Turer og billetter

Gå forbi køen: spasertur gjennom det beste av Firenze inkludert Galleria dell'Accademia og katedralen Santa Maria del Fiore levert av City Wonders

Gå forbi køen: spasertur gjennom det beste av Firenze inkludert Galleria dell'Accademia og katedralen Santa Maria del Fiore

Gå forbi køen: spasertur gjennom det beste av Firenze inkludert Galleria dell'Accademia og katedralen Santa Maria del Fiore
4
Bestill på forhånd
fra
kr 571,60
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Få en omfattende introduksjon til Firenze på en tur
Varighet:
2 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
17
Nær offentlig transport
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
Om
Linjene for populære attraksjoner i Firenze er beryktet lang året rundt. Du vil ikke kaste bort et sekund av ferien på denne vandreturen, som inkluderer skip-to-line inngang til Accademia Gallery, hjem til Michelangelos 'David'. I tillegg til å omgå den ofte timer lange køen, kan du ta en guidet vandretur som dekker Ponte Vecchio, utsiden av Duomo, og mer. Denne turen er en flott måte å orientere seg ved ankomst til den toskanske hovedstaden.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Høydepunkter
  • Utforsk skjulte piazzaer og svingete gater utilgjengelige med bil
  • Hopp over linjen på Accademia Gallery, hjem til Michelangelos 'David'
  • Få arkitektonisk og historisk bakgrunn på populære attraksjoner
Hva du kan forvente
Møt guiden din og gruppen på ikke mer enn 19 for din vandring i Firenze. Derfra kan du ta turen til Accademia Gallery, hvor du omgår lange linjer og drar innom for å beundre Michelangelos ikoniske 'David' skulptur. Når du forlater Accademia Gallery, kan du fortsette turen gjennom byen, med guiden din som gir liv i renessansearkitektur og historie. Spaser gjennom middelalderen Palazzo Vecchio, og se utsiden av Church of Orsanmichele, Florence Duomo og Uffizi Gallery. Turen avsluttes i sentrum av Firenze.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Utforsk skjulte piazzaer og svingete gater utilgjengelige med bil
  • Hopp over linjen på Accademia Gallery, hjem til Michelangelos 'David'
  • Få arkitektonisk og historisk bakgrunn på populære attraksjoner
Hva du kan forvente
Møt guiden din og gruppen på ikke mer enn 19 for din vandring i Firenze. Derfra kan du ta turen til Accademia Gallery, hvor du omgår lange linjer og drar innom for å beundre Michelangelos ikoniske 'David' skulptur. Når du forlater Accademia Gallery, kan du fortsette turen gjennom byen, med guiden din som gir liv i renessansearkitektur og historie. Spaser gjennom middelalderen Palazzo Vecchio, og se utsiden av Church of Orsanmichele, Florence Duomo og Uffizi Gallery. Turen avsluttes i sentrum av Firenze.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 3731BESTFLR
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Hopp over køen Inngangsbillett til Accademia Gallery og alle reservasjonsgebyrer (besøk uavhengig)
  • Gruppestørrelse på 25 personer
  • Guidet tur med på engelsk
  • Hodesett for å høre veilederens kommentar
  • Visit of Florence Cathedral (the Duomo) from outside
  • Inngang/adgang – Galleria dell'Accademia
  • Garantert å unngå køene
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Hotel pickup og drop-off
  • Inngang til Firenze Duomo er gratis
  • Inngang/adgang – Uffizi Gallery (Galleria degli Uffizi)
Varighet
2 t
Avreiseinformasjon
