Further, with it being our first time on Segways, we had a blast!
The intro is quick and safe, you get the hang of it really fast.
It helped us cover so much more ground compared to the two days prior walking. Loved it!

Highly recommend this to anyone considering trying out a Segway for the first time.
Skrevet 27. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

chrollins
Grayslake, IL22 bidrag
jul. 2019 • Venner
This was our first tour in Florence. Exploring the city via Segway was a fun and interesting way to see and learn about the city. Valentina of Fat Tire tour was a knowledge and interesting tour guide. Neither of us had ever been on a Segway. Valentina was patient with us until we felt comfortable before starting the tour. We highly recommend the tour and Valentina!
Skrevet 25. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hey guys! Thanks for the review! As you experienced, riding a segway is really easy and it takes only 5 minutes to get comfortable, am I right? Come back to Florence, I'm looking forward to see you again! Ciao, Valentina
Skrevet 20. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Quest509926
1 bidrag
jul. 2019 • Par
I loved the evening tour of Florence away from the heat and crowds of the day. Going across the river and up the steep hill would not have happened if I had to walk. the night time view with the lights was fantastic!
Skrevet 10. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

specsurg
San Antonio, Texas23 bidrag
mai 2019 • Par
We booked the 2.5 hour Florence Nighttime Segway tour. Having never been on a Segway before, I was really looking forward to the ride! Our tour guide (Andres) provided a good instruction and safety class prior to our departure. Operating a Segway transporter proved to be fairly straightforward and a ton of fun!

We visited the Duomo Plaza, the original Medici "home", the Medici Chapel, the area of the original fish and meat market, the Piazza Vecchio, the Basilica Santa Croce and other highlights in Florence. Though the time just flew by, we saw many sites and had a wonderful time.

Our tour guide was very informative and safety conscious, making the tour very enjoyable and well worth our time.

I enjoyed this activity. I hope you will have the same wonderful experience!
Skrevet 12. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
It was a pleasure to show you Florence at night! Segways are the best to see a lot in a short time and I am glad that you felt safe and you had fun! I hope to have you on board once again! Ciao Andrea
Skrevet 24. juni 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Andrew F
Sydney, Australia67 bidrag
jul. 2018 • Familie
We booked and paid for this for Thursday 12 July 2018. It was for our daughter (15) for our final night in Florence. We booked it the afternoon of the tour through TA, with a confirmation vouched for 130euros. At 5.59pm we received an email from Chiara stating "Unfortunately, we no longer have availability for tonight's tour and I wanted to see if you have the chance to do the tour tomorrow afternoon at 2.30pm". In other words, book and pay for a night tour and the overflow from those overbooked get offered a "night" tour for the following afternoon ! When we arrived at the office (which was just around the corner from our hotel) we were advised that they had overbooked, which was why our daughter could not go. Of course we were disappointed, and asked why in that case was our money taken (and our opportunity to book a different tour for her denied because we were left with the impression she would be going on this tour until so late in the day) ? Further, we asked is there any chance she could go on the tour ? We were told that accepting the booking was an error (beware booking through TA; it does not apparently guarantee a spot with this company). We asked for a refund and was told it would be processed electronically; of course we were leaving Florence the next morning and hence could not physically return to the office. Of course, the refund never came through, and now back home on the other side of the world it is difficult and time consuming to pursue ... Beware of this company and their "mistaken" acceptance of (over) bookings, subsequent offer of the following afternoon for a premium priced "night" tour, and consequent refusal to issue refunds.
Skrevet 28. mai 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Andrew First of all I am deeply sorry that you booked a tour with us and we disappointed you (and your daughter) by not being able to fulfil that booking. The technology that connects TA and other resellers to our booking system works very well 99% of the time, but unfortunately as with all complicated tech, there are instances where it fails and causes us operational problems. In this case that negative situation impacted you, our customer, and we are very sorry that we couldn’t find a solution to get you rescheduled or make it up to you in some way. As you can see from our reviews we take pride in trying to exceed expectations in every aspect of our business, constantly improving the Customer Experience is a sincere goal of ours, and in this case we failed. There appears to be some confusion as to the state of your refund. I can see in our records that we refunded you in full on the same day it was requested, and we emailed you to confirm it. Please feel free to contact us directly by phone or email so that we can show you the proof. Also, your insistence that somehow we intentionally overbooked you and deceived you is unfair. We made a mistake and you’ve decided that the mistake was an intentional ploy to take advantage of you. That is simply untrue. For example, our night tour is in fact 15% less expensive than the day tour we offered to reschedule you onto. There is no dark conspiracy here. You booked a tour with us, we made a mistake and disappointed you. We tried to fix it and we couldn’t, so we apologised and refunded you on the same day. I understand that this situation has upset you, we take the responsibility very seriously and even though this was 11 months ago we are glad for the opportunity to apologise, again, and to reassure you and anybody else reading this that this kind of error does not happen regularly and when it does, we do everything in our power to act responsibly and with dignity. For the 99.99% of customers that are able to book and join our tours, we go out of our way to make sure they have an unforgettably wonderful experience. Sincerely, Liam Rogers
Skrevet 31. mai 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Anel G
London, UK13 bidrag
What a fab way to start in any city. Christina was very energetic, friendly and a very informative guide. It was our first time on a segway and we very quickly got the hang of it. By the end of the tour we were whizzing about like pro's. It is definitely recommended at the start of your stay and at night as the streets are more quiet and the sights are beautifully lit up. Picked up lots of do and don'ts from Christina, most importantly how to identify REAL gelato, a very important skill. Followed her suggestions for food and was not disappointed. Definetely recommend this trip with FatTyre Tours!
Skrevet 22. mai 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

suzzziecue
East Brunswick, NJ57 bidrag
mar. 2019 • Par
We met with Cristina, our guide who was very well prepared. She went through all of the safety procedures and went slowly with each member of the group to introduce us to the Segway. I liked the fact that we were wearing safety vests among the crowed tiny streets of Florence. One of the youngest members of our group had a bit of difficulty and Cristina was so incredibly patient. Such a great overview of Florence with a kind and enthusiastic tour guide. Even though it was freezing, we still enjoyed the gelato at the end. Thank you Cristina!
Skrevet 15. april 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 24
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Fat Tire Tours - Florence
Børge M
Børge M
00
Flott vinopplevelse
Her var det godt å være, trivelig vinbutikk med engasjert Somellier som lærte oss mye om Olive Virgin oil og vin/os
Vanlige spørsmål om Florence Night Segway Tour


Priser i Florence Night Segway Tour starter fra kr 696,98. Oppdag og bestill Florence Night Segway Tour på Tripadvisor

Fat Tire Tours - Florence er vert for Florence Night Segway Tour. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Fat Tire Tours - Florence på Tripadvisor. Oppdag og bestill Florence Night Segway Tour på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t 30 m. Oppdag og bestill Florence Night Segway Tour på Tripadvisor