Turer og billetter
Dagstur til Chamonix og Mont Blanc fra Genève
4

Dagstur til Chamonix og Mont Blanc fra Genève

Av KeyTours S.A.
Om
Mont Blanc er den høyeste toppen i Alpene, og denne tilpassbare turen lar deg oppleve den fra alle vinkler på en dagstur fra Genève. Velg fra en rekke alternativer, inkludert å utforske Chamonix og Mont Blanc uavhengig, sykle med tannhjulsjernbanen til Montenvers og sveve til toppen av Aiguille du Midi på taubanen.
fra
kr 1 289,08
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 50 per gruppe
Varighet: 10 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk

Høydepunkter
  • Tilpass din Chamonix og Mont Blanc dagstur med valg av aktiviteter
  • Utsikt over Mont Blanc fra Chamonix, Montenvers og Aiguille du Midi
  • Gratis tid for shopping og sightseeing i Chamonix landsbyen
  • Problemfri transport fra Genève: besøk Frankrike på en dagstur

  • Kjøretøy med klimaanlegg
  • Biltur til toppen av Aiguille du Midi (hvis alternativet er valgt)
  • Togtur til Montenvers (hvis alternativet er valgt, grotter inkludert, men åpningen er IKKE garantert))
  • Hopp over linjebillettene
  • Guide hvis mer enn 10 personer eller sjåfør guide for små grupper
  • Inngang/adgang – Aiguille du Midi
  • Inngang/adgang – Montenvers - Mer de Glace Train
Det som ikke er inkludert
  • Lunsj

Gjør din egen vei til den sentrale busstasjonen i Genève for å møte din guide. Reiser ombord på en luftkondisjonert coach, satt ut på den naturskjønne reisen til Chamonix. Etter å ha krysset grensen til Frankrike, beundre utsikten mens du beveger deg gjennom Alpene, og se opp for din første observasjon av Mont Blanc når du ankommer Chamonix. Avhengig av det valgte turen alternativet, kan du tilbringe dagen på fritiden i Chamonix, ved foten av Mont Blanc, eller nyte ulike aktiviteter. Alternativer inkluderer en taubane tur til toppen av Aiguille du Midi; en cogwheel jernbane turen til Montenvers, hvor du kan se deg ut over isbreer Mer de Glace; og en scrumptious 3-retters lunsj på en av Chamonix tradisjonelle restauranter. På slutten av dagen møtes sikkerhetskopieringen med din guide for returreisen til Genève. Merk: Aiguille du Midi er stengt for årlig vedlikehold fra 6. november til 15. desember.

Avreiseinformasjon
  • Geneva Bus Station, 1201 Geneva, Switzerland Place Dorcière 1201 Genève
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2510KT001