  • Statua Di Galileo Galilei, Piazzale degli Uffizi, 418, 50122 Firenze FI, Italy PRIVAT TUR Møt på San Marco-torget, Piazza San Marco, foran monumentet til Manfredo Fanti, midt på torget Ankomst til fots (fra en berømt nærliggende beliggenhet): Piazza San Marco ligger 100 meter fra Accademia og 500 meter fra Duomo of Santa Maria del Fiore.
  • Accademia Gallery, Via Ricasoli, 58/60, 50129 Firenze FI, Italy PRIVAT TUR Turen avsluttes på Uffizi Courtyard
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • Besøkende med kroppstemperaturer over 37,5 ° C (= 99,5 ° F) er forbudt å komme inn (besøkendes temperatur må tas ved inngangen)
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 17 reisende
Inkluderinger
  • Hopp over køen Inngangsbillett til Accademia Gallery og alle reservasjonsgebyrer (besøk uavhengig)
  • Gruppestørrelse på 25 personer
  • Guidet tur med på engelsk
  • Hodesett for å høre veilederens kommentar
  • Visit of Florence Cathedral (the Duomo) from outside
  • Inngang/adgang – Galleria dell'Accademia
  • Garantert å unngå køene
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Hotel pickup og drop-off
  • Inngang til Firenze Duomo er gratis
  • Inngang/adgang – Uffizi Gallery (Galleria degli Uffizi)
Avreiseinformasjon
  • Statua Di Galileo Galilei, Piazzale degli Uffizi, 418, 50122 Firenze FI, Italy PRIVAT TUR Møt på San Marco-torget, Piazza San Marco, foran monumentet til Manfredo Fanti, midt på torget Ankomst til fots (fra en berømt nærliggende beliggenhet): Piazza San Marco ligger 100 meter fra Accademia og 500 meter fra Duomo of Santa Maria del Fiore.
  • Accademia Gallery, Via Ricasoli, 58/60, 50129 Firenze FI, Italy PRIVAT TUR Turen avsluttes på Uffizi Courtyard
Varighet
2 t
Returdetaljer
  • Accademia Gallery, Via Ricasoli, 58/60, 50129 Firenze FI, Italy PRIVAT TUR Turen avsluttes på Uffizi Courtyard
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • Besøkende med kroppstemperaturer over 37,5 ° C (= 99,5 ° F) er forbudt å komme inn (besøkendes temperatur må tas ved inngangen)
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 17 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 31. jan. 2022
En beskjed fra Gå forbi køen: spasertur gjennom det beste av Firenze inkludert Galleria dell'Accademia og katedralen Santa Maria del Fiore
Government-imposed COVID restrictions for entering countries and venues (e.g. booster shot, negative COVID test, vaccine certificate with a QR code) may change with little notice. It is the responsibility of all visitors to ensure they check the official travel advice on the government websites.
Dette kan du forvente under besøket
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Dette kan du forvente under besøket
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
Reiserute
  • Du starter ved
    Statua Di Galileo Galilei
    Piazzale degli Uffizi, 418, 50122 Firenze FI, Italy
    PRIVAT TUR Møt på San Marco-torget, Piazza San Marco, foran monumentet til Manfredo Fanti, midt på torget Ankomst til fots (fra en berømt nærliggende beliggenhet): Piazza San Marco ligger 100 meter fra Accademia og 500 meter fra Duomo of Santa Maria del Fiore.
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Gallerie Degli Uffizi
    Stopp: 30 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
    Passerer forbi
    Ponte Vecchio
  • 2
    Piazza del Duomo
    Stopp: 20 minutter
    Se detaljer
  • 3
    Galleria dell'Accademia
    Stopp: 60 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • Du avslutter ved
    Accademia Gallery
    Via Ricasoli, 58/60, 50129 Firenze FI, Italy
    PRIVAT TUR Turen avsluttes på Uffizi Courtyard
    Se adresse og detaljer
+

