Turer og billetter

Privat matlagingskurs med en florentinsk kokk i sitt hjemmekjøkken levert av Traveling Spoon

Privat matlagingskurs med en florentinsk kokk i sitt hjemmekjøkken

Privat matlagingskurs med en florentinsk kokk i sitt hjemmekjøkken
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 1 350,58
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling opptil 3 dager på forhånd
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
4 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Billettype:
Mobil
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 4 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Retningslinjer for avbestilling
  • Hvis du avbestiller minst 3 dager før den planlagte avreisen, påløper det ingen avbestillingsavgift.
  • Hvis du avbestiller innen 2 dager før den planlagte avreisen, påløper det en avbestillingsavgift på 100 prosent.
Tilgjengelige språk
Engelsk, Italiensk, Fransk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 4 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Tilgjengelige språk
Engelsk, Italiensk, Fransk
Retningslinjer for avbestilling
  • Hvis du avbestiller minst 3 dager før den planlagte avreisen, påløper det ingen avbestillingsavgift.
  • Hvis du avbestiller innen 2 dager før den planlagte avreisen, påløper det en avbestillingsavgift på 100 prosent.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 7626P279
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Privat matlagingskurs og hjemmelaget måltid med verten Alessio
  • Lokal alkohol (1-2 glass)
  • Ikke-alkoholholdige drikker
  • Alle skatter, avgifter og håndteringskostnader
  • Gratuities
  • Lunch
  • Dinner
  • Alcoholic Beverages
Ekskluderinger
  • Hotel pickup og drop-off
Varighet
4 t
Avreiseinformasjon
  • Via Aretina, Firenze FI, Italy Vennligst møte verten Alessio i leiligheten hans i Bellariva-området i Firenze. Eksakt adresse finner du på billetten din ved bestillingsbekreftelse.
Tilleggsopplysninger
  • Ingen rullestoltilgang
  • Menyen kan variere avhengig av sesong
  • Hvis noen reisende i festen din har allergi, kostholdsbegrensninger eller matlagingsinnstillinger, vennligst informer ved bestilling
  • Vegetarisk og vegansk alternativ er tilgjengelig, vennligst informer ved bestilling ved behov
  • Privat, personlig opplevelse
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Inkluderinger
  • Privat matlagingskurs og hjemmelaget måltid med verten Alessio
  • Lokal alkohol (1-2 glass)
  • Ikke-alkoholholdige drikker
  • Alle skatter, avgifter og håndteringskostnader
  • Gratuities
  • Lunch
  • Dinner
  • Alcoholic Beverages
Ekskluderinger
  • Hotel pickup og drop-off
Avreiseinformasjon
  • Via Aretina, Firenze FI, Italy Vennligst møte verten Alessio i leiligheten hans i Bellariva-området i Firenze. Eksakt adresse finner du på billetten din ved bestillingsbekreftelse.
Varighet
4 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Ingen rullestoltilgang
  • Menyen kan variere avhengig av sesong
  • Hvis noen reisende i festen din har allergi, kostholdsbegrensninger eller matlagingsinnstillinger, vennligst informer ved bestilling
  • Vegetarisk og vegansk alternativ er tilgjengelig, vennligst informer ved bestilling ved behov
  • Privat, personlig opplevelse
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder

4.5
7 anmeldelser
Ypperlig
6
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
1

Bernadette S
Philadelphia, PA4 bidrag
jun. 2022 • Par
Alessio was fantastic! Booking was clear and easy to follow. We made multiple authentic Florentine dishes in a hands on and personal experience. Would highly recommend!
Skrevet 21. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Mikehunt99
New York City, NY2 bidrag
This is a total scam. We callled and emailed multiple times prior to the date of the class to no avail.

Once we received the confirmation, it was too late, as they require three days to cancel. The confirmation came past that time period .

On the confirmation, the directions are written crystal clear. They state that the studio for cooking is 5 minute car ride or 15 minute walk. There is also a fake map in the confirmation.

We had our concierge call, as we mapped this distance from the Duomo, which is as central Florence as you get, and it is a 45 minute car ride. It is almost 4km away. We are staying virtually one block from the Duomo.

We also tried to call the operator and he hung up on us and told us he speaks "little English", when confronted with this absolute lie. How can someone teach an English cooking class who self-professed speaks little to no English.