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Anbefales ikke for barn i alderen 2 og under
  • Vegetar alternativ er tilgjengelig, vennligst informer ved bestilling når det er nødvendig
  • Vennligst kle deg riktig for en dag i fjellet; Selv om det er varmt og solfylt i Genève, kan det være kaldt og vått i Chamonix eller på toppen av Aiguille du Midi og på Mer de Glace
  • Driften av Aiguille du Midi-taubanen og Mer de Glace-toget er begge underlagt lokale værforhold på dagen, vi kan ikke finne ut av det før vi ankommer Chamonix, det er en risiko å ta
  • Vær oppmerksom på at det ikke er planlagt vedlikehold på Aiguille du midi-kabelen for øyeblikket, en alternativ kabelbil vil bli tilbudt med en lignende visning
  • Hvis en av aktivitetene stenger, vil det være alternative tilbud, eller delvis tilbakebetaling, men transportene vil ikke bli refundert i alle tilfeller
  • Vær oppmerksom på at den offisielle valutaen i Frankrike er EURO. Sveitsiske franc er ikke sannsynlig å bli akseptert i Chamonix
  • Et nåværende gyldig pass er nødvendig på reisedagen, da du skal reise fra Genève (Sveits) til Chamonix (Frankrike)
  • Vær oppmerksom på: guide vil være til stede med deg på bussen og landsbyen. Du vil ha ledig tid i taubanen eller toget og veilederen vil møte deg etterpå.
  • De fleste reisende kan delta
  • Vær oppmerksom på at hvis du tar alternativene Aiguille du Midi og Mer de Glace, vil du få et multipass. Multipass som gir tilgang til alle fasilitetene til Mont Blanc-selskapet. Hvis du bruker dette Multipasset til en enkelt aktivitet, vil det bli vurdert av Compagnie du Mont-Blanc som brukt og kan ikke refunderes hvis de andre aktivitetene er stengt. Mont Blanc-selskapet tilbyr alternative aktiviteter, men godkjenner ikke refusjon av multipasset.
  • Togbilletten inkluderer isgrottene, men åpningen er aldri garantert og avhenger av dagen, vi kan ikke vite før om den vil være åpen. Hvis toget er åpent og ikke hulen, er det ingen refusjon
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 50 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvor mye er Dagstur til Chamonix og Mont Blanc fra Genève?
Priser i Dagstur til Chamonix og Mont Blanc fra Genève starter fra kr 1 288,29. Oppdag og bestill Dagstur til Chamonix og Mont Blanc fra Genève på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Dagstur til Chamonix og Mont Blanc fra Genève?
KeyTours S.A. er vert for Dagstur til Chamonix og Mont Blanc fra Genève. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt KeyTours S.A. på Tripadvisor. Oppdag og bestill Dagstur til Chamonix og Mont Blanc fra Genève på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Dagstur til Chamonix og Mont Blanc fra Genève?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 10 t. Oppdag og bestill Dagstur til Chamonix og Mont Blanc fra Genève på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2510KT001

Reserver plassen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Reiserute
  • Du starter ved
    Geneva Bus Station
    1201 Geneva, Switzerland
    Place Dorcière 1201 Genève
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Geneva
    Stopp: 15 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Aiguille du Midi
    Stopp: 2 timer - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Statue of Balmat and Saussure
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • 4
    Montenvers - Mer de Glace Train
    Stopp: 2 timer - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 5
    Chamonix
    Stopp: 60 minutter
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
KeyTours S.A.
870
Genève, Genève, Sveits
Ble medlem i februar 2008

Nr. 5 av 121 Turer og aktiviteter i Genève
  • ingridyus
    ingridyus
    0
    0
    God service, anbefales!!
    Veldig fornøyd, vi var 5 min forsinket til oppmøtestedet i Geneve. Ble tatt godt imot av en smilende bussjåfør og fikk også god innføring med kart av en annen ansatt. Topp service!! God tid i Chamonix, tok både taubane til Mont Black og toget. Utrolig flott opplevelse og by
  • aleandrab
    aleandrab
    0
    0
    Fantastisk liten by rett over grensen
    Pittoresk fin liten by knappe 45.min fra Genève. Turen er fin men det er knapt med tid. Du rekker en rask tur rundt i gamlebyen men det er mye mer å utforske. Marked på søndag er folksomt men kos.

Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
203 anmeldelser
Ypperlig
135
Svært bra
25
Gjennomsnittlig
13
Dårlig
11
Forferdelig
19

Mark R
1 bidrag
sep. 2023 • Venner
A very enjoyable experience, would recommend. It isn't too much of a guided tour, after you leave the bus you mainly wander around by yourselves, meaning you could have a similar experience for a much cheaper price, but that would mean sorting all parts yourself

The views are fantastic, I wouldn't recommend the ice caves given how many steps you have to walk down and then back up, given they are only very small!
Skrevet 17. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Keytours_Geneva
Good morning Thank you very much for your message, we are happy to read messages like yours, we are happy to know that you enjoyed the excursion. Chamonix is a beautiful area, an area of charm, adventure and nature. The top of Mont Blanc with its views is a unique experience. And about Mer de Glace, it is a unique experience, but to enjoy it you need to be used to walking a lot because we have to go down and up some kilometer-long stairs. We hope to see you again soon. Kind regards
Skrevet 20. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Lusubilo M
Genève, Sveits8 bidrag
Planned a family trip from Geneva, using two different buses to accomodate flexibility and time to spend in Chamonix.