4.0
129 anmeldelser
Ypperlig
88
Svært bra
16
Gjennomsnittlig
5
Dårlig
8
Forferdelig
12

Tim R
Austin, TX6 bidrag
This is not about the tour itself, but City Wonders communication and handling of our tour. We were driving to Florence from Modena to take this tour. Understanding that access and parking in Italy city areas could be difficult, we called City Wonders to get specific advice on where to park etc. The person we connected with was unable to offer any help. When we arrived, it indeed was a mess to find parking anywhere reasonably close to the tour meeting point. As a result, we arrived about 15 minutes late. That’s on us. What was frustrating is that when we saw the group had left and tried to make contact with City Wonders, we could not connect with anybody via the phone numbers that were provided. Our thought was that we could at least try and intersect the tour in progress. To compare and contrast a little, in Rome, City Wonders cancelled the tour we booked and we had to scramble to find an equivalent tour of the Colosseum. The company we booked with called us in advance to ensure we were aware of the meeting spot, how to get there and the time of arrival. As the window for time of arrival approached, the on-site tour leaders called us to check status, confirm arrival time etc. If City Wonders had similar practices in place, we could have avoided some of the frustration we had in Florence. Hoping they can do better. In the meantime, no more City Wonders tours for us!
Skrevet 18. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear 990timr, Thank you for sharing your review on Trip Advisor. We are sorry to hear that you missed your tour in Florence due to parking issues. Unfortunately City Wonders has no control over parking arrangements in Florence and that would be the responsibility of the City Counsel and private car parking companies. Also, City Wonders is unable to accommodate late arrivals. We wish you safe travels. Kindest Regards Chadia City Wonders
Skrevet 19. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Douglas B
Suffolk, VA13 bidrag
jun. 2022
As the guide was knowledgeable and nice enough. The group brought up that when he was turned away from the group we only heard static from his mic and it's a walking tour......
Skrevet 4. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear wyland316, Thank you for posting your review. We are sorry to hear that you are not happy with the experience. We will escalate your comments to make sure that tours in Florence run smoothly and clients do not encounter similar issues with headsets. Kind regards, Federica City Wonders
Skrevet 7. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kenia F
South Miami, FL11 bidrag
mai 2022
This trip was originally at another hour and at last minute we get a call from a number in Scotland and we didnt pick up cause didnt recognize the number, seemed weird. Well.... it was to tell us that our booked and CONFIRMED tour was changing times (earlier). That was it. Nothing else. Needless to say, we got to our tour "late" and they basically were under water with the amount of people and complaints and only said that they tried to reach us. No apologies and no refund. Our monies should have been refunded if they changed to an hour not convenient to us and if the tour was not given. Very very disappointed.
Skrevet 26. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Kenia F, Thanks for sharing your review. City Wonders regards feedback from our customers as invaluable, because it allows us to adapt our tours to be the best that they can be. In case of a change to the tour we always try to inform our clients as soon as we can, in order to find another option or offer a refund when the alternative does not suit them. Please, accept our apologies for any inconvenience caused. I couldn’t locate a booking under your name therefore if you need further assistance, you can contact us directly with your booking reference. We would like to take this opportunity to thank you again for taking the time to share your review. Best regards, Simona City Wonders
Skrevet 27. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Karin I
El Albir, Spania4 bidrag
mai 2022 • Forretning
A charming, skilled giuded tour in a small group with a lot of humor and local history served at every corner.
Skrevet 20. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Karen C
2 bidrag
mai 2022 • Par
Very disappointed & would give zero stars if possible. We received our tickets 2 days before via email because I’d reserved ahead of time. The meeting place is not reflected on the ticket & I assumed we were meeting at the Accademia since that’s where we were touring. We looked for City Wonder (listed as the guide) in front of the Accademia for 30 minutes before calling them. They said I’d have to call Viator. I asked if they could meet me & just give me the tickets to Accademia & we’d skip the tour since we were in Florence for hours only & we knew they had our tickets. They said “no”, I’d have to get with Viator. We are so sad & did not have time to make calls for hours or miss Florence so we self toured the Duomo & tried to take in Florence on our own, missing the David. I went completely through my email again & after I hit the drop down menu I saw a map but there’s another drop down that shows location. It should be marked clearly on the ticket. I cannot express how disappointed I am not only that we missed the tour but no one would provide our tickets. I will be disputing the charge if Trip Advisor does not reply to my email as City Wonders did nothing to help our dilemma.
Skrevet 19. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear FrequentFlier730660, Thanks for your review. We are truly sorry to read that you were not able to join your tour and this had an impact on your day in Florence. Unfortunately, we don't accept late arrivals as per Terms and Conditions and all clients are requested to check in 15 min before at the meeting point. Viator sent you an confirmation email asking you to download the full voucher, where you can find a lot of information, among them the checking time, meeting point details and our Customer Service number too. It is responsibility of each client to check these details well in advance before taking the tour and in case they are not clear to contact our Customer Service line before the tour starts. We would like to thank you for taking the time to write your review on TripAdvisor. Best regards, Simona City Wonders
Skrevet 19. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Petya S
3 bidrag
apr. 2022 • Familie
We went to Uffici gallery with City Wonders on 16.04.2022. Out guide was Kiara. What a great experience. They have just opened the museum for public after being closed for 2 years. We loved our guide. Kiara is ver knowledgeable and amusing. Strongly recommend the guided trip by City Wonders.
Skrevet 16. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Mark H
8 bidrag
feb. 2022
My wife and I experienced this very fascinating and fun walking tour of Florence. Our guide was terrific in recounting the history of different areas of the city and background regarding the Medici family, etc. pointing out various aspects and differences of the area architecture with interesting historical recount of the Ponte Vecchio and also pointing out the neighborhood of a younger De Vinci and the home of Michelangelo. It was a thoroughly enjoyable experience, with our smaller group of three couples meeting in the Piazzale deghi Uffizi in mid-morning. We covered alot of ground and I felt as though I had a better understanding of how Florence evolved through its history.

