Turer og billetter
Den komplette vinturen Brunello, Nobile, Chianti vinopplevelsen
4
VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Den komplette vinturen Brunello, Nobile, Chianti vinopplevelsen

Av Tuscan Safari
fra
kr 3 350,82
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
fra
kr 3 350,82
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–75
Varighet: 10 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk, Italiensk, Spansk


  • Drivstofftillegg
  • Lokale skatter
  • 2 vinsmagninger.
  • Sjåfør / guide
  • Transport med aircondition minivan


Avreiseinformasjon
  • Piazza Adua, 50123 Firenze FI, Italy
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 35049P11

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Minimum 2 personer per booking kreves
  • Kleskode er smart casual
  • Minste drikkealder er 18 år
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Dette kan du forvente under besøket
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Den komplette vinturen Brunello, Nobile, Chianti vinopplevelsen?
Hvor mye er Den komplette vinturen Brunello, Nobile, Chianti vinopplevelsen?
Priser i Den komplette vinturen Brunello, Nobile, Chianti vinopplevelsen starter fra kr 3 383,26. Oppdag og bestill Den komplette vinturen Brunello, Nobile, Chianti vinopplevelsen på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Den komplette vinturen Brunello, Nobile, Chianti vinopplevelsen?
Tuscan Safari er vert for Den komplette vinturen Brunello, Nobile, Chianti vinopplevelsen. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Tuscan Safari på Tripadvisor. Oppdag og bestill Den komplette vinturen Brunello, Nobile, Chianti vinopplevelsen på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Den komplette vinturen Brunello, Nobile, Chianti vinopplevelsen?

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 35049P11

Reserver plassen din
fra kr 3 350,82
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
5 anmeldelser
Ypperlig
2
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
1
Forferdelig
0

Anne M
Broomfield, CO6 bidrag
apr. 2019 • Par
Our tour guide was Simon and he is just not a good tour guide! He did not introduce himself, and he did not tell us the plan for the day, so we had no idea what to expect. His van did not have enough seat belts for everyone, it was not clean, you could not hear or understand him as we were driving, he handed us these laminated pages with no explanation of what he was talking about and he would drop us off at locations and then just walk away with no explanation as to what we were doing there! At one point WHILE HE WAS DRIVING, one of us asked a question and he read paragraphs out of a document he had with him, which was very dangerous! The first place we went to (Contucci) was really good, once we figured out where to go and what we were supposed to be doing there. The second place was NOT good at all and you should drop it from the tour -- the winery was Casanova. Again, Simon dropped us off and the people inside had no interest in us at all. The man that helped us was very "put out" by us being there and to obtain any information from him was like pulling teeth. Then it was time for lunch, and our options for that were not clear at all, but Simon did take us to a great little restaurant. The last winery -- Casa Emma -- WAS WONDERFUL! They were warm and welcoming, gave a GREAT tasting, and took us around the wine cellar and fields. It made the whole day worth it. Then Simon took us to a shopping "square" and again, we did not know what we were doing there. Thankfully, Casa Emma and the beautiful countryside made up for the poor tour guide and the one poor winery. I think you need to correct some things related to this tour!
Skrevet 24. april 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Giacomo S
Thank you Anne for this review. We always appreciate comments. We are sorry that you did not enjoy the day. Our driver Simon, is very shy and can be stressed by a larger group. For a private tour you have spent only around 70 euros per person. This does not mean that is a lower service, but it shows us that we cannot give more than we should, and will increase the prices.
Skrevet 25. april 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Traveler
1 bidrag
nov. 2018 • Venner
Had Simon as our guide. He didn't seem particularly interested or knowledgeable in wine or the regions we were visiting, which made it a more self-guided experience. Regardless, we enjoyed our day and this was a great way to access far-away wine regions (Hilltop Montepulciano, Brunellos in Montalcino) that we wouldn't otherwise have been able to see in a short trip.

Tips to improve for future tours: Give information on why we are visiting the particular wineries that are on the itinerary. And build in some more time to sip wines in a place with views of the beautiful countryside.

We were also asked to change the date of our tour. It worked out fine for us, but it's a bit strange that this seems to be a common occurrence.
Skrevet 26. november 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Jamie A
2 bidrag
okt. 2018 • Par
Really helpful guide, knew what they were talking about, learned a lot about the region. The wine was to die for - if you love wine you'd love this trip. Warm and friendly atmosphere. Ultimately very it worth it.
Skrevet 12. november 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Olivia S
3 bidrag
Giacomo made our day! He provided a ton of information about the region and the specific wineries. He was flexible and accommodated requests happily. We really enjoyed the fortress in Montalcino!
Skrevet 10. oktober 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Pilar V
Cape Coral, FL141 bidrag
K. We were contacted to tell us that our half day tour had been canceled and whether we would like a reimbursement or to change it for a full day tour at no additional price. We chose not to cancel as I had researched this and wad already in Italy. We later found out that they had tried to cancel the other couples tour but they said no so I guess that is why they gave us the option. I would say that Simon wad a very nice person but we had a hard time hearing him in the back seat and my sister went to the front to sit so that she could hear him. We also had a bit of a problem understanding him but that was okay add we could make most of it out when we could hear him. The region and wineries he took us were excellent and were we had lunch, was delicious. I am glad that they offered the change because I would have missed this part of Tuscany if we had done the half day tour and for that I am thankful even though we missed exploring Florence city. Overall, the tour was very nice and if they don't change people's plans, it would be perfect. It would be nice if they realized that one plans this ahead of time and we cannot change just because they do not have enough people.
Skrevet 27. mars 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Den komplette vinturen Brunello, Nobile, Chianti vinopplevelsen levert av Tuscan Safari