There are several cable cars around the area but I particularly wanted to visit Auille du midi. Glad some locals were happy to show me the way to the boarding area.
Skrevet 10. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Keytours_Geneva
Good morning We are very happy to know that you enjoyed the tour, that makes us very happy. Chamonix/Mont Blanc is an area full of adventure, history and nature. It will always be a good plan to visit. We hope to see you again soon. Kind regards keytours
Skrevet 12. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Shannon A
2 bidrag
Great experience! Our guide was very informative. It would have been nice to have been warned about the temperature and the state of the cable car. It was really cold and they pack way too many people into the car.
Skrevet 31. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Keytours_Geneva
Good morning Thank you for your message. We are sorry that there are things that are not to your liking. We recommend our private tour. We hope to see you again soon. Kind regards Keytours
Skrevet 1. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jocelyn I
Boston, MA4 bidrag
aug. 2023 • Familie
My son and I took the Key Tour's day tour to Chamonix from Geneva. Chamonix is beautiful and well worth the trip but the tour was a total waste of a LOT of money. There were about 50+ people so they split us into two buses. We were on a bus with no tour guide. No instructions were given and when we arrived in Chamonix the tour guide did not introduce himself or provide any instruction. I did not even know who he was. I asked the driver where we should go to get our tickets and he waved me in the direction of the gondola ticket office. After wandering around we happened upon the tour guide and the group. I only knew it was our group because I recognized people from the bus. After a long and very disorganized check-in process, we enjoyed the mountain top without the guide providing any information. When we later met the "guide" to move on to the train (I still don't know his name - blonde shoulder length hair) he sped walked us through town with no awareness of the trail of people he was leaving in the dust. At one point he stopped to show us a mural of (and I quote) "a bunch of people who are important to the town's history, but I can't tell you who they are or anything about them." It was a very hot day and he showed no awareness of his guests and how many could not keep up with his speed walking. We had booked the late bus home (6:30 rather than 5:00) but he could not tell us where to meet the bus or even if it ran that day. Overall, I loved the town and the mountains but have never been on a worse tour. Save the money, take the train or a Flix Bus and pay for the gondola, train. . . when you arrive.
Skrevet 26. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Keytours_Geneva
Hello We are very sorry to read your comments. Our guides work very hard to make sure you have a beautiful and easy experience. The guides are there to introduce you to Geneva, the city of Chamonix and lead you through the activities so you don't get lost and you have time to visit everything in one day. Our best regards
Skrevet 1. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Nadia W
2 bidrag
aug. 2023 • Alene
Opting for the all-inclusive tour turned out to be the most regrettable decision throughout my month-long solo expedition across Europe and North Africa. Anticipating an exciting experience, I arrived at the specified pick-up point on the Tripadvisor app a substantial 20 minutes ahead of schedule, only to find myself bewildered by the lack of clarity regarding the bus's appearance and location within the bustling station.

Acting swiftly, I messaged and called the provided contact number before the designated pick-up time, making earnest efforts to avoid any mishap. However I was curtly informed that I had missed the bus, with any prospects of a refund callously dismissed, despite my proactive attempts at prior communication. The suggestion to visit the Key Tours office added insult to injury, demanding an extra $55 for assistance, accompanied by an unwarranted display of hostility from the woman in charge.

Presenting my case at their office, I meticulously retraced the steps I had meticulously followed, adhering to their instructions and making diligent attempts to seek guidance. I even emphasized my situation as a young, independent, female traveler, only to be met with a condescending counter from the lady in charge, suggesting that other lone travelers had managed to be punctual. As a last resort, I contacted Viatour, hoping for a glimmer of refund possibility, only to have my hopes dashed again, as Viatour disclosed that they had already been cautioned against offering me a refund by Keytours.