STAY AWAY FROM COOKING SPOON AND THIS TOUR AS IT IS A SCAM.
Skrevet 29. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Traveling Spoon R
Dear guest, Thank you for your feedback. We are always looking to improve and appreciate you taking the time to share your thoughts. I am the founder of Traveling Spoon and was really surprised to receive this review. We pride ourselves in personally vetting and bringing on hosts that provide our travelers with meaningful food experiences. Alessio is one such host and has received several reviews, all of which are five-star ratings, over the past few years. I can personally attest that Alessio is a wonderful host because I myself experienced a delightful meal with him in his apartment in Florence. Alessio speaks English well and I can guarantee you that he is a real Florentine chef who delights in sharing his culture and cuisine and that this is not a scam. It sounds like you didn't receive a confirmation until you were outside the cancellation window. I looked at our records for your booking on Viator's platform and they indicate that we received your reservation request on May 17 and your experience was confirmed within 48 hours and 10 days prior to your experience date on May 29. We do apologize that there was confusion about the walking distance to Alessio's home. You also mention that you didn't trust the Google Maps link but we have double-checked it and it is an accurate link that shows Alessio's home on the map. We do not state it in the profile but I see that in the address details you received after receiving a confirmation, it states that Alessio's home is about a 15-min walk from the city center. From the Duomo which is close to where you were staying, it is about a 35-min walk. Alessio mentioned that he informed you of this during the call you had with him through your concierge the day before your experience. We recognize that the city center is not an explicit location, and while he is 15 minutes from many central city points he is further from where you were staying near the Duomo; we sincerely apologize for the inconvenience and have updated Alessio's profile to be clearer about the location. We are so sorry that you weren't able to have an authentic Florentine experience with our host Alessio and hope you might give us another chance to host you in the future. Sincerely, Aashi
Skrevet 2. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Samara G
1 bidrag
mar. 2022 • Familie
Traveled to Florence with my sister and nephew, where we wanted to learn how to cook the local Florentine cuisine. Alessio was great in doing so! We made three local dishes that were equally delicious and easy to follow. Can’t wait to recreate them at home.
Skrevet 2. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Robert W
7 bidrag
nov. 2021
We had a truly exceptional time cooking with Alessio on our trip to Florence!

First, logistics: Communication was easy and responses prompt, and the apartment was an easy cab ride from the city center. There is a single flight of stairs to climb; not difficult at all, but maybe worth noting for some.

Alessio's kitchen was comfortable and well-equipped, and Alessio himself was an excellent teacher and host! I was nervous about an Italian cooking class being too advanced for me, but our host made it accessible, fun, and ultimately delicious (we left STUFFED and can't wait to replicate the recipes at home!) Felt more like a relaxing evening prepping dinner with a friend than a proper stuffy cooking class. Can't recommend enough-- an excellent experience and really fantastic host!!
Skrevet 28. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Ashlee H
4 bidrag
jul. 2021
Our cooking class with Alessio was a wonderful evening filled with good food, lovely conversation and a lot of learning! Alessio was very informative and made learning all about Italian cuisine so much fun! We are so excited to share our Italian cooking skills with our friends and family! This is a must do experience if you are traveling to Florence!
Skrevet 9. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Jamal
1 bidrag
mai 2019 • Par
We recently traveled to Florence and my wife - an Italian and a great cook- wanted to take a private cooking session, my thoughts not for me, as it turned out I did most of the prep and pasta making with a terrific host Alessio in his apartment. It was what we hoped for and expected a hands on lesson with a homey relaxing atmosphere. The closest I come to cooking is a grill and I would do this again in a heartbeat in fact my new role at home is pasta making even though I am Italian a first for me. If your expecting Giada Dilaurentis and don’t want to participate save your money otherwise (there is no point!
Skrevet 5. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Emily P
South Tampa, Florida, United States3 bidrag
mar. 2018 • Venner
Patrizia is amazing. We are in love! She was so charming, smart, well spoken, opinionated (in a good way!), well educated on food / Italian culture / everything, and an absolute joy to be with. The meal was amazing and we really had a wonderful time. Also, her apartment is perfectly located in Florence.
Skrevet 7. mai 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vanlige spørsmål om Privat matlagingskurs med en florentinsk kokk i sitt hjemmekjøkken

Priser i Privat matlagingskurs med en florentinsk kokk i sitt hjemmekjøkken starter fra kr 1 294,31. Oppdag og bestill Privat matlagingskurs med en florentinsk kokk i sitt hjemmekjøkken på Tripadvisor

Traveling Spoon er vert for Privat matlagingskurs med en florentinsk kokk i sitt hjemmekjøkken. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Traveling Spoon på Tripadvisor. Oppdag og bestill Privat matlagingskurs med en florentinsk kokk i sitt hjemmekjøkken på Tripadvisor