Tickets to the Accademia were included in this tour, though our guide was not a tour guide for the Accademia. This did not detract from this excellent walking tour of Florence which I would rate 5 stars. The iconic statue of David was pretty awe inspring to view in person and did not disappoint. Though I felt the walking tour to be more enjoyable overall than touring solely through the Accademia which we were able to walk through in about 30 minutes.
Skrevet 6. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Italy2121
Sarasota, FL1 bidrag
nov. 2021 • Familie
We arrived at location 7 min prior. Co firmed w uffizi staff we weee in right place. No one around. Your left early. Did not call me. Lied and said they did. Very frustrating!
Skrevet 7. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Italy2121, Thank you for posting your review. First and foremost, I would like to express how sorry I am to hear that you missed your tour in Florence. We understand that finding locations in a new city can be difficult. That is why we offer support to our customers over the phone and we provide our contact details on the booking voucher as well as the meeting point details. As well, our guides are well identified in the meeting point with a sign or flag with the City Wonders logo for easy recognition. As your voucher states, "It is the responsibility of all visitors to be at the right meeting point on time. Guests arriving after departure cannot be accommodated & missed tours or tickets cannot be refunded." If you want to doublecheck the meeting location of you tour I suggest you to contact us directly with a booking reference. Kind regards, Federica City Wonders
Skrevet 8. november 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Will
3 bidrag
sep. 2021
Our tour guide was very knowledgeable and passionate about Florentine history. She brought us back in time. Wonderful experience - short and inspiring.
Skrevet 25. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Ligia R
Miami, FL6 bidrag
Nice and short. Start near ponte vecchio and get lots of facts about the area, walk through the streets and art, and it ends when you arrive at the museum where you explore on your own. It's a good quick (2.5 hrs) tour to starr your Florence trip. Once you get the basics, you can decide which areas you like and explore the city on your own later.
Skrevet 24. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 129
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: City Wonders
Marius R
Marius R
00
Vingård i Firenze
Kjempe trivelig kveld i flotte omgivelser! Guiden vår Camilla tok oss gjennom kvelden med mye latter, gode samtaler
Vanlige spørsmål om Gå forbi køen: spasertur gjennom det beste av Firenze inkludert Galleria dell'Accademia og katedralen Santa Maria del Fiore


Priser i Gå forbi køen: spasertur gjennom det beste av Firenze inkludert Galleria dell'Accademia og katedralen Santa Maria del Fiore starter fra kr 570,86. Oppdag og bestill Gå forbi køen: spasertur gjennom det beste av Firenze inkludert Galleria dell'Accademia og katedralen Santa Maria del Fiore på Tripadvisor

City Wonders er vert for Gå forbi køen: spasertur gjennom det beste av Firenze inkludert Galleria dell'Accademia og katedralen Santa Maria del Fiore. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt City Wonders på Tripadvisor. Oppdag og bestill Gå forbi køen: spasertur gjennom det beste av Firenze inkludert Galleria dell'Accademia og katedralen Santa Maria del Fiore på Tripadvisor