This incident has laid bare the company's severe lack of integrity. Having traversed foreign territories for an entire month, I can confidently declare that this company's service ranks as the most dismal I've encountered. Amid a journey marked by adventure and exploration, this disheartening ordeal serves as a stark reminder to exercise caution and thorough research when selecting tour operators.
Skrevet 24. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Keytours_Geneva
Good morning. We apologize if you felt bad with our treatment, we always try to be close. Our excursions have rules that we must comply with, our meeting points are clear. We are sorry about what happened and how you feel. May we remember you were waiting at the train station, when you realize that it was the wrong location, you suddenly found the right adress and showed up at the bus station 8 minutes late. We have offered you an alternative to leave at 10h30 which you refused. Kind regards Keytours
Skrevet 26. august 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Tharin Silva
Melbourne, Australia2 bidrag
jun. 2023 • Alene
If you want to add something extra to your trip along the way never give your credit card details to this company. They have over charged me and tried to take money out of my card regularly. I have raised disputes with my bank and they have refunded and charged again after a month (possibly thinking that I have forgotten). So, I'm raising another dispute with the bank now. Scammers everywhere these days, Switzerland is no exception!
Skrevet 23. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Keytours_Geneva
Good morning, We are sorry to red your comment. Please note that you pay with a credit car machine, so how can we charge you multiple times? We put the amount and you insert your card, you put yourself the pin. If you disagree with the price, you don't do the upgrade. Best regards
Skrevet 4. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Christina B
Aten, Hellas1 bidrag
aug. 2023 • Familie
The sights are amazing and worth visiting. However, the trip was badly organized. There was literally no time to see Chamonix and no time to have neither lunch nor a cup of coffee all day long. We were just going from sight to sight in a fast mode unable to take our time to enjoy the views. The tour should let the group free time to explore or even have a glance of Chamonix. Otherwise rename the tour as only Mont Blanc cable car and mountain train. If you choose to follow this tour definitely have something to eat packed.
Skrevet 16. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Keytours_Geneva
Good morning, thank you for your review. W ehave a fix timing for the cable car and the train to go up. But to come down is flexible. We give you the choice to spend all the time on the top to enjoy the views because lots of people hav never seen snow and enjoy the top or you can come down a bit earlier to have some time in town. In our itinerary, you have 1 hour for lunch inside the village and 1 hour at the end for shopping. We do stay flexible as some people prefers to enjoy the top rather do shopping. Best regards
Skrevet 27. august 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Tanya D
Johannesburg, Sør-Afrika14 bidrag
Amazing experience. It was July but there was snow on the mountains I Chamonix Mont Blanc .
The town is pretty . Going up with cable car was breathtakingly beautiful. We took the Swiss tours bus from Geneva to Chamonix it was a good drive lovely luxury bus and just over an hour we were in Chamonix . It was really worth doing this day trip to be able to get up in the snow and the beautiful alps .
Skrevet 4. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Keytours_Geneva
Good morning We are glad to know that you enjoy the tour, we always try to do our best. Chamonix and all its area is beautiful. We hope to see you soon. Keytours
Skrevet 5. august 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Sheena K
2 bidrag
aug. 2023 • Familie
I was much pleased with my experience in Swiss. The trip advice was well organized. The train ride to ice cave was excellent. The mini train ride around the UN town was very nice and educational. I learned first time the Protestant reformation originated in Swiss.
Skrevet 4. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Keytours_Geneva
Good morning It is a pleasure to read messages like yours, we are glad to know that you gained new knowledge by doing your tour with us. We hope to see you again soon. Kind regards Keytours
Skrevet 5. august 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

lilypkak
Potomac, MD2 bidrag
jul. 2023 • Alene
Our guide, Mr. Norman, was excellent. He was humorous and knowledgeable. Chamonix was beautiful and Mont Blanc was spectacular. The ice caves were amazing although going down 600 steps that were attached to perpendicular cliffs was extremely scary. Mr. Norman's assistant, Oscar, was very kind and encouraging as I walked gingerly up and down the scary stairs.
Skrevet 29. juli 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Keytours_Geneva
Good Morning, Thank you for your feedback. We are happy to hear that you enjoyed your tour as well as our colleagues that always try their best to help our valuable customers. Hope to see you soon for more tours
Skrevet 2. august 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 203

Dagstur til Chamonix og Mont Blanc fra Genève levert av KeyTours S.A.